Goingorganic.nl: Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp

Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract

Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp

Madre Labs CocoCardio Certified Organic Cocoa Beet Juice Powders

€ 9,50

Ga naar webwinkel >>

Product: Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract
Inhoud: 0.32 kg, 14.7 x 9.1 x 9.1 cm
Categorieën: Food, Cocoa, Cacao Chocolate, Cocoa Powder, Mixes, Madre Labs Functional Beverages, Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp Nederland

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Wisdom Natural, SweetLeaf Liquid Stevia, Sweet Drops Sweetener, Coconut, 2 fl oz (60 ml)

Barstend van smaak en essentiële voedingsstoffen, is biologisch cacaopoeder een perfecte vervanger voor cacaopoeder in al uw bakbehoeften. Bakkende cacao is hetzelfde als Nederlands cacaopoeder, maar is bestemd voor het bakken van cacao vanwege de sterke fudge-achtige smaak die perfect is voor dessert- en bakrecepten. Voeg cacaokernen toe aan ijsjes voor het gezondste chocoladeschilferijs ter wereld. – Combineer het met ruwe agave nectar of honing voor chocoladesiroop. Serveer ijskoud voor het ontbijt of een gezonde snack. In de 17e en vroege 18e eeuw werd chocolade beschouwd als een remedie voor vele ziekten, maar ook als katalysator voor het opwekken van passie, hoewel het nog steeds te duur was voor de algemene bevolking. Tijdens de 18e eeuw begonnen chocoladehuizen in Londen op te duiken en de verspreiding van cacao als een vereerd voedsel is geschiedenis. Er zijn tal van eenvoudige, paleo-vriendelijke recepten online die kokosolie, honing of andere zoetstoffen voor zuivel en suiker ruilen. Hoewel onze cacao voldoet aan de eisen van eerlijke handel, is deze niet gecertificeerd als eerlijke handel, aangezien dit de kosten van het product aanzienlijk zou verhogen.

Het is populair voor dessertbereiding en chocolademelk omdat het gemakkelijk mengt en een robuuste fudge-smaak heeft. Ik ben dol op dit spul, voegt een perfecte hoeveelheid chocoladesmaak toe aan mijn smoothies, koffie, bakken en vele andere dingen zonder suiker of hoge calorieën toe te voegen. Cacao is de boon waar chocolade van wordt gemaakt. Dit product bevat geen stoffen die allergieën veroorzaken (Richtlijn 2007/68 / EG) als ingrediënten of door de mogelijkheid van kruisbesmetting. Giet de hete koffie ook in de blender. Verrassend genoeg heeft het nog steeds een groot aantal antioxidanten in het proces. Dit gebruiksvriendelijke rauwe cacaopoeder inspireert chocoladeliefhebbers om nieuwe manieren te vinden om rauwe chocolade toe te voegen aan hun leven. Geniet van cacaopoeder in uw chocolademelk in plaats van cacao of gebruik het in gebakken goederen, havermout of rauwe chocolade voor een traktatie boordevol voedingsproducten. Misschien herinner je je daaraan wanneer je een paar snoeprepen in de winkel oppikt! Ruwe cacao wordt algemeen erkend als een van de beste voedingsbronnen van magnesium en antioxidant flavanols en polyfenolen op deze planeet.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Ellas Kitchen, Very, Very Tasty Vegetable Bake with Lentils, 4.5 oz (127 g)

Voedsel, Cacao (Cacao) Chocolade, Cacao Poeder &Amp – Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract

Dit verwijdert het vet, concentreert de mineralen en antioxidanten verder en verdiept zowel de smaak als de kleur. Magnesiumgebrek, aanwezig in 80% van de Amerikanen, is gekoppeld aan pmt, hypertensie, hartaandoeningen, diabetes en gewrichtsproblemen. Orac-scores meten het vermogen van antioxidanten om vrije radicalen te absorberen (die afkomstig zijn van vervuiling en toxines in onze omgeving), die cel- en weefselbeschadiging veroorzaken en kunnen leiden tot ziekten zoals kanker. Veel van de chocolade die vandaag wordt gemaakt, wordt gemengd met verschillende hoeveelheden suiker, melk en andere additieven en bevat mogelijk zelfs helemaal geen pure chocolade. Bodybuilders en atleten, die hun calorie-inname in de gaten moeten houden en meer proteïnen en vezels nodig hebben, zullen baat hebben bij ongezoete cacao omdat het aanzienlijke hoeveelheden van beide bevat. De Azteken beschouwden chocolade als een geschenk van bovenaf om wijsheid te schenken aan koningen die het aten. Maar zolang u de schadelijke ingrediënten vermijdt die chocoladebedrijven aan hun producten toevoegen, kunt u nog steeds hoogwaardige cacao gebruiken en schadelijke effecten vermijden. Het eten van cacao met een bosje verwerkte suiker zal de voordelen die cacao biedt tenietdoen. Voeg de warme quinoa toe aan een serveerschaal, giet de cacao hennepmelk over de top. Cacaobonen zijn de perfecte vervanging voor chocoladeschilfers.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Frontier Natural Products, Ground Spanish Paprika, Sweet, 16 oz (453 g)

Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract Beoordeling

Andere essentiële mineralen die in cacao aanwezig zijn, zijn calcium, zink, ijzer, koper, zwavel, magnesium en kalium. Dit creëert een prachtig, hoog eiwit- en vezelrijk product dat is geladen met een overvloed aan voedingsstoffen. 100 gram rauw cacaopoeder heeft een orak (zuurstofradicaal absorptievermogen) van 95.500, wat de antioxidantcapaciteit weergeeft. Madre Labs, CocoCardio, Certified Organic Cocoa & Beet Juice Powders, Plus Hibiscus Extract Chia-eiwit wordt gemaakt door de olie zorgvuldig van het zaad te scheiden. Cacao biedt een voedingsrijke energieboost die vol zit met heilzame verbindingen en een geweldige bron van magnesium, calcium, zink, ijzer, koper en kalium is, het is ook een van de rijkste natuurlijke voedselbronnen van antioxidanten-flavonen! Kort gezegd: het verwarmen van cacao of cacao degradeert waarschijnlijk een deel van de voedingsstoffen en vermindert krachtige antioxiderende effecten. Verklaringen met betrekking tot voedingssupplementen zijn niet beoordeeld door de FDA en zijn niet bedoeld om een ​​ziekte of gezondheidstoestand te diagnosticeren, behandelen, genezen of voorkomen. Voedingsmiddelen die rauw en volledig natuurlijk zijn, zoals superfoodpoeders, zijn zelfs meer vatbaar voor dit soort besmetting dan verwerkt voedsel.

Prebiotica blijken te werken met probiotica om de spijsvertering te helpen bevorderen. We verpakken al onze superfoodpoeders in volledig natuurlijke bruine kraftzakken, elk met een hersluitbare rits aan de bovenkant. Magnesium brengt de chemie van de hersenen in evenwicht, bouwt sterke botten op en helpt bij het reguleren van hartslag en bloeddruk. Gemaakt van de koudgeperste olie van de cacaoboon, is navitas-biologische cacaoboter een zeer stabiel vet dat een gezonde dosis omega-vetzuren en antioxidanten bevat. Deze cacao is een laag zuur cacaopoeder zonder fruitsmaaktonen. Het bevat ook het essentiële aminozuur-tryptofaan: een voorloper voor serotonine, de neurotransmitter die verantwoordelijk is voor gevoelens van geluk! Gewoon cacaopoeder behoudt een meer zure aard en een bittere smaak en wordt gebruikt in bakrecepten met baking soda waar nederlands verwerkt cacaopoeder niet is omdat het al is gealkaliseerd. Cacaopoeder lost gemakkelijk op in vloeistoffen waardoor het een perfecte aanvulling is op recepten en smoothies. De meeste forasterobonen zijn gemaakt voor massaproductie, met bijna 70% van de chocolade op de markt die uit deze boom komt. We hebben al 3000 pond van dit poeder verkocht aan een exclusieve chocoladefabrikant die gespecialiseerd is in de beste chocoladeassortiment. De rauwe chocolade wordt koud geperst en de cacaoboter wordt gescheiden.

Alle chocolade is gemaakt van de cacao (cacaoboon) en cacaobonen in hun natuurlijke, onverwerkte, onvervalste staat zijn rijk aan voedingsstoffen en gunstig voor de gezondheid. In plaats van op zoek te gaan naar zuivelvrije chocolademelk, kunt u er altijd zelf een maken.