Goingorganic.nl

Clif Bar, Builders Protein Bar, Peanut Butter Cocoa Dipped Double Decker Crisp, 12 Bars, 2.4 oz (68 g) Each

Builders Protein Bar, Peanut Butter Cocoa Dipped Double Decker Crisp, 12 Bars, 2.4 oz (68 g) Each by Clif Bar Sport, Eiwit Bars

€ 21,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Clif Bar, Builders Protein Bar, Peanut Butter Cocoa Dipped Double Decker Crisp, 12 Bars, 2.4 oz (68 g) Each
Prijs: € 21,00
Inhoud: 0.91 kg, 6.4 x 15.2 x 22.6 cm
Productcategorie: Sport, Eiwit Bars, Sports, Protein Bars

Clif bar, bouwer eiwit bar, pindakaas cacao gedoopt dubbele decker crisp, 12 bars, 2. 4 oz (68 g) elk – 20 g eiwit. Hoog in eiwit. Geen transvetten. 23 Vitaminen & mineralen. Lage glycemische. De eiwitbalk, die zo hard werkt als jij. Je bent niet klaar.

Je bent een aan het werk aan de gang, aan het opbouwen naar iets groot. Daarom hebben we clif bouwer gemaakt – de geweldige proeverij-bar die elk ingrediënt telt – zodat u het meeste uit uw training kunt halen. Builders heeft 20g volledig eiwit, de vitaminen en mineralen die u nodig hebt om eiwitmetabolisme te versterken en koolhydraten voor duurzame energie. Bouers bevatten nooit ingrediënten zoals kunstmatige zoetstoffen, suikeralcoholen of transfetten. Elk ingrediënt van de bouwers serveert een doel, dus het kan je het beste dienen – en alles wat je aan het doen bent. – Gary, oprichter en eigenaar van Clif Bar & Company. goingorganic.nl Ik eet nog niet veel supplementen maar deze bars zijn het volgende beste voor een volle, lekkere maaltijd voor iemand die niet de luxe heeft om te zitten en te eten. Enige wens is dat de bars in een mixbox komen, de andere smaken zijn net zo goed. Het is moeilijk om eiwitstaven te vinden die meer eiwitten bevatten dan koolhydraten, tenzij ze vol zijn met kunstmatige zoetstoffen en andere vuilnisbakken. Dit product is smakelijk, natuurlijk en tegelijkertijd een zoete tand. Het knappe deel maakt het ook vullend en bevredigend.

20 gram eiwit is beter dan de meeste bars, maar nog steeds niet genoeg in vergelijking met de hoge 30 gram koolhydraten. Deze bar is de beste beschikbare geschikte maaltijdvervanging voor een evenwichtige maaltijd, maar valt niet meer uit als een eiwitbalk voor een verhoogde eiwitinname zonder overmatige koolhydraatinname die beter kan worden gebruikt op voedzame groenten en fruit en gezonde complexe koolhydraten zoals korrels. Met meer koolhydraten dan eiwit, munt ik het een koolhydraat bar of maaltijd vervangende bar. Ik red de 5e ster voor een echte eiwitstaaf die natuurlijk is met 25 – 35 gram eiwit en niet meer dan 15 gram koolhydraten. In de tussentijd staat deze op mijn favorietenlijst als de beste op de markt. Ik heb veel bars geprobeerd om een ​​maaltijd aan te vullen, en de Clif Builder bars zijn het beste. Ze zullen je vol maken en ze proeven geweldig. Als u gewichten oplicht, of u bent actief in sport, zullen deze bars altijd bij u zijn. Probeer een en je zal niet teleurgesteld worden. Ik heb er vaak moeite mee om de hele dag genoeg te eten, maar deze hebben me gered!

Clif Bar, Builders Protein Bar, Peanut Butter Cocoa Dipped Double Decker Crisp, 12 Bars, 2.4 oz (68 g) Each: Sport, Eiwit Bars

280 calorieën per bar, 12 g eiwit en een hoop vitaminen en mineralen, evenals ze proeven absoluut geweldig. Ik probeerde ook de koekjes en roomcrèmes, ze konden ze niet magen en ze allemaal weggooien, maar deze zijn echt lekker! De contrasterende texturen in deze eiwitstaven (crunchy + nougat-y + zachte melkchocolade) maken deze bar zo makkelijk te eten en te slikken. Heerlijke smaak ook. Ik heb deze bars gebruikt als onderdeel van mijn herstelstrategie na lange ritten voor een paar jaar. Ik ben niet moe van hen en ze werken heel goed. Niet zoet en ziekelijk als sommige herstelbars die je krijgt. Deze moeten de beste eiwitbalken op de planeet zijn – de hele familie houdt van deze. Iedereen in ons huis zoals deze bar. Geniet ervan met een kopje koffie! Deze bars zijn ideaal voor een snack of een maaltijdvervanging in een rush en zijn heerlijk. Ze zijn goed, maar niet geweldig.

Clif Bar, Builders Protein Bar, Peanut Butter Cocoa Dipped Double Decker Crisp, 12 Bars, 2.4 oz (68 g) Each: Sport, Eiwit Bars

Ik zou ze niet opnieuw kopen. Bij het maken van eiwitstaafjes zijn vierkante staven mijn favoriete! Of ga voor de standaard clif bars, niet de bouwers bars. bestel dit product niet, zij zullen u in plaats daarvan een ander product sturen, meestal het type pindakaaschocolade. Frustrerend. Heerlijke gezonde eiwitbars, perfect als u een natuurlijke bron van eiwit wilt. Zeer efficiënt voor een onderweg snack. Een van de beste smakelijke eiwitbars ooit, deze smaak geweldig en ze zijn bevredigend met die hoge eiwitslag, deze bar smaakt goed. Clif Bar, Builders Protein Bar, Peanut Butter Cocoa Dipped Double Decker Crisp, 12 Bars, 2.4 oz (68 g) Each Sterk aanbevolen. Uitstekende smaak, zeer vullend, dit zijn mijn reis naar bars om te reizen, geweldig op vliegtuigen wanneer u de hele dag wandelt.

Review: Clif Bar, Builders Protein Bar, Peanut Butter Cocoa Dipped Double Decker Crisp, 12 Bars, 2.4 oz (68 g) Each

Een bar houdt me enkele uren aan de slag, ze smaakt goed en ik heb nog geen smelt in mijn tas gehad. Ik zal deze niet opnieuw kopen, simpelweg omdat ik geen zelfbeheersing heb om het hele vak niet over een weekend te verslinden, ze zijn zo goed. Leuk. Om uit te breiden voorbij bodybuilders en topsporters, moeten sport-eiwitfabrikanten producten aanbieden die net zo lekker zijn als functioneel. Helpt de spiermassa te vergroten en de hersteltijd van de training te verkorten. Omega-3 vetzuren zijn gunstig, of je nu een topsporter of een vrijetijdsporter bent, zegt jose antonio, phd, een sportvoedingsdeskundige en chief executive officer van de internationale sportvereniging. Van eiwitpoeder, creatine, glutaminepoeder en meer, met-rx biedt de sportvoedingssupplementen die zijn ontworpen om je te helpen spiermassa te vergroten, kracht te ontwikkelen, droge spiermassa op te bouwen, energie te behouden en meer. De fabrikant zegt dat vega sport proteïne bar je spieren zal helpen na de training, per zijn officiële website. Met 15 gram complete plantaardige proteïnen is vega sport proteïne bar een leuke manier om je spieren te belonen voor het doorstaan ​​van een zware training. Hoewel vega sport-eiwitreep geen perfect product is, kan het je toch helpen je algehele fitnessdoelen te bereiken.

 Er zijn echter nadelen aan eiwitbars, waarbij vooral de diamantharde textuur van sommigen van hen betrokken is, en je moet oppassen dat je niet overdrijft omdat ze niet eenvoudigweg een schuldvrije vervanging van chocolade zijn. Zorg er ook voor dat je daadwerkelijk een eiwitreep koopt, geen algemene sportbar die gericht is op duuractiviteiten waarbij veel koolhydraten nodig zijn. Helaas bevat vega sport-eiwitreep hoge niveaus van vetten (17 procent van de dagelijkse waarde), verzadigde vetten (25 procent van de dagelijkse waarde) en suikers (14 gram per portie). Vermoedelijk, het eten van proteïne samen met koolhydraten na inspanning stimuleert insuline en dat stimuleert een grotere opname van glycogeen. De gemengde bessensmaak heeft een aangename tang maar cacao-brownie snijdt het door te proeven als het echte ding. Veel eiwitrepen bevatten een goede balans tussen koolhydraten, eiwitten en vetten, waardoor ze een goede keuze zijn voor een tussendoortje of een herstel na het herstel. Wanneer het bedrijf zegt dat deze eiwitreep niet je gebruikelijke eiwitreep is, zijn we het daar van harte mee eens.