Goingorganic.nl

BPI Sports, ISO HD, 100% Whey Protein Isolate & Hydrolysate, Chocolate Brownie, 5.4 lbs (2.466 g)

ISO HD, 100% Whey Protein Isolate & Hydrolysate, Chocolate Brownie, 5.4 lbs (2.466 g) by BPI Sports Supplementen, Weiproteïne, Bpi Sportkracht En Kracht

€ 68,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: BPI Sports, ISO HD, 100% Whey Protein Isolate & Hydrolysate, Chocolate Brownie, 5.4 lbs (2.466 g)
Prijs: € 68,50
Inhoud: 2.76 kg, 29 x 19.3 x 19.3 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Bpi Sportkracht En Kracht, Supplements, Whey Protein, Bpi Sports Power, Strength

Bpi sport, iso hd, 100% weiproteïne isolaat & hydrolysaat, chocolade brownie, 5. 4 pond (2, 466 g) – beter. Wees sterker. Bpi. Natuurlijke en kunstmatige smaken. Zero maltodextrine. Nul vullers. Zero eiwit spiking chromadex kwaliteit geverifieerd-vertrouwde onafhankelijke laboratorium. Lean spier. Snel herstel. Gehydrolyseerd. Ultra snelle absorptie. Lean spiergroei. Snelle spierherstel. 25 G eiwit per scoop.

Ong. 69 porties. Meng 1 scoop in 5 tot 6 oz koud water direct na de training. 25 G isolaat en hydrolysaat eiwit per schep. 5 G natuurlijk voorkomende bcaa's per scoop. Pre post. Mannen 2 scoops 50 g eiwit. Vrouwen 1 scoop 25 g eiwit. Onze inzet: voor u. Tot uw doelen. Naar uw gezondheid Het is wat ons drijft om de hoogste kwaliteit en meest effectieve sportvoedingssupplementen te leveren. Uw succes is de basis van onze onze. Daarom gebruiken we alleen de beste ingrediënten en de meest precieze productie normen om krachtige supplementen te creëren die bewezen resultaten opleveren. Resultaten die u kunt zien en voelen. Elke fles iso hd wordt gemaakt met behulp van natuurlijke, koude temperatuur, microfiltratie proces. Dit houdt het eiwit zuiver zonder de benodigde micronutriënten te verliezen.

Hoe verzekeren we dat elke fles voldoet aan de bpi standaard? We hebben ze getest door chromadex, een onafhankelijk laboratorium en een van de meest gerespecteerde namen in sportvoeding. Chromadex-kwaliteit geverifieerd – toonaangevend onafhankelijk laboratorium. Zero eiwit spiking. De chromadex kwaliteit gecontroleerde zeehond betekent geen proteïne spiking voor ingrediëntidentiteit, verontreinigingen, zware metalen en microbiële stoffen. Dit dient als objectief bewijs dat onze eiwitten voldoen aan cgmp (goede productiemethoden) en dat wat uw zaad in onze ingrediënten staat, is wat er in onze producten staat. Niets minder, niets meer. Getest op kwaliteit – gebouwd voor resultaten. Juiste eiwitinname die essentieel is voor elk spieropbouw of gewichtsverliesprogramma, waardoor uw spieren de benodigde brandstof bieden voor lean spieropbouw, prestatie en herstel. Een hoogwaardig eiwit kan u helpen om ervoor te zorgen dat u de benodigde voedingsstoffen en bouwstenen krijgt voor uw gezondheids- en fitnessdoelen. Bpi sports iso hd bevat 25 gram ultra zuivere, ultra premium, 100% eiwitisolaat & hydrolysaat.

BPI Sports, ISO HD, 100% Whey Protein Isolate & Hydrolysate, Chocolate Brownie, 5.4 lbs (2.466 g): Supplementen, Weiproteïne, Bpi Sportkracht En Kracht

Iso HD bevat de meest geavanceerde smaaktechnologie, wat resulteert in een smaak zo lekker, dat je het moet proberen te geloven. Alleen de beste aroma componenten leveren de meest mondige, gastronomische smaken overal beschikbaar. Dit 100% eiwitisolaat en hydrolysaat. is ontworpen om de spiergroei te ondersteunen en kracht te bevorderen. Proteïnehydrolysaten worden snel geabsorbeerde eiwitten die u helpen bij het herstel van uw post-workout herstel tijd. Maximaliseer je spiergroei met iso hd. 100% eiwit. 1. 5 g totaal vet. Gemakkelijk te mengen. 130 calorieën. 4 G koolhydraten. Waarde voor de consument. goingorganic.nl De kwaliteit is zo goed, maar in mijn mening denk ik dat deze smaak moeilijk te drinken is.

BPI Sports, ISO HD, 100% Whey Protein Isolate & Hydrolysate, Chocolate Brownie, 5.4 lbs (2.466 g): Supplementen, Weiproteïne, Bpi Sportkracht En Kracht

Ik gebruikte wei chocolade van op, dus het was makkelijk te drinken. Het is mijn tegenzin. Anyways dank u voor het lezen! Bpi sports iso hd smores was de beste proeverij en hoogwaardige eiwit die ik ooit heb gekocht, maar onlangs hebben ze de formule veranderd (geverifieerd door een e-mail naar bpi) en de nieuwe formule is aanzienlijk slechter dan de oude. Om te beginnen mengt het poeder niet zo goed, de portiegrootte is gestegen, maar de hoeveelheid eiwit per portie is niet en het meest voor de hand liggend van alle smaak is merkbaar slechter geworden. Voor mij lijkt dit een bedrijfsbeslissing om de kwaliteit van het product te verminderen, wat me niet goed maakt omdat dit hun topniveau eiwit moet zijn, dus waarom niet op een van de kleinere varianten? Ik zal dit niet meer aanschaffen, want het lijkt me een greedy corporate decision. BPI Sports, ISO HD, 100% Whey Protein Isolate & Hydrolysate, Chocolate Brownie, 5.4 lbs (2.466 g) Bpi?

Op. Ik heb veel wei-eiwitten geprobeerd en dit bpi wei-eiwit smaakt goed. Het is licht in de chocolade en toch smaakt het nog lekker. Mijn vriend heeft dit merk voor mij aanbevolen, om eerlijk te zijn is de smaak erg sterk en rijk aan smaak, het is goed als je het gewicht wilt knippen. Ik heb al lang bpi gebruikt. Hun iso mengsels zijn meestal zeer fijne poeders. Deze was niet. Ik weet niet zeker of dit een slechte partij was, maar het zuigt als je maar één ding verwacht en een ander krijgt. Het maakte goede eiwitpudding, wat is hoe ik het verbruikt. Ik zal deze smaak nog niet opnieuw krijgen. Ik verkies nog steeds de smaak van pindakaasboter. Omdat rijsteiwit laag is in het aminozuur lysine, wordt het vaak gecombineerd met erwtenproteïnepoeder om een ​​superieur aminozuurprofiel te verkrijgen. De verhoogde hoeveelheid ros geproduceerd tijdens zware inspanning moet worden verminderd door het endogene antioxidantensysteem van het lichaam om het oxidatieve evenwicht te behouden. Elke portie whey hd levert 25 gram eiwit aan de gebruiker en heeft nul vulstoffen en nul maltodextrine. Een derde groep in dit onderzoek consumeerde wei-eiwitisolaat op dezelfde manier als de andere twee groepen.

Review: BPI Sports, ISO HD, 100% Whey Protein Isolate & Hydrolysate, Chocolate Brownie, 5.4 lbs (2.466 g)

Onze bijgewerkte rankings weerspiegelen deze methodiek. De jaren 70 en 80 markeerden een dramatische toename in de groei van de bodybuilding supplementenindustrie, gevoed door wijdverbreid gebruik van moderne marketingtechnieken en een duidelijke toename in recreatieve bodybuilding. Glutamine, het meest voorkomende aminozuur in het bloed, wordt beschouwd als een voorwaardelijk essentieel aminozuur 56. Wil je kracht krijgen dan langere rusttijden, dan is een focus op het voldoen aan rep-doelen en gewichtsbelastingen in orde. Effect van de loopintensiteit op de intestinale permeabiliteit. Deze, en elke fles beste proteïne, is gemaakt van een natuurlijke, koude temperatuur, microfiltratieproces, resulterend in een eindproduct met een extreem hoog proteïnegehalte, met behoud van de belangrijke macro- en micronutriënten. Als ze willen zeggen dat hun product net zo goed is als het onze, moeten ze hun geld op de juiste plaats leggen en laten testen, zegt hij.

Deze suikervrije sportdrank kan je lichaam voorzien van de juiste hydratatieondersteuning om je tijdens je training in beweging te houden. Eiwitpoeder is een van de meest populaire vormen van eiwitsupplementen en om een ​​goede reden! Het zuur dat nodig is om het eiwit volledig te verteren (een gebonden eiwit breken met zijn samenstellende aminozuren), kan ook individuele aminozuren voldoende denatureren tot het punt van disfunctie. We doen er alles aan om u te helpen uw fitnessdoelen te bereiken met die hoge standaards. Natuurlijk zijn eiwitten samengesteld uit individuele aminozuren, maar het gooien van een hoop willekeurige, goedkope aminozuren in een container repliceert niet de verschillende spieropbouwende, gezondheids- en prestatiebevorderende voordelen van de volledige eiwitten die in de container zouden moeten zitten. supplement.