Goingorganic.nl

Boiron, Calendula Gel, First Aid, 2.6 oz (75 g)

Calendula Gel, First Aid, 2.6 oz (75 g) by Boiron Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrand Zon Bescherming, Calendula, Gezondheid, Verwondingen Verbrandt

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Boiron, Calendula Gel, First Aid, 2.6 oz (75 g)
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.09 kg, 3.6 x 5.3 x 14.7 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrand Zon Bescherming, Calendula, Gezondheid, Verwondingen Verbrandt, Beauty, Facial Care, Sunburn Sun Protection, Calendula, Health, Injuries Burns

Boiron, calendula gel, eerste hulp, 2. 6 oz (75 g) – gebruik calendula bij het eerste teken van huidirritaties. Huidirritaties. Razor verbranden. Insectenbeten. Homeopathische geneeskunde. Snel geabsorbeerd. Niet vet. Vrij van parabenen. Werkt natuurlijk met je lichaam.

Natuurlijk actief ingrediënt. Wereldleider in homeopathische geneesmiddelen. # 1 homeopathische calendula merk. Calendula officinalis (tuinbloemgoud) is al sinds generaties gebruikt om huidirritaties natuurlijk te genezen. Calendula gel is ideaal voor het verlichten van scheermes verbranding en insectenbeten of steken. Koel effect. Snel geabsorbeerd door de huid. Niet vet. Vrij van parabenen. De boiron belofte.

Bij boiron denken we dat er een betere manier is om goed te voelen. Een betere manier die natuurlijk met je lichaam werkt. Sinds 1932 is de boiron familie toegewijd aan het leveren van veilige, natuurlijke geneesmiddelen. Als wereldleider in homeopathische geneesmiddelen, is onze passie uw totale gezondheid. Onze belofte is uw totale tevredenheid. Toepassingen. Helpt de genezing van huidirritaties zoals scheermesverbranding en insectenbijten of steken te bevorderen. goingorganic.nl Fantastisch product, brandwonden genezen 's nachts, ideaal voor kleine bezuinigingen, uitslag. Ook tegen een gret prijs.

 Dit is een van de weinige producten die ik ooit heb gebruikt, die eigenlijk doet wat hij claimt. Uitstekend voor huidirritatie van kleding gedurende de wintermaanden. Bijna direct releif. Groot na te veel zon of wind verbranden van buitenactiviteiten. Heeft veel toepassingen zoals muggenbeten, open wonden, kleine zweren. Zelfs gebruikt op gordelroos om de jeuk en ontsteking te verminderen. Ik heb het ook met goede resultaten gebruikt op mijn honden jeukende poten. We gebruiken dit in plaats van neosporine voor snijdingen, schrape, enz.. Het lijkt erop dat dingen sneller genezen. Ik vind webshop denk dat hun klantenservice uitstekend is! Ik heb dit hier gekocht omdat ik het nodig had en webshop heeft de beste prijzen. Voor elke vorm van uitslag of simpele huidkwaal lijkt calendula te werken. Tenminste voor mij. Ik dacht dat dit product geweldig was toen ik het voor het eerst in Australië in het afgelopen jaar kocht, dan kon ik niet geloven dat er niet meer ergens is om het hier te kopen als ik uitliep. Ik e-mailde Boiron om erachter te komen of ik het vanuit het buitenland kon kopen, maar geen feedback kregen, toen vertelde een collega van werk over webshop.

Boiron, Calendula Gel, First Aid, 2.6 oz (75 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrand Zon Bescherming, Calendula, Gezondheid, Verwondingen Verbrandt

Ik was zo blij dat ik het nu weer kan kopen en tegen een redelijke prijs met zeer goedkope vracht. Dit is een zeer goed product, en hou ervan om meer te bestellen, super service great buy. Iedereen zou arnica gel in hun huis moeten hebben voor kleine kinderen, knuffels en kneuzingen! Dit is een betrouwbaar product door boiron niet meer zeggen! Ik heb jarenlang Calendula gel gebruikt. Het is een uitstekend product voor brandwonden en huidirritaties. Ik heb het ook gebruikt voor het genezen van een nacht wanneer het wordt toegepast op vlekken die zijn geperst.

Boiron, Calendula Gel, First Aid, 2.6 oz (75 g): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrand Zon Bescherming, Calendula, Gezondheid, Verwondingen Verbrandt

Beveel het aan iedereen aan. Ik heb vaak huiduitslag, en deze gel helpt zo veel. Ik hou ervan dat het natuurlijk is en er geen steroïden in hebben. Geen ander product heeft ooit mijn huidirritaties genezen zoals Calendula gel. Fantastisch op brandwonden ook. Geen geur voor degenen die gevoelig zijn voor ruiken. Ik had iets op mijn huid die meer dan een jaar problematisch was. Ik gebruikte deze gel en bedekte het met een waterweerstand bandhulp en veranderde het tweemaal per dag voor ongeveer 10 + dagen.

Het is nu weg. Mijn man en ik gebruiken beide de Calendula gel en houden ervan. Zal het opnieuw kopen. Begonnen met het gebruik van Calendula gel een paar jaar geleden. Heeft altijd een fan geweest. Stel een paar vrienden voor om het ook te gebruiken en ze houden er ook van. Mijn zus had een baby en had erg slechte uitslag op haar bodem en om haar middel, het ziekenhuis gaf haar 2 verschillende crèmes en niets stopte de jeuk of de flare omhoog. Boiron, Calendula Gel, First Aid, 2.6 oz (75 g) Nam dit bij haar uit mijn kast, uitslag verdwijnt letterlijk over 2 dagen. Mijn zus zweert er nu ook bij. Ik noem het mijn wondergel.

Review: Boiron, Calendula Gel, First Aid, 2.6 oz (75 g)

Het is nuttig voor brandwonden, jeukende en ontstekde huid. Een must in elke familie. Hebben het al meer dan 10 jaar gebruikt. Een andere moet hebben is arnica gel, vooral die met kleine kinderen. Het is heel goed – is een mooie gel. Geweldig product, nee ouch, kinderen vinden het leuk, helpt de boo boos. Het is een geweldig product voor wat vreemde reden dat je hier niet in Australië kunt kopen, dit product doet wat het uitlegt. Deze brandwonden leiden vaak tot ernstige spierafbraak, elektrolyt- (inclusief natrium- en kalium) -afwijkingen en af ​​en toe nierfalen. De verhoogde bloedstroom leidt tot de roodheid en het gevoel van warmte die je waarschijnlijk associeert met een zonnebrand. Het is het actieve bestanddeel in hypericumzalf, dat 3 keer per dag op een brandwond kan worden aangebracht. Tegenwoordig is het voor alle mensen noodzakelijk zonnebrandmiddelen te gebruiken vanwege de bescherming tegen ultraviolette (Uv) straling. Er is al wat schade aangericht en je wilt je huid niet meer schaden. In alle ernst, op zonnebrand crème, schreef hij. Zorg ervoor dat uw zonnescherm u beschermt tegen uva- en uvb-stralen.

Het therapeutisch potentieel van flavonoïden. Dit is van belang omdat uva-stralen overvloediger zijn dan uvb-stralen, en uva-schade is subtieler dan de zonnebrand die voornamelijk door uvb-stralen wordt geïnduceerd. Dit is een niet-irriterend, niet-comedogeen (verstopt geen poriën) en hypoallergene formule. Het probleem – alle zonneschermen zijn niet op dezelfde manier gemaakt. Alles in één: Beschermende huid tegen UV-straling, anti-aging en rimpels vermindering, hydraterende en verkoelende effecten op de huid zonder allergische reactie, en kleureffecten op de huid. Topische groene thee die op de menselijke huid wordt aangebracht, zorgt voor een lichtbeschermend effect, vermindert het aantal zonnebrandcellen, beschermt de cellen van de opperhuid langerhans tegen UV-schade en vermindert de DNA-schade die na UV-straling is ontstaan. Sommige humane studies suggereren dat calendula milde anesthetische (pijnstillende) eigenschappen kan hebben die gelijk zijn aan die van soortgelijke niet-plantaardige eardroppreparaten. In deze gevallen zal blootstelling aan UV-straling er alleen toe leiden dat uw reeds bestaande symptomen aanzienlijk verslechteren.

Een ervaren homeopaat beoordeelt al deze factoren bij het bepalen van de meest geschikte behandeling voor elk individu. Liu m, dai y, li y, luo y, huang f, gong z, meng q. Gezichtsverbrandingen zijn altijd een pijnlijke verrassing. Het werkt als een emulgator in het bovenstaande recept, wat betekent dat het helpt om de olie en ingrediënten op waterbasis samen chemisch te mengen. U kunt een verzachtende balsem met honing en natuurlijke oliën maken om uw door de zonverbrande huid te behandelen en te voeden.