Goingorganic.nl

California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 1.000 mg, 240 Veggie Caps

CGN, Vitamin C, 1.000 mg, 240 Veggie Caps by California Gold Nutrition Vitaminen, Vitamine C

€ 16,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 1.000 mg, 240 Veggie Caps
Prijs: € 16,00
Inhoud: 0.32 kg, 14.7 x 8.1 x 8.1 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine C, Vitamins, Vitamin C

Californië goudvoeding, cgn, vitamine c, 1, 000 mg, 240 veggie caps – quali-c uit europa. Geschikt voor vegetariërs. Geen gluten. Geen gmos. Geen soja. Voedingssupplement. 100% goudgarantie. Quali-c is niet-genetisch gemodificeerde, vitamine C geproduceerd door Europa. goingorganic.nl Dit product verdient mijn tijd. De capsule bevat slechts één ingrediënt: vitamine c. De capsule zelf is volledig gemaakt van plantaardig materiaal, waardoor het geschikt is voor veganisten. Ik ben geen veganist, maar ik koop de beste dierlijke producten die ik goedkope gelatine kan vinden en niet willen consumeren), andere vitaminen-c producten zonder vulstoffen en additieven in plantaardige capsules, maar ze zijn duurder. Tenslotte heb ik al meer dan twintig jaar aanvullende vitamine C gevolgd en met dit product voel ik voor het eerst een verschil. Beste vitamine c. Niet gmo, geen vulstoffen, geen stearinezuur en geen magnesiumstearaat.

 Ik heb meerdere flessen gekocht, net als webshop uitloopt, vind ik deze vitamine C leuk omdat er geen vulstoffen in de capsule zijn en geen gmos, 2 soonn 2 zeggen. Ik vind het heel leuk, besteld alweer! Uitstekend product! Ik vind het leuk om dit te maken met Quali-C, die in Schotland wordt vervaardigd en dat er geen vulstoffen zijn. Het wordt goed geduld door mijn spijsverteringsstelsel, zelfs bij hogere doses (6000 mg / dag). Mijn man en ik hebben nu al meer dan een jaar Californië goudvoeding vitamine C (1, 000 mg) gebruikt en ik heb een verbeterde immuniteit tegen verkoudheid opgemerkt, vooral tijdens de wintermaanden wanneer het meest voorkomend is. Ik denk dat dit geen tijd vrijkomt vitamine c. Het is erg belangrijk om een ​​vitamine C-product te krijgen. Het lijkt erop dat het begint te werken maar kan een groot verschil voelen nadat het langere tijd gebruikt is. Als u voorzichtig bent met uw dieet en wilt voorkomen gluten of genetisch frankensteined voedsel dan is deze vitamine C voor u. Omschreven naar quali-c toen ik ontdekte dat de leverancier die ik had gebruikt, hun vitamine C uit China had gehaald. Extra zegen: Ik heb jaren niet koud gehad.

California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 1.000 mg, 240 Veggie Caps: Vitaminen, Vitamine C

En ik kan ze vertellen om hun griepvaccin te nemen en het te vullen. Calif. Gouden merk is minder duur dan de meeste kwalificaties. Ik was blij met de kwaliteit van deze vitamine C. Ik neem het elke dag. Goede prijs voor goede kwaliteit vitamine c. Hoogwaardig, persoonlijk liever ik kristallen, die ik neem, maar mijn man en mijn zoon hebben geen zin in de smaak die ze hebben, dus ze nemen vitamine C in de vorm van capsules. Zij vinden het leuk. De enige vitamine C die ik voor mijn familie zal kopen! Gewoon de beste, caplet heel makkelijk te gebruiken en erg belangrijk voor uw gezondheid, vooral in de winter, vertrouw ik op deze vorm van vit. C. Tp 18, 000mg per dag opnemen met maaltijden Ik heb geen spijsverteringsproblemen. Mijn darmtolerantie is hoger dan de meeste. Linus pauling beïnvloedde mijn inname en het is erg gunstig voor mijn anders slechte gezondheid, die vele jaren geleden door chemische sensibilisatie wordt veroorzaakt door mijn gebruik van roundup en andere pesticiden. Een analyse van negen onderzoeken met een gecombineerde 293.172 deelnemers toonde bijvoorbeeld aan dat mensen die ten minste 700 mg vitamine C dagelijks slikten na 10 jaar een 25% lager risico hadden op hartaandoeningen dan degenen die geen vitamine c-supplement slikten ( 10). Een sterk omgekeerd verband tussen plasmavitamine en het risico op diabetes mellitus is gemeld in een cohort van 21.831 mannen en vrouwen uit de epische studie (99). Het innemen van vitamine C in de vorm van natriumascorbaat en calciumascorbaat kan dit effect echter minimaliseren.

California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 1.000 mg, 240 Veggie Caps: Vitaminen, Vitamine C

 Deze krachtige antioxidant is essentieel voor de groei en het herstel van alle lichaamsweefsels en kan uw systeem beschermen tegen vrije radicalen. Ten eerste, binnen het normale bereik van de voedingsinname zonder aanvullende voedingssupplementen, zijn mensen die meer vitamine C consumeren met een lager risico op het ontwikkelen van kanker, en zo ja, heeft een oraal geconsumeerd supplement dezelfde voordeel-seconde, voor mensen met de diagnose kanker, zullen grote hoeveelheden ascorbinezuur intraveneus worden toegediend, de kanker behandelen, de nadelige effecten van andere behandelingen verminderen, en dus de overleving verlengen en de kwaliteit van leven verbeteren – een 2013 cochrane review heeft geen bewijs gevonden dat vitamine c-suppletie het risico op longkanker vermindert bij gezonde of hoog risico (Rokersen aan asbest blootgestelde mensen. California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 1.000 mg, 240 Veggie Caps Volgens een rapport van de geneeskunde van John Hopkins kunnen grote doses vitamine C de bloeddruk verlagen. Murray (1996, Prima publishing), verbetert vitamine C de immuunfunctie door de werking en activiteit van de witte bloedcellen te verbeteren. De meeste multivitamines bevatten vitamine C, dat een vitale rol speelt bij het handhaven van de basisfuncties van uw lichaam. Zoals lezers van liftextensies weten, is het cruciaal om uw crp-niveaus te controleren door regelmatig bloedonderzoek uit te voeren en uw crp onder controle te houden om cardiovasculaire problemen te beperken. Uit een interventiestudie bij 75 volwassen mannelijke rokers bleek dat suppletie met 1000 mg / dag vitamine C resulteerde in een significant lagere piek in een behandelingsperiode van vier weken in vergelijking met placebo (130).

Review: California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 1.000 mg, 240 Veggie Caps

Dat is 40 jaar onderzoek met vitamine c, samengebracht in één volledig beknopt rapport. Interessant is dat Britse onderzoekers de effecten van vitamine c-suppletie (250 mg / dag) op dit adhesieproces onderzochten bij 40 gezonde volwassenen. Wat de gezondheidsvoordelen betreft, beschermt de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (Rdas) van 90 en 75 mg / dag voor niet-rokende mannen en vrouwen ouder dan 19 jaar respectievelijk tegen ziekten die verband houden met vitamine C-deficiëntie zoals scheurbuik. Inwoners van ontwikkelingslanden en mensen met een zeer beperkt eetpatroon hebben meer kans op een vitamine C-tekort. Voedingssamenstelling en vitamine C-stabiliteit in opgeslagen camu-camu (Myrciaria dubia) -pulp. Deze worden beschouwd als de meest zachte (gebufferde) vormen van vitamine C en veroorzaken de minste bijwerkingen zoals diarree of brandend maagzuur. Tijdens de follow-up waren er 1725 sterfgevallen aan maagkanker (1127 bij mannen en 598 bij vrouwen).

Als stress, ziekte of leeftijd echter de behoefte van een hond aan vitamine C doet toenemen om zijn vermogen om het te produceren te overtreffen, is het een verstandige keuze om hem aan te vullen met c. Talrijke analytische methoden zijn ontwikkeld voor de detectie van ascorbinezuur. Dieetinname van vitamine C die de aanbeveling van de rda overschrijdt (90 milligram per dag voor mannen en 75 milligram per dag voor vrouwen) kan de symptomen van artritis verergeren (20). Maar als u zure reflux ervaart, kan een combinatie van vitamine C en een lege maag een aanval veroorzaken, dus u wilt misschien toch iets eten. Met betrekking tot deze oxidatie-reductie (Redox) potentieel zijn twee belangrijke functies van vitamine C als een antioxidant en als een enzym-cofactor (1, 2). Mensen moeten vitamine C verkrijgen via hun dieet. Ascorbinezuur, of vitamine C, is een krachtige antioxidant met steeds diverser gebruik in gezondheidsbevordering en ziektepreventie. Hoewel maar liefst 6-10 g vitamine C per dag (meer dan 100 keer de rda) regelmatig is ingenomen door veel mensen, is er geen bewijs van bijwerkingen van grote doses en er is geen betrouwbaar wetenschappelijk bewijs dat grote hoeveelheden vitamine c (tot 10 gram / dag bij volwassenen) zijn giftig.

Mede dankzij de bekrachtiging van pauling tijdens het laatste deel van de 20e eeuw, zijn vitamine c-supplementen een populaire manier geworden om algehele welzijn te ondersteunen.