Goingorganic.nl

Country Life, Dry Vitamin D, 1000 IU, 100 Tablets

Dry Vitamin D, 1000 IU, 100 Tablets by Country Life Vitaminen, Vitamine D3

€ 4,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Country Life, Dry Vitamin D, 1000 IU, 100 Tablets
Prijs: € 4,00
Inhoud: 0.11 kg, 4.3 x 4.3 x 8.4 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Land leven, droge vitamine d, 1000 iu, 100 tabletten – opgericht 1971. Waterdispergeerbaar. Bevordert bot-, tand- en immuungezondheid. Voedingssupplement. Kosher parve. Onze belofte van integriteit. Authenticiteit. Netheid.

Versheid. Consistentie. Nauwkeurigheid. Vitamine d aids in de absorptie van calcium, het bevorderen van bot-, tand- en immuungezondheid. goingorganic.nl Onmogelijk om vitamine d2 (ergocalciferol) in Canada te vinden. Als een veganist en als iemand die vitamine d, in combinatie met calcium, gebruikt om mijn osteoporose te beheren, waardeer ik het echt om dit te kunnen bestellen. Ik waardeer vooral de dosering die beschikbaar is bij dit specifieke product. Hou ervan! Probeer andere soorten vitamine d en konden het bloedniveau niet oplopen, maar deze lijkt te werken zonder mijn systeem te verstoren. Ik was erg blij om een ​​vegetarische vitamine d te vinden. Het product werd tegen een goede prijs aangeboden en kwam snel aan. Ik heb problemen om vet te verteren, dus dit product is geweldig voor mij. Ik neem elke dag een tablet en heb er nooit problemen mee gehad. Ook een uitstekende waarde, dit is geweldig, ik houd mijn schone huid uit de zon, om dit te waarborgen, zorgt het voor mijn vitaminenniveau. We gebruiken dit omdat het vegetarisch is, maar we wensen dat het in een hogere dosering kwam.

Goede prijs, fatsoenlijke dosering, en vooral veganistisch! Ik kan mijn vitamine d-niveaus per kwartaal testen en ik geloof dat het landleven werkelijk werkt op basis van de resultaten. Dit zijn fijne supplementen om die benodigde vitamine d te krijgen. Veel mensen weten niet dat degenen die de meeste vitamine krijgen, degenen zijn die het langst leven. De prijs is rite en vergelijkt het nu goed met voedselmerk. We zijn vegetariërs, dus ik heb het moeilijk gehad om ze te vinden, maar dit zijn echt geweldig. Zal ze blijven kopen. De meeste mensen weten niet dat ze niet genoeg vitamine d krijgen, ongeacht de hoeveelheid zonneschijn.

Country Life, Dry Vitamin D, 1000 IU, 100 Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

Mijn zoon voelde onmiddellijk energie binnen een paar dagen van het nemen van net als mijn kleindochter die 3 baby's in 3 jaar heeft gehad en was lage energie. Ik ben het nu al 2 jaar en voel me beter. Vergelijkbaar met retailleiderproducten, maar tegen een betere prijs en uitstekende absorptie-eigenschappen. Zeer goed, realiseerde zich niet dat ergocalciferol werd vervaardigd door vitamine-bedrijven, het is de superieure vorm voor mensen die geen lever- / nierenzymes hebben om het actieve vitamine d hormoon te produceren. Ik heb dit formulier al jaren gebruikt en ik voel me veel minder botpijn, hete flitsen en het immuunsysteem is een beetje beter. We zullen mettertijd zien als dit merk hetzelfde is als de andere die ik nam. Update juni 2012 met verloop van tijd zijn de voordelen van het nemen van deze vorm van vitamine d (d-2) cumulatief. Ik liep eens uit, en wat een verschil binnen een paar dagen! Een ander klein wonder. Ik ben zojuist geadviseerd door gerenommeerde bronnen en onderzoek dat vitamine d moet worden genomen in dezelfde natuurlijke vorm als in het lichaam. Vitamine d als cholecalciferol (d3) in plaats van ergocaciferol (d2). Een zeer belangrijk pro-hormoon- en neuro-steroïde in plaats van slechts een vitamine en de beste bron moet in aanvulling worden gegeven.

Country Life, Dry Vitamin D, 1000 IU, 100 Tablets: Vitaminen, Vitamine D3

We weten dat de zon onze beste leverancier is. Mijn 13-jarige hond heeft artritis en vitamine therapie is enorm helpen. Zo veel makkelijker om een ​​droge capsule te legen dan een tablet op te vullen. Hij zal de capsule vermijden, dus dit was de juiste oplossing. Erg goed. Zou dit product zeker aanraden. Geweldig om bij te dragen aan de winst in de sportschool. Als ik een vegetariër heb, heb ik dit product al jaren gebruikt. Toen werden de bloedonderzoeken beschikbaar, en bleek ik gebrekkig te zijn. Dus ik verhoogde mijn dosis (nu 4 tabbladen / dag): perfectie. Gelukkige dokter. Deze conversie vindt alleen plaats wanneer actieve vitamine D3 nodig is en is nauw geregeld, afhankelijk van uw niveaus van parathyroïdhormoon, fosfaat en een groeifactor die fgf23 wordt genoemd. Synthese van vitamine D in de natuur is afhankelijk van de aanwezigheid van UV-straling en daaropvolgende activering in de lever en in de nieren. Country Life, Dry Vitamin D, 1000 IU, 100 Tablets

Review: Country Life, Dry Vitamin D, 1000 IU, 100 Tablets

Serumconcentraties van 1,25-dihydroxyvitamine d2 en 1,25-dihydroxyvitamine d3 als reactie op aanvulling van vitamine d2 en vitamine d3. Ondanks de hoge therapietrouw was de incidentie van niet-wervelbreuken vergelijkbaar bij postmenopauzale vrouwen aangevuld met vitamine d 3 (initiële dosis van 200.000 iu gevolgd door 100.000 / maand) of placebo gedurende meer dan drie jaar in de vitamine d-beoordeling (Vida) studie (79). Kinderen die in de winter gedurende vier maanden 1.200 internationale eenheden vitamine D per dag kregen, verminderden hun risico op influenza met meer dan 40 procent. Nogmaals, het lijkt erop dat niet-capsule gebaseerde vormen van vitamine D3 moeilijk te krijgen zijn. Zeldzame uitzonderingen zijn luteïne-voedingsstoffen voor maculaire degeneratie, een veelvoorkomende oorzaak van blindheid – en vitamine D, de gouden jongen van vitamines. Bovendien, hoe donkerder uw huid is, hoe minder uvb-stralen er doorheen komen om vitamine D te produceren in de eerste plaats. Vanaf ongeveer eind maart / begin april tot eind september, zou de meerderheid van de mensen in staat moeten zijn om alle vitamine D die ze nodig hebben te verkrijgen van zonlicht op hun huid. Chromosomale receptor voor een vitamine d-metaboliet. Gegevens uit 14 onderzoeken, waarbij meer dan 25.000 vrouwen betrokken waren, toonden aan dat vrouwen met de hoogste vitamine D-spiegels minder kans hadden om borstkanker te krijgen dan vrouwen met lage niveaus.

Effectiviteit en veiligheid van vitamine D in relatie tot gezondheid van de botten. (48) Dergelijke studies hebben geen personen in de tijd te volgen, zodat ze kunnen ons niet vertellen of vitamine D-tekort geleid tot een toename tb risico, dan wel of het nemen van vitamine D-supplementen zou tb voorkomen. Bewijsmateriaal uit epidemiologische studies bij mensen suggereert dus dat, hoewel nog niet kan worden geconcludeerd dat suppletie met vitamine D gunstig is bij de preventie of behandeling van auto-immuunziekten, het redelijk is om aan te nemen dat het corrigeren van vitamine D-insufficiëntie en het handhaven van voldoende niveaus mogelijk het ziekterisico kan helpen verminderen ( 190). Dus, de hoeveelheid vitamine D die je van voedsel krijgt, hangt af van het voedsel dat je eet en hoeveel melk je drinkt. Een essentieel onderdeel van uw dieet, vitamine D heeft een aantal fysiologische functies, van het reguleren van calcium tot het regelen van genactiviteit. Josh Ax is op een missie om u en uw gezin te voorzien van de hoogste kwaliteit voedingstips en gezonde recepten in de wereld. De supplementen met calcium werden ook getest op de aanwezigheid van arseen, cadmium, lood en kwik. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (of rda) voor vitamine D is momenteel 600 IE per dag voor mannen en vrouwen in de leeftijd van 9 tot 70 jaar.

 Enerzijds vond een cross-sectionele analyse van 312.962 klinische monsters geen enkel bewijs van drempelwaarde voor p-suppressie in de goed gepaste curve die de omgekeerde associatie weergeeft tussen gepaarde metingen van serum-pde en 25-hydroxyvitamine d, zelfs met 25- hydroxyvitamine d-concentraties hoger dan 70 ng / ml (175 Nmol / l) (53). Epidemiologisch bewijs voor vitamine D en colorectale kanker. Vitamine d3 kan ook in supplementvorm of in voedingsmiddelen zoals zalm, makreel en haring worden geconsumeerd. Elk vitamine D-supplement dat voor dit rapport werd geanalyseerd, gebruikte vitamine D3 (Cholecalciferol) in plaats van vitamine d2 (Ergocalciferol). Bovendien werd het gebruik van hormoonvervangingstherapie niet overwogen in de studie naar het effect van vitamine D en calcium op de gezondheid van het skelet bij postmenopauzale vrouwen, hoewel het een belangrijke verstorende factor in deze populatie was (57, 76). Deze onderzoeken tonen aan dat wanneer de bloedspiegels van vitamine d onder de 50 dalen bij een vitamine d bloedtest (wat betekent dat de persoon een tekort nadert), een hogere supplementaire inname van vitamine A het probleem kan verslechteren. Su raadt aan om uw zorgverlener te vragen uw vitamine D-spiegel te controleren.

Zoals te verwachten, kunnen vitamine d-niveaus een duik nemen in de winter, wanneer zonlicht o zo schaars is.