Goingorganic.nl: Gewichtsverlies, Dieet, Creatieve Biowetenschap Gewichtsverlies Supplementen, Hcg Producten

hCG 1234, 2 fl oz (60 ml) by Creative Bioscience

hCG 1234 Creative Bioscience

€ 15,90

Ga naar webwinkel >>

Product: Creative Bioscience, hCG 1234, 2 fl oz (60 ml)
Inhoud: 0.16 kg, 12.7 x 7.6 x 5.1 cm
Categorieën: Gewichtsverlies, Dieet, Hcg Producten, Creatieve Biowetenschap Gewichtsverlies Supplementen

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Hi Tech Pharmaceuticals, Raspberry Ketones, 125 mg, 90 Capsules

Creatieve biowetenschappen, hcg 1234, 2 fl oz (60 ml) – onbeperkte ondersteuning. Gratis online toegang. Progress charts. Instructies. Recepten. Ontwerp de nieuwe jou. # 1 Verkoop van dieetmerk in de u. s. een. Voedingssupplement. ? Deze uitspraken worden verwezen naar het spin rapport data rapport 2011-12. mironon Dit is er nieuwe formule! Het bevat helemaal geen hcg en dat het het belangrijkste ingrediënt voor u is om te verliezen en te stabiliseren in fase 3 en 4. Vanaf januari 2012 kan Hcg niet meer gebruikt worden zonder een voorschrift. Fda heeft gebroken op deze homeopathische versies en nu zijn ze exclusief de hcg van hun producten. Lees bestanddelen. Ze gebruiken dezelfde fles, dus het is heel misleidend. Ik heb 15kg verloren en vertelde veel vrienden om te proberen.

Hou ervan dat dit ook met instructies en maaltijdlogboek komt. Net opnieuw besteld. Je voelt geen honger als je de maaltijden correct volgt! Geweldige prijs met een lage internationale verzending van Nederland. Ik ben 47 en ik heb nog nooit een dieet geprobeerd, vooral omdat ik dacht dat ik iemand zou doden als ik honger zou moeten worden en misselijk, duizelig, prikkelbaar en cranky zou worden. Maar met dit product viel ik in 21 dagen van 247 tot 219 pond en voelde me minder prikkelbaar en hongerig dan toen ik niet aan het dieet was. Ik heb het dieet bijna 100% gevolgd en het werkte. Ik ken mensen die dit hebben gedaan en het gewicht bleef voor een jaar af, dus ik hoop dat mijn resultaat gelijk is. Ik zal ook veranderingen aanbrengen in mijn dieet. Na dit dieet leerde mij dat ik niet zo veel moet eten, en ik kan eigenlijk zonder suiker en brood (vooral) leven waar ik van hou.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Now Foods, Cats Claw, 500 mg, 250 Veg Capsules

Creative Bioscience, hCG 1234, 2 fl oz (60 ml): Gewichtsverlies, Dieet, Hcg Producten, Creatieve Biowetenschap Gewichtsverlies Supplementen

Ik kijk ernaar uit om meer gezond te zijn. Probeer het, het werkt. Mijn man en ik hebben de druppels de laatste 3 weken gevolgd en na het bijgevoegde dieet en hij verloor 25 pds en 12 inch, en ik verloor 17 pds en 10 inches. We gaan de colo reinigen om te helpen bij de snelle gewichtsverlies. Geen honger en we voelen ons geweldig! Hcg druppels werken precies zoals beschreven. De eerste paar dagen van de cursus zijn moeilijk, maar wordt beter. Ik ben van 73kg naar 58kg gegaan. Dit duurde 2 gangen (2 flessen). Zo erg blij. Wonderfull product, maar houd er rekening mee dat het alleen werkt als u het dieetprotocol volgt. Ik heb 20 pond verloren, veel geluk en doe het gewoon! Wanneer u zich bij het protocol houdt, zal u afvallen. Ik nam deze volgens de aanwijzingen en ze werkden zoals beloofd.

Zelfs toen ik een keer bedroeg, vond ik dat ze nog steeds bleven werken. Zal zeker opnieuw proberen. Na de menopauze bleef mijn kilo gewoon maar ik oefende regelmatig. Op een dag was ik overgewicht. Het was zo frustrerend. Dit is de eerste keer ooit in mijn leven dat ik op een dieet ging. Binnen 3 weken ging ik van 72kg tot 65. Het was helemaal niet moeilijk en ik voelde me normaal zonder bijwerkingen. Ik gebruikte 54 kg voor de menopauze, dus ik zal het nog eens 3 weken proberen. Meestal denk ik dat dit dieet een echte oogopener was. Ik lees veel over voeding en het heeft mijn leven echt veranderd. Ik zal nooit meer junk food eten.

Creative Bioscience, hCG 1234, 2 fl oz (60 ml): Gewichtsverlies, Dieet, Hcg Producten, Creatieve Biowetenschap Gewichtsverlies Supplementen

Ik ben heel dankbaar voor deze les. Update: ik heb fases 3 en 4 afgerond en ik heb geen kilo meer aangestuurd. Ik ben nu tot 60kg. Dit werkt echt! Ik ben een ruwe, hoge vetcarbonaat met een laag vetgehalte. En dit hielp me verliezen. Net als bij andere hcg-producten en als u uw huiswerk op hcg hebt gedaan, weet u hoe het werkt (500 cals per dag, geen suikers, geen oliën op de huid, enz.) En dit product werkt zoals gezegd. Er waren geen bijwerkingen zoals puistjes of iets en ik verloor zelfs nadat ik een cheat had. Het heeft mijn eetlust gedood en soms moet ik onthouden om te eten.

Dat was goed om te weten dat ik de volgende dag wakker zou worden. Ik moet nog nog eens 20 pond verliezen, dus ik zal het waarschijnlijk opnieuw kopen om er mee te helpen. Creative Bioscience, hCG 1234, 2 fl oz (60 ml) Ik heb het item in goede staat ontvangen. Hcg heeft voor mij gewerkt, 12-18-2012 Is mijn 30e en laatste dag om het te nemen. Tot nu toe heb ik 21 pond in 29 dagen verloren. Ik heb ook sublingual b-12 complex er mee genomen. Ik heb genoeg om nog een ronde te gaan als ik dat besluit. Ik had geen bijwerkingen en ik ben ook op hoge bloeddrukmedicijnen. In mijn 3e week heb ik een 6 dagen stalletje gehad en bijna opgegeven, maar ik deed het niet. Ik heb ondersteuning geroepen en erop gehandeld. Dus als ik de stalletje niet had gehad, zou ik waarschijnlijk meer hebben verloren. Mijn gewicht bleef hetzelfde voor een paar dagen en ik moest echt geduldig zijn. Krijg ook alsjeblieft het dokter Simeons protocol, zonder dat, zal je verloren gaan. Je moet eten wat er wordt geïnstrueerd of anders zal je winnen.

Bekijk ook dit vergelijkbaar product:
Advance Physician Formulas, Forskolin, Coleus Forskohlii Extract, 100 mg, 60 Capsules

Review: Creative Bioscience, hCG 1234, 2 fl oz (60 ml)

Ik heb ook bedrogen op dankzegging en mijn verjaardag. Ik heb ongeveer 5 pond gewonnen. Voor het bedriegen. Dus ik denk dat ik meer kon hebben verloren als ik niet had gehad, maar over het algemeen denk ik dat ik de hoeveelheid dagen heb gedaan. Nu morgen ga ik verder naar fase 3, hoop iedereen die dit probeert, geef niet op! Dus ik heb het dieetprogramma door middel van injectie voor 3 ronde gedaan, dus weet ik heel goed wat ik kan en niet kan eten. Ik was strak op het budget dus ik belde deze druppels te kopen.

Deze druppels bevatten in feite dezelfde moleculaire structuur en formule als hcg, dus wat het doet is dat de functie van hcg nabootsen. Na het afronden van 23 dagen programma verloor ik bijna evenveel als het gebruik van Hcg injectie (gemiddeld 0,5 kg of 1 pond per dag). Volg gewoon dr simeon 500kcal protocol en niet cheat! Fyi, ik deed dieet sinds 13 jaar, dus mijn lichaamsmetabolisme is opgeblazen. Ik heb alles gedaan om gewicht te verliezen, het werkt pas in het begin. Het maakt niet uit hoe klein ik eet, ik blijf gewicht toenemen. Maar het dieet doet mij wonderbaarlijk. Ik geloof dat als het hcg dieet voor mijn opgebroken metabolisme lichaam werkt, het voor iedereen zal werken. De persoon die zei dat het niet werkte, moet het verkeerd doen. Hallo, ik heb hcg 1234 gebruikt, op een 30 dagen programma inclusief een calorieën dieet met 9,5Kgs. Zo eenvoudig te gebruiken en uiteraard zeer effectief. Dagelijks waren de weegschalen tussen 200g-1kg minder – het was ongelooflijk! Ik had een 4 week pauze en nu ga ik weer – 5 dagen in het en al 1,3kg naar beneden. Ik zal altijd hcg 1234 bij de hand hebben om mij te helpen behouden en mijn doelpunt te bereiken!

Mijn zus neemt dit en heeft 25 pond verloren. Cursus ze is bedrogen wat ze zei. Dat was met twee flessen. Ik heb het voor 2 weken gebruikt en ik heb 11 pond verloren. Ik hou ervan! Dit is het beste product dat ik in drie en een half weken 6,5 kilo heeft verloren. Ik heb andere hgc druppels gebruikt en deze zijn veruit de beste en voor de prijs is het een grapje zo goedkoop.

 Zorg ervoor dat u het protocol volgt op een t voor de resultaten! Had de hcg-injecties in het verleden geprobeerd en goede resultaten, maar het was erg duur. Een werk collega gebruikt dit product om gewicht te verliezen en het werkte voor haar, dus dacht dat ik het zou geven. Geweldige resultaten en ik ben heel erg blij met dit product. Niet veel kilo's laten vallen maar hebben zeker duizenden kwijt geraakt. Hou van de flexibiliteit van 500, 800, 1000 of 1200 calorieën opties. Heeft 500 gedaan toen ik de injecties deed en voelde alsof ik honger had en geen andere oefening kon doen dan lopen. Heeft u een fysieke veeleisende baan en eet 800 calorieën en slaat er helemaal niet op om zelfs een lichaamsbeweging te doen.

Doe het 42 dagen plan, zal een 6 weken pauze nemen en terugkomen om een ​​andere ronde te doen. Kan niet wachten tot 2015.