Goingorganic.nl

Collines de Provence Geurkaars Sandelhout – Geurkaarsen, Kaarsen, Woonaccessoires, Huishouden

Collines de Provence Geurkaars Sandelhout

€ 21.00

Kopen >>

Productnaam: Collines de Provence Geurkaars Sandelhout
Prijs: € 21.00
Inhoud: 200GR
Productcategorie: Geurkaarsen, Kaarsen, Woonaccessoires, Huishouden, Collines de Provence, collines, de, provence, geurkaars, sandelhout

Collines de Provence Geurkaars Sandelhout, Geurkaarsen, Kaarsen, Woonaccessoires, Huishouden, Collines de Provence Geurkaars Sandelhout is geïnspireerd door de unieke flora van de Provence om zo een natuurlijke geur te creëren in uw woning. De geurkaars zonder metalen kern heeft een 100% katoenen lont, is gemaakt van plantaardige was en met de hand De bevolking van de inheemse soorten van de okapi (Okapia johnstoni), een bos giraf, wordt geschat op 5000 personen. Onder de inheemse zoogdieren van het bos in het noordoosten van de Democratische Republiek Congo die in de reserve, zijn de Watercivetkat (Osbornictis piscivora) en de reus genet (Genetta victoriae). Het reservaat biedt onderdak aan 17 soorten primaten (waaronder 13 dag- en 4 ‘s nachts), het hoogste aantal voor een Afrikaanse bos, waaronder 7.500 chimpansees (Pan troglodytes). De reserve bevat ook een van de meest diverse populaties van bos ongulates met 14 soorten, waaronder zes soorten cephalophus. Het biedt ook onderdak aan de grootste populatie bosolifanten ((Loxodonta africana cyclotis) nog aanwezig is in Oost-Congo, geschat op 7.500 individuen, en het is belangrijk voor het behoud van andere boomsoorten zoals de bongo (Tragelaphus eurycerus), de dwerg antilopen (Neotragus batesi), het water chevratain (Hyemoschus aquaticus), het bos buffels (Syncerus caffer nanus) en de Reuzenboszwijn (Hylochoerus meinertzhageni) sandelhout. Het is ook gedocumenteerd als een van de belangrijkste beschermde gebieden in Afrika voor de bescherming van vogels, met de aanwezigheid van tal van karakteristieke soorten, zoals de congo pauw (Afropavo congensis), alsook talrijke endemische soorten in Oost-Congo.

De bossen van het reservaat behoren tot de best bewaarde in het Congobekken en is het gebied is voldoende om te behouden is het wildlife. Het reservaat is onderdeel van een groter boswachterij beschouwd, dat Ituri, die bijna onaangetast door houtkap en agrarische activiteiten. Het pand is beschermd onder een wildlife reserve statuut. De reserve bevat een grote inheemse bevolking, de Mbuti en Efe-pygmeeën, en het bos ecosysteem is essentieel voor zowel hun economische en culturele eisen blijft Woonaccessoires. Een beheersplan over drie beheer van gebieden in de reserve voorgesteld. Dit omvat een volledig beschermde kernzone van 282.000 ha bestaande uit 20% van de reserve waar alle jacht verboden is, en een oppervlakte van 950.000 ha voor traditioneel gebruik, waar zelf geregeld jacht; met behulp van traditionele methoden; is bevoegd om in de basisbehoeften van de bevolking van de reserve in bosproducten Collines de Provence Geurkaars Sandelhout – Geurkaarsen, Kaarsen, Woonaccessoires, Huishouden. permanente installaties en agrarische clearing zijn toegestaan in de 18.000 ha gebiedsontwikkeling die een smalle band bestaat aan elke kant van de no. 4 Nationale weg oversteken via dekken het centrale deel van de reserve, en langs een secundaire weg die verbindt Mambasa te mungbere, aan de oostelijke grens van het pand de. Er zijn plannen om de gehele beschermde gebied een nationaal park.

Een bufferzone van 50 km breed is geweest maken gedefinieerd rond de gehele reserve. De primaire beheer uitdagingen voor deze reserve zijn controle op de immigratie in het gebied van de ontwikkeling, het verbod van agrarische aantasting binnen de 10 km brede strook langs de weg, en het waarborgen van de betrokkenheid van de inheemse bevolking, Mbuti en Efe pygmeeën, in het beheer van de reserve. Een andere belangrijke uitdaging betreft de controle van de commerciële stroperij en ambachtelijke mijnbouw. Terwijl de reserve profiteert van steun van verschillende NGO’s en extra financiering, is het noodzakelijk om de menselijke en logistieke middelen te verkrijgen van de effectieve om ervoor te zorgen het beheer van het onroerend goed en het is bufferzone. Het park is gelegen in het noordoosten van het land in de Ituri-woud. Zo’n 90% van de reserve ligt binnen de zone van Mambasa in de Ituri subregio, en de rest binnen de zones van Wamba en Watsa in haut Uele subregio de. noordelijke grens van het park is de nepoko rivier. De Ituri rivier, een belangrijke zijrivier van de Zaïre rivier, maakt deel uit van de zuidelijke grens. Vanaf een hoogte van ongeveer 600 meter in de het westen, waar de glooiende hoogvlakten van de Ituri druppel op de centrale Zaïre bekken, het bos stijgt tot meer dan 1000 m in het oosten, het geven weg abrupt naar de savanne heuvels van de albert kloof. Het merendeel van de reserve is samengesteld uit zacht glooiende beboste hooglanden. De belangrijkste geomorfologische kenmerken zijn de zaire drainagesysteem en de bergen van de Albertine Rift. De zaire bekken is een van de grootste en belangrijkste drainagesystemen in afrika.

Collines de Provence Geurkaars Sandelhout – Geurkaarsen, Kaarsen, Woonaccessoires, Huishouden Beoordeling

Andere belangrijke waterlopen zijn de lenda, ngayu en agamba rivieren. Bloemen diversiteit is hoog, vier hoofdtypen bos optreden: Swamp bos, gemengd bos, Mbau bos en secundair bos. moerasbos optreedt in smalle stroken langs de afwateringskanalen gedurende de reserve sandelhout. Gemengd bos heeft meestal een kroon hoogte van 30 40 m, en een heterogene luifel met frequente bomen emergent. Mbau bos boomhoogte is typisch 30 40 m met een gelijkmatige, dichte bladerdak. De ondergroei is open, maar een subcanopy laag afwezig is. Er zijn 52 soorten zoogdieren, waaronder endemische okapi. Het is zeer plaatselijke distributie en het Ituri-woud is een van de belangrijkste gebieden ondersteunen okapi populatie. Andere soorten zijn de endemische Waterdwerghert, afrikaanse gouden kat, luipaard, reuze grond pangolin, Reuzengenet, anubis baviaan, bush varken, pygmee antilopen en Reuzenboszwijn. De Ituri woud heeft een van de hoogste aantallen Duiker soorten in Afrika; 13 soorten primaten zijn waargenomen, het grootste aantal bekende voor een Afrikaanse bos. Ook aanwezig zijn zaire Congo-otter, borstel steel verwijderd van stekelvarken, bongo antilope, sitatunga antilopen, zwarte poten mangoest, zwart mangoest en Moerasmangoeste Huishouden.

Twee krokodillen worden gevonden, de afrikaanse slanke snouted krokodil en de Afrikaanse dwerg krokodil. De site heeft 329 vogelsoorten waaronder spot breasted ibis, olijf ibis, lange staart havik, francolin nahan’s, zwart parelhoen, zanderige scops uil, Nkulengural, nachtzwaluw Bate’s, Iturigierzwaluw, kale wangen trogon, Bedfords paradijsmonarch, zwarte kraag dwergpapegaai, lier tailed Honeyguide, endemisch gele poten wever en de endemische gouden naped wever Collines de Provence Geurkaars Sandelhout – Geurkaarsen, Kaarsen, Woonaccessoires, Huishouden. Jager-verzamelaars en zwerflandbouwers hebben bezet de Ituri-woud eeuwenlang. De voorgeslachten van de huidige bosbewoners kunnen worden getraceerd terug naar zowel Sudanic en Bantoemigraties alsook om meer pygmoid voorraden. De pygmee groepen die vandaag bewonen het Ituri-woud onder de efe en Mbuti. Ze blinken uit in het gebruik en de identificatie van wilde planten. Pygmeeën hebben een semi-nomadische jager verzamelaars levensstijl en wanneer niet jagen met traditionele netten of boogschieten, verzamelen insecten, schimmels, vruchten, zaden, planten en honing Huishouden. Zij zijn afhankelijk van wild en vis tot eiwitbehoefte voorschriften aan te vullen.

Het merendeel van de agrariërs in de Ituri-regio zijn Bantu, dominante etnische groep van het land dat lese, mamvu, bira, ndaka omvat en budu. Lang staan economische en culturele banden bestaan tussen de pygmeeën en traditionele bos landbouwkundigen, met de pygmeeën, afhankelijk van uitwisselingen om gecultiveerde zetmeel voedsel te verwerven om een bos dieet rijk aan te vullen in eiwit. Als u op het getal tussen haakjes naast de soorten zullen andere wereld erfgoed eigenschappen waarin een soort is geïdentificeerd. Gezondheidszorg werknemers en militair personeel in het hele u onthullen. worden routinematig gevaccineerd elk jaar (Door dreiging van straf of ontslag) voor de bescherming tegen het griepvirus. Terwijl velen zijn niet tegen deze praktijk en accepteer de verplichte griepprik gewillig, een groeiend segment van de beroepsbevolking is verontwaardigd over hun voortdurende gebrek aan keuze in de zaak. De theorie klinkt redelijk: Professionals die regelmatig in contact komen met die kwetsbaar zijn voor infectie (Net als verpleegkundigen, emts, brandweerlieden, etc.) Of die leven met elkaar in nauwe kwartalen (Net als 102 bemanningsleden aan boord van een marine mijnenveger in San Diego) een verhoogd risico opleveren overbrengen van besmetting en moet daarom adequate veiligheidsmaatregelen te treffen om te voorkomen dat de verspreiding van zeer besmettelijke ziekten. Het probleem met deze theorie als het gaat om de griepprik, echter, is dat het is nooit bewezen succesvolle. De nachtmerrieachtige lijst van potentieel giftige bestanddelen griep shots bevatten zoals kwik, aluminium en formaldehyde.

De duidelijke gebrek aan wetenschappelijk bewijs waaruit blijkt dat griepvaccins werken bij menselijke proefpersonen en dat ze veilig zijn voor menselijk gebruik. In feite is een overwicht van de gegevens blijkt dat griepvaccins zijn grotendeels ineffectief. Vaccin supporters zijn meestal bewust van de mogelijke gevaren die griep vaccins opleveren, maar neem aan dat de voordelen opwegen tegen de risico’s. Dat standpunt werd tegengesproken, maar in een 2014 rapport uitgebracht door de CDC getiteld influenza-uitbraak in een gevaccineerde populatie.