Goingorganic.nl

Celestial Seasonings, Wellness Tea, Sleepytime Extra, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.2 oz (35 g)

Wellness Tea, Sleepytime Extra, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.2 oz (35 g) by Celestial Seasonings Hemelse Kruiden, Hemelse Kruiden Slaapytime Thee, Hemelse Kruiden Wellness Thee

€ 3,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Celestial Seasonings, Wellness Tea, Sleepytime Extra, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.2 oz (35 g)
Prijs: € 3,50
Inhoud: 0.07 kg, 6.4 x 13.7 x 7.9 cm
Productcategorie: Hemelse Kruiden, Hemelse Kruiden Slaapytime Thee, Hemelse Kruiden Wellness Thee, Seasonings Sleepytime Tea, Seasonings Wellness Tea

Hemelse kruiden, wellness thee, slaaptijd extra, cafeïnevrij, 20 theezakjes, 1. 2 oz (35 g) – kruiden supplement. 100% natuurlijke thee. Bevordert ontspanning. Met kalmerende valeriaan. Klassieke sleeptime smaak. Natuurlijk cafeïne vrij. Kosher. Glutenvrij. Ons wellness-erfgoed. Hemelblaadje is in 1969 opgericht met de overtuiging dat onze alledaagse kruidenthee de dagelijkse welzijn bevorderen als onderdeel van een evenwichtige, gezonde levensstijl. Trouw aan deze oorspronkelijke visie, onze handgemaakte wellness-thees beschikken over traditionele ingrediënten die eeuwenlang gebruikt worden om vanzelfsprekend de bescherming van het lichaam te ondersteunen. Consistent effectief en altijd lekker, onze wellness thees zorgen voor rustgevende verlichting en helpen u elke dag een gezonde balans te behouden. Notities van Blendmaster. Niets bevordert lichamelijk en mentaal welzijn als een goede nachtrust. Dus als je iets nodig hebt om je te helpen ontspannen, geniet van een kopje slaaptijd extra.

Deze ontspannende en heerlijke kruidenthee begint met de verouderde mix van kamille, spearmint en andere rustgevende kruiden die in onze geliefde slaaptijdsthee gevonden worden. Wij voegen dan valeriaan toe, vertrouwd als slaaphulp sinds de dagen van de Grieken en Romeinen door zijn zachte kalmerende eigenschappen. Het resultaat is een thee met het vertrouwde kalmerende effect en de goede smaak van slaaptijd, plus een beetje extra om je zachtjes te laten slapen. goingorganic.nl Met mijn nieuwe baan had ik moeite om te slapen, en laat te laat komen met werk. Toen herinnerde ik mijn oude stand-by, en ik bestelde extra slaaptijd extra van webshop. Om welke reden dan ook, de supermarkten dragen alleen slaaptijd, zonder extra, dat is het belangrijke deel valeriaan. Deze kruidenthee smaakt goed, dus ik kijk er naar uit. Ik drink een kop voor slaaptijd en een andere beker als ik in de nacht wakker word. Ik gebruik beide zakken van de dubbele tas in plaats van ze te scheiden. Ik drink de mijne met sucralose in plaats van suiker, dus er zijn geen calorieën. Ik heb beter geslapen en op tijd weer aan het werk gezet. Het enige nadeel van dit product is dat de hemelse kruiden zich politiek correct houden, zodat ze de afzonderlijke theezakjes niet in pakketten afsluiten en ze geen snaren of labels hebben. Dat betekent dat je snel een doos moet gebruiken wanneer je het opent, en je moet de theezakjes uit de beker met een lepel vissen. Ik wens alleen dat het bedrijf de klant eerst zou zetten.

Celestial Seasonings, Wellness Tea, Sleepytime Extra, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.2 oz (35 g): Hemelse Kruiden, Hemelse Kruiden Slaapytime Thee, Hemelse Kruiden Wellness Thee

Anders dan, ik beveel dit product sterk aan. Ik gebruik dit niet zo vaak omdat ik andere manieren heb gevonden om mijn slapeloosheid te helpen, maar als ik dat doe, werkt het! En het werkt goed! Ik heb zelfs zakken weggezonden naar vrienden met af en toe slapeloosheid, en het werkt ook goed voor hen. Sleepytime zal je rustig slapen om rustig te slapen. Deze dingen zeggen, ga de f om te slapen! Ik heb het afgelopen jaar last vanwege een slecht ongeval met chronische slapeloosheid. Ik heb ook paniek en angstaanvallen. Mijn dokter heeft me op slaaptabletten gezet met andere tabletten voor angst en pijn en zeiden dat ze me zouden uitdoen. Dit was slechts een korte termijn oplossing voor 2 weken. Nou niks werkte ik bijna 2 weken vrijwel wakker.

Celestial Seasonings, Wellness Tea, Sleepytime Extra, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.2 oz (35 g): Hemelse Kruiden, Hemelse Kruiden Slaapytime Thee, Hemelse Kruiden Wellness Thee

Ik zocht naar iets dat mij zou kunnen helpen slapen en ik vond slaaptijd theezakjes. Als ik een grote fan van thee ben, bestelde ik een doos om te proberen. Deze theezakjes hebben mijn leven gered. Ik kom pas na 2 weken terug in mijn slaappatroon. Zoveel dat ik 6 andere dozen bestelde. Geweldig product voor slapeloosheid werkt beter dan voorschrift meds. Zeer aangename smaak. Deze thee is ideaal voor ontspanning en slaaptijd. Allereerst is deze thee erg lekker, 30 minuten voor het slapen en ik kan goed slapen, heel blij met de aankoop. Celestial Seasonings, Wellness Tea, Sleepytime Extra, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.2 oz (35 g) Zou zeker opnieuw kopen. Effectief, ik hou van deze thee! De smaak is aangenaam en het helpt me in slaap om te slapen. Ik probeer het niet elke nacht te drinken, omdat ik niet wil dat mijn lichaam eraan wennen en het mooie, slaperige gevoel stopzetten die ik tegen het einde van de beker krijgt.

Review: Celestial Seasonings, Wellness Tea, Sleepytime Extra, Caffeine Free, 20 Tea Bags, 1.2 oz (35 g)

Maar het is moeilijk wanneer het zo goed is! Ik vind de sleapytime extra zo veel beter dan de gewone sleapytime thee. Een kopje voor het bed is nu in de avond een ritueel geworden. Het brengt rust en welzijn in ongeveer 10-15 minuten. Tieners in het huishouden hebben de voordelen ervan erkend en gebruiken het ook. En ruikt geweldig! Ik hou van dit merk thee en de prijs was ook geweldig, en ik zal opnieuw van dit bedrijf bestellen. De gewone heeft een goede smaak, maar doesent lijkt mij een invloed te hebben. Deze helpt me. Dit heeft dezelfde goede smaak als gewone slaaptijdthee, maar het ontspant me zeker meer, heel goed. Slaperige tijd extra, ik heb waardevol gevonden als stress niveaus hoger zijn dan normaal. Of het nu gaat om de infusie of het feit dat ik de tijd nemen om het rustig te zitten en te slijpen voordat ik inkom, kan openstaan ​​voor debat, maar het werkt voor mij. Deze thee is geweldig en maakt me echt in staat om te slapen. Ik hou van de smaak van deze thee, het is ontspannend!

Dit is een echt goede thee. Maak het me slaperig? Ik weet het niet. Ik slaap in elk geval wel goed, maar soms drink ik dit als ik rusteloos voel. Hoe dan ook, ik hou van de smaak. Ik hou van deze thee is een aangename smaak en is een mooie ontspannende drank. Mijn zoon werk verschuiving werk en houdt van de natuursl manier waarop hij kan slapen en drijven uit te slapen. Op zijn aanbeveling probeerde ik extra slaapsterkte en gebruik het nu elke keer als ik een drukke dag heb. Kruidensupplement 100% natuurlijke thee bevordert ontspanning met kalmerende valeriaan klassieke sleeptime smaak natuurlijk cafeïnevrij kosher glutenvrij onze wellness-erfenis hemelse kruiden werd opgericht in 1969 met de overtuiging dat onze volledig natuurlijke kruidenthee's elke dag welzijn bevorderen als onderdeel van een gebalanceerde, gezonde levensstijl . Ik heb de sleepytime sinus fopspeen ontvangen en dit is een moeder-must-have voor dit koude seizoen! Celestiale smaakmakerij werd in 1969 opgericht met de overtuiging dat onze volledig natuurlijke kruidenthee de dagelijkse wellness bevordert als onderdeel van een evenwichtige, gezonde levensstijl. Ik heb ook geleerd dat het ook glutenvrij is. Vervolgens voegen we valeriaan toe, lang vertrouwd als een natuurlijk slaapmiddel, voor een bijzonder kalmerende beker. Consequent effectief en altijd heerlijk, onze wellnessthee biedt rustgevende verlichting en helpt u elke dag een gezond evenwicht te bewaren. De originele slaapthee thee (U kent die, met de comateuze beer voor een hevig gebarend vuur), raakte schappen in 1972.

Hoewel hemelse smaakmakers haar producten aanpasten aan diegenen die een gezonde levensstijl willen, zijn er ernstige zorgen over de kwaliteit van het zijn producten. Net zoals onze ogen licht nodig hebben om te zien, heeft onze geest ideeën nodig om te creëren. Dus ik was best opgewonden om te horen dat ze een nieuwe nachtrust-grap hebben! Trouw aan deze originele visie, bevatten onze handgemaakte wellness-theesoorten traditionele ingrediënten die eeuwenlang zijn gebruikt om de afweer van het lichaam op natuurlijke wijze te ondersteunen. Handhaaf je fysieke en mentale welzijn door een kopje hemelse wellness-thee te drinken als je een goede Ni nodig hebt. Er zijn 2 theeën van hemelse smaakmakers waar ik over moet praten. Deze 20-ct (pak van 6) hemelse kruidenthee sleepytime thee zal u helpen ontspannen en ontspannen voor het slapen gaan. De sleepytime extra thee bevat een klassieke mix van groene munt, kamille en andere verzachtende kruiden die worden aangetroffen in de slaaphemel thee van de originele hemelse kruiden.

Dit werpt een belangrijk voorbehoud op voor al dit onderzoek: elke studie waar ik naar keek, was gebaseerd op slaapdagboeken, wat betekent dat proefpersonen verantwoordelijk waren voor het rapporteren van hun eigen beoordelingen van hun slaap.