Goingorganic.nl

Country Life, Bone Solid, 240 Capsules

Bone Solid, 240 Capsules by Country Life Gezondheid, Bot, Osteoporose

€ 19,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Country Life, Bone Solid, 240 Capsules
Prijs: € 19,00
Inhoud: 0.66 kg, 8.6 x 8.6 x 16 cm
Productcategorie: Gezondheid, Bot, Osteoporose, Health, Bone, Osteoporosis

Land leven, bot vast, 240 capsules – opgericht 1971. Triple action. Met boren, mcha en vitamine k. Gecertificeerd Glutenvrij. Met gepatenteerde fruitex b. Klinisch bestudeerde mcha en vitamine k. Voedingssupplement. Klinisch aangetoond dat: het minerale gebruik vergroot. Versterking van botten. Ondersteun de botmetabolisme. Onze belofte van integriteit. Authenticiteit. Netheid. Versheid. Consistentie.

Nauwkeurigheid. Bone solid. Het calcium dat in botstof aanwezig is, is microkristallijne hydroxyapatiet (mcha), een vorm van calcium dat het dichtst bij de natuurlijke botensamenstelling van het lichaam ligt. De structuur van mcha is dat van calciumfosfaat en 90% van het calcium van het lichaam wordt opgeslagen in de botten in deze vorm. Om te helpen bij botvorming worden vitaminen k1, k2 en d3 in royale hoeveelheden toegevoegd. Een klinische studie onder post-menopauzale vrouwen over een periode van 3 jaar liet zien dat deze vitaminen een goede rol spelen in botmetabolisme. Bone solid bevat ook fruitex b, die een gepatenteerde vorm van boron bevat. Boron kan helpen om de gezondheid van de bot te ondersteunen. Plattelands leven. Landleven is gepassioneerd over het helpen van mensen om een ​​gezond, actief leven te leiden. Al meer dan 4 decennia zijn we toegewijd aan het maken van de hoogste kwaliteit supplementen. In het land leven is integriteit ons ingrediënt # 1. Elk product wordt streng getest om te verzekeren dat het maatregelen oplevert tegen de 5 integriteitsnormen van het landleven: authenticiteit van ingrediënten. Hygiëne van ingrediënten. Versheid van ingrediënten. Consistentie van de formule, en.

Country Life, Bone Solid, 240 Capsules: Gezondheid, Bot, Osteoporose

Nauwkeurigheid van de etikettering. Wist u dat botverlies begint voor velen van ons op 30 jarige leeftijd? Of u nu een man of vrouw bent, u begint de botdichtheid jaar na jaar te verliezen. Een belangrijke stap is om regelmatig uw calciumintake van calcium en vitaminen k1, k2 en d3 te verbeteren. Het introduceren van botstof, een speciaal geformuleerd product dat een unieke natuurlijke vorm van calcium bevat, evenals andere mineralen die uw lichaam herkent als vergelijkbaar met zijn eigen natuurlijke botsamenstelling. Door de driedubbele werking van het botstof, wordt het calcium van uw lichaam beter aangevuld en verhoogd: de drievoudige werking van botstof: verhoogde minerale toepassing: microkristallijne hydroxyapatiet (mcha) is identiek aan de natuurlijke botensamenstelling van het lichaam. Versterkt botten: deze krachtige formule van mcha gecombineerd met voedingsstoffen zoals vitamines k1, k2 en d3 bouwt en beschermt botten. Ondersteunt botmetabolisme: bot wordt door het lichaam geregenereerd en gaat door een metabolisch proces.

De opname van voedingsstoffen zoals vitaminen k1, k2 en d3, helpt bij dit proces voor betere botsteun. Voldoende calcium en vitamine d gedurende het hele leven, als onderdeel van een evenwichtig dieet, kan het risico op osteoporose verminderen. goingorganic.nl Ik ben verrast om te lezen in de productbeschrijving: vitaminen k1, k2 en d3 worden in royale hoeveelheden toegevoegd. Landleven bood me dat ze eigenlijk slechts 11mcg van de dure bewezen vorm van vitamine k2 (mk7) menaquinone-7 bevatten. Mk-7 is van vitaal belang om calcium in de botten te krijgen in plaats van tussen de gewrichten waar het aan artritis zal toevoegen. U heeft 45mcg nodig tot 200mcg per dag. K2 menaquinon-7 is de enige vorm van k2 die door onderzoek is bewezen om sterke flexibele botten te bouwen. Onderzoek, met name door een dr in Nederland, laat zien dat de andere vormen van k2 gewoon niet bewezen zijn om botten te bouwen. K1 is extreem goedkoop en doet niets meer dan stollingsbloed, terwijl k2-menaquinone-7, gemaakt door fermentatie, het moeilijkst is om er langs te komen en is erg duur: daarom hebben ze maar 11mcg! Ik waardeer ook niet dat deze magnesiumoxide in hen hebben. Dit is de goedkoopste, stingiest vorm van magnesium en wordt niet goed geabsorbeerd.

Country Life, Bone Solid, 240 Capsules: Gezondheid, Bot, Osteoporose

Dit en de stekende hoeveelheid mk-7 maakt me erg verdacht van de goede bedoelingen van dit bedrijf. Ze zijn een beetje duurder dan het nu merk botsterkte – 9,21 cent ten opzichte van nuwen 7,6 cent. Bonesolid heeft veel meer boor. Met een van deze bedrijven botbouwers, moet u ook apart k2 in het is mk-7 versie. Country Life, Bone Solid, 240 Capsules Goed nieuws is dat webshop andere merken verkoopt die u precies vertelt hoeveel k2-menaquinone-7 ze hebben: drs. Beste calciumbout maker heeft 80mcg mk-7, levend heeft 100mcg mk-7 tuin van het leven heeft 100mcg van mk-7. Het nieuws en de verhalen die er toe doen, werden doordeweekse ochtenden bezorgd. Vermijd het dragen van slippers en sportschoenen met diepe treden. Velen kunnen het zelfs nog steeds reciteren in het Latijn, Primum, Non Nocere. Haal van het vuur, breng over naar borden, voeg zout en peper naar smaak toe en garneer met peterselie.

Review: Country Life, Bone Solid, 240 Capsules

Deze factsheet is opgesteld door de gezondheid van vrouwen en beoordeeld door de medische adviesraad van de British Menopause Society. Het ontstaat wanneer de snelheid van resorptie te snel is of de formatie te traag is en zich vaker voordoet bij personen die niet de optimale piekbotmassa bereiken. De gemiddelde leeftijd voor heupfracturen is 81. Dit is een aanwijzing dat het supplement de productie en activiteit van osteoblasten in botten verhoogde. Effect van continue gecombineerde therapie met vitamine K2 en vitamine D3 op botmineraaldichtheid en functie bij postmenopauzale vrouwen. Daarom is het vooral belangrijk voor ouders, andere zorgverleners en kinderartsen om met kinderen en jonge tieners te praten over het ontwikkelen van gezonde gewoonten, waaronder het eten van calciumrijk voedsel en voldoende beweging krijgen. Maak je geen zorgen, want deze omvatten alles van het meest eenvoudige tot het intense: lopen, dansen, hardlopen, yoga, gewichtheffen, tuinieren en tennissen tellen allemaal mee! Afdeling gezondheid en menselijke diensten onder leiding van het kantoor van de algemeen chirurg om informatie in het rapport van de chirurg generaal van 2004 over gezondheid van botten en osteoporose beschikbaar te maken in duidelijke taal om de gezondheidsvaardigheden over dit onderwerp te verbeteren.

De cellen die verantwoordelijk zijn voor de regeneratie bieden nieuwe aanwijzingen voor het regenereren van weefsels. Een manier om het risico op botbeschadiging te minimaliseren, is de laagste dosis zo kort mogelijk te gebruiken om de ontsteking te verminderen. Meestal zullen artsen degenen met een lage botdichtheid vertellen om calcium te nemen of melk te drinken. De vrees voor deze bijwerkingen heeft geleid tot vele klinische richtlijnen om bisfosfonaatvakanties te vragen om het risico op deze zeldzame complicaties bij patiënten die al drie tot vijf jaar op bisfosfonaten zitten verder te minimaliseren. Vitamine K2 remt glucocorticoïde-geïnduceerd botverlies deels door de reductie van osteoprotegerin (Opg) te voorkomen.