Goingorganic.nl

Cococare, 100% Coconut Oil, 4 oz (110 g)

100% Coconut Oil, 4 oz (110 g) by Cococare Bad, Schoonheid, Kokosnootolie Huid

€ 2,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Cococare, 100% Coconut Oil, 4 oz (110 g)
Prijs: € 2,90
Inhoud: 0.14 kg, 7.1 x 7.1 x 5.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Kokosnootolie Huid, Bath, Beauty, Coconut Oil Skin

Cococare, 100% kokosnootolie, 4 oz (110 g) – Cococare 100% Kokosolie is ideaal voor gebruik op haar en huid. goingorganic.nl Dit is een goede olie om te krijgen als je nog nooit kokosolie hebt geprobeerd en weet niet zeker hoe je het leuk vindt omdat het zo goedkoop is. Helaas kan je deze olie niet eten, dus het beperkt het, dat is veel gebruikt. Dit is niet het koudgedrukte, fancy soort dat u maximale voordelen biedt. Ik heb het gebruikt voor make-up verwijdering, als een haarmasker en als een hele lichaam moisturizer. Het was goed op de huid, maar het kan moeilijk zijn om uit je haar te komen. Ik heb ook problemen gehad met de verpakking lekkend en uiteindelijk moest ik het in twee plastic zakken verdubbelen om de olie overal te stoppen. Ik ben sindsdien verhuisd naar een betere kokosnootolie, maar dit was de eerste die ik kreeg en het hielp me om te investeren in een organisch koudgedrukte een. De duurdere hebben veel meer voordelen en behouden meer van de speciale kwaliteiten die kokosolie zo populair hebben gemaakt. Kokosolie is een uitstekende behandeling voor haarverzorging.

Aangezien het voor het eerst gebruikt wordt, zal het haar meer conditioneren en het glanzend verlaten en voeding en interne reparatie biedt. Het product is stevig in koude temperaturen, maar met contact (als u het in de handen verwarmt) wordt het vloeibaar. Klaar om te solliciteren, goede olie. Geurloos. Handige verpakking. Perfect voor de huid! Ik heb ook gehaast voor haar met kokosnootolie en mijn haar werd erg zacht! Ik heb geen spijt gekregen van deze kokosnootolie. Ik gebruik het voor mijn haar om mijn make-up te verwijderen. Gewoon perfect. Dit is geweldig voor de huid en het haar! De kokosnootolie heeft duizend toepassingen, mijn top twee zijn als een haarverzorging en als make-up remover. Ik gebruik het als haarverzorging voordat mijn haar was en de resultaten zijn goed: het haar wordt gezonder en mooi. Het is niet de beste die ik nooit heb geprobeerd, maar het is goed. Als make-up remover is het geweldig, zelfs bij de waterdichte.

Cococare, 100% Coconut Oil, 4 oz (110 g): Bad, Schoonheid, Kokosnootolie Huid

Het is zo effectief en zonder wrijven. Het is ook erg zacht met de huid, speciaal in het ooggebied. Ik heb een combinatie huid en ik heb geen puistje of acne gezien met het gebruik, noch irritatie of roodheid. Voor mij is de beste make-upverwijderaar die ik ooit heb geprobeerd. Lijkt goed te zijn voor de huid. Helpt de droge huid. Kan helpen bij psoriasis van de huid, uitslag van droge voetenhakken, droge handen, droge hoofdhuid en haar enzovoort. Volgende keer zou ik meer betalen en de voedselkwaliteit type 1 bestelden, zodat ik intern op hetzelfde moment als op de huid kon nemen. Plus wilde vinger nagels aanbrengen om splitsing te helpen. Heb eerder voedselkwaliteit op nagels als olie in de mond gaat. Dit merk is uitsluitend voor extern gemaakt.

Het is nog steeds goede dingen. Het aanbevelen. Grote. Perfecte kokosnootolie! Ik heb groot verschil op mijn huid en haar gezien. Ik heb wat druppels amandelolie toegevoegd en het is perfect. Ik zal definitief de grotere grootte kopen! Ik weet niet zeker hoe zuiver deze kokosnootolie is. Het is gritty. Het voelt niet als de extra maagdelijke kokosnootolie die ik meestal koopt. Er is geen geur dus ik weet dat dit verfijnd is. En ik denk niet dat ik dit zou eten.

Cococare, 100% Coconut Oil, 4 oz (110 g): Bad, Schoonheid, Kokosnootolie Huid

Waarom? Want het zei het best voor haar en huid! Zuivere kokosnootolie kan ook verteerd worden. Groot volume voor de prijs, maar nu koop ik het op 7oz. Nog interessanter! Verspreid gemakkelijk op de huid, maakt het zacht. Maar je moet voorzichtig zijn: gebruik er niet te veel van, of het blijft op het oppervlak! Ik hou van de grootte van dit product en ook dat het een plastic verpakking is. Ik gebruik kokosolie voor veel dingen, dus het is leuk om naar het einde van de container te komen en niet te vechten om de olie uit te krijgen. Het is te lang van een pot. het is superproduct! 3 Super voor mijn haar en ik heb zo lang haar. Ik gebruik dit voor mijn haar en hoofdhuid, die meestal erg droog zijn.

Ik merkte een groot verschil na het eerste gebruik op. Ik weet niet waarom het zo lang duurde om kokosolie te gebruiken. Cococare, 100% Coconut Oil, 4 oz (110 g) Ik gebruik deze olie als een voor haar badmask. Ik spoel het af met een shampoo voor olierig haar, want zo niet, zal het nog steeds dat mijn haar een beetje vettig voelt. Ik merkte geen groot verschil op met mijn zoete amandelolie haarmask, maar het is een mooi product en een beetje gaat een lange weg. De moeite waard. Ik heb super milde rosacea op mijn kaaklijn maar het is nauwelijks zichtbaar (Nee, ik heb mijn kaaklijn niet opgeklaard). Als je worstelt met het temmen van je manen, kan kokosolie zeker helpen. Voor iedereen met droog of broos haar, hier is een stap-voor-stap handleiding voor het gebruik van kokosolie thuis voor een diep hydraterende haarbehandeling.

Review: Cococare, 100% Coconut Oil, 4 oz (110 g)

Kokosolie heeft een rustgevend effect op de verbrande huid en gaat meteen aan het werk om ontstekingen en pijn te verminderen. Als ik zeker weet dat ik helemaal schoon ben, veeg ik alles weg en masseer kokosolie nog een keer helemaal over gezicht en hals. Lip scrub: combineer een eetlepel kokosolie met twee eetlepels bruine suiker en een eetlepel honing. Test het uit met kokosolie als onderdeel van een tweestaps proces. Veel mensen beweren dat het gebruik van kokosolie de aanhoudende huidaandoeningen zoals acne en rosacea heeft helpen verminderen. Maar voordat je te opgewonden raakt en je van top tot teen laat meeslepen, weet dit: Kokosolie heeft een van de hoogste comedogene beoordelingen die er zijn. Denk eraan, wanneer u een olie kiest voor uw huidverzorgingsroutine of keuken, is het altijd het beste om te kiezen voor een ongeraffineerde, organische keuze.

 Op dezelfde manier dat gezichtsverzorging voor veel mensen de huidverzorging vereenvoudigde en revolutionaire veranderingen teweegbracht (Plotseling was de eeuwenoude essentie van inheemse vrouwen over de hele wereld logischer dan de 17 miljoen-ingrediëntencontainer voor huidverzorgingsproducten die bedoeld was om aan te trekken met textuur en geur resultaten), de beste lichaamsoliën blijken ongelofelijk veelzijdig te zijn. Het gedraagt ​​zich als een koude crème; Wrijf het gewoon op je gezicht, laat het een paar minuten staan, veeg het af met een doek of tissue en was je gezicht zoals gewoonlijk. Ik heb elk product geprobeerd en ging altijd terug naar biologische kokosolie. Ons doel is om zo min mogelijk veilige synthetische ingrediënten te gebruiken en onze formules aan te passen wanneer een geschikt natuurlijk alternatief beschikbaar komt. Als je kokosolie wilt gebruiken om te koken bij hoge temperaturen, kies dan voor geraffineerde kokosolie. We zijn familie met pleeghonden en katten en we nemen dieren op wekelijkse basis, soms alleen om ze op te ruimen om het ene naar het andere pleeggezin te verplaatsen. Verfraaiende olie is pure schoonheid in een fles.