Goingorganic.nl

Christophers Original Formulas, Burdock Root, 500 mg, 100 Veggie Caps

Burdock Root, 500 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas Kruiden, Bladwortel

€ 8,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Christophers Original Formulas, Burdock Root, 500 mg, 100 Veggie Caps
Prijs: € 8,90
Inhoud: 0.09 kg, 5.1 x 5.1 x 10.4 cm
Productcategorie: Kruiden, Bladwortel, Herbs, Burdock Root

Christophers originele formules, bladwortel, 500 mg, 100 veggie caps – voedingssupplement. Burdock is al duizenden jaren een belangrijke botanische in westerse folkloristische kruidengeneeskunde en traditionele Chinese geneeskunde, vooral gewaardeerd om zijn reinigende en huidverzachtende eigenschappen. Gebruik een dunne spade of een paalgraafmachine om hardnekkige wortels omhoog te trekken. In de klisblendsmelange worden de wortel en de zaden in het seizoen geoogst en afzonderlijk geëxtraheerd. Saeed sheikh, yingjie hu, ying huang (2014). De westerse kruidentraditie: 2000 jaar kennis van medicinale planten. Ze werken door de lever en het bloed diep te reinigen en, in de ervaring van deze kruidkundige, is er geen enkel geval geweest waarin er niet op zijn minst enige aanzienlijke verbetering was ten opzichte van het gebruik ervan als het gedurende ten minste 2 of 3 maanden in goede hoeveelheden werd ingenomen. . Burdock kan worden gebruikt om een ​​rustige omgeving te bieden die vaak wordt gedragen als een beschermingsamulet door frequente reizigers.

Burdock wordt door veel herboristen beschouwd als de bekendste medicinale voor huidaandoeningen (Hoffman, moore). In beide gevallen voegt kliswortel een nieuwe dimensie aan uw drankje toe. — Preparaten — vloeibaar extract, wortel, 1/2 tot 2 drachmen. In de late middeleeuwen werd klis nog steeds over deuren gespannen of in haar gevlochten om het kwaad af te weren. Vroege studies hebben aangetoond dat het kan helpen de bloedsuikerspiegel te verlagen. Klitwortelthee kan ook extern worden aangebracht voor de behandeling van huidaandoeningen. Het is ook gebruikt als een actueel middel tegen huidproblemen zoals eczeem, acne en psoriasis. Vanaf de laatste update vonden we geen gerapporteerde interacties tussen dit supplement en medicijnen. Een theelepel gemalen wortel tot een kopje kokend water. Het is een tweejaarlijkse plant, wat betekent dat het zijn levenscyclus in twee jaar voltooit. Een desmutagene factor geïsoleerd uit klis (Arctium lappa linne). In traditionele kruidenteksten wordt kliswortel beschreven als een bloedzuiveringsmiddel of alternatief 1 en werd aangenomen dat het de bloedbaan van toxines zuiverde. Laat de ovendeur open staan ​​zodat de lucht kan circuleren.

Christophers Original Formulas, Burdock Root, 500 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bladwortel

Vanwege de vele soorten krachtige antioxidanten gebruiken kruidkundigen het voor de behandeling en preventie van verschillende gezondheidsproblemen. Ze zijn licht laxerend, maar perfect gezond. Als inuline voor gezonde darmbacteriën, helpt inuline ontstekingen te reguleren en toxines uit het lichaam te verwijderen. Botanici kennen de oorsprong toe aan eurasia (Gleason en cronquist, 1963). De olieachtige beergeneesmiddelen stimuleren gewoonlijk de galblaas-, lever-, schildklier- en bijnierschorsfuncties, waardoor de vertering en het metabolisme van vetten en eiwitten worden gestimuleerd. Cultiveer zeer gewaardeerde plantensoorten in plaats van ze uit hun habitat te halen. Burdock is in Azië en elders in de wereld gebruikt voor de behandeling van maag- en darmproblemen. Ethanolisch extract van wortels van arctium lappa l. Volg voor het drogen het drogen van klein hoefblad. Dit wordt toegeschreven aan zijn invloed op de lever en het bloed.

Christophers Original Formulas, Burdock Root, 500 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bladwortel

Gezien alle gezondheidsvoordelen die al met deze plant verbonden zijn, zult u misschien verbaasd zijn om te horen dat deze nog steeds wordt getest en overwogen voor nieuwe kruidenbehandelingen. Lees meer over kruiden voor hoge bloeddruk. Het kan worden bewaard als een gistmiddel of het kan worden bewaard in azijn en tamari-saus. In Europa wordt de verse wortel gebruikt voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel, het is het inulinegehalte waardoor het bijzonder geschikt is voor diabetes. Hoewel de meesten van ons dit kruid misschien niet volledig gebruiken, wordt klis al eeuwenlang gebruikt om een ​​groot aantal aandoeningen te behandelen. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door de fda. — Habitat — het groeit vrij door heel Engeland (hoewel zelden in Schotland) op afvalgrond en over oude gebouwen, langs bermen en op vrij vochtige plaatsen. Christophers Original Formulas, Burdock Root, 500 mg, 100 Veggie Caps Die gedroogde bramen grijpen snel op alles waar ze mee in contact komen, of het nu om bont van dieren of je favoriete jasje gaat. E, weg van wegen en industrie, evenals richtlijnen om overmatig beleggen te voorkomen). En dat deed hij ook, en in 1955 werd velcro gepatenteerd en vrijgegeven aan de wereld.

Review: Christophers Original Formulas, Burdock Root, 500 mg, 100 Veggie Caps

Deze informatie is niet bedoeld om een ​​ziekte te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Folklore en wetenschappelijk bewijs ondersteunt het gebruik van paardenbloem als een diureticum met intrigerende mogelijkheden die het kan helpen bij het beheersen van bloedsuikerspiegel en ontstekingsprocessen (Castleman, 2001). Burdock heeft een plaats verdiend in de literatuur en in de medische tijdschriften. Observationeel bewijs ondersteunt dat het acne (in een homeopathisch onderzoek uit 2014) en psoriasis (in 2016) kan verminderen. Klis is een van de kruiden uit de traditie van westerse fytotherapie die wordt gebruikt bij de behandeling van kanker, hoogstwaarschijnlijk vanwege zijn goed aangetoonde reinigende eigenschappen. Een stap verder gaan, een andere chronische aandoening (Hart-en vaatziekten) heeft vaak zijn begin in het bloed: namelijk via hoge bloeddruk. Gecultiveerd in china, japan, vietnam, indonesië, filippijnen, nieuw-zeeland, de verenigde staten, canada en in verschillende landen in europa. Onderzoekers hebben een verbinding (Arctigenin) in klit geïdentificeerd als een remmer van experimentele tumorgroei '. Als een ontstekingsremmend kruid heeft klis een vermogen laten zien om het niveau van stoffen in het bloed te verlagen die vaak gepaard gaan met chronische ontstekingsaandoeningen, zoals c reactief eiwit. De kankercellijnen waar artigenin tegen werkt zijn long-, lever- en maagkankers. Omdat klis van invloed is op meerdere systemen van eliminatie of ontgifting, kunnen we zien waarom het zo'n archetypisch alternatief kruid is.

Dit lijkt geen belangrijk werkingsmechanisme te zijn in het geval van klis. Minus) is waarschijnlijk het meest prominente kruid voor huidklachten, zoals acne, steenpuisten of eczeem. Hoewel het niet als een autochtoon wordt beschouwd, is het niet duidelijk waar deze gevestigde immigrant is begonnen. Sedert de heerschappij over de zomerstormen werd de plant midden in de zomer verzameld. Raadpleeg een gekwalificeerde arts voor meer informatie en aanbevolen dosering. Klitwortel mengt goed met andere inuline rijke wortels zoals cichoreiwortel, paardebloemwortel, echinaceawortel en elecampane wortel, afhankelijk van de gewenste effecten. De zaden zijn echter aanzienlijk krachtiger, ruwweg twee keer zo sterk als de wortel, dus wordt het over het algemeen gebruikt in kleinere doses of verhoudingen in aftreksels en poeders; terwijl de wortel kan worden gebruikt als 10 tot 20 procent of meer van het afkooksel of poeder, of omdat het allemaal 5 tot 7 procent het beste is voor de zaden.