Goingorganic.nl

CeraVe, AM Facial Moisturizing Lotion, SPF 30, 3 fl oz (89 ml)

AM Facial Moisturizing Lotion, SPF 30, 3 fl oz (89 ml) by CeraVe Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

€ 17,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: CeraVe, AM Facial Moisturizing Lotion, SPF 30, 3 fl oz (89 ml)
Prijs: € 17,00
Inhoud: 0.14 kg, 15.2 x 5.6 x 3 cm
Productcategorie: Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrandcrème, Spf 30-45, Beauty, Facial Care, Sunscreen, Spf 30-45

Cerave, een gezichtsvochtigende lotion, spf 30, 3 fl oz (89 ml) – ontwikkeld met dermatologen. Breed spectrum zonnebrandcrème spf 30. Voor normale tot droge huid. Mve leveringstechnologie. Invisiblezinc. Niet-comedogene, niet-irriterende. Met ceramiden, niacinamide en hyaluronzuur. Dit pakket is vrij van ftalaten en bpa. Biedt gepatenteerde gecontroleerde afgifte van ingrediënten om de natuurlijke beschermende barrière van uw huid te herstellen en te herstellen. Cerave is gezond vochtinbrengende lotion helpt bij het herstellen en handhaven van de natuurlijke beschermende werking van de huid met ingrediënten die niet vaak voorkomen in andere moisturizers. De gepatenteerde multiversiculaire emulsie (mve) technologie laat deze ingrediënten over de tijd vrij, penetreren diep in de huid om te hydrateren en voeden. Breed spectrum SPF 30: zonnescherm biedt breed spectrum bescherming tegen de beschadigde stralen van de zon. Onzichtbaar zink: helpt een natuurlijke, fysieke belemmering van de straling van de zon te bieden, terwijl het lichtgewicht en snel absorberend is zonder dat er achtergebleven residuen achterblijven. Ceramides: helpt lipide niveaus te vervangen in beschadigde huid om de natuurlijke barrière van de huid te repareren, te herstellen en te onderhouden. Noodzakelijk om waterverlies van de huid te voorkomen.

 Niacinamide: helpt het huidproduct meer natuurlijke ceramiden en vetzuren die essentieel zijn voor het repareren en herstellen van de huidbarrière. Kan de roodheid van de huid verminderen. Hyaluronzuur: een bevochtigingsmiddel dat vocht trekt aan de bovenste laag van de huid om ervoor te zorgen dat de huid blijft hydrateren. Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. goingorganic.nl Deze lotion voelt licht genoeg zelfs bij hoge luchtvochtigheid en is zeer effectief als zonnestraal. Geweldig product voor de zomer! Ik kocht dit voor mijn man om te gebruiken aangezien hij met pre huidkanker vooral op zijn gezicht lijdt. Hij zegt dat het niet vet is, wat veel andere producten daar zijn. Zijn gezicht is vettig en tegen het einde van de dag heel glanzend. Dit product laat zijn gezicht vochtig, maar niet vettig. Hij heeft ook de hydraterende reiniger gebruikt. Gekregen met pm lotion en schuimende reiniger. Na een week op mijn huidverzorgingsroutine. Het is echt geweldig, het is claims. Voor een soort van mannen die extream lui zijn om een ​​meervoudige stap gezichtsverzorging te dragen, zou dit moeten houden.

CeraVe, AM Facial Moisturizing Lotion, SPF 30, 3 fl oz (89 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Vochtinbrengende maar matte afwerking en spf in alles is werk. De enige nadeel die ik heb gevonden is soms moeilijk om een ​​beetje glad op de huid toe te passen en kan onverwacht witglazen verlaten, maar als je zo veel tijd versnelt, zal het goed absorberen. Herhaalde bestelling zal zeker komen. Verlaat geen witte behuizing, laat de huid niet vettig, werkt goed met make-up, mijn combinatie huid ziet er goed uit met deze moisturizer. Niet zo goed als de pm-lotion. Dit zorgt ervoor dat mijn primer op de bal komt als ik het probeer te gebruiken. Ik ben ook helderder door de dag. Ik heb de voorkeur aan de pm moisturizer met een aparte spf over de bovenkant, omdat ik vind dit minder opdringerig aan mijn make-up. Misschien zal ik dit proberen onder een bb (Blemish Balm) crème voor een lichte make-up dag, ik hou echt van cerave producten, maar ben neutraal over deze hydraterende lotion.

CeraVe, AM Facial Moisturizing Lotion, SPF 30, 3 fl oz (89 ml): Schoonheid, Gezichtsverzorging, Zonnebrandcrème, Spf 30-45

Wanneer het wordt toegepast, laat het de standaard witte glans van een zonnebrandcrème (dat was genoeg voor mijn man om volledig te stoppen met gebruik). Ik hou van hoe het mijn huid zacht voelt. Het is een goed product aangezien het zonnebrandcrème is, maar het is textuur is kleverig en niet goed geabsorbeerd in de huid. Ik wens echt dat ik deze vochtinbrengende crème aangezien het spf en veel goede ingrediënten heeft, maar het absorpt me niet goed in mijn huid. De hele dag voelde ik me alsof het olieiger was dan normaal. Het is goed spul. Voedende maar niet vettig. Goed dat het zonneschermfunctie heeft in een vochtinbrengende crème. CeraVe, AM Facial Moisturizing Lotion, SPF 30, 3 fl oz (89 ml) Ik zal het blijven gebruiken.

Het laat een beetje glanzen maar het is een geweldige combi vochtinbrengende stof en spf. Mijn nieuwe dag favoriet, het werkt als een film op je huid! Zeer aan te raden, geen witte cast, hydrateren, geen breakouts. Mijn huid is erg gevoelig en ik heb de laatste paar jaar rosacea ontwikkeld. Cerave heeft zeker geholpen, mijn huid ziet er zoveel beter uit met behulp van zowel de reiniger als de vochtinbrengende stof. Ik zal nu niets meer gebruiken. Dit is de beste zachte, niet-irriterende spf moisturizer die ik ooit heb gebruikt! Perfect op mijn combo huid. Geweldige basis voor make-up en maakt me niet uit elkaar. Ook irriteert mijn ogen niet, wat een groot pluspunt is. Zeer aan te bevelen! Liefde combinatie met spf en goede afwerking voor make-up, de cerave am gezichtsherstellende lotion is hydraterend zonder dat er grease in mijn huid zakt, waardoor het zacht voelt en goed gaat onder mijn stichting maar ik moet voorzichtig zijn, ik kan het niet sluiten naar mijn ooggebied anders stopt het mijn ogen. Ondanks het is populariteit voor mensen met een gevoelige huid, kwam het niet overeen met mijn rosacea gevoelige huid. Het was aan het knipperen nadat ik aan de slag ging.

Review: CeraVe, AM Facial Moisturizing Lotion, SPF 30, 3 fl oz (89 ml)

De textuur is erg dik. Het gaat niet goed of absorbeert goed, waardoor zelfs de lichtste make-up moeilijk is. Ok om te gebruiken zonder make-up te volgen of op nek, handen, enz. Verkrijgbaar in spf 30 en 50, deze hydraterende lotion kan worden gebruikt op het lichaam en het gezicht. Bovendien wilde ik een zonnescherm zo licht mogelijk hebben omdat ik een vette huid heb. Het is iets minder dik dan headhunters maar dat maakt me geen zorgen omdat mijn gezicht niet bruint als ik het gebruik, dus ik weet dat het werkt. Haat het dragen van zonnebrandcrème- dit zal je nieuwe go to spf zijn die superlicht is en perfect onder make-up. Neutrogena ultra pure body mist zonnebrand spray met breedspectrum SPF 45 biedt krachtige bescherming tegen de zon die u graag draagt. Daarom geeft een spf van 30 in theorie aan dat je 30 keer langer in de zon kunt blijven zonder een zonnebrand te krijgen.

Wat tatcha's zijdenporiën perfectionerende zonnebrandcrème zo heel anders maakt dan de rest, is dat deze zonnebrandcrème prachtig onder de make-up zit en mijn make-up op een aantal van de meest bloedhete warme dagen aanbrengt. Gezien het feit dat de slanke buis ongeveer $ 10 kan kosten, is zorgvuldig gebruik van zonnebrandmiddelen een belangrijke investering voor ouders, strandgangers of joggers die in het park rondlopen. Het spf-nummer van een zonnebrandcrème wordt berekend door de tijd die een persoon nodig heeft om onbeschermd te branden te vergelijken met de tijd die het duurt voor die persoon om het dragen van zonnebrandcrème te verbranden. Beschouw dit als volgt: uw spf-beoordeling heeft alleen betrekking op uvb-bescherming. Vanwege deze strenge wetgeving tegen zonnebrandcrème, is het eigenlijk heel moeilijk om iets in het land te vinden dat cosmetisch elegant is, geen whitecast geeft en een product dat niet naar spf ruikt. Sinds ik het heb gekocht hoefde ik het maar een of twee keer gedurende de hele dag bij het zwembad opnieuw toe te passen, en dat was alleen vanwege alle droogtijd die ze hadden toen ze aan het eten waren. In één studie reduceerden antioxidanten zoals vitamine C (ascorbinezuur) en e (tocoferol) deze gevaarlijke moleculen met maar liefst 74 procent.

De spf geeft ook het aandeel aan uvb-stralen aan dat wordt geblokkeerd door een zonnescherm. Deze vettige balsem zonder vaseline biedt 80 minuten zweet- en waterbestendige bescherming en voedt de lippen met aloë, shea butter en jojoba-olie.