Goingorganic.nl: Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp

CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract by Madre Labs

CocoCardio Cocoa&Beet Juice Powders Hibiscus

€ 9,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract
Inhoud: 0.32 kg, 14.7 x 9.1 x 9.1 cm
Categorieën: Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Original, 3 oz (85 g) by Bobos Oat Bars

Madre labs, cococardio, gecertificeerde organische cacao & bietensap poeders, plus hibiscus extract – cacao is rijk aan antioxidanten genaamd flavonoïden die kunnen helpen bij de gezondheid van de harten *. Een geweldige aanvulling op een gezond dieet en actieve levensstijl. Gemaakt met gecertificeerde organische cacao- en bietensappoeders. Plus hibiscus extract. Certified organic by oregon tilth. Geen extra kleuren of suikers. Geen kunstmatige zoetstoffen. Geen dierlijke afgeleide ingrediënten. Geen zuivel. Geen gluten. Geen gmos. Geen soja. Geschikt voor vegetariërs. Wees goed voor je hart!

 Cococardio is een premium, 100% natuurlijke (niet-alkalische) donkere cacao-drank die snel-droogbietensappoeder en geconcentreerd, volledig spectrum wateroplosbaar hibiscus-extract bevat. Cacao (theobromacacao – a. K. A. 'Voedsel van de goden') Ons gecertificeerde organische, niet-alkalische cacaopoeder is gemaakt volgens veeleisende normen. 'Natuurlijke proces'-cacao behoudt hogere niveaus van natuurlijk voorkomende polyfenolen in vergelijking met gealkaliseerde (Nederlandse proces) cacao. Opmerking: hoe meer polyfenolen, hoe meer bitter – wat beter is. Bietwortels bevatten betalains (rijk gekleurde pigmenten met antioxidant eigenschappen) en een groot aantal andere fytonutriënten, waaronder natuurlijk voorkomende dieetnitraten. Ons hibiscus sabdariffa full-spectrum wateroplosbaar extract dat natuurlijk voorkomende anthocyaninen, fenolzuren en andere bioactieve phytonutriënten bevat. mironon Ik eet elke ochtend bij een ontbijt en het houdt me de hele dag energiek, ook al slaap ik de vorige nacht. Ik voeg geen tafelsuiker toe omdat het anti-voedingsmiddel is. Als u het zoet wilt maken, kunt u wat rauwe onbewerkte honing toevoegen. “Cococardio” gebeurde te koop, en is momenteel geprijsd voor slechts $ 2,95.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Raw Honey, U.S. Grade A, 22.0 oz (623 g) by Y.S. Eco Bee Farms

Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract: Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp

Ik heb veel Nederland reguliere reclame cococardio en cafeceps voor newbiews gezien, en dat komt vooral door Nederland die hogere commissie van miranaproducten aanbiedt. Hoe dan ook, terug naar het product: wanneer er een 'waarschuwing' is dat de cococardio het beste zonder extra zoetstof mag proeven, moet dat een aantal bellen bellen. Ik betwijfel dat er iemand is die dit product niet verzoet heeft. Cococardio is veel te bitter, en het smaakt als een mix van cacao en bessen sap. Poeder mengt niet goed in elkaar, en de kleur is niet het meest verleidelijk. Ik vond het ook niet leuk. Met $ 2,95 is het moeilijk om dit product voor iedereen aan te bevelen. Misschien als u de gezondheidsvoordelen ervan wilt hebben. U kunt proberen om dit met smoothies en dergelijke te mengen. Goed dat Nederland deze verkoop heeft, dus de arme mensen zoals ik kunnen verschillende gezondheidsproducten proberen. Als je tussen dit en cafeceps stuitert, zou ik met cafeceps gaan, ik cococardio met cococeps, met drastisch verbeteren van mijn gezondheids- en energieniveaus. Ik kan nu meer dan een pond ophalen zonder mijn hart pijn te hebben. Ik zou kunnen doorgaan, maar ik zal gewoon zeggen dat dit geweldig is. Gelieve te stoppen met het aanbieden van dit voor verkoop Nederland. Dit product bevat niet-alkalische cacao en bietjes voor nitraten.

Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract: Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp

Zie belangrijk onderzoek van dokter Hollenberg, Harvard Medicine, op Kuna Indianen van Panama en hun consumptie van onverwerkte cacao. Het is eigenlijk heel aangenaam proeverij en goed voor spijsvertering. U kunt het ook mengen met warm water en havermout. Ik neem ongeveer vier scoops per dag. Dieet antioxidanten dragen bij tot endogene fotoprotectie en zijn belangrijk voor het behoud van de gezondheid van de huid. In een studie vertoonde de evaluatie van het huidoppervlak een significante afname van de huidrouwheid en schaal in de hoge flavanolcacao groep in week 12. Dieetflavanolen van cacao dragen bij aan endogene fotoprotectie, verbeteren de bloedsomloop van de huid en beïnvloeden cosmetisch relevant huidoppervlak en hydratatie variabelen. Ik heb dit elke dag aan het werk toegevoegd aan mijn tweede kopje koffie. Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract Er zijn 4 grote natuurlijke producten die bekend zijn voor de cardiovasculaire gezondheid: visolie, cacao, bietensap en hibiscus. Cococardio combineert organische cacao, bietensap poeders en hibiscus extract in één. Als u kardiovasculaire gezondheidsproblemen wilt of wilt voorkomen, zoals verhoogde bloeddruk, triglyceriden en cholesterolgehaltes, overweeg dan om visolie en cococardio te nemen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Edward & Sons, Coconut Flakes, Unsweetened, Organic, 7 oz (200 g)

Review: Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract

Ik hou van bieten, maar waar ik woon, zijn ze alleen beschikbaar in de winter. Ik hou ook van chocolade! Dus de combinatie van cacao en bieten is perfect! Ik hou ervan om warme chocolademelk te maken, en ik maak zelfs wat chocolademelkpap. We hebben ook geprobeerd om dit te gebruiken in peperpudding. Proeft heel goed! Ik gebruikte stevia in de mijne en een druppel pepermunt extract en het smaakt geweldig! Jeetje! Dit smaakt zo goed! Ik ben een beetje choco-holisch en dit product voldoet volledig aan mijn cravings voor een warme chocolade zonder dat ik me schuldig voelt aan calorieën of suikeroverbelasting. Ik gebruik een beetje meer dan de een, die ongeveer 1 tot 4 uur voorstelde, en als ik een beetje een traktatie wil, meng ik het poeder met frisdranken met vetvrije sojamelk.

 Absoluut heerlijk en nogmaals, decadence zonder schuld. Ik beveel dit product echt aan. Ik heb het als een gratis voorbeeld. En ik ben teleurgesteld: het is zeer zuur, geen chocolademelk. Zou nooit opnieuw kopen als een gratis voorbeeld. Het begint te kijken alsof cococardio hier is om in mijn keuken te blijven. Eerst dacht ik niet dat het mijn chocoladeverbruik zou verminderen, maar zodra mijn lichaam er aan gewend was, heeft het het. Ik voeg er vaak een beetje kokosmelk toe en geniet er zo van. Dit is een ander goed coco-product dat ik gebruik na het stoppen met zwarte koffie. Ik denk dat cacao in deze combinatie me blij maakt en goed voelt, ik voel me dat mijn endorfinen gaan omhoog en ik moet niet zo veel koffie drinken dat ik eerder dronk had, ik voel me ook niet hongerig, ik ben vol energie. Ik vind het goed voor alle uitbranders en ook voor de groep met hartproblemen. Ik vind dat de natuurlijke bitterheid volledig wordt geneutraliseerd als het poeder in sommige vorm met melk gemengd wordt. Ik maak een ontbijtgranen met behulp van hete melk, gouden vlasmeel, en een schepje hiervan en hou ervan. Het is ook goed als een alternatief voor rechte cacaopoeder in warme chocoladetype drankjes. De sleutel is om eerst het poeder te mengen met een klein beetje kokend water, waaraan u vervolgens de verwarmde melk toevoegt.

Blij dat ik dit bestelde! De kwaliteit van de chocolade is erg goed en ik ben kieskeurig over chocolade. Ik vind het leuk dat het biologische bietensappoeder heeft, omdat het voordelen voor de hersenen is, en het product helpt echt bij spijsvertering en regulariteit. Het is goed als het goed gemengd wordt met een warme, zeer rijpe (mushy) banaan – voor bijna een truffelconsequentie, of met pindakaas en een beetje water opgewarmd. Dit poeder kan met veel gemengd worden om echt goede gezonde maaltijden te maken en een fijne warme drank te maken. OMG. Dit is heel rijk, ik kan meestal geen hele mok volmaken. Ik heb het product gekocht na het drinken van de single serving envelop als het de plek raakt! Het is bitterheid is net wat ik in de ochtend nodig heb, dus ik hoef het niet zoet te maken. Ik kreeg mijn bestelling 3 dagen na het bestellen van het, wat vrij snel voor dingen naar Hawaï is gestuurd. Slechts één cavet, de zakjesafdichting is niet zo goed, dus ik leeg het in een vriesvak quart zip lock tas. Nu zal ik me geen zorgen moeten maken als het zegelt of niet. Na het drinken bracht ik veel tijd naar de badkamer. Zei Nuf. Goede spullen, voor meer voordeel, gebruik: rwn volg 452, dit heeft goede dingen voor je hart, maar als je het gebruikt voor traditionele zoete coco moet je Sweetner toevoegen.

Ik hou ervan dat het niet zoet is omdat ik een beetje aan mijn eigen sweetner voeg als ik het 's avonds als woestijn wil hebben. Geeft ook mooie energie, maar je kan nog steeds slapen als je het 's avonds doet. Het is een keeper.