Goingorganic.nl: Natuurlijke Drogisterij

Coffea Cruda Natuurijke Producten:

Boiron, Single Remedies, Coffea Cruda, 200CK, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Coffea Cruda, 200CK, Approx 80 Pellets Review

€ 6,00

Homeopathische geneeskunde, belangrijkste indicatie: slapeloosheid met mentale hyperactiviteit, algemene naam: groene koffie, gebruik voor onderstaande symptomen.

Op basis van de bevindingen van deze onderzoeken concluderen de auteurs dat geen van deze kruidenremedies effectiever was in het verbeteren van de uitkomsten dan placebo of actieve controles (bijv. homeopathische coffea cruda, v. De enquête ontdekte dat blootstelling aan de waarheid over de pseudowetenschap van homeopathie ertoe leidt dat een groot percentage van de consumenten zich opgelicht en misleid voelt door de twee grootste drugsdealers. Zijn fascinatie voor homeopathie is het begrijpen van de verbindingen tussen mens en natuur, hoe psyche en soma met elkaar verbonden zijn door gedeelde kenmerken en hoe we met elkaar verbonden zijn door herhaalde archetypische patronen. Het Zwitserse rapport over homeopathie: een casestudy over wangedrag bij onderzoek. De nationale gezondheidsinstellingen hebben gezegd dat er weinig bewijs is dat homeopathische geneeskunde effectief is voor de behandeling van een specifie…


Boiron, Single Remedies, Coffea Cruda, 30C, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Coffea Cruda, 30C, Approx 80 Pellets Review

€ 5,00

Homeopathische geneeskunde, slapeloosheid met mentale hyperactiviteit, Gebruik voor onderstaande symptomen.

Het raamwerk voor homeopathie dat is opgesteld door de Duitse arts Samuel Hahnemann is precies het tegenovergestelde van de moderne, wetenschappelijk gefundeerde farmacologie: hoe groter deze dosis medicijnen, hoe groter het effect (en hoe groter het risico op bijwerkingen). Maar u hoeft slechts enkele van de regels van de homeopathie te leren en u heeft ongeveer een dozijn remedies om te gebruiken. De mogelijkheden voor homeopathie in de tandartspraktijk zijn breed. Homeopathie mist dus enige biologische plausibiliteit en is niet gerelateerd aan de kruidengeneeskunde. Er zijn onderzoeken geweest naar homeopathie om erachter te komen of dit kan helpen bij de bijwerkingen van sommige kankerbehandelingen. Bedankt voor het uitleggen dat homeopathie niet meer is dan water. 2 Uit dezelfde studie bleek echter dat de proefpersonen ‘s nachts bij het gebruik van coffea cruda vaker wakker werden en sneller tussen de slaapfasen fietsten dan normaal.

Boiron, Single Remedies, Coffea Cruda, 6C, Approx 80 Pellets

Boiron, Single Remedies, Coffea Cruda, 6C, Approx 80 Pellets Review

€ 4,00

Homeopathische geneeskunde, slapeloosheid met mentale hyperactiviteit, gebruik voor onderstaande symptomen, belangrijkste indicatie: slapeloosheid met mentale hyperactiviteit, algemene naam: groene koffie.

Homeopathie is zo’n ander paradigma dan de westerse geneeskunde, dat alternatieven afwijst en het verhaal beheerst door geen middelen te bestuderen die geen zakelijk geld achter zich hebben. Bij geïndividualiseerde homeopathie zijn een groot aantal mogelijke medicijnen betrokken. Populair in de late negentiende eeuw, wordt elektrohomeopathie beschouwd als pseudo-wetenschappelijk en is beschreven als volslagen idiotie. Een aantal andere kruiden, westerse, ayurvedische en Chinese, maken ook deel uit van de bewapening van natuurgeneeskundige artsen. Homeopathie is noch kruidengeneeskunde, noch is het voedingstherapie. Het Zwitserse rapport over homeopathie: een case study van wangedrag bij onderzoek. Het doel van deze review was de kritische evaluatie van bewijs voor de effectiviteit van homeopathie bij slapeloosheid en slaapgerelateerde stoornissen. Een aantal kernbegripp…