Goingorganic.nl

Christophers Original Formulas, Chaste Tree Berries, Vitex, 400 mg, 100 Veggie Caps

Chaste Tree Berries, Vitex, 400 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas Kruiden, Kippenbessen

€ 10,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Christophers Original Formulas, Chaste Tree Berries, Vitex, 400 mg, 100 Veggie Caps
Prijs: € 10,00
Inhoud: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.4 cm
Productcategorie: Kruiden, Kippenbessen, Herbs, Chaste Berry

Christophers originele formules, chaste boombessen, vitex, 400 mg, 100 veggie caps – 400 mg elk. Voedingssupplement. goingorganic.nl Dit is een geweldige deal en alleen de juiste dosering die aan mij aanbevolen wordt voor mijn pcos. Vitex is het kruid dat hormoonbalansen helpt en de menstruatiecyclus regelt omdat het direct op de hypofyse werkt. De hypofyse verzendt dan berichten naar de eierstokken, dus als de juiste berichten naar de eierstokken komen, zijn ze waarschijnlijk normaal en gezond. Ik heb drie jaar geleden van extreem zware periodes geleden door grote fibroïden in mijn baarmoeder. Ik fiets twee keer per maand en met elke cyclus die 7 dagen duurt, ga ik elke keer 1 1/2 doos tampons door. Gewoon een nachtmerrie! Mijn leven bestond ook uit. Ik had geen pauzes! Echter, na 50 dagen op dit product twee keer per dag, is de periode voor de eerste keer in jaren mild geworden! Ik betwijfel of ik een halve doos tampons gebruikte dit gaat rond en mijn cyclus duurde slechts 5 dagen (echt 3 alleen met een aantal spotjes op de 4e en 5e).

Geen zware krampen! Ik kan het niet geloven! Nog steeds wachten om te zien hoe snel mijn volgende cyclus komt. Het bidden echt, maar slechts een keer per maand. Chaste Berry wordt gezegd dat ook kleine fibroids krimpen. Ik heb geen verandering in grootte in de mijne gemerkt (ze zijn vrij groot), maar de vingers kruisen. Ik heb in de loop der jaren veel verschillende supplementen geprobeerd om te helpen bij de symptomen van de menopauze. Vooral hete spoelen en nachtzweten! En niets heeft gewerkt waar dichtbij even goed als dit product.

Christophers Original Formulas, Chaste Tree Berries, Vitex, 400 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Kippenbessen

Ik begon driemaal per dag drie tabletten te nemen en na drie weken tot twee uur 's nachts. Ik ben alles behalve symptoomvrij! Ik ben zo opgelucht, ik kan nu weer een make-up maken zonder het af te zweten, ik kan ook 's nachts onder de tapijten blijven, in plaats van tapijten aan te zetten, omdat ik alleen maar koud ben om ze na een paar minuten te duwen uitdrogen in een druipend zweet. Herhaling van de tapijten op, tapijt uit voor een groot deel van de nacht. Mijn symptomen waren erg ernstig, dus ik ben blij met het resultaat! Ik beveel iemand aan om dit product te proberen. De geur van vitex is fris, hou van het feit dat er geen ander ingrediënt is. Het enige is dat er 525mg per capsule niet minder is zoals hier wordt gezegd, ik ben 50 jaar en vind dat dit twee keer per dag helpt me door mijn cyclus. Ik krijg weinig als er pms-symptomen zijn en heel gemakkelijk door mijn cyclus gaan.

Conclusie: Ik zal ze blijven nemen! Goed als je je hormonen wilt evenwichten en als je onregelmatige periodes hebt! Christophers is een geweldig merk, dus ik heb niets tegen dit merk van supplementen. Echter, dit bijzondere kruid (kuisboom) maakte me een emotioneel wrak. Schreeuwend zonder reden, overgevoelig, ik ben geworden (zag eruit als watergewicht – ik was puffy) en mijn cyclus begon 2 dagen na het starten van dit kruid (wat betekende dat het vroeger 2 weken was! Niet gelukkig). Ik was een puinhoop en heb opgehouden het te nemen. Ik lees een studie die zei dat de chaste boom je cyclus moet evenwichten door progesteron te verhogen (waarom ik het nam), maar die kale boomolie stimuleert oestrogeenreceptoren en verhoogt daarom oestrogeen. Dus dit heeft het tegengestelde effect dan bedoeld.

Christophers Original Formulas, Chaste Tree Berries, Vitex, 400 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Kippenbessen

Jammer, ik heb 4 flessen gekocht, ze moeten ze uitwerpen. Ik hou van dit omdat het me helpt kalm te blijven en lijkt me te helpen mijn hormonen in evenwicht te houden. Ik word zeker beter slaap en heb minder gevallen van tranen en stemmingswisselingen wanneer ik deze regelmatig aan het nemen. Ik hou ook van dit specifieke product omdat het puur en natuurlijk is met geen vieze additieven, het helpt mijn hormonen te niveau! Ik kan het verschil na 2 maanden vertellen. Ik ben er zeker van dat het zal blijven verbeteren. Mijn maag is geïrriteerd en toen ik één capsules had, werd het pijn in mijn buik. Informatie is gebaseerd op beoordeling van wetenschappelijke onderzoeksgegevens, historische praktijkpatronen en klinische ervaring. Christophers Original Formulas, Chaste Tree Berries, Vitex, 400 mg, 100 Veggie Caps Helpt de melkproductie bij nieuwe moeders te stimuleren: al meer dan 2000 jaar wordt vitex gebruikt om moedermelk te stimuleren. Vitex wordt al meer dan 2000 jaar gebruikt en er zijn geen noemenswaardige bijwerkingen gemeld. Dus als je naar dit schema kijkt, is het een beetje gedetailleerd, maar ik zal je er doorheen leiden. De meeste van de onevenwichtigheden zullen de oestrogeenhormoonspiegels doen dalen, vandaar een behoefte om het tot evenwichtige niveaus te stimuleren.

Review: Christophers Original Formulas, Chaste Tree Berries, Vitex, 400 mg, 100 Veggie Caps

 Ik ben van plan minimaal 3 maanden op vitex te zijn en deze site biedt de beste prijs en heeft de snelste en gratis verzending die ik ooit heb gezien. Stabilisatie van de menstruatie na het stoppen van de anticonceptiepil: na stopzetting van de oestrogeenbevattende anticonceptiepil is aangetoond dat vitex gedurende enkele maanden de cyclus helpt stabiliseren en sneller de ovulatie induceert. Vergeleken met de controlegroep ervoeren de vrouwen in de testgroep 50% verbetering / vermindering van de symptomen. Urdang, pharmacopoeia londinensis van 1618 gereproduceerd in facsimile (Madison, 1944). In middeleeuws Europa was kasteeberry populair onder celibataire geestelijken vanwege het vermeende vermogen om ongewenst seksueel libido te verminderen. De informatie is alleen voor informatieve doeleinden en is niet bedoeld als vervanging voor geïnformeerd medisch advies of zorg. Ik heb poeder en bessen gebruikt, sommige zoals de bessen beter. Vitex is een fantastisch kruid voor vruchtbaarheid, helpt met een reeks problemen zoals pms, laag progesteron, gebrek aan ovulatie, onregelmatige menstruatiecycli, gebrek aan een menstruatiecyclus, acne en nog veel meer. De pony zou soms in zijn stal liggen en was 's ochtends moeilijk op te staan ​​en zou zijn stijve benen achter zich aanslepen, nauwelijks en langzaam de schuur uit.

Ze ontving haar medische graad van de universiteit van Heidelberg, geneeskunde school, Heidelberg, Duitsland, en haar doctoraat van de universiteit van Mannheim, Duitsland. Zal altijd inschakelen wat geschikt is om te gebeuren. Van de bessen wordt gedacht dat ze de werking van mannelijke androgenen remmen (geslachtshormonen), terwijl bij vrouwen de bessen een progesterogeen effect hebben, werkend op de hypofyse, die de menstruatiecyclus reguleert. Deze plant wordt al meer dan 2500 jaar gebruikt voor menstruatieproblemen, met zijn vroegste gebruik gedocumenteerd tijdens de vroege Romeinse en Griekse geschiedenis. Het is inheems in West-Azië en Zuidwest-Europa, en is nu gebruikelijk in veel van de zuidoostelijke Verenigde Staten. Chasteberry heeft opioïdergische (2), dopaminerge (3), hepatoprotectieve (4) en antiproliferatieve (5) eigenschappen in vitro. Perimenopause begint meestal op de leeftijd van 40. Het kan helpen bij het normaliseren van onregelmatige of karige perioden. Ik vond dit product en bestelde een gezichtsreinigingssysteem en binnen een maand is het enorm verbeterd. De gebruikelijke dosering van dit supplement is dagelijks 40 druppels van het vloeistofextract, meestal in een enkele dosis. Weergegeven advertenties vormen geen goedkeuring of aanbeveling door wellnessmama. E, limoneen, cineol, pineen en sabineen). Met de vooruitgang in leeftijd en nadering van de menopauze zijn er verschillende hormonale onevenwichtigheden die optreden in het lichaam van vrouwen.

Op basis van ons onderzoek en ons van vitex bij klanten, weten we dat dit het meest effectief is als het consequent de hele cyclus wordt gebruikt zonder een pauze van minimaal 3 maanden (vaak langer) aan te nemen. Zowel de kuisboom is de enige bekende gastheer (vooral in Israël) voor hyalesthus obsoletus. Duurt slechts een maand, dus moet snel worden nabesteld. De fabrikant combineert geweldige ingrediënten waarvan bekend is dat ze de gezondheid van de gebruikers stimuleren om op een natuurlijke manier een betere gezondheid van het lichaam te bereiken. De boom wordt gecultiveerd in subtropische gebieden over de hele wereld en is in veel regio's genaturaliseerd geworden. Er wordt gezegd dat het een normaliserende werking op de menstruatiecyclus heeft en niet-steroïdale progestagenen bevat die kunnen interageren met hormoonreceptoren in het lichaam en deze kunnen activeren (1). Chasteberry-supplement helpt op natuurlijke wijze de hormonen in het lichaam in balans te brengen.

Onze kwaliteitspagina score is daarom een ​​maat voor hoe goed een pagina dat doel bereikt.