Goingorganic.nl

California Gold Nutrition, CGN, Colostrum, 240 Veggie Capsules

CGN, Colostrum, 240 Veggie Capsules by California Gold Nutrition Cgn Colostrum, Supplementen, Colostrum

€ 13,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: California Gold Nutrition, CGN, Colostrum, 240 Veggie Capsules
Prijs: € 13,50
Inhoud: 0.2 kg, 14.7 x 8.1 x 8.1 cm
Productcategorie: Cgn Colostrum, Supplementen, Colostrum, Cgn Colostrum, Supplements, Colostrum

Californië goudvoeding, cgn, colostrum, 240 veggie capsules – sterk geconcentreerd. 20% ** Igg. 15% ** Prps. Een voedingssupplement. Onze zeer geconcentreerde, eerste-melk-colostrum wordt geproduceerd volgens een eigen proces en het is gestandaardiseerd om natuurlijk voorkomende igg en prps (proline-rijke polypeptiden) te verschaffen. 20% ** Igg (immunoglobulinen g1 & g2). 15% Prps (proline-rijke polypeptiden) – wordt beschouwd als de belangrijkste fractie van colostrum. Ons premium colostrum is het hele jaar door, van de usda-klasse een melkkoeien die in de Verenigde Staten wordt opgewekt. Het is in de state-of-the-art faciliteit met lage warmte verwerkt, waardoor we u de hoogste kwaliteit colostrum kunnen bieden tegen een uitzonderlijke waarde. Rbst gratis. Laboratorium bevestigd vrij van antibiotica. goingorganic.nl Ik ontdekte een paar jaar geleden colostrum op zoek naar iets om het immuunsysteem te bouwen. Dit product heeft mijn dochter, vooral in de wintermaanden, ziek geworden omdat ze gevoelig is voor astma en long- en sinusinfectie. Voor de laatste 2 jaar heeft colostrum haar goed en uit het ziekenhuis gehouden. Het heeft haar immuunsysteem meer dan alles wat we hebben geprobeerd om ziekte te voorkomen, gestimuleerd.

 Ik beveel dit product sterk aan als u iets zoekt om u goed te houden. We zijn zelfs allergisch voor zuivel, maar het is geen probleem met colostrum. Kan niet leven zonder dat. Dit is topkwaliteit tegen een zeer redelijke prijs. Wordt gebruikt met de immuunpeptide-spray of zelfs alleen, help je om je immuun- en cytokinesystemen te herstellen en te herbouwen. Vaarwel allergieën! Vaarwel ontsteking! Voor de beste resultaten, zorg ervoor dat u niet eet, drink of in contact komt met uw allergenen.

California Gold Nutrition, CGN, Colostrum, 240 Veggie Capsules: Cgn Colostrum, Supplementen, Colostrum

Dit ondersteunt natuurlijk uw gezondheid, vitaliteit, uithoudingsvermogen en spieropbouw zonder bijwerkingen. Ik ben 69 jaar oud en had net een operatie, dus bestelde Californië goudkolostrum om te helpen bij het helingsproces. Dit is een geweldig product. Ik heb de afgelopen 20 jaar op verschillende tijdstippen colostrum genomen met ongelooflijke resultaten. Mijn moeder was een ketenroker en jaren geleden hebben ze niet gesproken over effecten op ongeboren baby's, dus ik heb me zo veel geleden met een allergische reactie op sigaretrook, astma en chronische bronchitis. Dus mijn dokter zegt dat ik minstens 18 jaar gerookt heb! Colostrum helpt uw ​​immuunsysteem te herbouwen. Het bevat de moedersmelkeigenschappen die baby's nodig hebben voor hun immuunsysteem, veel mensen die niet gestofd zijn hebben nooit ontvangen. Dank u, Californië goud en webshop voor dit kwaliteitsproduct tegen zo'n betaalbare prijs!

Ik zal het voor de rest van mijn leven zeker bestellen! Ik beveel dit product aan iedereen aan met een gecompromitteerd immuunsysteem. Iedereen die hulp nodig heeft met wondgenezing zou ook profiteren van Californië goudkolostrum. Probeer het, het spijt me niet! De ingrediënten zijn van topkwaliteit en er zijn geen vulstoffen. Ik heb het al een maand meegenomen, maar ik krijg het nog steeds koud. Misschien is mijn immuunsysteem niet zo sterk. Ik eet niet veel vlees en dit is een bron van eiwitten. Uitstekende colostrum en zal het zeker weer kopen, ik weet niet of het werkt maar het is lekker. Overgeschakeld vanaf nu eten en ik ben blij dat ik deed. Great! Het werkt voor mij, het helpt me tijdens mijn ergste ziekte (reumatische koorts). Het vermindert de tijd die ik nodig heb om te herstellen van 3 tot 4 maanden, het werd 1 1/2 maanden.

California Gold Nutrition, CGN, Colostrum, 240 Veggie Capsules: Cgn Colostrum, Supplementen, Colostrum

Hoewel ik het combineerde met vitamine C-voedingsbiotica. Ik heb eerder de symbiotische colostrum gebruikt en was er erg blij mee. Maar dit was op een speciale aanbieding, dus ik heb besloten om het een stukje te geven en het is net zo goed, maar werkelijk werkt veel betere waarde, zelfs als het niet verdisconteerd is. Colostrum is uitstekend omdat uw immuunsysteem een ​​rijke bron van proline is. Ik voel me beter in mezelf en heb meer energie en minder stijfheid in mijn gewrichten als ik colostrum neem. California Gold Nutrition, CGN, Colostrum, 240 Veggie Capsules Dit is een echt geweldig product. Ik merk ook een grote verbetering op in regelmatigheid en ontlasting kwaliteit wanneer ik dit neem. Ik werk nu als een holistische therapeut die gespecialiseerd is in reflexologie. Natuurlijke gezondheid is mijn passie. Ik heb dit al een paar maanden aan het nemen en ik kan het niet vertellen of het werkt. De jury is op dit supplement en ik zal je nog een paar maanden meer vertellen.

Review: California Gold Nutrition, CGN, Colostrum, 240 Veggie Capsules

Ik en mijn dochter, we hebben het al meer dan een jaar in gebruik genomen om ons immuunsysteem te stimuleren. In het begin, toen haar immuunsysteem erg zwak was, zoals het al jarenlang was, denk ik dat het eerst geholpen was om haar spijsverteringskanaal te repeteren, want tot nu toe had ze vaak spijsvertering. Samen met multivitamines en mineralen leek ze sterker te worden, minder problemen met spijsvertering. Ik kan mijn hoofd niet geven dat het zeker colostrum was die hielp omdat er andere supplementen waren, ook zij heeft genomen, maar het is een sterk geloof. Tegelijkertijd heeft de vader van mijn vaders, die vrij oud is en die problemen met gewrichten heeft, vrijwel vrij verholpen om de colostrumpillen een keer per dag te nemen. Vroeger kon hij niet rustig slapeloosheid van pijn en ongemak blijven, maar na een maand moest hij zijn houding niet altijd veranderen. Toen de fles leeg was en er ongeveer een maand een pauze was, kwam zijn eerdere gedrag terug. Nu is hij terug op colostrumpillen en we hopen dat pijn weer weg gaan, dit product lijkt even goed te zijn als de andere duurdere colostrumproducten. Californië goudvoeding, geconcentreerde colostrum is een must om product te krijgen met de speciale prijs. Wat de normale prijs betreft, is er veel concurrentie. Dit is een van de betere californië goudvoedingsproducten. Helpt helemaal bij het geheugen. Capsules zijn groot, maar u kunt ze gemakkelijk openen als u het poeder met iets wilt mengen. Ik ben erg blij met die colostrum.

De prijs is zeer laag, maar de kwaliteit van het product is hoog. Proeft goed en u kunt capsules direct kauwen (zoals mijn zoon deed). Ik probeer een ander merk te kauwen, maar de smaak was niet goed. In mijn familie verbruiken we colostrum van vele jaren en ik ben erg blij dat het effect heeft op het immuunsysteem. Ik heb besloten om dit merk te proberen, aangezien de ene die ik koopt meestal kostbaar kost. Van nu af ben ik van plan om van deze colostrum te kopen. Ik open de capsule en ik drink met koffie, ik kocht nu de grote fles met meer dan 200 gram, geeft u een boost en in een goede prijs! Aanbevolen! Vorige week begon ik een koude, loopneus, zere keel en spiervermoeidheid te vangen. Toen nam ik dit supplement twee keer per dag.

Oh het werkte! De volgende morgen waren al mijn symptomen weg. Nu neem ik het een capsule per dag om mijn immuunsysteem te helpen. Dit werd aanbevolen bij het kijken naar dokter Eric Bergs youtube seminars voor adrenal ondersteuning en herstel, ik kocht deze colostrum voor mijn dochter. Hopelijk kan dit haar groei en hoogte verbeteren. Ze neemt 's nachts twee capsules. We zien nog steeds geen zichtbare verbetering op haar groei in dit stadium. We houden van de geur van echte melk. Mijn dochter houdt ervan. De redenen waarom ik dit merk selecteerde is details van aanvullende feiten. Het is zeer in detail vergeleken met andere merken.

We zullen de resultaten later delen. Dit lijkt alsof het een goed product is, maar slecht is het niet van gras gevoed organische koeien.