Goingorganic.nl

BSN, AminoX, Endurance & Recovery Agent, Non-Caffeinated, Fruit Punch, 2.23 lb (1.01 kg)

AminoX, Endurance & Recovery Agent, Non-Caffeinated, Fruit Punch, 2.23 lb (1.01 kg) by BSN Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport

€ 37,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: BSN, AminoX, Endurance & Recovery Agent, Non-Caffeinated, Fruit Punch, 2.23 lb (1.01 kg)
Prijs: € 37,00
Inhoud: 1.22 kg, 13.2 x 13.2 x 21.6 cm
Productcategorie: Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport, Supplements, Amino Acids, Bcaa, Branched Chain Amino Acid, Sports, Sport

Bsn, aminox, uithoudingsvermogen & herstelmiddel, niet-cafeïnezuur, fruitpunch, 2. 23 kg (1. 01 kg) – uithoudingsvermogen. Herstel. Spier. Prestatie. Brekende aminozuren en bcaas. Eindig eerst. Bcaas & vitamine d. 10 gram – aminozuren per portie. Suikervrij – nul suiker. Natuurlijk en kunstmatig gearomatiseerd. 70 porties. Voedingssupplement. Maak gebruik van uw prestatiepotentieel. Aminox-ingrediënten, wanneer deze in de loop van de tijd worden genomen en gecombineerd met regelmatige lichaamsbeweging, zijn ontworpen om te ondersteunen: synthetische spierproteïnen. Herstel van trainingssessies.

Spierbesparende. Uithoudingsvermogen. Dit product is gedistribueerd door een goede productiepraktijk (gmp) faciliteit. goingorganic.nl Ik hou van deze bcaa helpt me veel in de sportschool, ik heb een bad van aminox gekocht om te gebruiken als mijn post-workout drankje, aangezien ik de ochtend trainen. Het hielp bij het herstel van trainingen. Al de producten die ik voor u heb, zijn geweldig, heel goed product, goed, veel waar voor je geld, heel goed als je budget hebt, goed product), goed, werkelijk. Er is een positief effect met toenemende kracht en energie. Los snel op, smaakt goed.

Werkt goed in combinatie met creatine. Ik adviseer een goed aminozuur tegen een lage prijs. De smaak is geweldig, lost zich gemakkelijk op in water. Hou van het effect! Mijn broer gebruikt het ook dagelijks! Ik weet niet zeker of ik vruchtensmaak heb gekregen, het smaakt veel als kers, maar ik klaag niet. Het herstel is gladder sinds ik het dagelijks begon te nemen. De vruchtensmaak is echt goed en het is een geweldige mix van aminozuren om te drinken tijdens de praktijk. Deze supplementen zijn bedoeld om het herstel te bevorderen en de vermoeidheid door trainingen te verminderen. In deze vrij unieke studie toonden universiteits- en pro-level pitchers die aanvullen met bcaa geen abrupte daling in pitching-snelheid wanneer degenen die niet supplementen zagen een aanzienlijke snelheidsdaling zagen.

BSN, AminoX, Endurance & Recovery Agent, Non-Caffeinated, Fruit Punch, 2.23 lb (1.01 kg): Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport

Niettemin speelt het een rol bij verschillende metabolische processen, zoals hartcontractie en antioxiderende activiteit. De aminozuurmetaboliet beta-hydroxy bèta-methylbutyraat (Hmb) helpt beschermen tegen overmatige spiereiwitafbraak en vergroot de spiermassa bij inspanning. Het zijn essentiële aminozuren die niet door het lichaam kunnen worden geproduceerd en alleen kunnen worden verkregen via een dieet of suppletie. Livact is een merknaam voor bcaa-korrels die in sommige gevallen van cirrose of in klinische omstandigheden worden gebruikt. Vertakte aminozuren (Bcaas): Bcaas zijn een klasse van essentiële aminozuren die het lichaam kan gebruiken voor energie- en spiersynthese. De studies over eiwit- en bcaa-suppletie die zijn uitgevoerd op fysiek actieve mensen geven aan dat een vrij grote overschot aan het dieet van de 3 bcaas goed wordt verdragen wanneer het wordt geconsumeerd in diëten die overmatige hoeveelheden eiwit bevatten. Op dit moment moet nog meer onderzoek worden gedaan voordat we definitief kunnen zeggen dat bcaa-suppletie de spiertoename tijdens weerstandstraining niet verbetert. Omdat deze aminozuren de lever en het darmkanaal omzeilen en rechtstreeks in uw bloedplasma terechtkomen, kunnen ze worden gebruikt als directe energiebron tijdens intensieve trainingen. Een rol voor vertakte aminozuren bij het verminderen van centrale vermoeidheid. Het is echter de vraag of atleten meer eiwitten nodig hebben. Hoewel suppletie met bcaa tijdens de training mogelijk niet voor iedereen is, zijn er bepaalde omstandigheden waarin bcaa van bijzonder voordeel zou kunnen zijn.

BSN, AminoX, Endurance & Recovery Agent, Non-Caffeinated, Fruit Punch, 2.23 lb (1.01 kg): Supplementen, Aminozuren, Bcaa (Vertakte Aminozuur), Sport, Sport

Bcaas wordt daarentegen vaak door de lever gespaard en krijgt directe toegang tot weefsels zoals spieren. Verhoogde bcaa-waarden werken ook in uw voordeel door de afbraak van eiwitten te verminderen. Valine concurreert echter met tryptofaan voor toegang tot de hersenen en wint meestal. Atleten die bcaa-supplementen kregen, vertoonden na oefening echter een nog grotere vermindering van il-4-productie. BSN, AminoX, Endurance & Recovery Agent, Non-Caffeinated, Fruit Punch, 2.23 lb (1.01 kg) Interessant is dat dopamine-activiteit in de hersenen die gewoonlijk gepaard gaat met toegenomen opwinding en musculaire coördinatie (24) feitelijk afneemt tegen het einde van langdurige inspanning naarmate zich vermoeidheid ontwikkelt. 2 In plaats daarvan reizen ze rechtstreeks naar de skeletspier, waar ze worden afgebroken om acetyl-coa te maken (zie afbeelding), in nieuwe eiwitten veranderen of worden gebruikt om glucose te maken (via gluconeogenese) die de bloedsuikerspiegel kan stabiliseren. Hoeveelheden bcaas in aanvullende eiwitten met indirecte uv-detectie. Deze hydrofobe (watervrezende) aminozuren worden aangeduid als alifatisch als hun centrale koolstof hecht aan een vertakte niet-cyclische open koolstofketen, zoals hieronder te zien is met leucine.

Review: BSN, AminoX, Endurance & Recovery Agent, Non-Caffeinated, Fruit Punch, 2.23 lb (1.01 kg)

Het aandeel eiwit in het dieet kan iets minder zijn, omdat veel van de extra energie die wordt geconsumeerd de vorm van koolhydraten heeft, maar toch is het eiwitgehalte van het dieet nog steeds ongeveer 12% van de totale energie-inhoud. Ik interviewde dr. Nicastro, die in Brazilië diëtist is en coördinator van het vp-onderzoeksinstituut, en vroeg wat hij aanbeveelt voor pre / post-oefening in termen van bcaa en leucine. De invloed van chronische bcaa-suppletie op de trainingsprestaties verdient verder onderzoek. Als het gaat om het inschakelen van de anabole activiteit in het spierweefsel terwijl de anti-katabole activiteit wordt uitgeschakeld, hebben geen andere aminozuren zo'n direct effect laten zien. Veel mensen consumeren zoveel mogelijk eiwitten en kiezen voor eiwitrijke diëten, terwijl anderen tekortschieten in hun dagelijkse consumptie en er niet genoeg van eten. Als we een gemiddelde man nemen met een zittende levensstijl, zal zijn dagelijkse energie-inname ongeveer 10 mj / d zijn, en laten we zeggen dat 15% hiervan afkomstig is van eiwitten.

Aangezien langdurige en intensieve duurtraining de afbraak van spiereiwitten vergroot (omdat het onze spierbca-pool gebruikt om bij te dragen aan de energieproductie), is het nuttig om bcaas voor, tijdens en / of na een dergelijke activiteit in te nemen. Vertakte aminozuursuppletie verhoogt de lactaatdrempel tijdens een incrementele inspanningstest bij getrainde personen. Dus hoe houden aminozuren met vertakte ketens in op je dieet en andere supplementen? De standaard dosering voor isoleucine is 48-72 milligram per kilogram lichaamsgewicht en de aanbevolen dosering voor leucine ligt tussen 2-10 gram. Slechts 1 van de 9 deelnemers die bcaas kregen, kon tijdens de onderzoeksperiode niet meer lopen. Leucine zelf is eigenlijk een van de belangrijkste aanjagers van spiereiwitsynthese. Onderzoeksprotocollen hebben echter een breed scala aan doseringsstrategieën gebruikt om de maximale voordelen voor spier eiwitsynthese en herstel via leucine te verkrijgen, een dosis bcaa die 2-3 g leucine (dit kan variëren afhankelijk van het merk) wordt voorgesteld. Om deze kwestie van oorzaak en gevolg beter te benaderen, hebben we een reeks experimenten voltooid om te bepalen of specifieke door geneesmiddelen geïnduceerde veranderingen in hersenactiviteit van 5 uur de duurprestaties bij ratten kunnen beïnvloeden. Als je in een van deze categorieën valt, is de kans groot dat je hebt aangevuld met, of hebt overwogen een vertakt-ketenig aminozuur (Bcaa) te gebruiken om je prestaties te verbeteren of sneller herstel te bevorderen.

Jose antonio is een auteur, spreker, presentator van radiotoestellen, wetenschapper op het gebied van sportvoeding en fervent outrigger-vaarder. Vergeleken met een placebo herstelde bacaas de uitgeputte glutaminevoorraden en immuunfactoren die bij topsporters voorkomen en leidde tot een gerapporteerd een derde minder symptomen van infectie tijdens de periode van suppletie. Hmb-onderzoeken en de positieverklaring van de internationale sportvereniging stellen dat hmb de afbraak van spiereiwitten bij mensen vermindert en de spiermassa verhoogt wanneer proefpersonen op passende wijze getraind worden. Door leucine verrijkte essentiële aminozuursuppletie tijdens matige steady-state-oefening verbetert de synthese van spiereiwitten na de training. Meervoudig gekozen reactietijd bleek bij voetballers 10% sneller te zijn wanneer bcaa werd ingenomen. Als u een vegetariër bent, kunt u ook moeite hebben om voldoende hoeveelheden bcaas binnen uw normale dieet te krijgen.