Goingorganic.nl

Country Life, Iron-Tek, Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g)

Iron-Tek, Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g) by Country Life Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

€ 19,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Country Life, Iron-Tek, Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g)
Prijs: € 19,00
Inhoud: 0.59 kg, 9.4 x 9.4 x 15 cm
Productcategorie: Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder, Supplements, Amino Acids, L Glutamine, L Glutamine Powder

Landleven, ijzer-tek, glutamine poeder, 17. 6 oz (500 g) – schone prestaties. Hoge kwaliteit. Schoon prestatieproduct. Gecertificeerd Glutenvrij. Voedingssupplement. Ava-gecertificeerde veganist. Gmp gecertificeerd (goede productie praktijken). Ajipure aminozuren. Kosher.

Iron-tek glutamine poeder kenmerkt: vijf (5) gram l-glutamine per portie. Mengt makkelijk zonder blender. Geen nasmaak. Unflavored. Glutamine, het meest voorkomende aminozuur in het menselijk lichaam, helpt het spierweefsel te ondersteunen. Intense lichaamsbeweging maakt gebruik van de glutamine winkels van het lichaam. Glutamine is daarom een ​​belangrijk sportgerelateerd voedingsmiddel. Het is vooral geconcentreerd in spierweefsel waar het het meest overvloedige vrije aminozuur is.

Vrije vorm aminozuren zijn gemakkelijk beschikbaar voor verschillende toepassingen door de spieren en andere delen van het lichaam. Yster Tek Glutamine Poeder voordelen: helpt het lichaam spierweefsel te ondersteunen. Belangrijke sportgerelateerde voedingsstoffen. Draagt ​​bij aan de opslag van glycogeen in de spieren. Belangrijk onderdeel van glutathion, een mediator met antioxidant eigenschappen. Dit product is vervaardigd in een gmp geregistreerde faciliteit. goingorganic.nl Dit bleek farmaceutisch te zijn. Nu staat het gewoon van hoge kwaliteit. Ik vond het niet zo goed als kruis. De binnenzegel was open toen ik dit product kreeg.

Ik denk niet dat de productiestandaarden zeer hoog zijn. Goedkoop betekent geen betere deal. Na het proberen van een paar verschillende merken wordt het heel duidelijk wat goed of slecht glutamine betekent. De fijne textuur en smaak worden snel vervormd met de aanwezigheid van vulstoffen, of slechte kwaliteit. Landleven heeft hier een compromisloos product. Het zou de moeite waard zijn om Google Ajipure aminozuren, de gouden standaard in aminozuurproductie, te waarderen. Het is onaangenaam, wat goed is om de smaak van je shake niet te veranderen. Als het bij een shake wordt toegevoegd, mengen het goed – beter dan andere labels. Hoe dan ook, ik verkies het direct in een theelepel te eten en wat water seconden na te drinken. De effecten zijn goed: het helpt veel te herstellen na training. Ik heb dit gekocht om te helpen bij het genezen van een maagzweer (gevolg van orale pijnstillers na een niet-gerelateerde operatie). Eerst genezen mijn maag w / mastische gom, pepzingi, & dgl.

Country Life, Iron-Tek, Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g): Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

 Vervolgens kocht dit om het genezingsproces voort te zetten. Werkt geweldig Ik neem ongeveer 6 gram per dag in cranberry sap (op een lege maag). Helpt mijn buik en heeft het extra effect van het verbeteren van mijn stemming en energie. Sindsdien is dit een goede post-oefening supplement en dat het helpt bij het verhogen van gaba niveaus in de hersenen. Ook is aangetoond dat de carb-cravings worden verminderd en wordt gezegd in onderzoek om alcoholisten te helpen hun verslaving te overwinnen (google it). Sterk aanbevolen! Mengt grote, gladde, prettige smaak. Goede bron van eiwitten. Lijkt goed te zijn voor lekkende gut syndroom, in ieder geval lijkt ik wat verbetering te voelen.

Country Life, Iron-Tek, Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g): Supplementen, Aminozuren, L Glutamine, L Glutamine Poeder

Ook geholpen mijn blaas problemen. Echt geweldig! Ik hou van dit product, makkelijk een van mijn favorieten die ik weer en opnieuw zal gebruiken. Bevat 5 gram zuivere l-glutamine per portie. Het wordt aanbevolen om één afgeronde theelepel met 8oz water of favoriete drank te mengen. Eenvoudig en effectief. Prijs: 10/10. Gewoon 100 porties voor 21 $, zelfs als je het elke dag had, zou je 3 maanden duren.

Effectiviteit: 10/10. Gewoon geweldig! Ik heb dit soms tweemaal per dag, maar altijd ongeveer een uur voor slaaptijd met sojamelk. Doe precies wat het veronderstelt, de volgende dag vermindert mijn pijn. Dat laat me er zeker van zijn dat ik altijd in de sportschool kan gaan, omdat ik weet dat ik de komende dagen goed zal zijn. Ik heb het verschil gemerkt toen ik het product voor het eerst kocht en begon met het te gebruiken. Gewoon mijn na de training, die slechts 2 gram glutamine had. Country Life, Iron-Tek, Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g) Algemeen: 10/10. Eenvoudig, effectief product. Wordt niet meer kale botten dan dat. Geweldige prijs, veel porties, van een geweldig bedrijf, dit is het enige product dat ik zal gebruiken als alles wat ik zoekt, is gewoon glutamine. Naast de beste kosten per gram, is glutamine essentieel om een ​​hoog eiwit sinthesys niveau in je lichaam te houden, zeker aanbevolen voor iedereen die extra spieren snel wilt toevoegen of iemand die spierverlies wil minimaliseren tijdens het snijden!

Review: Country Life, Iron-Tek, Glutamine Powder, 17.6 oz (500 g)

Goed product, goede maat, iets wat ik niet zal stoppen met gebruik, goed om het herstel na intense trainingen te verhogen. Glutamine bestrijdt bepaalde chemo gerelateerde bijwerkingen zoals mondpijn en maagontsteking. Het is echter van onschatbare waarde, een wonder aa en het enige dat neuropathie bestrijdt. Als ik het niet neem, wordt mijn hand weer gevoelloos. Ik zou er niet mee zijn. Neem 2 gram per dag op een lege maag. Ik geloof dat het helpt bij herstel en spieropbouw. Prijs is het beste, en zo is de levering naar Europa.

Ik kan je niet vertellen wat het met mij doet, maar ik hou van het poeder. Het heeft bijna geen smaak, misschien een beetje zoet. Is makkelijk te mengen en het is verondersteld veel goede dingen te doen. Het helpt bij aandoeningen, zoals lekkende darm, ibs. daarom neem ik het en ook om mijn spieren levend te houden tijdens ziekte. Ik heb lange uren gewerkt en de man in de voedingswinkel heeft me verteld dat als ik glutamine en eiwit shakes neem, ik mijn spier niet zo snel zal verliezen als ik een paar weken niet meer ga werken. Het werkte en dit was een geweldige prijs op dit product. Ik zet een theelepel van nu voedselvergrote keten aminozuren poeder in ongeveer vier oz van omgekeerde osmose gezuiverd water. Het duurt ongeveer vier uur voor het poeder op te lossen zonder op te roeren) bij het slapen gaan, voeg ik 4 theelepels van nu voedingsmiddel l-argininepoeder en een theelepel landleven iron essential essentiële glutamine poeder toe en roer voorzichtig totdat het oplost.

Als de ingrediënten eerder in de dag worden gecombineerd, produceren zij ongewenste verbindingen in oplossing. Het mengsel heeft geen aangename smaak, maar het kan niet worden gezoet en heeft nog steeds het gewenste effect. Het moet onmiddellijk voor de slaap worden genomen, en minstens twee uur na het eten. Nog een keer. Er kan geen suiker in de bloedbaan zijn) terwijl ik droom, veroorzaakt de aminozuren mijn hypofyse om menselijk groeihormoon op bijna jeugdige niveaus te produceren. Ik eet een dieet dat geschikt is voor mijn metabolisme, en ik oefen. Ik ben vijfentwintig jaar oud, en ik heb het ongeveer vier jaar in verschillende vormen gedaan, en de enige bijwerkingen zijn meer energie, gewichtsverlies, een supplement-type effect en mijn haar is donkerder geworden.

Mijn haar was bijna helemaal wit. Het duurt ongeveer 2 maanden om een ​​merkbare verandering in haarkleur te veroorzaken). Ik zou aanraden met half dosering te starten en tot een volledige dosering te werken. Ik beveel aan dat vrouwen ongeveer de helft van een mannelijke dosering gebruiken. Net als bij alles. Als u gezondheidsproblemen hebt. Wees verstandig en vraag uw arts of het veilig is voor u. Bodybuilders kunnen hetzelfde mengsel dertig minuten duren voordat ze sneller worden opgebouwd), ik gebruik dit voor het repareren van de voering van mijn darm, samen met colostrum en oreganoolie om candida te bestrijden. Het geeft me goede resultaten. Zeer tevreden met het product tegen een zeer afordable prijs. Bedankt webshop voor de goede prijzen en lage verzendkosten voor Europa. Ik gebruikte jarrow.

 Maar dit is beter en je voelt het ook niet in de tanden. Het duurt van mijn buik af. Geweldig om dit product in poedervorm te hebben, omdat in plaats van veel capsules te nemen. Ik neem dit om te helpen mijn darm te genezen en te helpen bij de ontgifting van de lever. Goed product en goede prijs. Gebruik dit voor de gezondheid van de darm. Erg nuttig. Het is niet slecht dat ik niet in deze glutamine kon zien. Het werkt goed en ik zie resultaten, vooral als ik het voor het bed drink! In de ochtend tot pijn en geen slecht gevoel betekent dat het werkt!

 Ik neem deze elke dag als onderdeel van mijn regime voor colitis en ik heb veel verbetering gemerkt sinds ik het begon te nemen. Goede kwaliteit! Dit product heeft mij gehaald en de maagvoering beschermd en herbouwd. Ik heb me op een lege maag ingehaald, maar een beetje tegelijk en het is echt gegaan.