Goingorganic.nl

COOLA Organic Suncare Collection, Baby Mineral Sunscreen, SPF 50, Unscented Moisturizer, 3 fl oz (90 ml)

Baby Mineral Sunscreen, SPF 50, Unscented Moisturizer, 3 fl oz (90 ml) by COOLA Organic Suncare Collection Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Kids

€ 31,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: COOLA Organic Suncare Collection, Baby Mineral Sunscreen, SPF 50, Unscented Moisturizer, 3 fl oz (90 ml)
Prijs: € 31,00
Inhoud: 0.16 kg, 4.8 x 4.8 x 14.2 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Kids, Bath, Beauty, Sunscreen, Kids, Baby Sunscreen, Facial Care, Spf Facial Care

Coola organische verzorgingscollectie, baby minerale zonnebrandcrème, spf 50, onverzadigde moisturizer, 3 fl oz (90 ml) – gemaakt met gecertificeerde organische ingrediënten. Organische zonnebrand. Waterbestendig (80 minuten). Breed spectrum spf 50. 70% + Gecertificeerde organische ingrediënten. Geconcentreerde formule, een beetje gaat een lange weg. Gemaakt speciaal voor je kleintjes. Plant bescherming. Wreedheid vrij. TSA goedgekeurde grootte.

Boerderij naar gezicht. Bestelt het beste bij +67? F / 19? C. Biologisch afbreekbaar / rifvriendelijk. Zonne-energie zonnebrand. Geef uw kleine een mineraal actief schild dat hen beschermt tegen de schadelijke stralen van de zon. Speciaal ontworpen voor de gevoelige huid van uw lichaam, deze minerale actieve spf 50 met breed spectrum uva / uvb bescherming bevat 70% + gecertificeerde organische ingrediënten. 100% Natuurlijke inactieve ingrediënten zijn organisch sesamzaad, avocado en kokosnootolie, evenals organische shea en cacao boter om je baby zo zacht te houden, een baby's bodem. Toepassingen. Helpt bij het voorkomen van zonnebrand. goingorganic.nl Goede ingrediënten.

Slechte formulering. Het is dik, dik en gretig. Het scheidt bij kamertemperatuur en ik moest het goed schudden. Anders zou geelachtige olie eerst uitkomen, gevolgd door de witte witte dikke romige pasta. Nee! Helaas is dit product volledig overschat. Het ruikt als macadamia noot verdwenen en is absoluut ondraaglijk, vooral voor een gevoelige neus zoals ik. Het is ook erg vettig en werkt niet goed als je in een warm en vochtig klimaat woont. Ik heb normaal om de huid te drogen en na het plaatsen van deze, is het gezicht als een olievlek.

COOLA Organic Suncare Collection, Baby Mineral Sunscreen, SPF 50, Unscented Moisturizer, 3 fl oz (90 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Kids

Ik wacht 5 minuten voor de zonneklap om te zetten en dan de resterende af te laten vallen, maar tegen het midden van de dag is het gezicht weer vettig. Na het gebruik van deze alledaagse voor 3 weken, breekte mijn huid uit in puistjes (niet zeker of het het gevolg is van de olie of gevoeligheid voor het product al), wat echt jammer is, omdat ik net een keer per jaar puistjes krijgt. Het laat ook een sterke witte kast op het gezicht en spreekt helemaal niet goed uit. Gezien het is textuur, zou het moeilijk zijn om dit op het lichaam te gebruiken in plaats van het gezicht, dat is een alternatief dat ik beschouwde om niet te zien dat het gaat verspillen. Eerlijk gezegd kon ik er niks aan vinden. Koop op eigen risico. Zou niet opnieuw kopen na deze slechte ervaring.

 Het was echt een verspilling van geld. De crème is zo dik en moeilijk in de huid te verspreiden. De kleur is vreemd en de geur is echt verschrikkelijk. Ik moet wel verslechteren met de verzending of zoiets, maar het lijkt erop dat het de originele geur is. Zal het niet opnieuw kopen en zal het niet aanraden. Organisch, geen gevaarlijke chemicaliën en heeft geweldige bescherming! De prijs waard!

COOLA Organic Suncare Collection, Baby Mineral Sunscreen, SPF 50, Unscented Moisturizer, 3 fl oz (90 ml): Bad, Schoonheid, Zonnebrandcrème, Kids

Irriteert mijn huid niet. Smelt geweldig en beschermt goed. Ik heb een test gedaan door dit alleen op mijn gezicht en nek toe te passen, maar niet op mijn armen op een warme zonnige dag. De enige reden waarom ik het vier sterren in plaats van vijf geeft, is dat het mijn gezicht wit maakt en in de nek kan komen. Het maakt mijn gezicht niet wit, zoals een ander merk. Ik gebruik ook badgers sport zonnebrandcrème maar het is moeilijk om het uit te vegen. En slechts 35 spf. Dus ik heb liever dit. Het ruikt op eten, wat ik ook leuk vind. Ik weet gewoon niet hoe lang het duurt, dus ik zorg ervoor dat je elke 2 uur opnieuw toepast, dan werkt het goed. De consistentie is romig en moet grondig in de huid worden ingewreven. Het is vloeibaar van textuur en ziet er vreemd uit wanneer het voor het eerst op de huid wordt geplaatst, maar na het mengen, realiseer je je hoe draagbaar het is, terwijl het ondertussen een indrukwekkende factor 50 is. Ontwikkeld door moeder en pediatrische dermatoloog robin schaffran, deze glutenvrije formule gebruikt quinoa, haver en groene thee-extract om de huid van je kleintje te kalmeren. COOLA Organic Suncare Collection, Baby Mineral Sunscreen, SPF 50, Unscented Moisturizer, 3 fl oz (90 ml) Gregory baant brown, een harvard-getrainde plastische en reconstructieve chirurg, om deze crème te ontwikkelen. U verklaart en garandeert dat u ten minste 18 jaar oud bent.

Review: COOLA Organic Suncare Collection, Baby Mineral Sunscreen, SPF 50, Unscented Moisturizer, 3 fl oz (90 ml)

 We maken momenteel geen dergelijke onthullingen. U verklaart en garandeert dat (I) u alle rechten in en op de gebruikersbijdragen bezit of controleert en het recht hebt om de hierboven verleende licentie te verlenen, en (Ii) dat de gebruikersbijdragen de rechten van derden niet schenden. Vergeet niet dat zonnefilters een houdbaarheidsdatum hebben van drie jaar, waarna ze hun effectiviteit verliezen, dus zorg ervoor dat u iets gebruikt met voldoende bescherming. Het product is tot 4 uur waterbestendig en heeft een zachte, verzachtende en voedende werking op de huid. Als u huidgevoeligheid voor cosmetica ontwikkelt, stop dan onmiddellijk met het gebruik en raadpleeg uw arts. Met zoveel opties beschikbaar, is het moeilijk om te weten waar te beginnen. Opmerking: als je het niet kunt vinden, pak dan de babyversie, want de ingrediënten zijn precies hetzelfde! Wij staan ​​niet garant voor de nauwkeurigheid, volledigheid of bruikbaarheid van de informatie op deze site. Controleer ook of een van de ingrediënten in de lijst iets is waar uw kind specifiek allergisch voor is. Chemische zonnebrandmiddelen werken een beetje anders en hebben zorg veroorzaakt bij dermatologen en onderzoekers. Het nadeel van minerale zonnefilters is dat ze dik kunnen zijn, er lang over doen om in te wrijven en een witte tint op je huid achterlaten. De lotion is vooral efficiënt voor een gevoelig huidtype. Dermatoloog en kinderarts-getest, dit zonnescherm is geschikt voor zelfs gevoelige huidtypes.

Probeer een sunblock met zinkoxide of titaandioxide, die de beste bescherming bieden en die waarschijnlijk geen allergische reacties veroorzaken. Bij het kiezen van onze verpakking doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat er geen schadelijke chemicaliën zijn die mogelijk in de productformules terecht kunnen komen. Neutrogena is mijn volwassen zonnebrandcrème geweest, dus ik was blij om een ​​babyversie te vinden. Als uw baby een gevoelige huid heeft, ga dan voor producten die speciaal zijn ontworpen voor gebruik op een gevoelig huidtype. Webbakens zijn transparante afbeeldingsbestanden die worden gebruikt om uw reis rond onze site te volgen en kunnen ons helpen begrijpen hoe u met onze site omgaat. 22 jaar liefde, toewijding en onderzoek zijn besteed aan het creëren van het allerbeste voor iedereen waar je van houdt. Elke gebruikersbijdrage die u op de site plaatst, wordt als niet-vertrouwelijk en niet-gepatenteerd beschouwd.

 Het heeft een lichte en niet-vettige formule die tot 80 minuten waterbestendig is. Laten we eerst eens kijken naar de soorten zonnebrandmiddelen. Reinig de baby met water en een washandje of babydoekje tijdens elke luierwissel en laat vervolgens zijn huid volledig drogen voordat u een luiercrème met vochtbindend zinkoxide aanbrengt. Het helpt de gevoelige en gevoelige huid van de baby te voeden en te beschermen. Dit breedspectrumzonwering kan effectief worden gebruikt op het gezicht of lichaam. Veel voorkomende chemische bestanddelen van zonnebrandcrème om te vermijden zijn oxybenzone (een van de ergste overtreders), avobenzone, octisalaat, octocryleen, homosalaat en octinoxaat. Veel mensen met problemen, zoals acne of rosacea, hebben de neiging om mineraal te kiezen, omdat ze irritatie en opflakkeringen kunnen beperken doordat het zonnescherm niet in de huid wordt opgenomen.

Rode vlaggen omvatten alles wat eindigt in -paraben, pthalates, natriumlaurethsulfaat en geur. Wanneer de kinderen naar buiten worden gebracht, worden mensen geconfronteerd met het probleem met de babyhuid. Wanneer aangebracht op uw huid, wrijven zij volledig in. Elke doos bevat minimaal $ 250 aan organische huidverzorging van de beste merken. Het zonnescherm is biologisch afbreekbaar en glutenvrij en biedt breed-spectrumbescherming samen met 80 minuten waterbestendigheid.