Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Mineralen, Chroom Picolinaat

21st Century, Chromium Picolinate, 200 mcg, 100 Tablets

21st Century, Chromium Picolinate, 200 mcg, 100 Tablets Supplementen, Mineralen, Chroom Picolinaat

21st Century Chromium Picolinate 200mcg

€ 3,00

Ga naar webwinkel >>

Product: 21st Century, Chromium Picolinate, 200 mcg, 100 Tablets
Inhoud: 0.07 kg, 9.4 x 6.4 x 4.6 cm
Categorieën: Supplements, Minerals, Chromium Picolinate, Supplementen, Mineralen, Chroom Picolinaat Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Carlson Labs, CO-Q10, 100 mg, 90 Soft Gels

Chroom kan ook lagere niveaus van totaal, LDL-cholesterol en (risicofactoren voor hartziekte) verlagen. Vrij van kunstmatige kleuren, smaken en conserveermiddelen, is windmolen een vertrouwde naam die Amerika al meer dan 40 jaar van kwaliteitssupplementen voorziet. Over het algemeen is het aanbevolen om chroompicolinaat als een voedingssupplement te gebruiken vanwege dubieuze voordelen en mogelijke gezondheidsproblemen (6). Een andere factor die het moeilijk maakt om te weten wat de beste voedselbronnen van chroom zijn, is dat het chroomgehalte sterk varieert binnen een bepaald voedsel, afhankelijk van waar het werd gekweekt, omdat de bodemkwaliteit veel te maken heeft met de aanwezigheid van chroom. Samenvatting op basis van huidig ​​bewijsmateriaal, chroompicolinaat is niet effectief in het produceren van zinvol gewichtsverlies bij personen met overgewicht of obesitas. Deze bronnen kunnen afkomstig zijn van supplementen of voedsel. Gelukkig zijn chroomoverdoses zeer zeldzaam, omdat chroom slechts in zeer kleine hoeveelheden cellen binnengaat, terwijl de rest enigszins gemakkelijk uit het lichaam wordt gespoeld. Chroompicolinaat is een biologisch beschikbare vorm van chroom voor diegenen die hun dieet moeten aanvullen met dit belangrijke mineraal. Ik heb dit chroom onderzocht en ik zie veel positieve maar een paar negatieve recensies. Koop natuurlijke remedies zoals vitamines, kruiden, homeopathie, dieetvoeding, supplementen voor gewichtsverlies, lichaamsbouw, boeken, lichaamsverzorging, biologische voeding, heel voedsel en natuurlijk voedsel voor huisdieren.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Doctor's Best, Ultra Cordyceps Plus, 60 Veggie Caps

Supplementen, Mineralen, Chroom Picolinaat – 21st Century, Chromium Picolinate, 200 mcg, 100 Tablets

Onderzoek toont ook aan dat chroom de DNA-chromosomen kan beschermen tegen schade, wat betekent dat chroom mogelijk celmutaties kan stoppen die kunnen leiden tot verschillende chronische ziekten. In een onderzoek onder drie vrouwen resulteerde toediening van 100 mg vitamine C samen met 1 mg chroom in hogere plasmaspiegels van chroom dan 1 mg chroom zonder vitamine C (3). Er is weinig informatie over de effecten van chroomdeficiëntie, met uitzondering van case-study's van drie patiënten bij wie de verhoogde insulinebehoefte door chroomsuppletie werd gecorrigeerd. Metaalsporenmineralen zijn van vitaal belang voor bijna al onze cellulaire processen, maar als we een tekort hebben aan een van deze essentiële zaken, kunnen er problemen optreden met bloedsuikerspiegel, cholesterol, metabolisme, energie, huid en meer. Deze meta-analyse beoordeelde de effecten van chromiumsupplementen op drie markers van diabetes in het bloed: glucose, insuline en geglyceerd hemoglobine (dat een maat voor de langetermijnglucoseniveaus oplevert, ook bekend als hemoglobine a1c). Chroomgebrek, glucose-intolerantie en neuropathie omgekeerd door chroomsuppletie bij een patiënt die op de lange termijn volledige parenterale voeding krijgt. Tijdens de spijsvertering wordt het uitgescheiden van de alvleesklier in de dunne darm, waar het zich bindt aan mineralen om hun opname te vergemakkelijken. Daarom zouden mensen met diabetes die deze medicijnen nemen alleen moeten worden aangevuld met chroom of biergist onder toezicht van een arts.

Overige ingrediënten: dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose, stearinezuur, natriumcroscarmellose, magnesiumstearaat, silica en farmaceutisch glazuur. Veel antacida (inclusief calciumcarbonaat) interfereren met de opname van chroom, dus het kan nodig zijn om hogere doses te nemen wanneer u ook calciumsupplementen gebruikt. Sommige studies hebben aangetoond dat chroompicolinaat effectiever kan zijn dan andere vormen van chroom in supplementen, omdat het lichaam het gemakkelijker kan opnemen en gebruiken. Aangegeven dat bij de hoge doses vanadium die nodig zijn om de bloedglucosewaarden te verbeteren, alle voordelen van aanvulling met vanadium farmacologisch zijn. Chroompicolinaat kan ook uw hartgezondheid ten goede komen, volgens een onderzoek dat in farmacologische rapporten in 2010 werd gepubliceerd. Leverproblemen – misselijkheid, pijn in de bovenbuik, jeuk, vermoeid gevoel, verlies van eetlust, donkere urine, klei-gekleurde ontlasting, geelzucht (vergeling van de huid of ogen). (8) Onderzoek suggereert dat chroom de hypothalamus in een jeugdige staat kan houden, de eetlust beter kan reguleren bij oudere volwassenen en negatieve effecten op hersenneuronen als gevolg van veroudering kan voorkomen. 21st Century, Chromium Picolinate, 200 mcg, 100 Tablets Alle slechte cholesterol in uw lichaam wordt geabsorbeerd door de maagwand, die later in uw bloedvaten en andere bloedvaten stroomt.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Reishi Standardized, 100 Capsules by Natures Way

21st Century, Chromium Picolinate, 200 mcg, 100 Tablets Beoordeling

Talrijke studies hebben de effecten van chroom op de beheersing van bloedsuiker en gewichtsverlies onderzocht (18, 19). Dergelijke gemengde responsen van lipide- en lipoproteïneniveaus op chroomsuppletie kunnen verschillen in chroomvoedingsstatus weerspiegelen. Het leverde ongeveer driemaal zoveel chroom op in de weefsels van de vrouw als wat hun dieet had opgeleverd. Insuline, een molecuul dat vrijkomt bij de alvleesklier, is belangrijk voor de verwerking van koolhydraten, vetten en eiwitten door uw lichaam (5). Bovendien was in een grote studie met meer dan 62.000 volwassenen de kans op diabetes 27% lager bij degenen die voedingssupplementen gebruikten die chroom bevatten (11). Chroom-geactiveerde insuline verhoogt de hoeveelheid bloedsuiker die beschikbaar is voor energieproductie bijna twintigvoudig. Insuline maakt de opname van glucose in de meeste cellen mogelijk, waar deze suiker wordt gebruikt voor energie, opgeslagen in de lever en spieren (als glycogeen) en omgezet in vet wanneer het in overmaat aanwezig is. De proefpersonen ontwikkelden abnormaal glucosegebruik en verhoogde insulinebehoeften die reageerden op chromiumsuppletie (18).

Hoewel dit niet de enige vitamines en mineralen zijn die bijdragen aan een gezonde gemoedstoestand en depressie verlichten, spelen ze een grote rol. Een geval van nierfalen verscheen na het nemen van 600 mcg per dag gedurende zes weken. Als alternatief kan hoog calcium een ​​indicator zijn van problemen met de bijschildklier die het niet goed reguleren (vaak als gevolg van een goedaardige tumor op een van de vier bijschildklieren). Normaal gesproken fosfatleert ptp1b fosfotyrosineresiduen door nucleofiele aanval uit te voeren op de fosfaatgroep via zijn cysteïneresidu, waardoor de insulinereceptor wordt geïnactiveerd. Chroompicolinaat is een vorm van het minerale chroom dat in supplementen kan worden gevonden. Vraag: Ik denk erover om chroompolynicotinaat te nemen om mij te helpen met insulineresistentie. Sommige studies suggereren dat oudere personen en mensen met problematische glucosetolerantie een hogere inname van chroom nodig hebben dan andere.