Goingorganic.nl

Christophers Original Formulas, Infection Formula, 425 mg, 100 Veggie Caps

Infection Formula, 425 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas Kruiden, Bugleweed

€ 14,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Christophers Original Formulas, Infection Formula, 425 mg, 100 Veggie Caps
Prijs: € 14,50
Inhoud: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.4 cm
Productcategorie: Kruiden, Bugleweed, Herbs, Bugleweed

Christophers originele formules, infectie formule, 425 mg, 100 veggie caps – voedingssupplement. Een synergistische mix van kruiden voor het lymfe systeem. Wanneer we eten eten, verteert het lichaam en verzendt voedingsstoffen naar elke levende cel. Naarmate de cellen deze voedingsstoffen verwerken, wordt er wat afval gemaakt. Een overvloed van afval in onze lymfatische vaten die in de loop van de tijd zijn opgebouwd, kunnen de lymfeklieren blokkeren, waardoor het lichaam het vermogen vermindert om infecties te bestrijden. Dr. Christopher's tijd getest infectie formule ondersteunt het lymfsysteem van het lichaam, wat nuttig is om de algemene gezondheid te bevorderen. goingorganic.nl Dit is een ongelooflijk product. Ik gebruik het voor elke vorm van infectie.

Dit heette vroeger lymfatische formule. Wanneer u die lymfeklier zwelt, is dit degene die u moet nemen. Dit is ook een dokter Christophers lymfatische formule, en het werkt heel goed. Mijn 11 jarige krijgt koorts en dit werkt. Ook makkelijk te nemen. Ik ben erg blij met de producten van dokter Christopher. Ik heb ze nu al meer dan een jaar gebruikt. Ik hou van alle producten van Doctor Christophers, nooit teleurgesteld. Ik weet niet waarom, maar dit product gaat niet met mij. Ik denk dat ik allergisch ben voor het. Goed voor occasioneel gebruik.

 Ik heb deze formule al jaren gebruikt om infectie te voorkomen of te genezen. Geen bijwerkingen. Geheel natuurlijk. Zoals ik dit gebruikte toen mijn sinus infectie probeerde terug te komen en deze spullen sloeg het neer. Mocht niet aan antibiotica toevlucht nemen. Het leek me eens te zijn met mijn lichaam. Ik hou het voor de hand wanneer ik van familielid het nodig heb. Dit product is geweldig, het heeft me geholpen om de kou te krijgen die ik had. Plant bugleweed in halfschaduw en goed doorlatende grond. Non-alcohol: Bugleweed, gestructureerd water en plantaardige glycerine. Beschikbare pagina's zijn vermeld onder de juiste mapkoppen. Het is maar een week geleden maar ik ben zo blij en ga door met deze regimine. Bovendien heeft het een directe werking op de longen, waardoor de productie van catarre vermindert en hoest wordt onderdrukt. In de anglo-Amerikaanse fysiomedicalistische traditie van de 19e eeuw werd het kruid beschouwd als een samentrekkend en kalmerend voor de zenuwen, ook gegeven voor losse hoest, interne bloeding en urine-incontinentie. Het behandelen van schildklieraandoeningen is niet iets dat aan de leek moet worden overgelaten.

Christophers Original Formulas, Infection Formula, 425 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bugleweed

Radioactieve isotopen: Bugleweed kan interfereren met diagnostische procedures van de schildklier met behulp van radioactieve isotopen (2). Medicinaal werden beide soorten gebruikt voor de behandeling van hoge koorts en koorts geassocieerd met malaria. Een websiteoverzicht om u te helpen vinden wat u zoekt op moondragon. Giet in uw kopje en voeg naar smaak melk en natuurlijke zoetstof toe. Een warme kop thee met koornvet ontspant de slijmvliezen, ontlast het ademhalingssysteem en helpt bij sneller herstel. Zorg ervoor dat u specifiek op zoek bent naar een lycopus-soort. Een afkooksel van bloemen en bladeren in wijn wordt gebruikt om het bloed op te lossen dat klonterig wordt door kneuzingen. Gelijktijdig gebruik van bugelkruid is gecontra-indiceerd omdat bugelkruid de effecten van schildklierhormonen kan verminderen door de perifere omzetting van thyroxine in t3 te blokkeren (19). (1879) Gebruikt het medicijn met opmerkelijke resultaten in het geval van diabetes, hoewel het niet het goede geluk had om de ziekte te genezen, aangezien de patiënt, die snel verbeterde, wegging en de arts de zaak uit het oog verloor.

Christophers Original Formulas, Infection Formula, 425 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bugleweed

 Houd in gedachten dat een moderne kruiden is geschreven met de conventionele wijsheid van de vroege jaren 1900. Het is niet geïndiceerd met jodiumsupplementen of jodium i-125 (gebruikt voor de jodiumopnametest) en met bepaalde medische aandoeningen. Patiënten die lijden aan osteoporose of die orale anticonceptiva of geneesmiddelen tegen vruchtbaarheid gebruiken, moeten hun arts raadplegen voordat zij het kruid innemen. Ik realiseer me echter dat veel mensen met hyperthyreoïdie en graven Ziekte deze en andere kruiden alleen zullen gebruiken. Christophers Original Formulas, Infection Formula, 425 mg, 100 Veggie Caps De langwerpige bladeren zijn aanvankelijk paars van kleur en worden vervolgens groen tijdens het vouwen. Als er geen natuurlijke warmte beschikbaar is, moet u mogelijk warmte en een ventilator toevoegen voor een continue luchtstroom. De bloemen zijn blauw, roze of wit en groeien in kransen in de bladoksels. De bitterheid stimuleert secreties door de speekselklieren en spijsverteringsorganen. Vermindert harttekenen van hyperthyreoïdie bij ratten. Het is een primair kruid voor graven Ziekte en een lid van de mint-familie.

Review: Christophers Original Formulas, Infection Formula, 425 mg, 100 Veggie Caps

Ik heb bijvoorbeeld een aantal mensen geraadpleegd die bugleweed en motherwort hebben genomen en die zelfs een verslechtering van hun schildklierbloedonderzoek hebben ervaren. Ze bloeien allemaal met een wit gekleurde bloem die de vorm heeft van een bel of bugel, vandaar de naam. Gecontra-indiceerd in hypofunctie van de schildklier, schildkliervergroting en bij gelijktijdige toediening van andere schildklierbehandelingen. Bugleweed remt ook de omzetting van t4 in t3 in perifere weefsels. Net als veel anderen die dit protocol volgen, introduceert ze ook regelmatig citroenmelisse (Melissa officinalis) en motherwort (Leonurus cardiaca). Europaeus (Gypsywort), wordt ingenomen door hartkloppingen en angsten en is gebruikt om koorts te verlagen. Het wordt ook ingenomen door nervositeit, slapeloosheid en de behandeling van pms (premenstrueel syndroom). Algemeen: we raden aan dat u een gekwalificeerde zorgverlener raadpleegt voordat u kruidenproducten gebruikt, met name als u zwanger bent, borstvoeding geeft of medicijnen gebruikt. Bewaar het kruid niet in plastic of het zal schimmel. Virginicus), maar de Chinese plant heeft emmenagogue en diuretische eigenschappen en wordt gebruikt voor vertraagde menstruatie en urinewegproblemen. Moeders die borstvoeding geven, moeten ook het gebruik van bugleweed vermijden, omdat dit de melkproductie kan verstoren.

 Het wordt traditioneel gebruikt om de omzetting van jodium in de schildklier te stoppen en kan worden gebruikt als een natuurlijke behandeling voor hyperthyreoïdie en gerelateerde ziekten. Bugleweed maakt deel uit van de mintfamilie en is ook bekend als waterroos en zigeunermout, maar heeft geen muntachtige geur. Bugleweed helpt bij het verwijderen van slijm of slijm en verlicht ontstekingen en irritatie van de luchtwegen. Bugleweed kan tot 2 voet hoog worden. Deze omvatten tannines, flavonoïden, fytochemicaliën en een reeks fenolverbindingen. De plant is het meest effectief voor diegenen wiens hyperactieve schildklier hun hart laat kloppen en hun zenuwstelsel om zich aan te passen aan angstaanvallen en oppervlakkige ademhaling. Gecontra-indiceerd bij schildkliervergroting of hypothyreoïdie en bij gelijktijdige toediening van andere schildklierbehandelingen. Bugleweed is een meerjarige plant met een hoogte van 6-40 inches; de bladeren zijn lancetvormig, sterk getand, de onderste met lange, smalle basis. Ik heb niet langer de shakes vóór of na het trainen.

 Therapeutische toepassingen en voordelen: Traditioneel werd dit kruid gebruikt om hoest en ademhalingsstoornissen te genezen. Probeer voor het slapengaan een kopje thee van bugelwier om je geest te ontspannen en hopelijk je in de goede staat te brengen voor een goede nachtrust. Opmerking: Alle vloeibare voedingssupplementen met zuivere kruiden worden met gedestilleerd water en neutrale graankorrels geëxtraheerd. Gerald (1878) rapporteerde een buitengewone zaak als genezen door het, maar specificeert niet aan welke variëteit van diabetes de patiënt leed. Bereid een infusie door 1 theelepel gedroogde bladeren van de bugleweedplant in water van 15 minuten te weken. Voor onze website en catalogus is de msrp de door de fabrikant voorgestelde verkoopprijs. Een andere studie toonde aan dat citroenmelisse verhoogde leverenzymen kan verlagen vanwege zijn sterke antioxiderende eigenschappen en fenolische verbindingen (11). Er kunnen andere voorgestelde toepassingen zijn die hieronder niet worden vermeld. De jonge scheuten kunnen aan salades worden toegevoegd en het wordt ook gebruikt om een ​​medicinale thee te maken. Informatie over het traditionele gebruik en eigenschappen van kruiden op deze site is uitsluitend voor educatief gebruik en is niet bedoeld als medisch advies.

 Heb je bugleweed ooit gebruikt- laat ons alsjeblieft weten wat je ervan vond.