Goingorganic.nl: Kruiden, Kippenbessen

Vitanica, Chaste Tree Berry, Vitex Extract Plus for Women, 60 Veggie Caps

Vitanica, Chaste Tree Berry, Vitex Extract Plus for Women, 60 Veggie Caps Kruiden, Kippenbessen

Vitanica Chaste Tree Berry Vitex Extract Plus for Women

€ 13,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Vitanica, Chaste Tree Berry, Vitex Extract Plus for Women, 60 Veggie Caps
Inhoud: 0.05 kg, 5.1 x 5.1 x 9.7 cm
Categorieën: Herbs, Chaste Berry, Kruiden, Kippenbessen Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Gaia Herbs, Kava Kava Root, Herbal Extract, 1 fl oz (30 ml)

In Duitsland, waar veel artsen de voorkeur geven aan het voorschrijven van planten en kruiden zoals chasteberry over farmaceutische producten, is het gebruikt voor luteale fase-stoornissen, meestal als gevolg van lage progesteronspiegels. Er zijn verschillende algemene namen voor dit stengelloze overblijvende kruid, dat inheems in China is. Verder bewijsmateriaal is nodig voordat een definitieve conclusie kan worden getrokken. Behandeling van matig tot ernstig premenstrueel syndroom met vitex agnus castus (Bno 1095) bij Chinese vrouwen. Ik vind dat het het beste werkt als het de hele maand wordt gebruikt en 's morgens op een lege maag als één dosis wordt ingenomen. Er zijn geen interacties tussen kruiden en geneesmiddelen gemeld, maar voorzichtigheid is geboden bij gelijktijdig gebruik met dopamine-agonisten of -antagonisten. Vitex veroorzaakt geen depressie, het kan slechts in sommige gevallen depressieve symptomen verergeren. Hopelijk kun je binnen een paar maanden zwanger worden, maar je moet vitex blijven gebruiken, je kunt het veilig tot 18 maanden blijven gebruiken. Omdat verbindingen in kuise bessen oestrogeenniveaus lijken te beïnvloeden, staat het kruid ook bekend als het vrouwenkruid. De drank werd op vergelijkbare manieren gebruikt als tegenwoordig in het Europese herbalism: het bevorderen van de menstruatie, het zuiveren van de baarmoeder en het bevorderen van de vrije melkstroom bij nieuwe moeders.

Chaste tree (Vitex agnus-castus) kreeg zijn naam vanwege de anti-afrodisiacale kwaliteit die beweerd wordt sinds hij in gebruik is. Begin vitex direct na de geboorte te gebruiken en ga indien nodig 10 dagen of langer door. Stroop van de bessen werd zelfs bij kloosters voor nonnen gegeven om de kans te verkleinen dat men bezweek aan seksuele verlangens. Agnus-castus of patiënten die zwanger zijn of borstvoeding geven, moeten het gebruik vermijden. De flavonoïden in de kuisboom hebben hetzelfde effect als het hormoon progesteron, hoewel de plant geen hormonale verbindingen bevat. Vitex ondersteunt fysieke en emotionele gezondheid tijdens de menstruatiecyclus van een vrouw en bij de overgang naar de menopauze. De meest voorkomende variëteit van vitex die medicinaal wordt gebruikt, is kuisboom, die kurkbes (Vitex agnus-catus) produceert, een kleine bruine bessen rond de grootte van peperkorrels. Vermindert de vordering van milde endometriose: Vitex wordt door gynaecologen in Duitsland gebruikt om milde endometriose te behandelen en te voorkomen dat het toeneemt. Ondanks talrijke studies is er beperkt klinisch bewijs voor de effectiviteit van vitex plantenextracten om het premenstrueel stress-syndroom te beheersen, inclusief premenstruele dysfore stoornis en latent. Wees altijd voorzichtig bij het gebruik van kruiden.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Natures Answer, Ginkgo, Alcohol-Free, 500 mg, 2 fl oz (60 ml)

Kruiden, Kippenbessen – Vitanica, Chaste Tree Berry, Vitex Extract Plus for Women, 60 Veggie Caps

Het is inheems in de oostelijke Middellandse Zee en is sindsdien gekweekt in gematigde klimaten over de hele wereld. Endometriose is een vaak pijnlijke aandoening waarbij het weefsel dat normaal langs de binnenkant van de baarmoeder loopt buiten uw baarmoeder groeit. Het is zeker logisch dat dit zo is, maar een klinische proef zou nodig zijn om dit definitief te beantwoorden. Vitex agnus-castus wordt vaak gebruikt in combinatie met andere kruiden, afhankelijk van de aandoening. 1,8-Cineol en sabineen zijn de belangrijkste monoterpeencomponenten en beta-caryophylleen is de belangrijkste sesquiterpeenverbinding die wordt gevonden in de vruchten van vitex agnus-castus. Deze toepassingen zijn getest bij mensen of dieren. Studies tonen aan dat er een duidelijke verbetering is in angst, stemmingswisselingen, nerveuze spanning en andere psychische symptomen. Mijn 22-jarige pasofino-paard ontwikkelde ongeveer 6-7 jaar geleden een volledig geval van hoefbevangenheid. Het coördinatiecentrum verstrekt geen medisch advies, behandelingsaanbevelingen of verwijzingen naar behandelaars. Stel uw vragen over dit specifieke product in het onderstaande veld. Hieronder vindt u enkele van de meest effectieve menopauze-supplementen die we vandaag op de markt hebben. In Polen wordt een plant gekweekt, vaak in thuistuinen voor decoratieve doeleinden, maar vanwege de zeer lage temperatuur bereikt het niet zulke proporties als in natuurlijke omstandigheden. Vitanica, Chaste Tree Berry, Vitex Extract Plus for Women, 60 Veggie Caps Dit is een wonder voor mij geweest bij het onder controle houden van opvliegers en andere storende symptomen van de menopauze.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Yarrow Flowers, 325 mg, 100 Capsules by Natures Way

Vitanica, Chaste Tree Berry, Vitex Extract Plus for Women, 60 Veggie Caps Beoordeling

Kuis fruit kan ook door mannen worden gebruikt, wordt beïnvloed door de synthese en afgifte van testosteron, beïnvloedt ook de processen van spermatogenese. Vitex of kuise bes (Vitex agnus-castus) is een favoriet kruid voor de ondersteuning van de optimale gezondheid van het vrouwelijke voortplantingssysteem en het bevorderen van uitgebalanceerde hormonen op de lange termijn. Omdat de vruchten van monnikspeper de neiging hebben om constant en oncontroleerbaar te vallen, is het waarschijnlijk dat de plant kan ontkiemen van zaad. Kuisboomfruit ondersteunt een gezonde progesteron-oestrogeenbalans, waarvan natuurbeoefenaars zeggen dat ze de menstruele ongemakken aanzienlijk kunnen verlichten, de reproductieve gezondheid van vrouwen kunnen bevorderen en menopauze symptomen zoals opvliegers kunnen kalmeren. Overweeg ook om meer te leren over zaadfietsen. Pureformulas heeft ook de beste prijs voor dit product. Ik zou je willen begeleiden naar de volgende prachtige bron van ons voordat je bestelt: Hoe de schadelijke effecten van pcos op de vruchtbaarheid door voeding en kruiden te verminderen.

De Engelsen begonnen de belangstelling voor de 1700 te verliezen en raakten er tot het midden van de 20e eeuw niet meer enthousiast van, totdat het bekend werd als een waardevol kruid voor vrouwelijke reproductieve onevenwichtigheden. Chasteberry bevat geslachtshormonen zoals progesteron en het is niet bekend of chasteberry een veilig alternatief is voor hormoonvervangingstherapie. Chaste tree verlaagt ook het hormoon prolactine, geproduceerd tijdens stressvolle periodes, wat ook gevoelige borsten en baarmoeder krampen geassocieerd met pms kan veroorzaken. Door de progesterogene activiteit te verhogen, kan het kruid de progesteron- en oestrogeenproductie door de eierstokken tijdens de menstruatiecyclus in evenwicht houden. Enkele van de meest voorkomende effecten van hormonale onbalans zijn acne, gewichtstoename, stemmingswisselingen, hoofdpijn en zware of lichte periodes als u een laag oestrogeen of progesteron heeft. Chaste berry wordt meestal gebruikt als hormonale normalisator vanwege het effect op de hypofyse. Maar er zijn ook enkele vrouwen waar Kuisboom niet voor werkt.