Goingorganic.nl

Carlson Labs, Key E Suppositories, Natural Vitamin E, 24 Soothing Inserts

Key E Suppositories, Natural Vitamin E, 24 Soothing Inserts by Carlson Labs Gezondheid, Aambeien, Suppositories

€ 8,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Carlson Labs, Key E Suppositories, Natural Vitamin E, 24 Soothing Inserts
Prijs: € 8,00
Inhoud: 0.07 kg, 11.9 x 6.1 x 4.1 cm
Productcategorie: Gezondheid, Aambeien, Suppositories, Health, Hemorrhoids, Suppositories

Carlson labs, sleutel e suppositories, natuurlijke vitamine e, 24 rustgevende inserts – natuurlijke vitamine E in zetpilvorm. Voor rectaal of vaginaal gebruik. Key e-zetpillen zijn natuurlijke kalmerende inzetstukken bereid met een basis afgeleid van kokosnoot en palmolie. Elke zetpil levert 30 liter natuurlijk-vitamine e. goingorganic.nl Ik heb alles voor vaginale droogheid geprobeerd, inclusief oestrogeen creme van mijn doc. Na 3 miserabele maanden werkte niets! Vervolgens heb ik besloten om de vitamine E-zetpillen te proberen, en hoewel ik dacht dat het te gemakkelijk en te goed was om waar te zijn, zijn ze een ware wonderwerker voor mij! Ze zijn het enige dat de droogheid stopte. Ik zal me nooit toestaan ​​om hieruit te lopen. Ik kan ze niet genoeg aanbevelen!

Ik had invasieve plaveiselcellencarcinoom van het anale kanaal, ondergaat behandeling in juli / augustus chemo / straling en was in zo'n verschrikkelijke pijn en op morfine tot december toen ik deze suppositories in zowel het vanginale als anale kanaal begon te gebruiken. Het was een overnachting reliëf en ik was in 4 dagen na de morfine uit de morfine. Carlson maakt een geweldig product! Ik heb dit product gebruikt voor een anale splitsing. Het is zover geweest, zeer rustgevend voor het grootste deel van de dag, en ik ben genezen. Wees echter gewaarschuwd dat je eerste paar fouten in de ochtend in principe vettig zijn. 'S Morgens moet je de badkamer waarschijnlijk onmiddellijk gebruiken om te voorkomen dat er iets gebeurt. In ieder geval is het echter een kleine prijs om te betalen om zich te ontdoen van een vervelende voorwaarde. Ik heb dit product op voorstel van mijn naturopathische dokter geprobeerd. Ik heb het tot nu toe zo geweldig gevonden.

Carlson Labs, Key E Suppositories, Natural Vitamin E, 24 Soothing Inserts: Gezondheid, Aambeien, Suppositories

Ik vond het niet rommelig, zoals sommige mensen hebben gezegd. Ik gebruikte het voor 7 dagen en dan 3 keer per week, voor het bed. Ik heb last van menopauze vaginale droogheid en ik zoek een alternatieve oplossing voor hrt, die ik probeer te stoppen met gebruik. Ik wou dat ik dit product had gekend voordat ik de hormonen begon met hun risico op borstkanker en beroerte. Gewoon om te weten is er iets anders beschikbaar is geweldig. De e suppositories werken niet zo goed als de recept vagifem, maar het heeft de baan zonder de bijwerking vagifem heeft. Het houdt de vagina vochtig maar verdikt geen weefsels zoals vagifem doet. Ik voeg het in de ochtend toe en vind dat ik niet eens een panty liner nodig heb. Verzacht vaginale droogheid plus het is een geweldige lub! Deze suppositories bevatten vitamine E, een krachtig kalmerende middel die bekend staat om brandend, jeuk en irritatie te verlichten, en kan sommige mensen helpen, maar ze werken niet voor mij: ik had een sterke allergische reactie op hen. Ze bieden me geen verligting, alleen brand en irritatie die bijna twee dagen niet weg zou gaan. De afzonderlijke folieverpakkingen van de sleutel e-zetpillen zijn moeilijk uit elkaar te trekken.

Carlson Labs, Key E Suppositories, Natural Vitamin E, 24 Soothing Inserts: Gezondheid, Aambeien, Suppositories

 Verschillende suppositories zijn gebroken tijdens het uitpakken. Een deel van het probleem is dat het erg moeilijk is om de twee delen van de wrappers uit elkaar te trekken. Er is veel druk nodig. Dit hoop ik kan makkelijk worden opgelost. Het andere probleem is dat de suppositories, een gegoten kogelvormig object, vaak niet goed zijn gegoten. Ik heb in veel van hen een divot als gat gevonden. Deze gaten hebben zwakke punten gecreëerd, kwetsbaar voor breuk. Inderdaad, er zijn meerdere onderbroken terwijl ze geopend zijn. Ik hou van het idee om vitamine E in plaats van hormonale vaginale crème te gebruiken.

Ik zal ze blijven gebruiken. Ik vind het idee van het gebruik van vitamine E suppositories in plaats van hormonale crème suppositories om het probleem van vaginale droogheid aan te pakken die het gevolg is van de menopauze. Voor vaginale droogheid in verband met de menopauze, bieden deze kleine edelstenen rustgevende verlichting. Applicator is niet inbegrepen, die u misschien niet nodig heeft. Ik heb 10 nachten per nacht gebruikt, daarna 3 x week daarna. Carlson Labs, Key E Suppositories, Natural Vitamin E, 24 Soothing Inserts Tenzij u ondersteboven slapen, let op lekken! Kan ook de natuurlijke vaginale gel gebruiken om de genezing te bevorderen. Wat een verbetering! En ik had de producten in mijn hand in 2 dagen, van bestelling tot voordeur!

Review: Carlson Labs, Key E Suppositories, Natural Vitamin E, 24 Soothing Inserts

 Ik was erg blij met mijn product dat ik van je bedrijf bestelde en was ook onder de indruk van de levertijd, zozeer dat ik mijn vrienden had aangemoedigd om ze ook te proberen. Echter, na het bestellen van nog eens 4 dozen voor mijn vrienden, ben ik een beetje teleurgesteld dat ik nog 10 dagen later op de order wacht om te komen. Key e-zetpillen zijn behulpzaam bij het verwijderen van droogheid en zullen dit product blijven gebruiken. Ik heb last van sjogrens, dat is een ziekte die de vochtklieren in het lichaam aanraakt. Vanaf mijn vroege jaren 30 heb ik verschrikkelijke problemen meegemaakt en was zelfs niet in staat om tampons te gebruiken, omdat de pijn te groot was van labial dryness (sorry als tmi maar anderen met ss de eerlijke feedback zullen waarderen). Ik heb deze gekocht om een ​​tijdje geleden te proberen, en bestelde nog meer. Ik ben nu postmenopausal na een volledige hysterectomie, waardoor de droogheidsprobleem erger werd en intern werd verlengd. Deze suppositories maken een groot verschil. Ik kan de ernst van de droogheid beoordelen als ik er één gebruik en niet de volgende dag veel olierige ontlading heeft, dus ik zal er een andere tijdens de dag gebruiken, maar mag een panty liner gebruiken voor elke olieafvoer. Over het algemeen gebruik ik ze nachts. Ik ben gegaan voor tijdperken die ze niet gebruiken om het verschil te zien.

Ik kan zeggen voor iedereen met sjogrens die onder de droogheidsproblemen onderaan leidt, dat deze ook de labiale kant van droogheid en inwendige droogheid helpen. Deze helpen de droogheid en verbranden te vergemakkelijken. Ook een andere tip voor die mensen met sjogrens en onderwerpen extern naar beneden, wassen in sorbelene-crème en gebruik een natuurlijk type kinderuitslagcrème extern. Het maakt een wereld van verschil! Ik wilde ze gebruiken voor vaginale droogheid. Ze hebben geweldig gewerkt. Bestellen was makkelijk, de levering was tijdig. Zal zeker dit product opnieuw gebruiken. Werkt veel beter om te verzadigen weefsels in vergelijking met andere otc medicijnen.

Moet een stootkussen dragen als het een beetje rommelig wordt. Ik was teleurgesteld door de timing van de zending. Het duurde een week tussen de bestelling en ontvangt de datum. Ik nam aan dat de suppositories zouden komen met applicators. Anders dan deze klacht was ik helemaal tevreden! Dank je. Bevat kokosolie die afwijkt van genezing en antifungale / antibacteriële eigenschappen. Werkt goed voor veel soorten problemen die verband houden met deze gebieden. Mooi product-moet echt 's nachts voor de bedtijd inbrengen en een mini-pad dragen, omdat ze de neiging hebben om te lekken. Ze helpen veel voor die vaginale droogheid. Geweldig product. Moeilijk open te komen. Aangezien ik een jaar geleden een hysterectomie heb, heb ik gezocht naar iets om vaginale droogheid te verlichten.

 Carlson-sleutelpillen hebben het probleem helemaal geholpen. Ik heb dit product voor meer dan 6 weken gebruikt. Het hielp me niet met mijn extreme vaginale droogheid.