Goingorganic.nl

ChildLife, Formula 3, Cough Syrup, Natural Berry Flavor, 4 fl oz (118.5 ml)

Formula 3, Cough Syrup, Natural Berry Flavor, 4 fl oz (118.5 ml) by ChildLife Supplementen, Homeopathie, Koude Griephoest

€ 8,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: ChildLife, Formula 3, Cough Syrup, Natural Berry Flavor, 4 fl oz (118.5 ml)
Prijs: € 8,50
Inhoud: 0.23 kg, 11.4 x 4.8 x 4.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Homeopathie, Koude Griephoest, Supplements, Homeopathy, Cold Flu Cough

Kinderleven, formule 3, hoeststroop, natuurlijk bessengeur, 4 fl oz (118,5 ml) – homeopathische formule. Prijswinnend supplement. Alcohol vrij. Gebruik: tijdelijk verligt symptomen van hoesten waaronder droogheid en kleine keel en bronchiale irritatie in verband met de verkoudheid. goingorganic.nl Mijn zoon had sinds de afgelopen 6 maanden afleveringen na de afloop van de hoest. Hij heeft ongeveer 2 weken een hoesthuid en is slechts 1-2 weken hersteld voordat hij opnieuw een hoest begon. Hij kon de hele fles ventolensiroop die door een pd is voorgeschreven en nog niet hersteld, afmaken. Nu is hij voortdurend aan de ventolin puff voor zijn hoest, die nog 2 weken heeft genomen om te herstellen.

Ik was wanhopig en bestelde een fles kinderhierstroop om het uit te proberen omdat het van natuurlijke spullen is gemaakt. Vorige week kreeg hij een nieuwe hoop van hoesten, ik gaf hem deze siroop voor ongeveer 3 dagen en hij kwam terug! Ik was heel verbaasd, ik gaf hem hem 1 dosis in de ochtend voordat ik naar school ging en 1 dosis voor het slapen gaan. Ik ben niet 100% het was het gevolg van deze hoeststroop, maar 3 dagen om te herstellen in vergelijking met de gebruikelijke 2 weken is best goed genoeg voor mij. Deze siroop is een vreselijke dikke, ondoorzichtige melkachtige donkerbruine. Ik heb nog nooit een stroop gevonden voor kinderen die zo onaangenaam lijken dat ik simpelweg moest controleren of mijn fles de vreemde was. Ik heb het kinderleven hierover ge-maild en om te controleren of ik mijn kind voedt, was deze hoeststroop ok, maar er is nooit een antwoord ontvangen. Ik ging dan naar hun website en vul het contactformulier direct op hun site op, en er werd nog geen antwoord gegeven. Ik heb twee keer per e-mail verzonden en een notitie achtergelaten op hun site en gecontroleerd en dubbel gecontroleerd dat ik het adres juist heb gekregen, en de e-mails werden verstuurd door geen enkel antwoord. Geen respectabele zorgverlener (of enig bedrijf, voorzeker) zou niet op vragen over hun product / s reageren, en met name wat het betreft de gezondheid van kinderen.

ChildLife, Formula 3, Cough Syrup, Natural Berry Flavor, 4 fl oz (118.5 ml): Supplementen, Homeopathie, Koude Griephoest

Ik ben teleurgesteld en serieus twijfel aan de geloofwaardigheid van het kinderleven en al hun producten. Als je gevangen bent in een situatie waar er iets mis is met hun spullen, wees je niet verbaasd als je geen hulp krijgt. Ik zou dit product (en kinderleven) nul sterren geven als dat mogelijk was. Ik ben een bezorgde moeder die andere waarschuwt om voorzichtig te zijn met kinderproducten! Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van het product. Ik beveel met vertrouwen aan! Goed, dit hoestmedium heeft gewerkt voor mijn zoon, die lijdt aan borsthoesten. Goede inhoud en lekker!

Wat kan beter zijn! Lijkt mijn kind te helpen, goede en goede werking te proeven, griepverligting, na het geven van het kinderleven formule 3 hoeststroop voor mijn kleintjes als ze beginnen te hoesten, het duurde niet lang. Smaak is prima. Zeer goed, heb dit nog niet nodig. Denk aan de textuur. Heel moeilijk voor mijn tweejarige om te slikken. Het kost wat tijd voor het medicijn om te werken. Mijn kleinkinderen lijken altijd een hoest of kou te hebben, deze formule helpt hun symptomen te verlichten.

ChildLife, Formula 3, Cough Syrup, Natural Berry Flavor, 4 fl oz (118.5 ml): Supplementen, Homeopathie, Koude Griephoest

Ontstekingsremmende geneesmiddelen zoals advil of motrin (Ibuprofen) of aleve (Naproxen) hebben het voordeel dat ze weefselontsteking verminderen, maar in plaats daarvan moet u tylenol (acetaminofen) nemen als u bloedverdunners gebruikt om bloedstolsels te voorkomen of als u maagproblemen heeft, congestief hartfalen, of astma en neuspoliepen. Als u griep oploopt en als u een chronische ziekte heeft, zoals astma of als u zwanger bent, raadpleeg dan uw arts. Een andere studie uit 1994 van 175 kinderen in een universitair ziekenhuis toonde aan dat degenen die een homeopathisch middel kregen minder symptomen hadden en minder antibiotica nodig hadden dan degenen die een placebo hadden gekregen. Nux vomica: De persoon die dit medicijn nodig heeft, is erg koud en heeft meestal een soort spijsverteringsaandoening zoals misselijkheid of darmkramp. ChildLife, Formula 3, Cough Syrup, Natural Berry Flavor, 4 fl oz (118.5 ml) Voeg een scheutje citroen toe voor een boost vitamine C. Medicijnen tegen hoest blokkeren de hoestreflex van het lichaam, wat problematisch kan zijn omdat hoesten helpt ademhalingswegen te verwijderen. Vergeet al het andere, concentreer u gewoon op het behandelen van uw hoest en verkoudheid. Van daaruit stelde hij een hoofdlijst samen van symptomen die de meerderheid van de griepgevallen weerspiegelden en deed vervolgens zijn analyse om de best passende remedie te vinden. Arsenicum: deze kinderen hebben een brandende loopneus die de neusgaten en de bovenlip irriteert.

Review: ChildLife, Formula 3, Cough Syrup, Natural Berry Flavor, 4 fl oz (118.5 ml)

Het is een vaak aangewezen middel tegen chronische neusverkoudheid, hypertrofische rhinitis, eerste vloeiende, bijtende zure coryza, verlicht door warmte en vervolgens taai, vezelig, afscheiding; wil neus snuiten; geen ontlading; gevoel van droogte in de neus. De hoest is erger als het koud is, koud water drinkt en op zijn of haar zij ligt. In lokale apotheken en in de gang van geneesmiddelen bij mijn plaatselijke supermarkt, heb ik van rij tot rij kleurrijke pakketten gevonden, die beweren dat ze verkoudheidsverschijnselen verlichten, de duur van de verkoudheid verkorten, en meer. Als een verkoudheid begint met stijfheid en pijn in het lichaam, vooral tijdens koel, vochtig weer of weersveranderingen, en leidt tot verstopte neus of keelpijn, moet dit geneesmiddel in je opkomen. Gebruik: verlicht tijdelijk de symptomen van verkoudheid, waaronder verstopte neus en borst, loopneus, hoesten, keelpijn en niezen. Al te vaak wordt een antibioticum voorgeschreven wanneer de meeste van deze kwalen veilig, gemakkelijk en natuurlijk kunnen worden aangepakt met kruiden- en voedingsremedies. Er is weinig bewijs dat vrij verkrijgbare hoest en verkoudheidsmiddelen bij kinderen werken en dat er voldoende bewijs is dat ze schade kunnen aanrichten. Zelfgemaakte limonade, bottenbouillon, kruidenthee, kokoswater en deze speciale elektrolytische drank zijn allemaal fantastisch.

Wat het onderzoek zegt: Supplementen van knoflooksupplementen kunnen verkoudheid helpen voorkomen, volgens een beoordeling uit 2014. Rode, waterige, geïrriteerde ogen, veelvuldig niezen en een milde, duidelijke nasale afscheiding duiden op een behoefte aan deze remedie. Kokosolie heeft ook vele andere gezondheidsvoordelen en is bekend om het immuunsysteem te stimuleren. De keel gezwollen en de pijn is erger bij leeg slikken; niezen overmatig – het lichaam schudden. Gebruik ook als mondwater, gezichts- en nagelreiniger, huidspoeling. Een onderzoek uit 2008 wees uit dat bij 30 mensen met verkoudheid of griep, warme dranken zoals thee veel effectiever waren in het verlichten van loopneus, hoesten, niezen, keelpijn, koude rillingen en vermoeidheid dan dranken op kamertemperatuur. We verblijven in Bangalore, waar het weer chanigng en koud blijft. Ze hebben een dikke geelachtige loopneus en rammelende ademhaling als gevolg van los slijm in de keel en de borst. Hun neusafscheiding is dik en geel, en hun neusgaten en de botten van de neus zijn erg pijnlijk.

Hoest kan nog erger worden als je last hebt van verkoudheid of griep. Griep met hoge koorts, rood gezicht en verwijde pupillen. Ironisch genoeg zijn sommige homeopathische hoest- en verkoudheidsremedies niet echt homeopathisch, zo schwarcz, omdat ze actieve ingrediënten bevatten zoals zink of vitamine C in plaats van de traditionele verdunde waterformule. De ogen kunnen jeuken en branden of aan elkaar plakken, met overvloedig geelgroen slijm in de ochtend en 's nachts de verstopte neus. Verzamelde 17.000 gevallen behandeld door homeopathie met slechts een sterftecijfer van 4%. Hoesten kan zich vooral manifesteren in een plagende hoest of kietel die tot een spasme leidt.