Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Calcium Ascorbaat Natuurijke Producten:

Now Foods, C-500, Calcium Ascorbate-C, 250 Capsules

Now Foods, C-500, Calcium Ascorbate-C, 250 Capsules Vitaminen, Supplementen, Calcium Ascorbaat

€ 10,50

Kantoor van voedingssupplementen, ons nationale gezondheidsinstituten. Antioxidantensuppletie tijdens lichaamstraining: nuttig of schadelijk. Suppletie met vitaminen en mineralen schiet vaak tekort omdat je lichaam niet in staat is om de voedingsstoffen te absorberen in de vorm die het supplement biedt. De andere 90% zou heel goed synthetisch kunnen zijn. Calciumascorbaat, aan de andere kant, is een combinatie van calcium en ascorbinezuur, dus het levert ongeveer 890 tot 910 milligram vitamine C in de vorm van ascorbinezuur per 1.000 milligram supplement, terwijl de resterende 90 tot 110 milligram uit calcium komt. De stikstofoxide / ascorbaatcyclus: hoe neuronen hun eigen zuurstoftoevoer kunnen regelen. Ons calcium ascorbaatsupplement komt in de vorm van een gemakkelijk te nemen poeder. Vitamine c-voorziening verbetert de stemming bij acuut gehospitaliseerde patiënten. Wat zal je vinden – je zult snel merken dat deze hele voedingssupplementen vaker beginnen met een voedingsbasis en eenvoudig synthetische, lab gemaakte, usp-vitamines en mineralen aan deze bases toevoegen.


C-500, Calcium Ascorbate-C, 250 Capsules by Now Foods

C-500 Calcium Ascorbate-C Now Foods Vitaminen, Supplementen, Calcium Ascorbaat

€ 10,50

Nu voedsel, c-500, calcium ascorbaat-c, 250 capsules – antioxidant bescherming. Buffered, niet-zuur. Met bioflavonoïden. Non-gmo. Een voedingssupplement. Vitaminen. Familie eigendom sinds 1968. Gmp kwaliteit verzekerd. Vitamine C is een wateroplosbare voedingsstof die bekend staat om zijn vitale rol in het immuunsysteem. Vitamine C is ook nodig voor de productie van collageen (een structuur eiwit in bindweefsel) en is daarom belangrijk voor huid-, bot- en gezond gezondheid. Vitamine C is nodig voor aminozuurmetabolisme, neurotransmittersynthese en het gebruik van veel voedingsstoffen, zoals foliumzuur en ijzer.

Het is ook een zeer effectieve antioxidant die de cellen en moleculen van het lichaam kan beschermen tegen schade door vrije radicalen en reactieve zuurstofmoleculen die worden gegenereerd tijdens het normale metabolisme en blootstelling aan milieuspanningsproducten. Dit product levert calcium ascorbaat, een gebufferde vorm van vitamine C, die biologisch beschikbaar is en niet zuur is. Het wordt verbeterd met bioflavonoïden, die synergistisch werken met vitamine C….