Goingorganic.nl

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Sugar Free, Chocolate Flavor, 12.5 oz (355 g)

BioChem, 100% Whey Protein, Sugar Free, Chocolate Flavor, 12.5 oz (355 g) by Country Life Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten

€ 16,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Sugar Free, Chocolate Flavor, 12.5 oz (355 g)
Prijs: € 16,50
Inhoud: 0.48 kg, 17.8 x 10.7 x 10.7 cm
Productcategorie: Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten, Supplements, Whey Protein, Whey Protein Undenatured

Landelijk leven, biochem, 100% weiproteïne, suikervrij, chocoladesmaak, 12. 5 oz (355 g) – Wei-eiwitisolaat (99% onveranderd) poeder. 20 G eiwit. 90 calorieën **. Non-gmo. Gecertificeerd Glutenvrij. Vrij van kunstmatige hormonen waaronder rbst en rbgh.

Gemakkelijk verteerbaar. 99% lactose vrij. Eiwit poeder. Nu van gras gevoed koeien. Zuiver. Heerlijk. Gecertificeerde Vegetarische Amerikaanse Vegetarische Vereniging. Kosher zuivel. Nu uit biochem, het # 1 wei eiwit ***, komt de speciaal geformuleerde 100% suikervrije wei. Onze suikervrije wei is gemaakt zonder suiker, en wordt alleen geszoet met een kwalitatief hoogwaardige Rebiana, afgeleid van Stevia leaf extract. Suikervrije wei snijdt de calorieën tot 90 calorieën per portie en behoudt nog steeds een zoete, heerlijke smaak. Net als onze originele 100% wei, zorgen we ervoor dat onze eiwitten van de hoogste kwaliteit zijn, door te kopen van grasvoeding koeien en alleen gebruik te maken van niet-GMO ingrediënten. Biochem 100% wei is niet gedenatureerd en wordt gemaakt door gebruik te maken van een koude proces, chemische-vrije microfiltrering / ultrafiltratie methode die het grootste deel van ongewenste lactose, cholesterol en vet verwijdert, waardoor een zuiver wei-eiwitisolaat wordt gecreëerd. Ons wei-eiwitisolaat wordt afkomstig en gemaakt in u. s. een.

En resulteert in een geweldig proeverij wei-eiwit dat een aantal van de immunoglobulinen en lactoferrine behoudt, evenals de 3 belangrijke vertakte keten aminozuren. Of u nu simpelweg uw suikerinname wilt verminderen of minder koolhydraten probeert te eten, biochem wei-eiwit is uw pure en suikervrije oplossing om eiwitten toe te voegen aan uw dieet, na-oefenherstel of zelfs uw gewichtsbeheersdoelstellingen te ondersteunen. Geschikt in onze gecertificeerde glutenvrije faciliteit, dit heerlijke eiwit mengt makkelijk om een ​​soepele en romige shake te vormen of als perfect compleet ingrediënt in uw ochtend havermout te proberen. Geen kunstmatige smaken, kleuren of zoetstoffen hier. Gewoon 100% wei. 100% Whey-eiwit is voor iedereen die extra eiwitten wenst in hun dagelijkse dieet. ** Niet een voedsel met lage calorieën. Geen significant verschil is gebleken tussen melk afgeleid van rbst behandelde en niet-rbst behandelde koeien. *** Gebaseerd op spinsscan natuurlijk biochem wei-eiwit vanille 52 weken eindigend 11/23 / 13. goingorganic.nl Een goede smaak, romige textuur, hoge kwaliteit van geïsoleerde eiwitten. Organisch en zoeter met zstevia. Geen kunstmatige smaken en geen lactose. Het is perfect voor een pre- en post-workouts. Ik hou ervan. Ik beveel het aan. Zoals dit beter dan de andere smaken in dit bedrijf, kocht het als een kort gedateerd verkoopartikel, anders is het een beetje duur.

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Sugar Free, Chocolate Flavor, 12.5 oz (355 g): Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten

 Smooth, chocolatey, glutenvrij, een van de lekkerste eiwit shakes die ik heb geprobeerd. Ik vind dit product soja vrij en glutenvrij! Maar de smaak is als medicatie, zoals de titel suggereert dat het ruikt en smaakt als lippenstift, bedoel ik slecht, tot het punt dat we (3 van ons het probeerden) moesten denken aan een manier om het eetbaar te maken. Ik zeg niet dat het een slecht product is maar voor ons smaak en hoge prijs maakte het slechts waard van 2 sterren. Denaturering van eiwit vernietigt de belangrijke eiwitfracties, waardoor de biologische activiteit of effectiviteit van het eiwit wordt verlaagd. Bovendien wordt het effect van wei op verzadiging en voedselinname gemedieerd door de afgifte van ghreline en andere verzadigingsinducerende hormonen. Ook, hier zijn een paar vragen als je het niet erg vindt. Fundamenteel eiwit is een 100% zuiver, niet-gedenatureerd wei-eiwitconcentraat dat geen toevoegingen, geen vulstoffen, geen kleurstoffen en geen kunstmatige zoetstoffen bevat. 100% puur whey-isolaat proteïnepoeder – cross-flow micro-gefilterd (Cfm) Weiproteïneproteïnepoeder gebruikt alleen de hoogste kwaliteit ingrediënten die u het zuiverste wpi-eiwitpoeder op de markt bieden. Wei bevat ook lactoferrine, dat je bloedvaten schrobt. Langzame en snelle voedingseiwitten differentiëren postprandiale eiwitaantrekking op verschillende manieren.

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Sugar Free, Chocolate Flavor, 12.5 oz (355 g): Supplementen, Weiproteïne, Niet-Gegenereerde Wei-Eiwitten

Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Sugar Free, Chocolate Flavor, 12.5 oz (355 g)

Review: Country Life, BioChem, 100% Whey Protein, Sugar Free, Chocolate Flavor, 12.5 oz (355 g)

In gevallen waar een snellere eiwitbron gewenst is (misschien een pre-brandstof voor een snelle training, of eiwitsynthese bij ouderen), dan kan een gehydrolyseerd wei-eiwit extra voordelen geven in vergelijking met een weiconcentraat. Synthetisch carrageen is een andere die irriterend voor de spijsvertering is. Er kunnen andere voorgestelde toepassingen zijn die hieronder niet worden vermeld. Nu we enkele van de meest voor de hand liggende en belangrijke voordelen van organische weiproteïne voor onze algehele gezondheid hebben gezien, is het belangrijk om te ontdekken hoe je de beste producten vindt die momenteel op de markt zijn. Dit maakt het eerste ding in de ochtend en het laatste ding voordat je naar bed gaat ideale tijden. Eiwit 17 met organisch gras gevoed wei-eiwit: dit geweldige product belooft 100% biologische, grasrijke wei-eiwitten van de boerderij naar de tafel te brengen. Vermijd alle wei-eiwitten die worden verwerkt, zoals wei-eiwitisolaat. Nadat ik had gedreigd om het in een laboratorium te laten testen om te kijken of het echt een koe was. We zijn ook van mening dat je eiwitshake 100% natuurlijk en heerlijk moet zijn. Sterker nog, ze kwamen tot de conclusie dat het eten van meer eiwitten in feite gunstig was voor de gezondheid van de botten (34).

Lees uw etiketten altijd goed, en houd rekening met uw persoonlijke balans. Bovendien is hydrolysaat-eiwit zeer zacht voor het spijsverteringsstelsel in vergelijking met ander eiwit. Lees hieronder voor meer informatie over oorsprong wei isolaat. Om deze reden en andere gezondheidsvoordelen, raad ik aan wei-eiwit te gebruiken. Per fda zijn alle poedervormige zuivelproducten in de handel legaal verplicht om hittepasteurisatie (161 graden f gedurende 15 seconden) te ondergaan om te worden verkocht. Ons belangrijke verkoopargument is de voedingswaarde die nog in onze wei zit en die alleen komt van dingen doen die de beste methode zijn in elke stap van het proces. Ik begrijp dat mensen soms ten onrechte zullen oordelen dat mensen met spiermassa steroïden gebruiken, dunne mensen niet eten, dikke mensen te veel eten, mensen met grote borsten hebben implantaten, enz.

 Lees alles over vitamine D en hoe dit helpt de opname van ijzer, calcium, magnesium, fosfaat en zink te verbeteren. Het is gefabriceerd met behulp van wei die nog over is van de manufaturering van kaas en door zuurverwerking, wat betekent dat er geen biologisch actieve peptiden overblijven. Rauwe groene organische stoffen is een bedrijf dat van de grond af opgebouwd is op het idee van consciëntieusheid en duurzaamheid. Lf is een krachtige antioxidant en remt sterk ijzerafhankelijke reacties van vrije radicalen door ijzer direct te binden. Dit is gewoon logisch voor mij, maar ik ken geen enkele wetenschap die bewijst dat dit het geval is. Maar extreem kieskeurigheid kan een teken zijn van spijsverteringszwakte en onbalans in de darmflora die gecorrigeerd kan worden met de hulp van een gekwalificeerde beoefenaar die gespecialiseerd is in het helen van voedselgevoeligheden. Er zijn een aantal weiproducten op de markt, maar helaas zullen veel van deze u niet de gezondheidsvoordelen geven die verbonden zijn aan hoogwaardige wei.