Goingorganic.nl

Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps

Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps by Christophers Original Formulas Kruiden, Bessenbes - Berberine, Gezondheid, Galblaas

€ 11,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps
Prijs: € 11,90
Inhoud: 0.07 kg, 5.1 x 5.1 x 10.7 cm
Productcategorie: Kruiden, Bessenbes – Berberine, Gezondheid, Galblaas, Herbs, Barberry, Berberine, Health, Gall Bladder

Christophers originele formules, lever- en galblaas formule, 440 mg, 100 veggie caps – voedingssupplement. Een synergistische mix van kruiden voor de lever & galblaas. Zowel de lever- als galblaas spelen een belangrijk deel in een gezond spijsverteringsstelsel. De lever is van vitaal belang om ons lichaam te ontgiften en helpt bij het opslaan en opslaan van hormonen. Deze dagen, met de consumptie van verwerkte 'fast foods', en leidende stressvolle levens, lijden veel aan slechte spijsvertering en assimilatie van voedingsstoffen in ons voedsel, evenals eliminatieproblemen, hormonale onevenwichtigheden en een verzwakt immuunsysteem. Daarom is het van vitaal belang om voor onze optimale gezondheid zorg te dragen voor onze lever- en galblaasbloeding. Dr. Christopher's lever- en galblaasformule ondersteunt de goede werking van het spijsverteringstelsel, met name de lever- en galblaas. goingorganic.nl Love webshop mega snelle verzending met ups (4 dagen naar Australië)!

Geweldige producten. Ik was op weg naar leverfalen en had een paar merken nodig (bugleweed, levertrans, lever & gal, bloedstroom). Mijn dokter kon de oorzaak van mijn ernstige escalerende lever- / galproblemen niet vinden. Ik besloot mezelf te behandelen met behulp van deze leverproducten plus pH-balans, vitamine d, en weefselzouten, gezegende distel, kristalfrequentie en een leverreinigings / detox dieet. Ik ben 39 met 3 en 4 jaar oud en ben te jong om de rest van mijn leven met slechte kwaliteit door te brengen op een cocktail van drugs zoals mijn moeder heeft voor haar lever. Ik was geschokt toen twee weken later mijn testen weer op normale niveaus terugkwamen. Ik dacht dat mijn behandeling maanden zou duren! Mijn dokter was dumbfounded en wil een lijst van alles wat ik deed. Goed om te zien dat ze interesse heeft. Ik ben vrij ervaren met kruiden en weet hoe te beoordelen welke producten, doses en hoeveelheden mijn lichaam elke dag nodig heeft.

Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bessenbes – Berberine, Gezondheid, Galblaas

U moet voorzichtig zijn en advies zoeken indien niet goed geïnformeerd. Ik ben echter een prima voorbeeld dat je het kan doen zonder schadelijke bijwerkingen van voorgeschreven medicijnen. Ik ben niet tegen alle voorgeschreven medicijnen, ze kunnen levens redden, maar de kracht van natuurlijke remedies mag niet worden genegeerd in de hoofdstroommedicine. Ik ben er zeker van dat mijn problemen genetisch zijn, omdat twee moederfamilies ook ernstige levercomplicaties hebben gehad, zonder enige schijnbare oorzaak (virus dat ze speculeren). Ik hoop dat deze producten het gemak hebben opgelost, maar als ik niet dankbaar ben, help ze me om symptomen vrij te maken en laat mij de energie de oorzaak onderzoeken en oplossen. Veel geluk aan jou ook xo, serieus, ik kon niet zonder deze spullen leven. Ik heb galstenen en heb meerdere galblaasaanvallen gehad. Ze zijn zeer pijnlijk. Elke maand of twee merk ik een dowwe pijn onder mijn ribbekas aan mijn rechterkant. Als ik dat opmerk, start ik een capsule voor de maaltijden. Als ik vergeet om een ​​voor de maaltijd te nemen, neem ik toch een na de maaltijd. Binnen enkele dagen merk ik op dat de pijn begint te dalen. Na dat gebeurt, ben ik meestal vrij zeker dat ik geen galblaasaanval zal hebben.

Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps: Kruiden, Bessenbes - Berberine, Gezondheid, Galblaas

Ik neem maar één capsule tegelijk, want als ik twee neem, heb ik hoofdpijn. De uitzondering op die regel was toen ik op een keer vier capsules nam tijdens een aanval en het leek me te helpen de steen sneller te laten gaan. De pijn van de aanval zou in elk geval de pijn van eventuele hoofdpijn maskeren. Ik ben zo blij dat ik deze ontdekte voordat ik de traditionele behandeling volgde om mijn galblaas te verwijderen. dokter Christophers is het goedkoopste merk dat ik heb gevonden, maar ze hebben zeker geen kwaliteiten. Ik had galblaas symptomen en deze kruiden werden aanbevolen. Tot nu toe zijn de symptomen verdwenen en blijven dit doen. Dit is een reliëf.

Ik zou deze aan anderen aanbevelen. Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps Dit is mijn man favoriete van het type. Hij gebruikt het regelmatig om vertering en zwakke lever / galblaas te helpen. Hij heeft pijn zonder detecteerbare ziekte of stenen, het elimineert de pijn. Ik kan niet geloven hoe goed dit product, samen met dieetveranderingen, mijn galblaasvoorwaarde heeft geholpen. Ik was in een krankzinnige hoeveelheid pijn dat ik drie keer naar het ziekenhuis ging. De medicijnen die zij hebben verstrekt, gaf eventueel tijdelijke verlichting. Ik ga door met dit product en vertel iedereen die ik er over weet! Dit product werkt goed. Ik kan het verschil dat ik voel, niet geloven. Ik heb in het verleden andere duurdere leverproducten gebruikt, maar dit is zoveel effectiever voor mij en is goedkoper om te starten. Ik ben zo blij dat ik dokter Christophers producten en webshop vond. Ik nam het voor galblaassteun omdat ik pijn heb op mijn rechterhand door galblaaspolypen.

Review: Christophers Original Formulas, Liver & Gallbladder Formula, 440 mg, 100 Veggie Caps

 Het werkte beter dan leven, maar van natuurlijke factoren, maar het was niet genoeg om de pijn te ontwijken. Het beste product voor galblaas uit mijn persoonlijke ervaring, dat ik tot nu toe alles heb geprobeerd, is de kruisformules pf leverondersteuning, goede spullen, hielp pijn door mijn lever / galblaas te elimineren. Ik word meer. Ik begon dit te gebruiken in combinatie met de lagere komformule als ik enkele pijnpunten op het punt van de galblaas had. Het heeft me goed opgelucht. Mijn man heeft dit voor de laatste paar maanden in gebruik genomen van een ander merk. Hij zegt dat hij bijna onmiddellijk het verschil met zijn blaas voelde. Hij wil niet dat ik een ander merk koopt. Sinds ik 50 werd, heb ik soms galblaaspijn gehad wanneer ik bepaalde voedingsmiddelen (meestal dikke vetvoeding) eet, zelfs in moderatie. Wanneer ik de lever en galblaas van de christofers neem, kan ik een normale maaltijd genieten zonder daarna pijn te veroorzaken. Natuurlijk is dit product niet een vergunning om over te genieten, het helpt gewoon om een ​​normale maaltijd te verteren in plaats van helemaal af te zien van elk soort lekker eten! Ik heb elk ingrediënt in de formule onderzocht en ieder geeft ondersteuning voor galblaas.

Ik stel minstens 4 per dag voor om de galblaas duidelijk te houden en te bewegen. Als u een aanval voelt, neem 2 capsules onmiddellijk, werkt veel beter dan de gewone appelcider azijn remedie voor galblaaspijn. Ik neem deze capsules overal bij me, vooral op vakantie. Mijn vrouw zweert door deze spullen, zeer tevreden met het product. Het werkt goed. Heel blij met dit product, wens ik had het eerder gevonden en dat duurde langer. Ik neem 2 maaltijden, 3x dag zoals voorgeschreven. Het heeft geholpen bij het verminderen of elimineren van spijsvertering, langzame / trage spijsvertering, prikkelbaarheid en constante spijsverteringskanaal (ik had betaine hci en enzymen al betaald, maar bleek nog traag te zijn tot ik het begon te nemen). dit product is nu hoger dan sommige concurrenten, maakt een groot verschil voor mijn man, na een paar pijnlijke galblaasaanvallen ging een vriend van haar naar haar dokter. De dokter kon niet garanderen dat mijn vriend beter zou voelen als zij haar galblaas ziekelijk had verwijderd, zodat we op zoek waren naar een kruidengeneesmiddel. Met een combinatie van het eten van een gezonder dieet en het nemen van de christofers lever- en galblaasformule voelt mijn vriend zich goed. Mijn symptomen hebben aangetoond dat ik geen gal kreeg waar het nodig was. Die symptomen waren gepaard met een slechte darmpijn. Veel onderzoek leidde me tot dit geweldige product en enkele dagen nadat ik de aanbevolen dosering had, was ik weer normaal. Gebruikte dit met de onderste darmformule. Dit product werkt.

 Het zorgde voor een zuivering van mijn lever. Het kan waarschijnlijk gebruikt worden als een leverflush, op het is eigen. Geen behoefte aan iets anders. Een zachte, maar zeer krachtige leverflush. Het kan anders werken voor anderen. Ik kan niet zeggen. Zoals bij alle dokters is Christophers Formasit heel goed.

Ik vind dit product leuk, maar de jongen heeft veel bezoeken aan de badkamer veroorzaakt. Ik denk dat dat het punt kan zijn ..