Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Cleavers Natuurijke Producten:

Herb Pharm, Cleavers, 1 fl oz (30 ml)

Herb Pharm, Cleavers, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 8,00

Bloeiend kruid, optimaal welzijn, organische USDA, kruidensupplement, vloeibaar extract van hakmessen, verhouding verse kruiden/menstruatie: 1: 1.5, biologisch gecertificeerd door biologische certificeerders.

Goldenseal, uva ursi en hakmessen werden door deze genezers ook zeer gewaardeerd om hun veelheid aan reinigende en tonische werking voor de slijmvliezen, de spijsvertering, de lever, de nieren en de lymfe. Dit heerlijke kruid staat ook bekend als tonicum, omdat het een gezonde reactie van de nieren en de blaas veroorzaakt, zodat ze beter kunnen functioneren. Als ze eierstokkanker heeft, is zuurzak het beste kruid voor haar. Het sap van het verse kruid wordt in dit geval aanbevolen. We bereiden ons hakmes-extract voor van de bloeiende bovengrondse delen van galiumparaplanten die op maat zijn gemaakt in hun natuurlijke wilde habitat. Een kleurloze, brandbare vloeistof die in veel kruidenextracten als oplosmiddel wordt gebruikt. Verschillende studies hebben het hepatoprotectieve effect van hakmessen bevestigd.

Nature’s Answer, Cleavers, Galium Aparine, 2000 mg, 1 fl oz (30 ml)

Nature's Answer, Cleavers, Galium Aparine, 2000 mg, 1 fl oz (30 ml) Review

€ 7,00

Sinds 1972, Advanced Botanical Fingerprint, Super Concentrated 2.000 mg, Discover Nature’s Answer, Glutenvrij, Alcoholvrij, Kruidensupplement, Kosher Parve, Bio-gechelateerde koude extractie, Onze alcoholvrije extracten worden geproduceerd met behulp van onze koud Bio-Chelated gepatenteerd extractieproces, dat een holistisch gebalanceerd geavanceerd botanisch vingerafdruk-extract oplevert in dezelfde synergetische verhoudingen als in de plant. Onze faciliteit is cGMP-gecertificeerd, biologisch en koosjer gecertificeerd.

Rascal combineert een aantal favoriete kruiden voor het bestrijden van lintwormen en andere parasieten: pompoenpitten, knoflook en tijm. Bovendien, als uw astrologische kaart veel planeten in vissen laat zien, of als uw maan of ascendant op het moment van uw geboorte in vissen was, wilt u misschien ook de mogelijke gezondheidstoestand van vissen in evenwicht brengen met kruiden en natuurlijke remedies. Als u een reeds bestaande nieraandoening heeft, is het van vitaal belang dat u met uw zorgverlener praat voordat u diuretische kruiden gebruikt. De combinat…


Eclectic Institute, Cleavers, 2 fl oz (60 ml)

Eclectic Institute, Cleavers, 2 fl oz (60 ml) Review

€ 11,00

Kruidenextract, een voedingssupplement, galiumparine.

Ze kan giloy (Tinospora cordifolia) kruid gebruiken voor hoge bloeddruk. Om een ​​optimale extractie van hakmessen te garanderen Bioactieve verbindingen, het kruid wordt met de hand geoogst terwijl het in bloei staat, wordt zorgvuldig in de schaduw gedroogd en gereinigd van vreemd plantaardig materiaal, en wordt vervolgens grondig geëxtraheerd. De beknopte handleiding voor kruidengeneesmiddelen die bij elke bestelling gratis wordt gegeven, is een handige drievoudige informatiefolder die u alle relevante feiten geeft om u te helpen bij het kiezen van de juiste kruidengeneesmiddel voor u. Deze plant wordt gebruikt als diureticum en om de bp te verlagen in de traditionele geneeskunde. Deze plant is op de Canarische eilanden gebruikt als volksgeneesmiddel voor nierlithiasis. Alcohol is van cruciaal belang bij de extractie van de medicinale ingrediënten van een kruid. Zowel veranderingen in voeding en levensstijl als in medicijnen kunnen de bp-controle verbeteren en het risico op bijbehorende gezondheidscomplicaties vermind…