Goingorganic.nl

Christophers Original Formulas, Heavy Mineral Bugleweed Formula, 400 mg, 100 Veggie Caps

Heavy Mineral Bugleweed Formula, 400 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas Kruiden, Bugleweed

€ 11,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Christophers Original Formulas, Heavy Mineral Bugleweed Formula, 400 mg, 100 Veggie Caps
Prijs: € 11,90
Inhoud: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.4 cm
Productcategorie: Kruiden, Bugleweed, Herbs, Bugleweed

Christophers originele formules, zware minerale bugleweed formule, 400 mg, 100 veggie caps – voedingssupplement. Een synergistische mix van kruiden voor ontgifting. goingorganic.nl Love webshop mega snelle verzending met ups (4 dagen naar Australië)! Geweldige producten. Ik was op weg naar leverfalen en had een paar merken nodig (bugleweed, levertrans, lever & gal, bloedstroom). Mijn dokter kon de oorzaak van mijn ernstige escalerende lever- / galproblemen niet vinden. Ik besloot mezelf te behandelen met behulp van deze leverproducten plus pH-balans, vitamine d, en weefselzouten, gezegende distel, kristalfrequentie en een leverreinigings / detox dieet. Ik ben 39 met 3 en 4 jaar oud en ben te jong om de rest van mijn leven met slechte kwaliteit door te brengen op een cocktail van drugs zoals mijn moeder heeft voor haar lever. Ik was geschokt toen twee weken later mijn testen weer op normale niveaus terugkwamen. Ik dacht dat mijn behandeling maanden zou duren! Mijn dokter was dumbfounded en wil een lijst van alles wat ik deed.

Goed om te zien dat ze interesse heeft. Ik ben vrij ervaren met kruiden en weet hoe te beoordelen welke producten, doses en hoeveelheden mijn lichaam elke dag nodig heeft. U moet voorzichtig zijn en advies zoeken indien niet goed geïnformeerd. Ik ben echter een prima voorbeeld dat je het kan doen zonder schadelijke bijwerkingen van voorgeschreven medicijnen. Ik ben niet tegen alle voorgeschreven medicijnen, ze kunnen levens redden, maar de kracht van natuurlijke remedies mag niet worden genegeerd in de hoofdstroommedicine. Ik ben er zeker van dat mijn problemen genetisch zijn, omdat twee moederfamilies ook ernstige levercomplicaties hebben gehad, zonder enige schijnbare oorzaak (virus dat ze speculeren). Ik hoop dat deze producten het gemak hebben opgelost, maar als ik niet dankbaar ben, help ze me om symptomen vrij te maken en laat mij de energie de oorzaak onderzoeken en oplossen.

Christophers Original Formulas, Heavy Mineral Bugleweed Formula, 400 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bugleweed

Veel geluk ook aan jou, ik neem soms een van deze pillen naast een handvol andere dingen (nac, modifilan, enz.) Voor heavy metal detox. Hoewel dit product beweert te zijn voor zware mineralen, lijkt het hoofdzakelijk voor lood te zijn geformuleerd. Ik neem nooit meer dan een pil per dag, omdat er een mild verdovend middel is, dus niet gebruiken alvorens te rijden of machines te bedienen (avond is het beste). Maakt een groot verschil met de ziekte van mijn graven, ik ben erg blij met dit product. Het lijkt mijn vertigo te helpen, ik heb ms. Zorg ervoor dat u uw ingewanden voor de hand hebt gereinigd, kan irritaties veroorzaken, zeker niet voor mij. Ik heb een overactieve schildklier, maar het heeft me net voor de dag uitgeschakeld. Lijkt te helpen anderen al. Ik probeer dit product voor een overactieve schildklier, 2 dagen nadat ik het heb ingenomen, merkte ik op verminderde zwelling van de schildklier en mijn stem kwam normaal terug. Ik ga ermee blijven. Prachtig product. Bedankt!

Christophers Original Formulas, Heavy Mineral Bugleweed Formula, 400 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bugleweed

 Ik heb echt slechte pijn nadat ik een sap snel van alle toxinen uitkomt. Ik heb een bevestigde geschiedenis van zware metaalvergiftiging. Dit product helpt me veel. Ik heb dit product een paar keer aan en uit gebruikt tijdens mijn cursus om mijn lichaam te detoxen. Ik heb meer energie en algemene verbetering ervaren na gebruik van dit product. Het heeft goed gewerkt voor mij in combinatie met het 5: 2 vast dieet. Ik bestelde vijf supplementen.

Alle zijn gebruikt en zijn zeer gunstig voor het behoud van de gezondheid. Ik bestelde op een zaterdag en kreeg de bestelling heel snel (zelfs bij een vakantie gegooid). Uitstekende klantenservice door webshop. Items waren goed verpakt voor verzending. Geweldige baan rondom. Prijzen waren zeer concurrerend. Ook twee van de items zijn moeilijk te vinden items bugleweed, ik heb gevonden, is moeilijk te lokaliseren en webshop had dit op voorraad klaar voor verzending.

Ik beveel het sterk aan en zou zeker weer van webshop bestellen. Goed vanaf nu. Ik ben erg blij met de service en prijzen in webshop. Christophers Original Formulas, Heavy Mineral Bugleweed Formula, 400 mg, 100 Veggie Caps Ze vinden ook wat moeilijk om items zoals bugleweed formule te vinden. Goede service. Gemakkelijk te nemen. Alleen de tijd zal zien of het werkt. Dit is mijn eerste recensie waar ik altijd op vertrouw, dus ik hoop dat dit iemand anders helpt. De bladeren zijn berooid van haren en klier-gestippeld eronder.

Review: Christophers Original Formulas, Heavy Mineral Bugleweed Formula, 400 mg, 100 Veggie Caps

Het is een goede remedie voor hartkloppingen, afhankelijk van irritatie van de hartzenuwcentra, of wanneer het voortkomt uit organische laesies. Ze zijn vaak niet grondig getest bij mensen en veiligheid en effectiviteit zijn niet altijd bewezen. Ik betwijfel of onze docs / consulent in het ziekenhuis hier in Engeland zeer sympathiek zullen zijn. Bugleweed is alleen getest bij schildklieraandoeningen waarbij sprake is van een overactieve schildklier. We beoordelen geen producten of plaatsen geen feedback over producten die hier worden vermeld. De plant wordt ook voorgeschreven bij de behandeling van inwendige bloedingen, vooral vanuit de longen, en is ook effectief bij het verminderen van overmatige menstruatie. Het wordt in Europa gebruikt voor een licht overactieve schildklier, meestal in de vroege stadia en vaak met een combinatie van melissa.

Ik neem ook 1/4 theelepel tryptofaanpoeder. Bugleweed is een meerjarige plant, zijn kruipende lopers produceren rozetten van bladeren, de hele plant vormt een tapijtachtige mat en wordt vaak gebruikt als bodembedekker. Door zijn actie als een zenuwachtigheid geeft het rust en kalmeert het pijn. Bugleweed lijkt het metabolisme van jodium te beïnvloeden, dat de schildklier gebruikt om zijn hormonen aan te maken. Flavonoïden helpen de bloedsomloop te verbeteren en hebben diuretische, antispasmodische en ontstekingsremmende werkingen. Bugleweed is een natuurlijke bron van fytochemische verbindingen, waaronder verschillende tannines; lithospermic zuur; lycopine; flavonoïde glycosiden; fenolderivaten zoals cafeïnezuur, chlorogeenzuur, ellaginezuur en rozemarijnzuur; essentiële olie; magnesium; en hars. Het is absoluut een waterplant en groeit zelfs in de rand van water soms rond vijvers. Bij graven Ziekte produceert de schildklier overmatige hormonen, wat resulteert in een versneld metabolisme met symptomen als snelle pols, gewichtsverlies, gevoeligheid voor warmte, overmatig zweten, vermoeidheid en fysieke veranderingen, waaronder de ontwikkeling van een vergrote schildklier (Goiter) en uitpuilende ogen. In het verleden werd het kruid gebruikt om hoest, angst, koorts, hartkloppingen, licht overactieve schildklier (zoals bij de ziekte van Graves) te behandelen, om de borstvergroting en tederheid bij mannen te verlichten, een kalmerend middel en om het bloeden te beheersen zoals bij bloedneuzen of zware menstruatie. Bugleweed kan de productie van schildklierhormoon door het lichaam verminderen. Voeg 6 tot 12 druppels toe aan sap of water en drink driemaal per dag.

Schildklieraandoeningen mogen alleen worden behandeld onder toezicht van een beroepsbeoefenaar in de gezondheidszorg. Helaas blijven de artsen een operatie voorstellen. Met andere woorden, toen ik de bugleweed nam, nam ik ook bepaalde kruiden mee om te helpen met mijn immuunsysteem, gebruikte ik jodium en magnesium om mijn tekort aan jodium aan te pakken, etc. De hele plant heeft een aangenaam, maar toch eigenaardig balsemachtig, terebinthinaat geur en voor de meeste mensen een onaangename, licht bittere, balsamico-smaak. Op de maag werkt het vriendelijk, verbetert de eetlust en dient als een mild maagtonicum. Ik ben 39 met hyperthyreoïdie / gravenziekte met vreselijke rechteroogontsteking. Product van zeer hoge kwaliteit, maar het werkte niet voor mij, het doel van deze beoordeling is om mijn ervaring met ernstige ziekten te delen, en mijn benadering om het op natuurlijke wijze te behandelen. Het kan helpen bij milde vormen van hyperthyreoïdie.

Bugleweed-kruid wordt vaak gebruikt als een natuurlijke behandeling voor sommige symptomen van de ziekte van het graf, zoals hartkloppingen en convulsies. Steek het 10 minuten in water van 200 ml, pers, zoet naar wens en drink. Vaak is de meest effectieve behandeling een verantwoorde mix van zowel moderne als traditionele behandelingen. Com biedt nauwkeurige en onafhankelijke informatie over meer dan 24.000 geneesmiddelen op recept, zelfzorggeneesmiddelen en natuurlijke producten. Groeiend gebied: Bugleweed wordt gevonden in het oosten en het Midwesten van de Verenigde Staten, van nova scotia tot georgia, west tot oklahoma en noord tot minnesota. Er zijn niet veel op natuurlijk gerichte endocrinologen, en hoewel ik op afstand spreekuur houd, klinkt het alsof je bij je in goede handen bent, dus misschien wil je voorlopig met hem of haar blijven werken.