Goingorganic.nl

Country Life, Vegan D3, 5000 IU, 60 Vegan Softgels

Vegan D3, 5000 IU, 60 Vegan Softgels by Country Life Vitaminen, Vitamine D3

€ 14,90

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Country Life, Vegan D3, 5000 IU, 60 Vegan Softgels
Prijs: € 14,90
Inhoud: 0.14 kg, 9.1 x 5.1 x 5.1 cm
Productcategorie: Vitaminen, Vitamine D3, Vitamins, Vitamin D3

Country life, vegan d3, 5000 iu, 60 veganistische softgels – opgericht in 1971. Gecertificeerd. Glutenvrij. 100% plantaardige d3. Bevordert bot- en immuungezondheid. Voedingssupplement. Bevat vitashine d3. – Onze belofte van integriteit -. Authenticiteit. Netheid. Versheid. Consistentie. Nauwkeurigheid. Veganist D3. Vitamine d helpt bij het absorberen van calcium, waardoor sterke botten worden gevormd en onderhouden. Deze d3 is gemaakt van korstmossen, een plant, een natuurlijke bron van veganist d3.

Zonlicht is nodig voor het lichaam om natuurlijk d3 te produceren. Mensen die veel tijd binnenbrengen, of zonnebrand gebruiken, mogen echter niet voldoende niveaus van deze fundamentele vitamine produceren. Supplementen zijn nodig om te voldoen aan de dagelijkse eisen. Vitamine D bevordert bot- en immuungezondheid. De complementaire voordelen van vitamine d3 met calciumabsorptie zijn bekend, maar wist u dat vitamine d3 ook helpt bij het ondersteunen van ons immuunsysteem. Tot nu toe is de bron van vitamine d3 dierlijk afkomstig, en niet geschikt voor een veganistische levensstijl of degenen die een plantaardige vitamine verkiezen. Landleven biedt nu veganist d3 in een 100% plantaardige vorm. Om uw aanvullingsregime verder te aanvullen, probeer de levensduur van mijn levensduur van calcium en mineralen in mijn land. Verkrijgbaar in een reeks formules, potenties en maten die het beste aan uw behoeften voldoen. In het land leven is integriteit ons ingrediënt # 1. Elk product wordt streng getest om ervoor te zorgen dat het in overeenstemming is met de 5 integriteitsnormen van het landleven: 1) authenticiteit van ingrediënten, 2) hygiëne van ingrediënten, 3) versheid van ingrediënten, 4) consistentie van de formule en 5) nauwkeurigheid van de etikettering. Het bevat vitashine, een plantaardige vitamine d van laven, een natuurlijke bron van veganist d3.

Country Life, Vegan D3, 5000 IU, 60 Vegan Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

 Landleven leidt de weg met deze echt unieke d3 formule. Ja gecertificeerd veganist bij de ava geen gist of tarwe ja glutenvrij nee soja of melk ja recycleerbare verpakking geen zout of suiker ja productie ondersteunen windkracht geen conserveermiddelen geen kunstmatige kleuren geen kunstmatige smaken goingorganic.nl Ik was op zoek naar de meest bang voor de buck, en dit d3 gemaakt van laven lijkt gewoon dat te zijn. Het enige mogelijke probleem daarbij is dat de softgels worden gemaakt met carrageenan, dat een bestanddeel heeft dat controverse in de gezondheids- / supplement / organische gemeenschap veroorzaakt, doordat het schadelijk kan zijn. Dus, mensen die dit product kopen, dit is mijn suggestie: Bijt de softgels, trek de vloeistof d3 in je mond met je tanden, spuit dan de softgel uit. De smaak is helemaal aangenaam. De softgels zijn gewoon iets wat je echt niet nodig hebt om te innemen. Dit product is ook geweldig voor degenen van ons die willen dadden megadose. Sinds 50, 000 ius is slechts 10 softgels.

Ik heb wat bloedwerk gedaan om mijn vitamine d niveau te controleren, aangezien ik veganistisch ben en de hele dag werk (hoewel de meeste mensen, veganist of niet, vitamine d gebrekkig zijn). In juni 2012 was mijn vitamine d niveau 19 (het voorgestelde bereik is 30-100). Ik heb dit supplement gekocht, één daagliks genomen, en in maart 2013 was mijn vitamine d niveau tot 56! dat is al het bewijs dat ik nodig heb. Ik neem nu elke dag in de herfst en winter een mogelijke s af. A. D. En houd mijn immuunsysteem gezond. Uitstekend product! Ik heb nu twee flessen gekocht, geweldig veganistisch, ik hou van deze en ik heb veel mensen verteld over deze en ze hebben ze ook gekocht en zij houden ook van het. Ik heb het regelmatig en voelt het verschil in mijn energie.

Country Life, Vegan D3, 5000 IU, 60 Vegan Softgels: Vitaminen, Vitamine D3

Lichter aan de buik. Op tijd afgeleverd. Beveel het product aan, zeer goed product, mijn 25 (oh) d levels zijn eindelijk oké. Het werkt! Ik reageer erg om olie te vissen en ik wil geen schapen van d3 Dit product is het antwoord. Ik heb geen van de verkoudheid / griep gehad die er rondheen is gegaan. Mijn niveaus zijn geweldig. Echt ook van de kleine capsule. De winter komt, geen zon, dus ik gebruik deze veganist d3 om de dagelijkse behoeften van d3 vitamine te verhogen. Country Life, Vegan D3, 5000 IU, 60 Vegan Softgels

Review: Country Life, Vegan D3, 5000 IU, 60 Vegan Softgels

Ik vind het leuk, dat ze veganistisch zijn. Ik raad het aan. Beste d3 die we hebben gevonden als veganist, ik hield van dit merk. Hun softgel capsules zijn makkelijk te slikken, klein en zacht. Gezond verstandig Ik merk niet veel veranderingen aan, aangezien ik gezond ben en ze als aanvulling op mijn gewoonten meeneemt. Misschien helpen ze me om nog minder koude van dichtbij te vangen. Ik hou van dit merk, ongelukkig, nu is het duurder dan wanneer ik ze kocht, dus ik heb overgegaan naar mrm, en ze doen ook de truc. Als dit product veranderde prijzen, zou ik het graag opnieuw kopen. Het is mijn favoriete!

Hou van alles over hen. Vegan. Goed product. Verzending in tijd en veiligheid. Het levert een hoge dosis, wat ik zocht en ik vind het leuk dat het een kleine pil is en makkelijk in te slikken – ook helemaal vegetarisch en veganistisch, geen gelatine. Vitamine d3 is beschikbaar voor aankoop over de toonbank (Otc). Bovendien geeft thermische activering van previtamine d3 in de huid aanleiding tot verschillende niet-vitamine D-vormen die de vorming van vitamine d 3 zelf beperken. Recente mendeliaanse randomiseringsstudies vonden geen verband tussen genetisch lage concentraties van serum-25-hydroxyvitamine d en risico's op coronaire hartziekten, ischemische hartaandoeningen of hartinfarcten (200, 201), suggereren dat associaties gerapporteerd in observationele studies het gevolg kunnen zijn van verstorende of omgekeerde resultaten. oorzakelijk verband.

Het Amerikaanse tijdschrift voor klinische voeding. Hoewel cellulaire proliferatie essentieel is voor groei en wondgenezing, kan ongecontroleerde proliferatie van cellen met bepaalde mutaties leiden tot kanker. ) Kies voor verrijkte zuivelproducten (die het voedingsmiddel aan het eten hebben toegevoegd), vette vis en in de zon gedroogde paddenstoelen, die allemaal rijk zijn aan vitamine D. Volgens recent onderzoek is vitamine D3 ongeveer 85% beter in het verhogen en behouden van vitamine D-concentraties in het lichaam en produceert het 200 tot 300% meer vitamine D-opslag dan vitamine D2. De meest recente meta-analyse van vier prospectieve cohort, 17 geneste case-control en drie case-control studies vond een 38% verlaagd risico op colorectale kanker met hoge versus lage kwantielen van circulerende 25-hydroxyvitamine d concentraties (100). Er worden geen bijdragen aan serum 25 (Oh) d-spiegel aangenomen van blootstelling aan de zon en de aanbevelingen zijn volledig van toepassing op mensen met een donkere huid of verwaarloosbare blootstelling aan zonlicht. Tientallen studies zijn sindsdien uitgevoerd die de theorie sterk ondersteunen, maar dat betekent niet noodzakelijk dat vitamine D-supplementen het risico verlagen. Toch vonden twee recente meta-analyses van observationele studies een omgekeerde relatie tussen vitamine d-status en ziekteactiviteit bij ra-patiënten, beoordeeld met behulp van de ziekteactiviteitsscore 28 (Das28) (171, 172). De informatie mag niet worden gebruikt in plaats van een consult bij een deskundige in de gezondheidszorg of voeding.

We vonden een tros: 239 vitamine D-supplementen in verschillende vormen, waaronder softgels, tabletten, gummies, vloeistoffen en sprays.