Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Catnip Natuurijke Producten:

Organic Cut & Sifted Catnip Leaf & Flower, 16 oz (453 g) by Frontier Natural Products

Catnip Leaf&Flower Frontier Products Eten, Kruidenthee, Catnip

€ 17,50

Frontier natuurlijke producten, organisch gesneden & gesifte katnipblad en bloem, 16 oz (453 g) – usda organisch. Nepeta cataria. Herbal supplement. Non-bestraald. Certified organic by qai. Hartelijk geliefd door katten en gewaardeerd door traditionele Europese en Amerikaanse kruidenkundigen, maakt dit lid van de mintfamilie een aangename kruidenthee die rustig is tegen de buik en wordt vaak gebruikt bij kinderen. Een inheemse van europa, groeit deze favoriete tuinplant nu wild in veel delen van de Verenigde Staten. mironon Zeer fris en heeft een zeer sterke geur, mijn kat houdt ervan. Ik heb er nog geen thee mee gemaakt, maar mijn kat geeft het 5 poten. Zal in de toekomst herorderen, grensproducten worden altijd heel goed en fris genezen. Catnip was een grote hulp bij onze zuigelingenkoliek.

Zeer grote pak kattenlak, mijn katten houden ervan. Dank je wel, jacky denkt echt dat je katnip het beste is. Kwaliteit, kleur en aroma ontspant me elke dag. Gebruik het als slapende thee. Mijn kat houdt ervan, heel goed. Bewaren in een luchtdichte verpakking (glas of plastic). J…


Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Catnip Leaf & Flower, 16 oz (453 g)

Frontier Natural Products, Organic Cut & Sifted Catnip Leaf & Flower, 16 oz (453 g) Eten, Kruidenthee, Catnip

€ 17,50

Het geeft onmiddellijk verlichting wanneer het wordt toegepast op de gespannen spieren en botten. Neem een ​​beker om de spijsvertering te helpen, als je een beetje overboord gaat tijdens je volgende grote familiemaaltijd. Voeg 1 theelepel zaden uit een van deze bronnen toe aan 8 ounce warm water, 10 minuten steil, voeg 3 ounce plantaardige glycerine toe en bewaar in een fles. Nu zal ik alleen kleine hoeveelheden verspreiden waar hij ze niet kan inslikken. Volgens de universiteit van Maryland medisch centrum, is citroenmelisse gebruikt om te helpen met slaap sinds de middeleeuwen. Deze thee kan helpen bij koliek, diarree, krampen en winderigheid. Ik raap wat verse katten uit mijn tuin. Dit is de stof die zich bindt aan de reukreceptoren van katten, meestal resulterend in tijdelijke euforie. Het veiligste kookgerei is misschien een kwestie van mening, maar die meningen draaien altijd rond slechts een paar verschillende soorten. De hoeveelheid toxineniveaus in het lichaam vertelt over de toestand van uw metabolismegehalte.

Dus hoe kan het worden gebruikt om het gedrag van u…