Goingorganic.nl

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g)

BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g) by Country Life Supplementen, Weiproteïne, Biochem

€ 15,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g)
Prijs: € 15,50
Inhoud: 0.45 kg, 10.4 x 10.4 x 17.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Biochem, Supplements, Whey Protein, Biochem

Landelijk leven, biochem, 100% weiproteïne, natuurlijke smaak, 12. 3 oz (350 g) – natuurlijk weiproteïneisolaat (99% ononderbroken). 20 G eiwit. Gecertificeerd Glutenvrij. Non-gmo. Vrij van kunstmatige hormonen waaronder rbst en rbgh. Gemakkelijk verteerbaar.

99% lactose vrij. Soja vrij. Proteïne supplement. Van gras gevoed koeien. Zuiver. Gecertificeerd Glutenvrij. Heerlijk. Gras gevoed. Non-gmo. Gewoon 100% wei.

Biochem 100% wei is al meer dan 15 jaar een pionier in het vervaardigen van wei-eiwit en blijft vandaag leider in wei-eiwitten. Wij verzekeren dat onze eiwitten de hoogste kwaliteit zijn, door te kopen van grasvoeding koeien en alleen gebruik te maken van niet-GMO ingrediënten. Biochem 100% wei is ondervoerd en wordt gemaakt door gebruik te maken van een koude proces, chemische-vrije microfiltrering / ultrafiltreringsmethode die het grootste deel van ongewenste lactose, cholesterol en vet verwijdert, waardoor een zuiver wei-eiwitisolaat wordt gecreëerd. Ons wei-eiwitisolaat wordt afkomstig en gemaakt in u. s. een. En resulteert in een geweldig proeverij wei-eiwit dat een aantal van de immunoglobulinen en lactoferrine behoudt, evenals de 3 belangrijke vertakte keten aminozuren. Dit maakt biochem wei-eiwit uw pure oplossing om eiwit toe te voegen aan uw dieet, na-oefenherstel, of zelfs uw gewichtsbeheersdoelstellingen te ondersteunen. Gemaakt in onze gecertificeerde glutenvrije faciliteit, dit heerlijke eiwit mengt makkelijk om een ​​soepele en romige shake te vormen of als perfect perfect ingrediënt in uw ochtend havermout te proberen. Kies uit een van onze 3 klassieke smaken: een lichte vanille uit vanillebonen, romige chocolade uit cacao of onze natuurlijke smaak.

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g): Supplementen, Weiproteïne, Biochem

Ja gecertificeerd glutenvrij door gfco. org geen gist of tarwe ja gecertificeerd vegetarisch bij de ava geen soja of conserveermiddelen ja recycleerbare verpakking geen kunstmatige kleuren, smaken of zoetstoffen ja productie ondersteunen windenergie geen magnesiumstearaat ja koshermelk geen gmos Er is geen significant verschil tussen melk afgeleid van rbst- behandelde en niet-rbst behandelde koeien. Gebaseerd op spinsscan natuurlijk, 52 weken eindigend 12/27 / 15. goingorganic.nl Dit is uitstekend wei poeder. Oplossing onmiddellijk, maar meer dan dat, het heeft een romige textuur die ik niet in andere weiproducten vind. Het is ver, veel beter dan wat ik eerder gebruikte. Als u ooit goedkope weiproducten gebruikt heeft, dan is dit een cadillac in vergelijking met hen. Het is goed! Zo goed als het is, ging van 204 tot 175, over 4 maanden.

Voel geweldige, nul spijsvertering problemen. Waarschijnlijk zou het niet voor een medisch voedselproduct moeten zijn, maar dit smaakt echt beter dan alles wat ik heb geprobeerd (veel! Het platteleven is genaamd natuurlijke smaak maar het heeft een beetje vanille. Dit is de enige vanillevalle die ik heb gevonden zonder zoetstof! Het maakt niet uit wat voor soort zoetstof ze gebruiken, ze zijn allemaal walgelijk. Tweede favoriet is jarrow unflavoured. Ook geen zoetstof in het. Ik moet meer dan 40 gram eiwit per dag hebben en ik heb gelezen dat wei-eiwitisolaat het betere eiwit is na de maag-bypass-operatie vanwege hoe het wordt geabsorbeerd. Ik kan niet al dat eiwit een dag eten, dus dit is een makkelijke manier om het eiwit dat ik nodig heb te krijgen. Ik kan ook suiker niet tolereren en dit voegt geen suiker toe. Ik betaal bananen en door de bevroren mango's. Ik zet ze in een blender met water en ijsblokjes en elke dag heb je een mooie smoothie. Het kostte me een lange tijd om dit te vinden en ik hou ervan! Ik gebruik dit product om meer eiwitten te krijgen als lactovegetarische. Gevonden het veel hoger in de winkels – de smaak in smoothies is geweldig.

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g): Supplementen, Weiproteïne, Biochem

Ik wilde een wei-eiwit dat niet zo hoog was in calorieën en koolhydraten en tegen een goede prijs. Ik vond dat in dit wei-eiwit. Als ik op een koolhydratenetje gebruik, gebruik ik het in sommige van mijn bakken. Heel tevreden met de service en het product. Ik gebruik dit in de ochtend in een smoothie met ananasap en bevroren fruit. Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g) Lijkt me goed te werken. Hoge kwaliteit, niet te zoet of te sterk smaak. Gemakkelijk te mengen in verschillende drankjes. Aanbevolen. Goed, uitstekend. Een zeer goed wei poeder dat laag in suiker is. Ik gebruik dit product in gebakken desserts voor een zeer lage carb dieet, geweldig.

Review: Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 12.3 oz (350 g)

Bestellen was makkelijk smeechzy. Ik zal binnenkort weer bestellen! Hou van het weiproteïne. Na het drinken van zes mijl in de ochtend, drink ik het. Later in de dag word ik niet zo hongerig als ik vroeger ben. Ik verloor eigenlijk voor de eerste keer in een lange tijd. Een van de beter proeverij eiwit poeders die ik heb geprobeerd. Ik meng het met melk, een beetje suikervrije chocoladesirup en een banaan in de blender en het maakt een geweldig ontbijt op. Deze wei is zeer goed en hoog geconcentreerd eiwit, dat goed mengt met yoghurt en granola. Het is een geweldige boost voor de dag. Ik gebruik het ook in eiwit / fruit shakes of smoothies. Dit is een uitstekende bron van eiwit en lost zich volledig en bijna onmiddellijk op in wat je ook moet drinken of zelfs eten. Ik hou ervan en zweren erbij en heb het al jaren gedaan.

Het is het beste weiproteïnepoeder op de markt. Deze smaakte niet als iets wat eigenlijk een goed ding is omdat sommigen zo'n overweldigende smaak hebben, ik kan het niet tegenhouden! Dit is mijn favoriete merk tot nu toe, ik vind het leuk om koffie met een halfmelk half water aan het mengsel toe te voegen en het proeft vrij goed. Ik raad de suikervrije aan, maar ze zijn erg lief (zoet met Stivia) en ik hou niet van de na-smaak. Ik hou niet van de smaak die een beetje chemisch is. Ik moet dit mengen met cacaopoeder om deze fles af te maken. Ik gebruik het in mijn smoothies! Geweldig. We bevinden ons nu in een nieuwe fase van sportvoeding waarbij de aandacht niet zozeer uitgaat naar de kwaliteit van de onbewerkte eiwitstof, maar naar het productieproces. Leer hoe u uw whey naar keuze kunt gebruiken om aan deze gezondheids- en fitnessdoelen te voldoen. Maar er zijn zeker enkele belangrijke die consistent lijken, inclusief zware metalen, natuurlijke smaak die eigenlijk msg is, onnodige vulstoffen, aspartaam, enz. Er zijn meerdere eiwitpoeders beschikbaar via mt. Er zijn drie hoofdtypen commercieel verkrijgbaar wei-eiwit: wei-eiwitisolaat, wei-eiwitconcentraat en wei-eiwithydrolysaten.

 Aan de andere kant, alleen omdat een weiproteïne duur is, betekent nog niet dat het de moeite waard is. Om het potentieel voor spiergroei en reparatie maximaal te benutten, distribueren. 100% Akkoord dat, hoe dichter je bij ingrediënten in hun natuurlijke staat komt, hoe beter je lichaam gaat doen om ze te herkennen als voedingsstoffen en niet als vreemde stoffen. Daarom kan de opname van cysteïne-rijke eiwitbronnen effectief blijken te zijn in het verhogen van de re-synthesegehalte van glutathione door het verschaffen van ruime hoeveelheden cysteïne aan de aminozuurpool. Biochem 100% wei-eiwit bevat 100% puur ultra-gefilterd / micro-gefilterd (UF / mf) wei-eiwitisolaat, de beste kwaliteit en het meest eenvoudig geassimileerd wei-eiwitisolaat op de markt. Als je probeert om af te vallen, vet te verliezen, spieren te krijgen of meer eiwitten aan te brengen, kijk hier dan eens naar! Een in 2013 gepubliceerde studie in het mediterrane tijdschrift voor voeding en metabolisme toonde aan dat wei-eiwit kan helpen de calorie-inname te verminderen als gevolg van verschillende fysiologische mechanismen. Het enige ding is dat, zoals witte rijst, het niet komt met een natuurlijk assortiment micronutriënten, dus zorg ervoor dat je genoeg krijgt van die uit andere bronnen (zoals lever! Zoals ik al eerder zei, ik mag niet koffie krijgen omdat het veroudert.

Plantaardige eiwitsupplementen, en met name bruine rijst en erwtenproteïne, zijn net zo effectief in het helpen opbouwen van spieren (of andere trainingsdoelen bereiken) .Het aminozuurgehalte in wei-eiwit is de belangrijkste factor dat beïnvloedt de verzadiging, aldus onderzoekers.