Goingorganic.nl

Christophers Original Formulas, Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml)

Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml) by Christophers Original Formulas Gezondheid, Long- En Bronchiale Borstvoeding

€ 12,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Christophers Original Formulas, Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml)
Prijs: € 12,00
Inhoud: 0.09 kg, 5.8 x 5.8 x 5.1 cm
Productcategorie: Gezondheid, Long- En Bronchiale Borstvoeding, Health, Lung, Bronchial, Chest Rub

Christophers originele formules, sen sei menthol rub, 2 fl oz (59 ml) – originele formules. goingorganic.nl Dit gaat om de beste menthol wrijven die ik ooit heb gebruikt. Ik lijd aan chronische spierkrampen van artritis, ruggengraatfusie en gewrichtsdegeneratie. Ook spasmen in mijn benen door circulatie problemen van reflex sympathische dystrofie (rsd). Deze wrijving doet wonderen voor pijnvermindering door spierdichtheid en spasmen, alsmede gewrichtspijn. Bijzonder goed op de gewrichten in mijn duimen. Als ze pijn doen, gebruik ik deze wrijven en bedekken met oude katoenen of wollen sokken die voor handverwarmers zijn gesneden en de reliëf is snel en langdurig. Ik heb ook plotseling een acuut astma gehad (ik heb het nooit eerder gehad in mijn leven en ik ben 46!) Als ik moeite heb om te ademen, doe ik deze wrijf aan mijn borst en binnen 1-3 minuten adem ik gemakkelijker. Uitstekend voor de sinusverlichting bij overbelasting. Ook bij zijkanten van nek, achter en voor de oren, over klieren Ik vind het bijzonder dat er geen petroleum is zoals in bijna elke andere commerciele menthol wrijven, zalf, balsem. Ik beveel christophers sen sei menthol aan, het is een uitstekend product. Ik kocht dit omdat het land waar ik woon in geen vicks heeft.

Dit product is beter dan vicks, en ik vind het ook beter. Er is meer spearmint / pepermunt geur eraan en het werkt net zo goed, maar ruikt minder hard. Ik heb een slechte sinus congestie en congestie op de borst, en dit zorgde ervoor dat het zacht wordt en er bijna onmiddellijk uit komt. Ik gebruik dit voor reumatoïde artritis pijn in mijn gewrichten en spierpijn. Ik was geschokt over hoe snel het mijn pijn opgelucht had. Beveel u aan om het in de koelkast te houden, zoals het pakket zich uitstrekt. Er is een zeer mooie spearmint-geur die me ook helpt om me te ontspannen. Help ook met andere familieleden spierpijn. Ik heb veel verschillende menthol / spierwulpformules geprobeerd en dit is mijn absolute favoriet.

Christophers Original Formulas, Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml): Gezondheid, Long- En Bronchiale Borstvoeding

Ik heb een 81 jarige vriend die met pijn pijn heeft. Ze wil op haar leeftijd geen operatie hebben – en werd verteld door een kruidengier om het eens te proberen. Binnen enkele seconden van de toepassing van deze zalf op haar knie was de pijn weg! Ik gebruik het op de achterkant van mijn heup en op mijn schouders. Werkt wonderen. Het heeft een geur, dus ik verkies het 's nachts te gebruiken. Ik zou echter niet aarzelen om het tijdens de dag te gebruiken als er pijn was! De geur is niet beledigend – een mentholgeur. Zou het gewoon niet willen irriteren met anderen.

Dus dit is geweldige dingen! Een poging om zo'n geweldige prijs te proberen! Zeer frisse geur. Helpt bij ademen Heeft een zeer krachtig menthol effect, zeer goed voor sinus congestie of rugpijn. Het is een beewax basis, daarom moet je het tijdens het warme koel houden, anders zou het smelten. Anders dan hoeft het niet te koelen. Doet wat er op het tin staat. Goed voor massage, spierpijn en loopneus / verkoudheid. Als extra extra, als u in een zeer stinkende omgeving schoonmaakt, kunt u dit verspreiden over uw neus en neusgaten (binnenkant) en * de andere geuren neutraliseert. Tip van vrijwilligers van de Japanse tsunami), deze zalf / linament of de cayenne zijn beide goed voor zere spieren. Ik heb het ingewreven in een zeer warm (46degrees c) bad. Sterke geur opent je met een snuif, ik word altijd wakker en voel me beter wanneer ik het op mijn borst en nek aanbrengen voordat ik slaap.

Christophers Original Formulas, Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml): Gezondheid, Long- En Bronchiale Borstvoeding

Werkt goed voor zere spieren, met name spieren die strak van stress zijn. Niet zo behulpzaam voor een tweaked of gewonde spier. Dit hielp echt bij mijn slaap 's nachts, terwijl ik koud en flus krijg, ik heb het zelfs gebruikt op de zolen van mijn voeten. Enige ding die ik vond was dat ik een paar keer een brandend gevoel had en ik denk dat het zou kunnen zijn omdat ik te veel te veel heb toegepast. Goed: alle natuurlijke ingrediënten. Slecht: menthol en kamfer zijn te weinig. Te zwak van een product voor pijnvermindering, in mijn geval. Christophers Original Formulas, Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml) Gekocht als een alternatief voor tijgerbalsem ultra. Nergens zo krachtig en niet zo lang voordat de tintelingen stoppen. Beter dan niets, maar zou niet mijn eerste keuze zijn. In plaats daarvan gaan voor tijgerbalsem artritis / tijgerbalsem ultra of sombra professionele therapie wrijven. Alle fantastische producten en ik blijf alleen van nu af aan. De intensiteit kan veranderen met een verandering in houding, zoals optreedt bij patiënten met een gedeeltelijke bronchiale obstructie door een tumor. Het nationale hart-, long- en bloedinstituut adviseert dat volwassenen 7-8 uur slaap per dag nodig hebben en kinderen ongeveer 10-12 uur per dag.

Review: Christophers Original Formulas, Sen Sei Menthol Rub, 2 fl oz (59 ml)

Stoombaden zijn ook goed om luchtweginfecties te verlichten. Om de portemonnee-lippen te ademen, adem in door je neus gedurende ongeveer 2 seconden, plooi je lippen alsof je klaar bent om een ​​kaars uit te blazen en adem dan heel langzaam uit door geperste lippen, twee tot drie keer zo lang als je ingeademd (ongeveer 4 seconden). De magnifieke aloë plant, die is ontworpen om zelfvoorzienend te zijn en te gedijen in de woestijn, voedt ons op unieke manieren met zijn 250-plus natuurlijk voorkomende bestanddelen waaronder enzymen, aminozuren, essentiële vetzuren, vitaminen, mineralen, glycoproteïnen, sterolen, groeifactoren, en alle grootten van uniek complexe aloëpolysacchariden en mannanen. Veel aandoeningen veroorzaken overtollig vocht in de longen en kunnen leiden tot bibasilair knetteren. Bloodroot is ook bekend als bloodwort, root van rode puccon en soms pauson. Met dergelijke kleine moleculen kunnen deze aromatische oliën doordringen tot in het long-hartsysteem. Seizoensgebonden allergiemix – drie verschillende manieren!

Longkruid is een krachtige adstringerende slijmoplossend. Een vernevelaar verandert een vloeistof (algemeen geneesmiddel) in een mist die helpt bij astma door de luchtweg te openen, waardoor het voor de persoon gemakkelijk is om te ademen. Koop supplementen en producten pleuritis, de ontsteking van de zeer dunne lagen weefsel die de longen en borstholte bedekken (Pleura). Het bevat ook vetvrije of magere zuivelproducten en beperkt verzadigde en transvetten, cholesterol, zout en toegevoegde suikers. Het is geweldig in het zuiveren van de lucht wanneer het wordt verspreid, waardoor veel infecties van de luchtwegen worden voorkomen. Na een uur van diffusie kunnen deze aromatische oliën de bloeddruk verhogen. Het soort lucht dat je inademt, kan ook een rol spelen.

Ik gebruik dit drievoudig gefilterd water in onze huisdiffusers. De geluidsintensiteit wordt als volgt in elke regio ingedeeld: 0-Afwezig ademgeluid, 1-nauwelijks hoorbaar ademgeluid, 2-vaag maar zeker hoorbaar ademgeluid, 3-normaal ademgeluid en 4-luider dan normaal ademgeluid.