Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Bragg Vloeibare Aminos Natuurijke Producten:

Bragg, Liquid Aminos, Natural Soy Sauce Alternative, 16 fl oz (473 ml)

Bragg, Liquid Aminos, Natural Soy Sauce Alternative, 16 fl oz (473 ml) Bragg Vloeibare Aminos

€ 5,00

De meesten zullen hun best doen om tegemoet te komen aan uw dieetbeperkingen. In een mum van tijd kun je eenvoudig een scheut vloeibare aminozuren toevoegen in plaats van van ansjovis afgeleide worcestershire-saus in veel recepten, maar het zal de complexe zoetzure smaken van het echte product niet volledig nabootsen, dus je wilt misschien je eigen veganistisch, paleo en glutenvrije versie van de klassieke kruiderij thuis. Het bevat ook veel natrium, iets waar we niet te veel van willen krijgen. Negen van de 20 aminozuren kunnen niet door het lichaam worden aangemaakt en moeten via het dieet worden geconsumeerd. Mijn hemel, het klinkt extreem overdreven om te zeggen dat bragg-vloeibare amino's verantwoordelijk zijn voor ernstige verwondingen en kruipen van het volleybalveld. Of ze gebruikt ze als een substituut voor azijn bij het maken van zelfgemaakte saladedressings. Hoewel vloeibare aminozuren duidelijk minder natrium bevatten dan gewone sojasaus, zijn ze niet zo laag als je zou denken in een oogopslag over hun voedingswaarde-etiketten.

Je kunt ze gebruiken in plaa…


Liquid Aminos, Natural Soy Sauce Alternative, 16 fl oz (473 ml) by Bragg

Aminos Soy Sauce Alternative Bragg Bragg Vloeibare Aminos

€ 5,00

Bragg, vloeibare aminos, natuurlijk sojasaus alternatief, 16 fl oz (473 ml) – 1912 – 2012, vieren 100 jaar. Altijd kruiden uit sojaproteïne. Glutenvrij. Bevat geen conserveermiddelen. Niet-GMO-project geverifieerd. Kosher. Wereldwijd sinds 1912 gezondheid bedienen. Een gastronomisch alternatief voor tamari & sojasaus. Geen alcohol. Niet gefermenteerd. Voeding die je nodig hebt – proef je liefde. Bragg vloeibare aminos is een plantaardige eiwit kruiden uit gezonde, gecertificeerde non-GMO sojabonen uit de oorspronkelijke formule door gezondheidspionier en de oprichter van gezondheidswinkels, Paul C. Bragg. mironon Alhoewel elke botte saus in een plastic zak was omsloten, leek alles behalve een in de tas. Het maakt me een beetje bezorgd over de veiligheid van de zeehond van je prouct.

Fles was gebroken tijdens de verzending en was niet goed verpakt, dus ik heb wat sojasaus over mijn pakket. Ik ben onlangs begonnen met het candida-dieet, zodat ik glutenvrij moest worden. Ik woon in Japan, dus het leven zonder sojasaus is onmogelijk! Dit heeft me echt geholpen om te blijv…