Goingorganic.nl

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 24.6 oz (699 g)

BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 24.6 oz (699 g) by Country Life Supplementen, Weiproteïne, Biochem

€ 27,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 24.6 oz (699 g)
Prijs: € 27,90
Inhoud: 0.88 kg, 16 x 16 x 17.8 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Biochem, Supplements, Whey Protein, Biochem

Landelijk leven, biochem, 100% weiproteïne, natuurlijke smaak, 24. 6 oz (699 g) – natuurlijk weiproteïneisolaat (99% onveranderd). 20 G eiwit. Gecertificeerd Glutenvrij. Non-gmo. Vrij van kunstmatige hormonen waaronder rbst en rbgh. Gemakkelijk verteerbaar. 99% lactosevrij. Soja vrij. Proteïne supplement.

Nu van gras gevoed koeien. Gecertificeerde veganistisch-Amerikaanse vegetarische vereniging. Kosher zuivel. Zuiver. 100% Whey-eiwit is voor iedereen die extra eiwitten wenst in hun dagelijkse dieet. Biochem 100% wei is al meer dan 15 jaar een pionier in het vervaardigen van wei-eiwit en blijft vandaag leider in wei-eiwitten. Wij verzekeren dat onze eiwitten de hoogste kwaliteit zijn, door te kopen van grasvoeding koeien en alleen gebruik te maken van niet-GMO ingrediënten. Biochem 100% wei is niet gedenatureerd en wordt gemaakt door gebruik te maken van een koude proces, chemische-vrije microfiltrering / ultrafiltratie methode die het grootste deel van ongewenste lactose, cholesterol en vet verwijdert, waardoor een zuiver wei-eiwitisolaat wordt gecreëerd. Ons wei-eiwitisolaat wordt afkomstig en gemaakt in u. s. een. En resulteert in een geweldig proeverij wei-eiwit dat een aantal van de immunoglobulinen en lactoferrine behoudt, evenals de 3 belangrijke vertakte keten aminozuren. Dit maakt biochem wei-eiwit uw pure oplossing om eiwit toe te voegen aan uw dieet, na-oefenherstel, of zelfs uw gewichtsbeheersdoelstellingen te ondersteunen. Gemaakt in onze gecertificeerde glutenvrije faciliteit, dit heerlijke eiwit mengt makkelijk om een ​​soepele en romige shake te vormen of als perfect perfect ingrediënt in uw ochtend havermout te proberen. Kies uit een van onze 3 klassieke smaken: een lichte vanille uit vanillebonen, romige chocolade uit cacao of onze natuurlijke smaak.

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 24.6 oz (699 g): Supplementen, Weiproteïne, Biochem

Geen kunstmatige smaken, kleuren of zoetstoffen. Gewoon 100% wei. Geen significant verschil is gebleken tussen melk afgeleid van rbst behandelde en niet-rbst behandelde koeien. goingorganic.nl Ik kocht dit om mijn eiwitinname op dagen aan te vullen die ik meestal vegetarische maaltijden eet. Voor het eiwitgehalte is het vrij laag in calorieën. Ik pas de portiegrootte aan om de hoeveelheid dagelijkse eiwitinname die ik nodig heb om te maken. Het maakt een goede melk schudden door het met sojamelk en gebroken ijs in de blender te combineren. Ik heb het ook gebruikt met eieren, yoghurt en vruchtensap. In de kist die ik heb gekocht, werd de schepel halfpad in de blik begraven, dus ik realiseerde me niet eens dat het met een meetschaal kwam tot ik meerdere porties had gebruikt. Bij prijsstelling per portie en gezien het eiwit- en caloriegehalte, is dit een betere waarde dan de meeste eiwitpoeders. Ik hou van de smaak van deze vlakte, natuurlijke smaak wanneer het met melk gemengd wordt. Ik gebruik het tweemaal per dag om mijn eiwit inname te vergroten en ik hou ervan om het elke keer te drinken.

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 24.6 oz (699 g): Supplementen, Weiproteïne, Biochem

 Ik hou van dit wpi eiwit. Het werd aanbevolen door mijn persoonlijke trainer en het heeft mij veel geholpen. De smaak is goed, het mengt goed en het is lactosevrij. Ik zal het kopen, zolang ze het maken. Cp, ik heb dit in plaats van de wei aanbevolen op het vetplan, en het doet het heel goed voor veel minder. Zeer verteerbaar en de smaak is ook niet zo lekker – mengt heel goed. We gebruiken dit wei-eiwit als onderdeel van de 6-jarige behandeling door drs eades & eades. Proeft goed, laag carb, 20g eiwit per portie, en werkt als onderdeel van het gewichtsverlies en verbeterde metabolisme regime die door de eades wordt voorgesteld. We verloren gewicht, verlaagde cholesterol en bp drinken twee shakes per dag. Geen additieven en het is 90% onveranderd. Geweldig product, redelijk geprijsd. Zoals altijd heeft webshop lage prijzen en snelle service. Uitstekende waarde en goede kwaliteit wei.

Neutrale smaak zonder enige van de kunstmatige additieven gevonden in andere eiwitpoeders. Ik heb het toegevoegd aan de smoothie (veg plus fruit). Echter, het veroorzaakte een beetje burp probleem. Ik denk dat het niet goed is om het met het fruit te mengen alhoewel de smaak goed is. Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 24.6 oz (699 g) Het is niet goed om dit wei-eiwit ook met kabeljauw visolie te eten. Het gaat veel veel problemen veroorzaken. Uitstekende waarde en goede kwaliteit wei. Ik gebruik deze wei protien al twee jaar, bijna elke dag. Ik heb veel verschillende eiwitten geprobeerd van vitamine winkels en natuurlijke levensmiddelenwinkels en raakte eindelijk aangesloten op deze. Het is een van de meest natuurlijke wei-eiwit poeders die ik heb gevonden die gebruik maakt van natuurlijke vanille aroma's en geen zoetstoffen.

Review: Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Natural Flavor, 24.6 oz (699 g)

Ik ben net begonnen met het kopen van dit van webshop, omdat het veel goedkoper is dan het kopen van volwassene. Ik gebruik het meestal in fruit smoothies, maar gebruik het soms gemengd met melk en heb geen probleem met textuur na het goed schudden. Ik heb nogal een paar merken gebruikt en heb hier al twee jaar vastgehouden. Geen smaak dus het mixt met alles. Goede duurzame energie. Uitstekend product, klein na smaak, mengt makkelijk, deze wei is ongesoet, wat ik veel liever heb. U kunt altijd uw eigen zoetstof toevoegen indien nodig. De smaak is goed, als een beetje kunstmatig (om welke reden dan ook). Ik heb de neiging om een ​​paar uur na het gebruik van dit als amealvervanging (met d-ribose, bcaa, enzymen en bessen) een beetje teleur te voelen. Ik ben niet gek over hoe het smaakt. OK denk ik. Maar ik zal niet terugkopen. Mijn favoriete wei-eiwit, 2e is wei factoren – zowel in natuurlijke smaak, ongebakken.

Bedankt voor het kousen van beide. Ik heb andere whey eiwit poeders geprobeerd, maar blijf terugkomen op deze. Het mengt goed en heeft geen vreemde smaak die anderen doen. Ik geloof dat het een kwaliteitsproduct is en het geld waard is. Eenvoudig te verteren en de natuurlijke smaak is handig, omdat u het ook met andere producten kunt mengen of op uw manier smaak. Goedkoop op basis van een stuk, smaakt goed, mengt met bannanas en aardbeien heel goed. Ik gebruik dit om eiwitten toe te voegen aan mijn dochters dieet. Ze heeft gematigdheidsstoornissen en een zelfbeperkend dieet, dus eet zelden vlees. Ik maak smoothies hiermee en voeg elke ochtend een halve schepje toe aan haar warme ontbijtgranen. Robert, Texas, Texas. Ben gebruik sinds 2005 – mengt goed met vers fruit smoothies en oj. Ik maak ook organische chacao 100% met ijs, en organische amandelmelk en wei.

Maakt heerlijke chocolade shakes met een beetje stevia voor zoeter. Wanneer u alleen groenten en fruit smoothies eet voor de dag, is het goed voor het eiwit, omdat de suiker hoog is in de fruit smoothies. Ik gebruik deze poeder elke ochtend met vers gemaakt sap. Het lost zich gemakkelijk op met roeren – geen klontjes – een zeker pluspunt. Veel mensen zijn tot op zekere hoogte lactose-intolerant, dus een lactosevrij wei-eiwit betekent rondom een ​​betere verteerbaarheid en minder maagklachten. Het is voldoende als je het overdag opeet, het lichaam redt het eiwit veel langer dan dat, dus het zal hoe dan ook worden gebruikt voor je spieren. Beperk uw eiwitverbruik tot binnen de grenzen van uw specifieke vereisten. Ook helpt het behoud van de biologische waarde van het wei-eiwit door het gebruik van lage temperaturen in zijn filtratie. Het kwam zomaar in me op na jarenlang lezen van veel gezonde opheffende mensen die zeiden dat ze een uc- of crohnziekte of een soort ontsteking van de darm hebben, het kan geen organisch en gezond voedsel zijn dat ze aten, velen dronken zelfs geen frisdrank of aten junkfood, ze aten gezond het hele jaar door, behalve de suppletie.

Een ander ding is dat meer mensen deze darmklachten hebben maar waarschijnlijk niet melden en gewoon doorgaan met het bodybuilding-supplement te denken dat hun lichaam zich zal aanpassen, maar dat doet het niet. Het clean-labelproject meet de niveaus van zware metalen, bpa, pesticiden en andere verontreinigingen (meer dan 150 in totaal) in eiwitpoeders en -dranken. ik hou van dit eiwit, maar controleer je containers als ze aankomen ik hou van dit eiwit, maar controleer je containers wanneer ze aankomen. Het gebruik van een wei-eiwitconcentraat bij de behandeling van patiënten met gemetastaseerd carcinoom: een fase i-ii klinische studie. Hij zou echt het artikel moeten lezen dat ik over testosteron schreef om het belang te begrijpen van het verwijderen van pesticiden, herbiciden en andere toxines die de testosteronniveaus en dus de spieraanwinst schaden. In dit geval is het gedeeltelijk gehydrogeneerde kokosolie in de vorm van kokosnootpoeder, dat ook vaste maïsstroop, suiker, soja en carrageen bevat. Reacties van glutahtione-systeem en antioxidante enzymen op uitputtende oefeningen en hydroperoxide. Dus, is Kylies oogschaduw eigenlijk glutenvrij – laten we het hopen, anders zijn we terug met meer over dit heerlijke, als niet voedzame verhaal.

 Wei-eiwitpoeder is bijzonder effectief wanneer het wordt gegeten na de training vanwege de snelle spijsvertering en de overvloed aan leucine.