Goingorganic.nl

Clio, Waterproof Pen Eye Liner, Kill Black.018 oz (.55 ml)

Waterproof Pen Eye Liner, Kill Black.018 oz (.55 ml) by Clio Bad, Schoonheid, Make-Up, Oogliner

€ 9,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Clio, Waterproof Pen Eye Liner, Kill Black.018 oz (.55 ml)
Prijs: € 9,00
Inhoud: 0.02 kg, 13.5 x 2 x 2 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Make-Up, Oogliner, Bath, Beauty, Makeup, Eye Liner

Clio, waterdichte pen oogvoering, doden zwart. 018 oz (55 ml) – penvoering helpt u om duidelijke ooglijn te trekken met diepe zwarte kleur Het is waterdicht en geen smetformule, zodat u langere tijd een duidelijke lijn kunt hebben. Beginner kan het gemakkelijk door slechts één aanraking gebruiken zonder te breken. goingorganic.nl Ik hou van deze borstel eyeliner en heb het al jaren gebruikt. Ten eerste omdat mijn gezicht olierig is (olierig gezicht = olierig ooglid) en ik woon in tropisch azië, dat is een slechte combo voor make-up, want als ik zweet, zou mijn eyeliner smelten. Als ik te veel tijd doorgebracht in een stoffige kamer met airconditioning, zou mijn eyeliner smelten. Als ik een presentatie maak en ik nerveus ben, zou mijn eyeliner smelten. Ja dat is echt gebeurd. Hoe dan ook, u trekt mijn drijf. Maar dit product blijft hier, op mijn olierige ooglid, magisch, de hele dag en nacht. Ik heb dit al jaren gebruikt en blij dat het op webshop blijkt omdat de prijs hier zeker een goede koopje is. Ik had veel wp eye liners en sommige waren erg goed. Maar toen ik deze probeerde, werd het een overwinnaar!

Ik heb zeer hoge verwachtingen en deze voldoet allemaal aan hen. Het is heel goed van toepassing (misschien kunnen beginners problemen hebben, maar dergelijke problemen kunnen met een beetje oefening verwijderd worden), stevigheid en weerstand zijn echt fascinerend (het blijft de hele dag onveranderd – bijvoorbeeld van 7 tot 23 uur, zelfs als het erg heet is buiten en met veel vochtigheid in de lucht of als je ogen hebt geïrriteerd en je bent in tearsl), is het erg gepigmenteerd en langdurig, zoals ik al heb gezegd. Ik heb niets te zeggen over dit product. Ik beveel het sterk aan en het is elke cent waard. Als u zeer goede wp el wilt, is dit degene die u moet kopen. Het is een geweldige! Het is erg zwart, het blijft voor 12 + uur. Het bleef een dag door mijn 2-uurs training, de ander overleefde 1,5 uur tennis training. Het is erg dun en je kan een zeer precieze lijn doen. Als je het nodig hebt, komt het er gemakkelijk en snel uit. Ik gebruikte make-up removerweefsel en het was genoeg. Niet gewoon een fan van penlijnen, maar deze is geweldig! Zodra het droog is, zal het niet vetteren en zweetbestendig zijn!

Clio, Waterproof Pen Eye Liner, Kill Black.018 oz (.55 ml): Bad, Schoonheid, Make-Up, Oogliner

De hele nacht blijft. Zal zeker weer kopen. Dit kan zeer schone en dunne lijnen maken, zelfs voor iemand met een onervaren hand. Het is een prachtige langdurige waterdichte voering die makkelijk te verwijderen is. De enige klacht als ik er een heb is het niet erg zwart. Gevulde pen met een stijf dik einde. Vond het moeilijk om een ​​zeer dunne precieze vleugel te trekken. Het product is zwart en redelijk smudgeproof.

Niet ver, dus je ziet een beetje rokerigheid. En hoewel een potlood eyeliner een nietje is in min of meer de make-uptas van iedereen, is het steeds moeilijker om er een te vinden die niet krimpt of raar en rommelig wordt in de hoeken van je ogen – letterlijk het ergste. Ongeacht de kleur van je haar, je outfit of je eigen ogen, je zult er zeker van zijn de perfecte schaduw voor jou te vinden. Bij het kiezen van onze verpakking doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke chemicaliën zijn die mogelijk in de productformules terecht kunnen komen. Ze hebben een glanzender, donkerder uiterlijk, sneller te drogen en gemakkelijker aan te brengen vanwege de halfvaste, semi-vloeibare textuur. Ze kregen het mineraal uit de nabijgelegen landen punter, coptos en andere delen van West-Azië. Vul de wenkbrauwen in, vorm de wenkbrauwen en definieer je ogen met een wenkbrauwpotlood; Het listige gebruik van een wenkbrauwpotlood maakt het gemakkelijk om een ​​gedurfd voorhoofd, een boog of subtiele schaduwen te maken die uw look verbeteren. Red de kleuren voor wanneer je je geavanceerd voelt.

Clio, Waterproof Pen Eye Liner, Kill Black.018 oz (.55 ml): Bad, Schoonheid, Make-Up, Oogliner

De applicator is gewoon te kort en te stom om je de juiste controle te geven en het dikke deksel maakte het moeilijk om te zien wat je aan het doen was. Breng glitter eyeliner aan op de bovenkant van de oogleden voor een scherpere look. Ze bevatten speciale ingrediënten die waar nodig op een nauwkeurige en gecontroleerde manier kleur geven. Clio, Waterproof Pen Eye Liner, Kill Black.018 oz (.55 ml) En dit is misschien wel het grootste voordeel van dit specifieke oogpotloodproduct. Een programma dat is ontworpen om algehele welzijn te ondersteunen dat tientallen slimme oplossingen bevat om voeding, slaap, fitness, ontspanning en uw thuisomgeving te verbeteren. Deze eyeliner-potloden hebben gladde, blijvende pigmenten die zacht en naadloos glijden, dankzij rozemarijnbladextract, een natuurlijke antioxidant en zonnebloemolie, die de kleur een romig, verzachtend gevoel geeft. Van bibberige handen tot ongelijke vleugels, er is veel dat mis kan gaan als je dat lijntje vlak langs je wimpers begint te tekenen. Met kwaliteitsmerken als maybelline, covergirl, stila, l'oreal paris en meer, kun je meteen vanuit huis winkelen voor je favorieten. Blush zorgt ervoor dat je huid er stralend en levend uitziet. Zet het recht: ga voor een of twee jassen. Om een ​​ongeluk met een eyeliner te corrigeren, dompelt u een wattenstaafje in een oogprimer of concealer en dep u vervolgens ter plekke. Dus waarom zouden we de peepers dan moeten verfraaien? Waarom moeten we de ogen verbeteren met de kunstgreep van cosmetica?

Review: Clio, Waterproof Pen Eye Liner, Kill Black.018 oz (.55 ml)

Een lichtgevende en pure lippenstift kan zelfs het meest sappige paar glamour en mystiek toevoegen. lippen, alleen de make-up met het juiste oog kan de ogen in brand steken; hun schoonheid belichten en demonstreren, zelfs als ze hun inherente charme benadrukken. Denk terug aan het eerste schoonheidsproduct dat je ooit hebt gekocht. Tilbury beschouwt vloeibare voering als uw beste vriend bij het maken van een langwerpige, sexy kattenoog, terwijl arlt de waterproof vloeibare versie van mac in puntzwart verkiest voor mensen met waterige ogen of allergieën. Gel voering is mijn favoriet, zegt Quynh, omdat het een gedefinieerde, donkere laag als een vloeistof achterlaat, maar het droogt sneller. Praten over ideaal, goed – je kunt zelfs niet eens zeggen dat de voering niet vloeibaar is, en het is helemaal mat. Hoe repareer je het – nou, een zelfklevende eyeliner is misschien wel de slag. Stelt u zich eens voor hoe smakelijk en voedend dit specifieke brouwsel zou smaken als het wordt bereid in de vorm van een vruchtensap of een smoothie. Gevuld met unieke en prachtige stukken gemaakt om te voldoen aan uw smaak, de zorgvuldig samengestelde kamers presenteren een scala aan stijlen die bestemd zijn om perfect te zijn voor u en uw huis. Spreid de droge kant van de spons vervolgens in je gezicht. Dit is de reden waarom zelfs mannelijke podiumartiesten die geen andere cosmetica dragen, vaak eyeliner spelen tijdens de duur van hun shows.

 In plaats van een volledig kattenoog te tekenen vanaf je binnenhoeken, begin je in het midden en werk je weg naar buiten voor een echt dramatische blik. Anderen zijn kenners van mascara-toverstokjes die onmiddellijk kunnen zien of ze het product leuk zullen vinden met een blik op het penseel. Een waardevol hulpmiddel zou de smith cosmetics 202 microliner brush zijn. En het product kan enigszins afwijken van de foto's die te zien zijn door de monitor, de lichtinstellingen en omstandigheden die niet te vermijden zijn en buiten onze controle vallen.