Goingorganic.nl: Natuurlijke Supplementen, Antioxidanten, Co-Enzym Q10, Coq10

Advanced Orthomolecular Research AOR, Cogni-Q, 30 Vegetarian Capsules

Advanced Orthomolecular Research AOR, Cogni-Q, 30 Vegetarian Capsules Review

€ 27,00

Ga naar webwinkel >>

Product: Advanced Orthomolecular Research AOR, Cogni-Q, 30 Vegetarian Capsules
Inhoud: 30 Count, 0.05 kg, 9.4 x 5.1 x 5.1 cm
Categorieën: Co-Enzym Q10, Coq10, Antioxidanten, Supplementen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Sprout Organic, Curlz, Sweet Potato & Cinnamon, 1.48 oz (42 g)

Ondersteunt een gezonde cognitieve functie, geavanceerd, veganistisch, niet-GMO, glutenvrij, voedingssupplement, GMP-productie, kwaliteitsgarantie, onafhankelijk testen, discussie: Cogni-Q bevat pyrroloquinoline-chinon (PQQ) en co-enzym Q10 (CoQ10) om een ​​gezonde cognitieve functie te ondersteunen.

Het verval van het geleverde alfa-tocoferol was traag in de verschillende organen, maar het verdwijnen van co-enzym q was snel uit zowel de lever als het plasma. Amerikanen die supplementen nemen voor de gezondheid van de hersenen, betalen misschien eerder voor hoop dan voor het verkrijgen van daadwerkelijke voordelen, zegt een rapport van de Wereldraad over hersengezondheid, een onafhankelijke samenwerking van wetenschappers en andere professionals die door de aarp is opgericht. Als u besluit dat een supplement voor u geschikt is, kunt u er als volgt een vinden die u kunt vertrouwen. Er werd een open-label dosis-escalatiestudie uitgevoerd om de veiligheid en verdraagbaarheid van hoge doses co-enzym q10 (Coq10) als ook te beoordelen. Elk lid van ons onderzoeksteam mag geen belangenverstrengeling hebben, ook niet met fabrikanten van supplementen, voedingsbedrijven en financiers van de industrie. Joel Kahn, cardioloog en professor in onze geavanceerde functionele voedingstraining, een groep genaamd de cochrane database review, keek naar studies van coq10 voor hypertensie en ontdekte dat het een gemiddelde daling van 11 mmhg bp veroorzaakte, wat vergelijkbaar is met veel voorgeschreven medicijnen. Hoewel primaire coq10-deficiëntie zeldzaam is, is de diagnose belangrijk omdat het potentieel te behandelen is met exogene coq10, recent werd aangetoond dat multiple system atrophy (Msa) verband houdt met mutaties in het coq2-gen, een van de genen die betrokken zijn bij de coq10-biosyntheseroute.

Co-Enzym Q10, Coq10 - Advanced Orthomolecular Research AOR, Cogni-Q, 30 Vegetarian Capsules

Vanwege de hydrofobe aard van coq10 is het redelijk om aan te nemen dat het ingekapseld zou kunnen zijn in een liposomale drager. Het farmacokinetische profiel van ubiquinon is identiek aan dat van ubiquinol, behalve dat de absorptiesnelheid van het maagdarmkanaal (Gi) van ubiquinol veel groter is. Bloedconcentraties van co-enzym q 10 aan het einde van de studie werden gemaximaliseerd met de dagelijkse dosis van 2.400 mg. Bewijs uit farmacokinetische studies suggereert dat exogene coq10 de biosynthese van endogene coq9/coq10 niet beïnvloedt en ook niet ophoopt in plasma of weefsels na stopzetting van suppletie. Het veiligheidsprofiel van co-enzym q10 (Kaneka q10) bij hoge doses voor gezonde proefpersonen werd beoordeeld in een dubbelblind, gerandomiseerd, placebo-gecontroleerd onderzoek. Met betrekking tot migraine werkt coq10 als een ontstekingsremmer en versterkt het de mitochondriale functie, die beide helpen bij het beheersen van pijn. Achtergrond: Eerdere studies toonden gedeeltelijke verzwakking aan van door geluid veroorzaakt gehoorverlies (Nihl) door n-acetyl-l-cysteïne (Nac) of coq10 (Ubiquinone). Zo bleek uit een onderzoek bij 24 oudere volwassenen aangevuld met 300 mg/dag co-enzym q 10 of placebo gedurende ten minste zeven dagen voorafgaand aan hartchirurgie dat het co-enzym q 10 -gehalte van atriumweefsel significant was verhoogd bij degenen die co-enzym q 10 gebruikten, vooral bij patiënten ouder dan 70 jaar.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Melatonin, 1 mg, 120 Tablets by Country Life

Co-Enzym Q10, Coq10 – Advanced Orthomolecular Research AOR, Cogni-Q, 30 Vegetarian Capsules

Uit de resultaten van een ander onderzoek bleek echter dat behandeling met coq10 de spierpijn niet verminderde bij mensen die ook statines gebruikten om hun cholesterolgehalte onder controle te houden. Het Britse nationale formularium voor kinderen (Bnfc) vermeldt het niet-gelicentieerde gebruik van coq10 voor mitochondriale aandoeningen. In modelexperimenten werd gevonden dat in postmortaal weefsel geen oxidatie of reductie van ubiquinon optreedt. Studies suggereren dat de introductie van coq10 voorafgaand aan een hartoperatie, inclusief bypass-chirurgie en harttransplantatie, de nadelige effecten van een operatie kan verminderen. Coq10 is een in vet oplosbaar chinon, ook bekend als ubiquinon. In één onderzoek waarbij preoperatieve co-enzym q 10-suppletie niet nuttig was, werden patiënten 12 uur vóór de operatie behandeld met 600 mg co-enzym q 10 uur, wat suggereert dat de preoperatieve co-enzym q 10-behandeling mogelijk ten minste één week voor aanvang moet beginnen cabg-operatie om de chirurgische resultaten te verbeteren. Ik geloof dat coq10 me helpt om hiermee om te gaan en met mijn medicatie. Omdat de oorzaak van secundair co-enzym q 10 bij erfelijke aandoeningen over het algemeen onbekend is, is het moeilijk te voorspellen of het verbeteren van de co-enzym q 10-status met aanvullend co-enzym q 10 tot klinische voordelen voor de patiënten zou leiden. Een therapeutische benadering die co-enzym q 10 combineert met andere antioxidanten, zou effectiever kunnen blijken te zijn om co-bestaande metabole stoornissen aan te pakken bij personen met een risico op hart- en vaatziekten.

Coq10 kan op veel verschillende manieren worden gebruikt, maar een van de belangrijkste rollen in het lichaam is het helpen om het voedsel dat we eten om te zetten in energie om ons lichaam en onze hersenen van energie te voorzien. Deze antioxidanten reguleerden effectief de vermindering van cardiale energetische biomarkers als gevolg van ccl4-behandeling. Coq10: Zou het een rol kunnen spelen bij het behandelen van kanker? De veiligheid en biologische beschikbaarheid van ubiquinol (de gereduceerde vorm van co-enzym q), een van nature voorkomende in vet oplosbare voedingsstof, werden voor het eerst geëvalueerd in enkelblinde, placebogecontroleerde onderzoeken met gezonde proefpersonen na toediening van een enkele orale dosis van 150 of 300 mg en na orale toediening van 90, 150 of 300 mg gedurende 4 weken. De voedingswaarde van het co-enzym q10 in het plasma nam na 4 dagen af ​​tot ongeveer 50%. Er zijn enkele vroege aanwijzingen dat suppletie met co-enzym q 10 op lange termijn (150 mg/dag) de insulinesecretie kan verbeteren en progressief gehoorverlies bij deze patiënten kan voorkomen (58, 59). Het vermogen van de benzoquinon-kopgroep van co-enzym q 10 om elektronen te accepteren en te doneren is een cruciaal kenmerk van de functie. Als u al een gezonde bloeddruk heeft die binnen het normale bereik ligt, kan suppletie met coq10 u helpen deze te handhaven. In zijn gereduceerde vorm (Coq 10h 2) is co-enzym q 10 een effectieve vetoplosbare antioxidant die celmembranen en lipoproteïnen beschermt tegen oxidatie.

Geavanceerd orthomoleculair onderzoek AOR Co-enzym Q10 CoQ10-formules: we suggereren dat ubisol-q10, naast de levering van krachtige antioxidanten door de hersenen, mogelijk ook subcellulaire oxidoreductasesystemen heeft ondersteund, waardoor ze een gunstige cellulaire redoxstatus kunnen behouden, vooral in astroglia, die hun rol bij neuroprotectie vergemakkelijken. Je lichaam maakt coq10 en je cellen gebruiken het om energie te produceren die je lichaam nodig heeft voor celgroei en onderhoud. E, nad (P) h oxidoreductases), ondersteunt het idee dat coq 10h 2 een belangrijke cellulaire antioxidant is. Co-enzym q10, endotheliale functie en hart- en vaatziekten. Ik heb gemerkt dat deze q10 van nutravita van goede kwaliteit en uitstekende waarde is. Co-enzym q 10 (Coq 10), ook bekend als ubiquinon of ubidecarenon, is een vitamine-achtige voedingsstof en in vet oplosbare verbinding. Sommige onderzoeken suggereren dat coq10 de frequentie van deze hoofdpijn zou kunnen verminderen. Deze certificeringen zijn duurder, dus kleinere supplementenbedrijven zullen ze minder snel hebben, wat begrijpelijk is.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Astragalus Supreme, 1 fl oz (30 ml) by Gaia Herbs

Advanced Orthomolecular Research AOR Coenzyme Q10 CoQ10 Formulas Co-Enzym Q10, Coq10, Antioxidanten, Supplementen

Neurologen hebben tot nu toe niet veel aandacht besteed aan coq10 omdat primaire coq10-deficiëntie veroorzaakt door mutaties in de coq10-synthetiserende genen zeer zeldzaam is. Een onderzoek van twaalf weken naar de behandeling met 400 mg ubiquinon per dag verbeterde de klinische uitkomst en zenuwgeleiding bij 24 patiënten met diabetische neuropathie zonder significante bijwerkingen. Het kan echter interageren met veel medicijnen, zoals warfarine, cholesterolverlagende medicijnen, diabetesmedicijnen en antidepressiva, en het is belangrijk dat een persoon met zijn of haar arts het gebruik van co-enzym q10 bespreekt om nadelige interacties tussen geneesmiddelen te voorkomen mee. Wat betreft veiligheid wordt coq10 over het algemeen goed verdragen, zonder significante nadelige effecten bij langdurig gebruik. Coq10 mag niet worden gebruikt door zwangere of zogende vrouwen. Verbeterde gezondheidsgerelateerde kwaliteit van leven en meer dagen uit het ziekenhuis met suppletie met selenium en co-enzym q10 gecombineerd. Co-enzym q10 is een vitamine-achtige stof die wordt gebruikt bij de behandeling van verschillende aandoeningen die voornamelijk verband houden met een suboptimaal cellulair energiemetabolisme en oxidatieve schade. Volgens deze studie veroorzaakte de combinatie coq10 plus nadh een significante vermindering van vermoeidheid, afname van oxidatieve schade, verbetering van de mitochondriale functie en verbetering van energie, wat een mogelijke rol van deze middelen bij het beheersen van CFS suggereert.

In deze review laten we de nieuwste ontwikkelingen zien in de kennis van de relaties tussen co-enzym q10 en atherosclerose.Spierzwakte en vermoeidheid, coördinatiestoornissen, hoge bloeddruk en cognitieve uitdagingen kunnen allemaal worden veroorzaakt door talloze factoren, waaronder een laag coq10-gehalte. Een recent gerandomiseerd dubbelblind, placebogecontroleerd onderzoek 18 van 42 patiënten die co-enzym q10 met 300 mg per dag gebruikten, vond een vergelijkbaar voordeel. Het lijkt duidelijk dat suppletie met coq 10 de mitochondriale functie verbetert en antioxidantbescherming biedt aan organen en weefsels die zijn aangetast door verschillende pathofysiologische aandoeningen. Co-enzym q10 (Coq10) is een essentiële stof die van nature in vrijwel elke cel van het menselijk lichaam voorkomt. Statines kunnen dus ook de endogene synthese van co-enzym q 10 verminderen, therapeutisch gebruik van statines, waaronder simvastatine (Zocor), pravastatine (Pravachol), lovastatine (Mevacor, altocor, altoprev), rosuvastatine (Crestor) en atorvastatine (Lipitor), heeft er is aangetoond dat het de circulerende co-enzym q 10-concentraties verlaagt (112-121). Co-enzym q10 (afgekort coq10) is een antioxidant die van nature voorkomt in de cellen van ons lichaam. Coq10 (10 mg/kg/dag) of drager (olijfolie; 1 ml/kg/dag) werd gedurende 15 dagen intraperitoneaal geïnjecteerd. Hoewel suppletie met co-enzym q 10 veelbelovend is als remmer van LDL-oxidatie en atherosclerose, is meer onderzoek nodig om te bepalen of suppletie met co-enzym q 10 de ontwikkeling of progressie van atherosclerose bij mensen kan remmen.

Aanzienlijk verhoogde niveaus van co-enzym q 10 zijn gedetecteerd in de hersenen van de dieren die met deze formule zijn gevoed. 62 Een recent onderzoek heeft aangetoond dat amitriptyline, antidepressivum, coq 10 biosynthese omlaag reguleerde en dat coq 10 suppletie bescherming bood tegen amitriptyline toxiciteit. Hoewel co-enzym q 10 over het algemeen goed wordt verdragen, is er geen bewijs dat suppletie de functionele en cognitieve symptomen bij patiënten met de ziekte van Huntington kan verbeteren. In de meeste onderzoeken naar biologische beschikbaarheid zijn de coq10-plasmaspiegels geëvalueerd in plaats van de mitochondriale spiegels, maar er zijn nieuwe analogen ontwikkeld om de opname van mitochondriën te verbeteren, waaronder mitoquinone-q (Mito-q) waarin ubiquinol is gehecht aan een ander molecuul dat de opname ervan in de mitochondriën vergemakkelijkt . Twee onderzochten alleen coq10-suppletie en vier onderzochten coq10-suppletie bij patiënten die statinetherapie kregen. Weefsels die een hoge aërobe activiteit omvatten, bevatten bijvoorbeeld meer van de geoxideerde vorm (Ubiquinone) dan de gereduceerde vorm. Bovendien zijn de plasma coq10-spiegels significant lager bij depressieve patiënten dan bij normale controles.

De hoeveelheid oxidatieve eiwitschade was niet verschillend in lever, nier, hart of hersenen geïsoleerd van 25 maanden oude muizen in een van de co-enzym q 10-gevulde muizen, in vergelijking met controles. Producten die in het rapport worden behandeld zijn ariix omega-q, bioqsorb active-q, bluebonnet ubiquinol, bronson co-enzym q-10, country life coq10, cvs apotheek coq10, de beste hoge absorptie coq10 van de dokter, dr. Daarom moet ik verschillende supplementen nemen. Het wordt dus aanbevolen om te kiezen uit supplementen die de ubiquinol-vorm bevatten (57, 58).