Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Biologische Gezondheidsproducten, Natuurlijke Huidverzorging, Body Lotion, Rekkenmerken Littekens

Shea Butter Brule, Fragrance Free, 7 oz (210 ml) by DeVita

Shea Butter Brule Fragrance Free DeVita

€ 16,50

Ga naar webwinkel >>

Product: DeVita, Shea Butter Brule, Fragrance Free, 7 oz (210 ml)
Inhoud: 0.25 kg, 5.8 x 5.8 x 20.1 cm
Categorieën: Gezondheid, Huid, Rekkenmerken Littekens, Bad, Schoonheid, Body Lotion

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Himalaya, Botanique, Exfoliating Walnut & Wood Apple Face Scrub, 5.07 fl oz (150 ml)

Devita, shea boter brule, geur vrij, 7 oz (210 ml) – natuurlijke huidverzorging. Vrij van parabenen. 100% Veganist. 'Geleid door de natuur, gedreven door wetenschap'. Het devita verhaal. Voor bijna mijn hele leven had mijn huid een chronische cystische acne gehad, en toen mijn 40's raakten, deed de ravages van de arizona zon in mijn hele volwassen leven. Nadat ik veel honderden dollars had uitgegeven aan dure merknamen, die niets deden behalve mijn bankrekening sloop en mijn gezicht uitbrak, besloot ik mijn chemische achtergrond te gebruiken om die bekende, goed geprijsde drankjes te deconstrueren. Ik ontdekte dat er niets in hen was dat zou doen wat ze beweerden, en er was ook geen ingrediënt dat zo duur zou moeten zijn. En dan, om alles op te vullen, waren ze allemaal geladen met gifstoffen en conserveermiddelen. Na die verdrietige ontdekking wist ik dat ik zaken in eigen handen moest nemen. Op dat moment had ik een klein essentieel oliënbedrijf en begon ik met organische aloe vera als dynamisch afleveringssysteem te werken, samen met de vooraanstaande vooruitgang in actieve natuurlijke ingrediënten om het begin van een effectieve natuurlijke productenlijn te creëren. Ik begon ze te gebruiken en goede resultaten te krijgen, die mijn familie en vrienden opmerkten. Ze wilden natuurlijk op mijn geheim laten gaan, dus na een uitgebreid en uitgebreid onderzoek en ontwikkeling was devita natuurlijke huidverzorging geboren. Onze basisfilosofie.

Maak het schoon maak het werk, maak het natuurlijk, maak het uitzonderlijk. Maak het devita. Gedurende meer dan tien jaar is devita gewijd aan het ontwikkelen van mooie, pure leeftijdspierende huidverzorgingsproducten. Devita brengt die zorg en expertise op hun exclusieve lijn van kleur cosmetica – | ab, dus, lute | mineralen. Gewoon geweldig, gezond dekking dat je helemaal kan rekenen. | Zo luidruchtig | mineralen. Vraag het op naam. Shea doei om de huid te drogen. Devita's geurvrije ultra rijke hand en lichaam brulee is geweldig! Verzadigd met 100% pure shea boter (oooh, ahhh!), Verrijkt met geavanceerde tetrapeptiden en vitamine K, dringt de exclusieve formulering van devita diep in uw huid en helpt het om na een paar toepassingen het jeugdige uiterlijk terug te brengen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Suncoat, Natural Styling Spray, Medium Hold, 7 fl oz (210 ml)

DeVita, Shea Butter Brule, Fragrance Free, 7 oz (210 ml): Gezondheid, Huid, Rekkenmerken Littekens, Bad, Schoonheid, Body Lotion

 Het helpt de omzetting aan te moedigen, de verschijning van spinnen aderen en streepjes te bekampen, ook als het revitaliseert, verzacht en hydrateert uw huid, waardoor het met een blik van een satijnglans wordt verlaten. mironon Ik hou van deze crème! Tot slot heb ik een devita winnaar! Het is inderdaad helemaal onbedoeld (hou ervan!) En komt in een grote witte plastic buis met een flip-topdop. De witte buis maakt het heel makkelijk om zo weinig of zo veel mogelijk af te geven. gifstoffen, dat is mijn enige klacht, maar ik hou ervan dat de buis volledige controle biedt. Ik geloof dat de genoemde peptiden matrixyl 3000 zijn. De consistentie is licht maar niet runny, meer een lichte (witte) crème dan een lotion, aangezien de meeste lichaamscrèmes toch zijn. Het penetreert snel, laat geen residu achter.

DeVita, Shea Butter Brule, Fragrance Free, 7 oz (210 ml): Gezondheid, Huid, Rekkenmerken Littekens, Bad, Schoonheid, Body Lotion

Mijn lichaamshuid is normaal, zonder droogheid, maar het geeft veel vocht. Het verliet mijn huid ongelooflijk zacht voor 12 uur! Let op: zoals in de foto heeft mijn doos geen enkele organische vermelding, in tegenstelling tot wat hier in de productdetails staat. Dit is een prachtige crème, ik hoop dat ze nooit de formule veranderen en Nederland draagt ​​het altijd. Ik zal het niet erg vinden als de doos van bruin naar wit verandert, overschakelen naar glas en van de term brulee ontsnappen (ik ben hier een beetje verbaasd: het betekent verbrand! Niet een zeer slimme bevestiging om op een huidproduct te hebben! Maar alsjeblieft devita: Verlaat deze magische formule alleen!

De enige crème die ik met mijn eczeem kan gebruiken. Ik gebruik het al jaren onder ogen, op mijn gezicht, als handcrème, in mijn hele lichaam. Het kost veel meer in Nederland dan bij andere online winkels, want ik vind Nederland leuk en zou liever kopen van hen. DeVita, Shea Butter Brule, Fragrance Free, 7 oz (210 ml) Dit werkt echt! De huid voelt zacht en gehydrateerd, geweldige spullen! Deze lotion maakt uw huid jonger en zachter na slechts één gebruik! Het slikt snel in en is niet vettig. De kwaliteit ingrediënten laten je vochtig voelen, en er is geen geur. Devita merk wordt aanbevolen door de eco-bewuste zoals adria vasil. Sterk aanbevolen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
SPF 15, Berry.15 oz (4.25 g) by Eco Lips Lip Balm

Review: DeVita, Shea Butter Brule, Fragrance Free, 7 oz (210 ml)

Ik heb ook de tahitian vanilla formulering gebruikt, maar dit is geurvrij en beter voor mij. Ik hou ervan voor mijn gevoelige huid! Ook, ik gebruik het onder mijn ogen en het is perfect. Ik heb deze geurvrije shea boter gekocht in een buis voor een kamertrip. Ik had de nieuwe buis in mijn portemonnee geplaatst en op onze rit naar de bergen gebruikt. Na een paar keer in mijn portemonnee om de crème aan te passen, realiseerde ik me dat de shea-boter aan de binnenkant van mijn portemonnee lekte. De gekrompelde afdichting aan het uiteinde van de buis was / was gescheiden en de lotion was uitgelopen. Ik kon de crème niet echt gebruiken als bedoeld als de crème lekker bleek te lekken. Ik moest een andere crème kopen in de kampwinkel om te gebruiken.

De devita shea boter brulee was echt een perfecte lotion / crème, maar ik was erg teleurgesteld in het kwaliteitsprobleem van de container. Het zou niet zo groot zijn geweest als ik het thuis had, omdat ik hem rechtop kon houden in een kop of iets, maar wat een puinhoop van huis af met de lekkende buis. We waren tent camping in berenland en er was geen manier om deze room te gebruiken met het lekkende probleem. Volgende keer inspecteer ik de buis, vooral als ik het op de weg wil nemen. Ik hou van de ingrediënten in deze lotion, en het feit dat er geen onnodige zijn toegevoegd. Het voelt me ​​heel puur en goed voor mijn huid. Het is romig en rijk, maar lijkt snel te worden geabsorbeerd zonder plakkerigheid of olierigheid. Ik gebruik het zelfs onder mijn ogen. Ik hou ervan voor het hele lichaam. Eerder een crème dan een lotion.

Zeer rijk en verzachtend. Verlaat niet een kleverig gevoel hard. Hou van dit product! Eenvoudig aan te brengen en geen slechte reactie op mijn streepjes, armen en benen. Geweldig product met onschadelijke ingrediënten. Zeer zacht en zacht, gebruik het elke keer. Mooie lotion, hydraterend, maakt daarna de huid zacht. Geen geur of andere parabenen – zeer geschikt voor gevoelige huid.

Je kunt dit buikje wrijven of gewoon een eenvoudiger recept gebruiken zoals hieronder te zien is. Een chemicaliënvrije reparatie voor een verbeterde structuur en uiterlijk van de huid. Dit product is hoe dan ook een klein stoomstrijkijzer in een pot! Wanneer we een snee hebben die open is, produceert het lichaam collageen op een veel hoger niveau om de wond te sluiten en ons lichaam te beschermen. Zonder toegevoegde geuren ruik je de rijke cacao- en sheaboomboter en geef jezelf de luxe behandeling terwijl je je zelfvertrouwen terugkrijgt om je leven te leven. In wezen betekent dit dat tamanu-olie een krachtige huidregenerator is. In de geest van het creëren van wat rusttijd voor jezelf en je huid deze 4e, hier zijn 3 zelfgemaakte gezichtsbehandelingen die. Richt in plaats daarvan uw aandacht op de producten die u regelmatig bereikt. De crème voor het verwijderen van striae werkt diep in de huid, behandelt de kleine scheurtjes en helpt bij het openen van vernauwde bloedvaten. Het verbetert de elasticiteit van de huid en maakt het minder kwetsbaar voor scheuren. Raadpleeg altijd uw arts als u niet zeker bent over het gebruik van producten terwijl u zwanger bent.

U kunt het proces echter helpen door eenmaal per week de huid met striae te exfoliëren. Zowel vrouwen als mannen zullen niet langer last hebben van lelijke littekens en zullen vertrouwen hebben in hun huid. Mijn haar is sterker, zachter en glanzender. Natte of koudgeperste virgin coconut oil is een andere superheld voor je huid. Een aantal risicofactoren zijn geassocieerd met de ontwikkeling van striae, maar het bewijs varieert. Ik wou dat ik dit het begin van mijn 3e trimester begon te gebruiken en de zwangerschapsstrepen mogelijk zijn voorkomen. Meld u nu aan voor toegang tot meer dan 25 miljoen productrecensies, gratis proefmonsters op ware grootte en het laatste productnieuws.

 Elke vakantie geeft ons de kans om iets te vertragen en te vieren dat ons betekenis heeft; en 4 juli is geen uitzondering. Om het even welke suggesties op wat ik kan mengen om een ​​dikkere consistentie te bereiken – ik denk meer cacaoboter. Of u nu striemen wilt verminderen of zelfs wilt voorkomen, wij geloven dat deze crème een goede keuze is.