Goingorganic.nl: Natuurlijke Lichaamsverzorging, Natuurlijke Cosmetica, Natuurlijke Shampoo, Natuurlijke Haarproducten, Hoofdhuid, Conditioner

Old-Fashioned Bar Shampoo, Original Formula, 3.5 oz (99 g) by J.R. Liggetts

Old-Fashioned Bar Shampoo JR Liggetts

€ 5,50

Ga naar webwinkel >>

Product: J.R. Liggetts, Old-Fashioned Bar Shampoo, Original Formula, 3.5 oz (99 g)
Inhoud: 0.11 kg, 6.4 x 5.1 x 3.6 cm
Categorieën: Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
SeruGel, Age Defying Moisture Boost, 1 oz (30 ml) by DeVita

J. r. Liggetts, ouderwetse bar shampoo, originele formule, 3. 5 oz (99 g) – mooi gezond schoon haar. Bar nr. 1020. Een oud, nieuw Engeland verleden tijdrecept. 100% Wasmiddelvrij. Gmo gratis. Oude nieuwe Englandsaag. Gebruik het omhoog, draag het uit, laat het doen of doe het niet. Shampoo gemaakt met de hand. Elke bar is met de hand gesneden, dus geen twee bars zijn precies hetzelfde. De manier waarop ze het al meer dan 100 jaar geleden hebben gedaan, hier in New England.

Geen synthetische oliën, geen chemische concoctions, geen plastic flessen, geen detergentia. deze shampoo stopt de natuurlijke oliën niet uit je haar, zodat de meeste geen conditie nodig hebben. Goed voor permed of gekleurd haar en natuurlijk krullend haar. Omdat het geen vloeistof is, biedt elke bar het geschatte aantal toepassingen als 24 oz. Fles meest moderne shampoos. Aardvriendelijk. 100% recycled papier voor consumenten. Geen conserveringsmiddelen. Geen dierlijke producten. 100% biologisch afbreekbaar. Zuivere natuurlijke plantaardige oliën. Dikke luxe schuim.

Spoelt schoon en gemakkelijk uit. Geeft lichaam en beheersbaarheid. Geldteruggarantie. Geweldig voor backpacken en reizen. Mensen vriendelijk. mironon Deze shampoo bar was mijn heilige graal voor haarverzorging voor 2 of 3 jaar – en ik gebruik deze zin niet vaak! Geen conditioners nodig, niet te drogen of te rijk. Verzorgd en verliet het haar echt schoon.

Teveel olie overblijfsel van een oondmaskermachine? Geen probleem. Droog veroorzaakt door wat dan ook? Geen probleem. Een bar duurt een heel lange tijd – goedkoper dan elke vloeibare shampoo ooit. En ik heb het dagelijks gebruikt. Dit was voor j. R. Liggetts heeft besloten om de ingrediënten van deze geweldige vaste shampoo te veranderen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Isvara Organics, AHA Exfoliating Cleanser, 3 fl oz (88.72 ml)

J.R. Liggetts, Old-Fashioned Bar Shampoo, Original Formula, 3.5 oz (99 g): Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Hoe dom is het om de originele ingrediënt van de ingrediënt te veranderen en nog steeds het origineel te noemen, ik heb twee balkjes besteld, de foto en de omschrijving zijn niet veranderd – maar twee balkjes van de nieuwe oude formule zijn aangekomen. Ik dacht oh, een nieuwe verpakking en gebruikte het als ooit tevoren. Maar ik heb de zorg niet gekregen en het heeft een andere geur dan voorheen. Op de liggetts website zijn de nieuwe verpakkingen en ingrediënten beschikbaar, hier in Nederland zijn nog steeds de ouders, dus niemand weet dat de nieuwe formule aankomt. De shampoo bar met deze nieuwe ingrediënten maakt niet zo goed schoon en maakt niet uit evenwicht als de oude formule. Mijn haar is een beetje te vettig en dit wordt nog een halve dag na het wassen. Mijn moeder was ook een geweldige fan van de oude originele formule. Ik gaf haar de nieuwe om te testen of het alleen mijn haar niet van de nieuwe formule houdt. Ze was zo bang als ik was.

We gebruiken deze nieuwe soapbar niet meer. De fabrikant antwoordt niet op een facebook-post die ik enkele maanden geleden schreef. Het is echt frustrerend! We hebben nog geen andere vloeibare of solide shampoo bar gevonden die zo goed werkt als de oude originele formule. Deze shampoo bar is geweldig. Ernstig beter dan een shampoo vloeistof. Ik ben een omzetter! Hoewel ik als shampoo gefactureerd ben, vind ik dit product geweldig als een zeep – houdt de huid erg zacht en vochtig. Ik had nooit gedacht dat een zeepbuis schuim kon maken en mijn haar schoon zou maken. Dit product is geweldig en ik heb geen conditioner nodig. Geweldig schuim, makkelijk te reizen met vliegtuig, duur lang. Ik heb hard water (ik heb dat gevonden als een groot probleem met andere natuurlijke shampoos) maar deze heeft goed gewerkt.

J.R. Liggetts, Old-Fashioned Bar Shampoo, Original Formula, 3.5 oz (99 g): Bad, Schoonheid, Shampoo, Haar, Hoofdhuid, Conditioner

Ik had een beetje conditioning nodig en daarna was er een druppel of twee avocado olie nodig. Ik zou dit opnieuw kopen. Ik hou van de schuim, het gebrek aan zware geur, gebruiksgemak en milieuvriendelijkheid (geen grote plastic fles!) Het reinigt mijn haar, maar het laat een residu misschien waardoor mijn haar zwaar voelt. Dit wordt gerepareerd met een snelle cider azijn + water spoelen vlak na shampooing. J.R. Liggetts, Old-Fashioned Bar Shampoo, Original Formula, 3.5 oz (99 g) Ik zal blijven kopen. Wat kan ik nog meer schrijven? Ik doe de bar in mijn natte handen een of twee keer en dat is genoeg om veel lamsvlees te produceren. Ik heb de maat van de bar nauwelijks verminderd in ruim twee maanden! Bladeren haar piepend schoon. Mijn ervaring met shampoo bars is vrij beperkt, maar ik vind deze een best. Geur was erg leuk, en het latte goed. Ik heb nog steeds gebruik gemaakt van conditioner, alhoewel (extra extra conditioning en detangling nodig).

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Smashbox, Cover Shot Eye Palette, Petal Metal, 0.21 oz (6.2 g)

Review: J.R. Liggetts, Old-Fashioned Bar Shampoo, Original Formula, 3.5 oz (99 g)

Duimen op geen dieren ingrediënten of testen. Wow, ik zou nooit weer eens naar een gewone shampoo kunnen gaan. Dit was geweldig, droeg mijn haar helemaal niet uit (het is krullend) en rook heel natuurlijk en lekker. Als ik het zou kriteren zou ik zeggen dat het een beetje meer tijd nodig heeft om te spoelen dan gewone shampoo, maar het is een poging om te proberen als je nog steeds op zoek bent naar een shampoo die je echt leuk vindt – het mag niet in een fles zijn. Reinigt goed maar wees voorzichtig om niet in je ogen te krijgen! Het brandt intensief. Na het spoelen voelt mijn haar erg droog, maar als het eenmaal droog is, gaat het niet meer. Geen conditioner nodig bij mijn lange dikke haar. Ik vind het erg leuk. Eenvoudig te gebruiken, buitengewoon goed, helemaal niet drogen voor mijn fijne scsndinaanse haar, zachte kruidengeur. Enige nadeel is opbouwen – maar makkelijk gerepareerd door het gebruik van een verduidelijkende shampoo misschien een keer per week.

Sterk aanbevolen, en zo goedkoop! Het zal ook voor altijd duren, o), ik realiseerde me niet dat dit geur erin had toen ik het kocht, en als je mcs hebt (chemische gevoeligheid), koop deze zeep niet. Gebruik het altijd op het lichaam en haar. Deze zeep lijkt mijn hoofdhuid zo hard te stoppen dat het beter is dan alles wat ik tot nu toe heb gebruikt. Maar ik vind dat ik een conditioner moet gebruiken (simpele conditioner) anders gaat mijn haar wat onwettig. Ik zal het opnieuw krijgen wanneer dat nodig is. Ik hou van deze shampoo.

Mijn haar is zijdezacht en mijn hoofdhuid is piepend schoon. Het is schokkend, maar ik heb de conditioner echt niet nodig. 6 Ingrediënten, niet vol met multi-syllabische giften, laat mijn haar zacht met een witte azijnspoeling, duurt een tijdje. Ik ben tevreden! De liggetts bars hebben eigenlijk mijn leven veranderd. Mijn haar is altijd goed, en op sommige dagen is het geweldig. Vóór dit was het meestal plat, levenloos en vettig, ongeacht wat ik er aan deed. Ik hou van dit product! En extra punten voor het zijn veganistisch, milieuvriendelijk en vrij van chemicaliën. Schuim goed, was gemakkelijk en laat een aangenaam gevoel. Zeer goed voor olieachtig haar, maar een beetje droogend voor droog haar. Beter dan de kruidenformule een. In combinatie met je favoriete professionele shampoo en conditioners, maken haarsprays een geweldige finishing touch voor perfect gestyled haar. Ik was ervan overtuigd dat het veranderen van de combo geen groot verschil kon maken, omdat mijn haar niet echt wanhopig aan een totale make-over behoefte had.

Het kan er ook voor zorgen dat je haar minder ruikt dan vers. Ik veronderstelde dat ik niet alle baking soda eruit moest halen, maar zelfs als ik mijn haar uitgebreid uitspoel, reageert het op dezelfde manier. We weten allemaal hoe goed haar je kan laten voelen: wanneer het glanzend en gezond is, kun je je zelfverzekerd en trots voelen. Zweet kan talg verspreiden en je haar er vies en vuil uit laten zien. Mijn haar is lang en recht en neigt ertoe om een ​​beetje olieachtig op mijn hoofdhuid te krijgen na een paar dagen spoelen met shampoo. Ik heb een middenweg gevonden met eo-merkshampoos en conditioners die vrij zijn van vieze chemicaliën en petroleum. Om nog maar te zwijgen over mijn haar dat groeit als onkruid nu. De virale shakerbars van Lush zijn een absolute must-try deze zomer. Liefdespecialiteit en planeet murumuru-boter en rose bloeiende kleurconditioner is voorzien van technologie voor het snel spoelen van de conditioner, waardoor u niet in de war raakt en u kunt helpen water te besparen. Ik kon mijn kam door mijn haar laten lopen (ik heb natuurlijke krullen die de neiging hebben te grommen), ik kon niet geloven hoe zacht het was! Het liet ook zijn haar ongelooflijk droog en gestript achter en liet zijn haar er erg saai uitzien.

Oily hair shampoo is voor mensen die overvloedige talg produceren. Het belang van zonnebrandcrème kan niet genoeg worden herhaald. Het is 38 dagen geleden dat ik voor het laatst shampoo of conditioner heb gebruikt en mijn haar voelt geweldig aan! Sarcosines: het zijn over het algemeen secundaire detergentia, omdat ze de talg niet goed uit het haar verwijderen en als primaire reinigingsmiddelen rechtvaardigen. Ik vraag me af of ik zwemmer en chloorwater ben, misschien heeft dat een effect als ik de baking soda in mijn haar gebruik – ik weet het niet, maar ik ga het probeer het nog een kans te geven. Nadat mijn haar was opgedroogd, zag het er glanzend en iets volumineuzer uit dan gewoonlijk. Ik heb contactallergieën en moet voorzichtig zijn met welke producten ik gebruik.