Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Body Lotion

Cellular Detox Therapeutic Lotion, Grapefruit & Juniper, 16 fl oz (475 ml) by Abra Therapeutics

Cellular Detox Therapeutic Lotion Grapefruit&Juniper

€ 9,90

Ga naar webwinkel >>

Product: Abra Therapeutics, Cellular Detox Therapeutic Lotion, Grapefruit & Juniper, 16 fl oz (475 ml)
Inhoud: 0.39 kg, 6.4 x 6.4 x 20.8 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Body Lotion

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Aveeno, Skin Relief, Gentle Scent Body Wash, Nourishing Coconut, 12 fl oz (354 ml)

Abra therapeutica, cellulaire detox therapeutische lotion, grapefruit & juniper, 16 fl oz (475 ml) – neutraliseren vrije radicalen. Comfrey, paardebloem, blad, vitaminen a, c & e. Alle vegetarische ingrediënten. Wreedheid vrij. Niet gmo. Organische kruidenformule. Gemaakt met medicinale kwaliteit gecertificeerde organische hele kruiden. Geen kunstmatige kleuren. Ftalaatvrij. Geen dierproeven of ingrediënten.

Geen kunstmatige geur. Geen alcoholische extracten. Organisch voor meer dan 30 jaar. Ontgifting van dagelijkse vervuiling. Gebruik: cellulaire detox lotion vecht vrije radicalen schade. Vrije radicalen zijn onstabiele microscopische deeltjes die een vrije elektronenverbinding hebben, genaamd een radicaal die zich kunnen bevestigen aan een cellulair molecuul van uw huid. Vrije radicalen zijn vaak deeltjes in de lucht die afkomstig zijn uit het verkeer en de industrie van het moderne leven en zich op je huid en kleding vestigen. Wanneer deze deeltjes met je levende cellen binden, beïnvloeden ze cellulaire levensprocessen.

Cellulaire detox lotion biedt een formule van vrije radicalen scavengers die binden aan de vrije elektronen voordat ze binden aan je cellen. De kruidenformule signaleert ook ontgiftingsprocessen binnen de cel om al ingebedde radicalen te elimineren. mironon Dit is een geweldig product. Het is een beetje zwaarder dan ik, maar het is nog steeds licht. Het absorbeert goed. Het heeft een geweldige geur die van grapefruit. Als ik het eerst aanbrengt, voel ik mijn huid minder aan rimpels. Het beste wat ik er van vind, is wat het voor mijn handen doet. Het is de beste hand lotion product die ik ooit heb gebruikt. Voordat ik dit product begon te gebruiken, heb ik oude handen gekregen. Nou, ik moet, ik ben 82. Dit product heeft 10 tot 15 jaar van het uiterlijk van mijn handen genomen. Het absorbeert snel en is niet vettig. Ik zal het opnieuw kopen. Het is mijn enige vochtinbrengende crème geworden. Ik gebruik het op mijn gezicht, nek, voeten en lichaam.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Aura Cacia, Pure Essential Oil Blend, Rescue Charm, .5 fl oz (15 ml)

Abra Therapeutics, Cellular Detox Therapeutic Lotion, Grapefruit & Juniper, 16 fl oz (475 ml): Bad, Schoonheid, Body Lotion

Ik heb in mijn tijd veel verschillende lichaamscrèmes geprobeerd en dit is de beste crème die ik ooit heb meegemaakt. Ik ben zo blij dat ik dit heb gevonden! Soms vind ik dat er een compromis is met natuurlijke producten, maar deze lotion voelt als een luxe product. Het is zo licht, helemaal niet olierig en laat je huid ultrazacht voelen. De geur is licht, een beetje fruitig en natuurlijk. Ik hou van dit product en hoop dat je het doorgaat! De geur is natuurlijk zoals die anti-bacteriële essentiële olie. Het absorbeert snel en laat mijn huid zacht en zijdeachtig zelfs in India. Het werkt altijd op mijn gezicht.

Geen allergie. Ik hoorde eerst van abra producten van mijn zus, die op een levertransplantatie wachtte en de abra detox voor haar baden gebruikt. Ze beweerde dat het haar een kalmerende effect gaf die haar dagelijkse stress ontspanne en opgelucht had terwijl ze naar haar gospelmuziek luisterde, maar ze had nog iets meer nodig voor haar huid na het bad omdat het vanwege haar conditie zo donker en droog was. Ik onderzoekde de abra producten en vond deze lotion en stuurde haar een tweelingpakket. Ze gebruikte deze meteen en genoot van hoe het haar huid voelde. Ze bleef deze lotion na haar transplantatie gebruiken en heeft opgemerkt dat haar huid is veranderd en voelt meer alsof het haar huid is en geen schildpad. Ik heb deze lotion voor mezelf besteld en ik vind het heel erg leuk. Ik laat je niet vettig of nat en de geur is zo comfortabel. Ik gebruik dit tweemaal per week na het zwemmen in een gechloreerd zwembad. Ik vind het leuk om te helpen met het verwijderen van chemicaliën die mijn huid opdroogt. Geweldige ingrediënten en geur zijn verfrissend natuurlijk. Lijkt me een beetje licht. Ik moet gewoonlijk nog een zwaardere lotion aanbrengen, maar ik heb extra droge huid en leef in de woestijn.

Abra Therapeutics, Cellular Detox Therapeutic Lotion, Grapefruit & Juniper, 16 fl oz (475 ml): Bad, Schoonheid, Body Lotion

Ik ga door met dit product te kopen en in mijn zwempak te houden. Dit merk maakt alle natuurlijke producten geweldig. Abra Therapeutics, Cellular Detox Therapeutic Lotion, Grapefruit & Juniper, 16 fl oz (475 ml) Ik wil dit product zes sterren geven indien mogelijk. Het is perfect voor droge huid, die het glad en zacht kan maken. En ik hou van de geur! De citrusgeur, de lichtheid, de manier waarop het geabsorbeerd is in mijn huid, dit is mijn allerbeste favoriete moisturizer voor mijn gezicht, u, mijn gezicht hoeft niet meer te besteden voor kleine fijne potten. Ik heb eerder een soortgelijke lotion gekocht en vond het leuk. Ze veranderden het pakket en misschien de ingrediënten.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Xlear, Spry, Stronger Longer Dental Defense Gum, Natural Wintergreen, Sugar Free, 55 Count

Review: Abra Therapeutics, Cellular Detox Therapeutic Lotion, Grapefruit & Juniper, 16 fl oz (475 ml)

Deze keer ruikt het zo erg en rancid. Ik moest het weggooien. Ik hou hiervan! Ik hou van de grootte en de prijs. Ik hou van de geur! Ik gebruik dit dagelijks op mijn gezicht! Dit is de enige vochtinbrengende crème die ik kan zeggen, ik kijk er naar uit om alleen voor de geur toe te passen. Het is niet een zeer zware vochtinbrengende stof en wrijft snel in, laat geen plakkerige na het gevoel achter. Alles geweldig voor het vochtige klimaat waarin ik woon, maar ik kan zien dat dit niet goed zou zijn voor droog winterachtig klimaat. Als ik in een knijp ben, gebruik ik het als koude room om mijn make-up te verwijderen. Ik ben erg onder de indruk van deze lotion. Ik gebruik het over mijn lichaam, inclusief mijn gezicht, en het houdt mijn huid glad, zelfs als ik elke dag in een gechloreerd zwembad zwem. Dit is een uitstekend product. Hou van de geur en hoe het werkt om oude huiddroogheid en rimpels te bestrijden.

Gebruik het elke dag! Een zeer lichte lotion met goed voor je lichaamspul in het. Ik hou ervan om het op mijn gezicht te gebruiken, gemengd met mijn minerale poeder voor een vloeibare basis. Het voelt niet olierig na gebruik en penetreert in de huid zonder stress, erg goede lotion. Lichte geur van grapefruit bij het aanbrengen is erg verfrissend. Niet-vettig na aanbrengen, de huid voelt alsof het vrij kan ademen, lotiion laat uw huid niet voelen alsof het versmelt, dus het is nog steeds comfortabel om te gebruiken in de hitte van de zomer. Ik hou echt van deze lotion, vooral ook omdat het de effecten van luchtvervuiling tegenwerkt. Ik heb dit gekocht toen het in de oude verpakking was en het was spijtig dat ik het stopzette. Ik ben er onlangs van herinnerd, en ben blij om het terug te zien. Ik weet niet of de ingrediënten zijn veranderd, maar het voelt nog steeds en ruikt hetzelfde. Een gezonde huidlotion, ik beveel het sterk aan. Dit is een, als niet, mijn favoriete lotion om te gebruiken. Het is schoon, niet vettig en natuurlijk super natuurlijk! Ik koop altijd meer dan een per keer, dus ik ben er nooit zonder!

Ik hou van de abra lotions in de zomer. Ze ruiken reuk en absorberen snel. Ik denk niet dat ze genoeg voor de winter kunnen hydrateren. Com biedt huidverzorgingsproducten die je huid een beetje liefde geven. Veel bevatten echter steroïden of hydrochinon, die beide tijdens de zwangerschap moeten worden vermeden. Drogen uw benen na het scheren uit – hoe over ruwe handen of geharde hielen – ongeacht uw leeftijd of levensstijl, kan bodylotion wonderen doen om u te helpen ontspannen en het eenvoudige comfort van het leven te waarderen. Een luxe vochtinbrengende bodycrème met een lichtgewicht, voedende formule om u te laten achter met een zachte, gladde huid. Onder de ogen en nek crème is een revitaliserende en versterkende behandeling voor de fragiele weefsels rond de ogen en in de nek. Origins plantcription vernieuwende gezichtsolie voor de jeugd ($ 51, Sephora, geïnfuseerd met sheaboter en ons exclusieve dagelijkse vochtcomplex, onze versterkte lotion bevat meer van wat de huid liefheeft, waardoor het ongelooflijk zacht, soepel en gevoed aanvoelt Geïnspireerd door de zonovergoten citrus bosjes van de mediterrane kust, witte citrus uit bad- en lichaamswerken is een verkwikkende mix van frisse citrus- en waterlelie.

Helpt huidtint, helderheid, stevigheid en hydratatie te verbeteren. Ze hebben elke lotion in de carrosserie van het lichaam geprobeerd en deelden hun eerlijke beoordelingen over wat voor hun huid werkte en wat niet. Verwissel hiervoor: kalmerende reinigingsmelk, voedende crème cleanser, reinigende balsem, body scrub, citrus mimosa body butter, tint huid foundation, dagelijkse shampoo en conditioner 2. Het is veilig voor gebruik op alle haartypes, inclusief kleur behandeld en over-verwerkt haar. Van lichaamsharsen van cacao-sheaboter tot cacaobotercrèmes tot shea-bodyboter, onze cocoshea-bodycare heeft de volledige hydratatieroutine van je huid geregeld. U kunt zelfs bladeren door onze selectie zonverzorgings- en zonloze zonneproducten die beschikbaar zijn voor elk huidtype, elk moment van het jaar, evenals mondverzorgingsproducten, geurstoffen en supplementen. De donderende 2013 single van de stad uit 1975 is een van mijn favoriete liedjes aller tijden om vele redenen, maar, het meest relevant, voor de tekst, ga in de douche als het allemaal fout gaat. Lost droge, gedehydrateerde lagen op van het huidoppervlak.

Kan als spotbehandeling worden gebruikt: breng een zeer kleine hoeveelheid masque aan op de vlek en laat het 's nachts aan.