Goingorganic.nl

California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 8.81 oz (250 g)

CGN, Vitamin C, 8.81 oz (250 g) by California Gold Nutrition Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder En Kristallen

€ 11,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 8.81 oz (250 g)
Prijs: € 11,00
Inhoud: 0.32 kg, 7.4 x 9.1 x 9.1 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder En Kristallen, Vitamins, Vitamin C, Vitamin C Powder, Crystals

Californië goudvoeding, cgn, vitamine C, 8. 81 oz (250 g) – geschikt voor vegetariërs. Een voedingssupplement. goingorganic.nl Dit spul is het enige ascorbinezuur dat u wilt kopen zoals het uit Schotland is en niet China en is van hoge kwaliteit. Als het niet kwalitatief is, zou ik het niet gebruiken. Tenzij grof is het in natuurlijke vorm zoals camu camu enz. Maar voor ascorbinezuur is dit de enige die jongens gebruiken. Ik heb deze vitamine C al enkele maanden gebruikt, en ik moet zeggen dat het mijn leven is veranderd! Ik heb last gehad met astma en allergie problemen in mijn hele leven. Ik ben 44 Ik werd verteld door een vriend dat vitamine C een natuurlijke histamine blokker is, dus ik heb het besloten om het eens te proberen. Ik was op de webshop site en merkte dat het was te koop dus ik kocht het. Ik ben zo blij dat ik deed! Na een paar dagen kon ik eigenlijk door mijn neus ademen. Dit gebeurt nooit. Nooit! En ik heb nu energie die ik nooit eerder heb gehad.

Ik ben ook begonnen met het nemen van b-vitamines op dezelfde dag, zodat de combinatie van de twee daaraan kan bijdragen. Ik heb vandaag nog drie flessen besteld, dus ik loop niet uit. Levenswisselaar, ik heb onlangs gelezen dat vitamine C poeder in water kan helpen bij de opname van thyroxine hormoon, dus ik kocht dit om het uit te proberen. Heel blij met het tot nu toe. De smaak is een beetje zuur, maar niets ondraaglijk. Ik vertrouw op de kwaliteit van vitamine C-poeder, dat is gmo vrij, geproduceerd in Schotland. Mijn favoriete traktatie is het drinken van een mengsel van een poeder van c-poeder en een theelepel appelcider-azijn in warm water voordat u een eiwitmeel heeft. Het helpt de lever- en nierfuncties voor mensen die zich bezighouden met het verteren van vet, eiwitmeel. China heeft 90% van de vitamine C-markt en wordt voornamelijk geproduceerd in een gebied die sterk vervuild is in zware metalen. Aangezien slechts 4 tot 5 procent van alle zendingen bij ons / Canada douane wordt geïnspecteerd, is er kans op meer dan alleen vitamine c. Ik heb overgegaan naar quali-c na het lezen van hun uitstekende kwaliteitscontrole.

California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 8.81 oz (250 g): Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder En Kristallen

Hoewel het niet anders smaakt, voel ik me beter. Ik drink 1 scoop, 1000mg, ontbloot een groot glas water voor het ontbijt en het is zeldzaam dat ik koud wordt (ongeveer een keer per jaar). De container duurt een hele lange tijd, want de schep is slechts 1/5 van een theelepel en er zijn 250 scoops in een container. Het is duurder dan andere vitamine cs, maar omdat het veel maanden duurt, is de kosten klein. Plus een scoop is ongeveer gelijk aan vitamine C tot een hele zak sinaasappels! Ik heb dit gekocht om een ​​goedkoper formulier van kwalificaties (gemaakt in Schotland) te krijgen dan die van de vitamine C-stichting. Dit poeder smaakt hetzelfde en hopelijk is net zo zuiver als de andere merken die kwalitatief hoogwaardig zijn. Het enige wat ik zou zeggen is dat het grotere kristallen poeder heeft dan het vitamine C-stempelmerk, en lijkt er niet helemaal op te lossen in koel water. Het kost een stukje warm water om alles op te lossen. Het is heel moeilijk om het in water op te lossen. Het heeft citroensmaak.

California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 8.81 oz (250 g): Vitaminen, Vitamine C, Vitamine C Poeder En Kristallen

De vorm van de container en de meegeleverde meetlepel maken het heel gemakkelijk om dit vitamine c te nemen. En ik vind het ook de kwaliteit is goed. Ik had een slechte plek op mijn neus en paste regelmatig vitamine C op met dmso op mijn huid om te proberen de keratose weg te gaan. Dit werkte niet. Ik zag dat webshop de kwalitatieve vitamine C had verkregen van niet-GMO bronnen, dus ik bestelde wat van dat en vervangde de oude vitamine C met quali-c. Het is nu een maand sinds ontvangst van quali-c, en de slechte plek is ongeveer 70% gedaald. Dit heeft me veel geld gered! Ik gebruik 1 volgende spon per dag gemengd in smoothier of water.

Drink het naast maaltijd en oter vitaminen. Heb het opnieuw, en zal het opnieuw doen. Normale kristalvorm van vitamine C, niets bijzonders. het is kwalitatief, net ascorbinezuur en geen additief, en in euro gemaakt. Dit is een effectief vitamine c-product, een krachtige antioxidant en immuunverdediging. California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 8.81 oz (250 g) Ik neem het na de maaltijd omdat er een onaangenaam gevoel is als ik het op lege maag opneem. Ook, volgende keer koop ik capsules, omdat ik lui ben om het poeder op te lossen, sorry daarvoor. Zeer goed product, hoge kwaliteit en het komt met een kleine lepel, heel goed, is china-vrij en lost snel op. Het beste ascorbinezuur.

Review: California Gold Nutrition, CGN, Vitamin C, 8.81 oz (250 g)

Niet dat Chinese junk. Zo'n geweldige prijs voor een echt geweldig kwaliteitsproduct. Neem een ​​goede 30s roeren om op te lossen, maar doet het heel goed. Na de maag is er geen problemen met de maag, omdat mensen soms met vitamine c zeggen. Zal zeker weer bestellen als ik uitkom (dit blijft voor altijd al!) Ik gebruik dit al een paar maanden. Ik vind het leuk dat het niet in China is gemaakt. Je weet nooit waar de helft van vitamine c uit deze dagen komt. Ik doe dit in het algemeen met een beetje bicarb soda, want pure ascorbine is zeer zure. Daarna voeg ik wat nac toe, die een lichte zoete smaak heeft en dit maakt het beter smaak. Lijkt een goed product te zijn, ik hou ervan om dit poeder te nemen. In 2014 beoordeelde het Canadese voedselinspectiebureau het effect van verrijking van voedingsmiddelen met ascorbaat in het richtsnoer, voedingsmiddelen waaraan vitaminen, minerale voedingsstoffen en aminozuren kunnen of moeten worden toegevoegd. In feite zijn antropoïde primaten, cavia porcellus (cavia's), teleostvissen, de meeste vleermuizen en sommige passeriforme vogels allemaal onafhankelijk van elkaar het vermogen verloren om intern vitamine C te synthetiseren in de nier of de lever. 100% Pure vitamine C in een handige doseringsvorm. Dit supplement moet worden ingenomen in combinatie met een gezond dieet en een regelmatig trainingsprogramma.

 Als het meten van een poedervormig supplement dagelijks te vervelend klinkt, raden we de beste vitamine C van de arts aan, die in tabletvorm wordt geleverd en is gemaakt van synthetisch ascorbinezuur. Als bonus ondersteunen deze antioxidanten ook een gezonde cardiovasculaire en circulatoire functie, naast het bevorderen van stralend haar, huid en nagels. Houd niet van het idee van een vitamine C-supplement voor je hond – je vindt hier een grote lijst met complete voedselbronnen van vitamine C. Volgens een Amerikaans onderzoek kan vitamine C helpen bij de behandeling van pre-eclampsie (hoge bloeddruk tijdens de zwangerschap) (25). Vitamine C helpt niet alleen haaruitval tegen te gaan, maar helpt ook de natuurlijke kleur te behouden door het vroegtijdig verouderen van haar te voorkomen. Een meta-analyse uit 2013 vond geen bewijs dat suppletie met vitamine C het risico op een hartinfarct, beroerte, cardiovasculaire mortaliteit of mortaliteit door alle oorzaken vermindert. Moleculaire basis voor het tekort aan mensen van gulonolactone oxidase, een sleutelenzym voor de biosynthese van ascorbinezuur. Het gebruik van vitamine C als een preventieve en immuunbooster wordt ook gevierd. Recycling van vitamine C uit zijn geoxideerde vormen door menselijke endotheelcellen. Ongeacht wat de kalender zegt, ons lichaam heeft vitamine C nodig om onze gezondheid te beschermen en ons immuunsysteem zijn werk te laten doen. De antioxiderende eigenschappen van vitamine C verminderen de vorming van vrije radicalen en minimaliseren hun effect op ons lichaam.

De artritis van deze 13-jarige werd gebruikt om haar mobiliteit te beperken, totdat eigenaars haar supplementen van vitamine C begonnen te geven.