Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Lavender & White Tea, 4 fl oz (118 ml)

Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Lavender & White Tea, 4 fl oz (118 ml) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Lavender & White Tea, 4 fl oz (118 ml)
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.14 kg, 16.3 x 4.1 x 3.6 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen, Bath, Beauty, Deodorant Spray, Deodorant Womens

Crystal body deodorant, kristal essentie, minerale deodorant body spray, lavendel & witte thee, 4 fl oz (118 ml) – natuurlijke bescherming. Geen aluminiumchloorhydraat. Hypoallergeen. Vrij van parabenen. Veilig voor het milieu. Voorkomt lichaamsgeur 24 uur. Natuurlijke deodorant bescherming. Kristal Essentie Lavendel & Witte Thee, gemaakt van natuurlijke minerale zouten en ingevuld met de ontspannende aroma's van lavendel en witte thee, creëert een onzichtbare beschermende barrière tegen geur veroorzakende bacteriën.

 Lavendel, bekend als een anti-inflammatoire en witte thee, als een natuurlijke relaxant, combineert een essentie die plezier doet in plaats van de zintuigen te overwinnen. Kristallen essentie is langdurig, non-sticky, niet-kleuring en laat geen wit residu. goingorganic.nl Ik hou van de lichte geur en ik vind dat mijn hele onderarm de hele dag goed ruikt. Het is niet bedoeld om transpiratie te voorkomen. Die deos die doen zijn schadelijk voor de huid. Dit zorgt ervoor dat ik zelfs met zweet goed ruik. Ik hield van de lichte spray en lavendar geur. Misschien rook de oksels niet, maar de kleren zouden! Perspiratie zou nog steeds uitkomen en de kleding zagen, en dan zweet reuk zou verschijnen. Dus misschien is het meer bedoeld voor mild gebruik. Ik woon in hete vochtige Singapore en het werkt alleen als ik de hele dag in airco verblijft.

Sad. Dit is de perfecte deodorant voor mij. De bescherming is gewoon perfect, en de geur is verfrissend terwijl extra voordelen worden toegevoegd aan de lavendelolie. Smelt geweldig, niet te sterk, maar houd er rekening mee dat het slechts een deodorant is, dus u moet twee keer per dag toepassen. Voor mij moet ik omdat ik de meeste dagen trainen. Het ruikt echt goed! Maar het effect duurt slechts voor ongeveer een helft van de dag. Ik hou van kristallichaam deodorant dus ik heb besloten het met een geur te proberen (ik weet niet waarom, alleen voor een verandering denk ik). Hield niet echt van de geur. zal deze niet opnieuw kopen. Maar de deodorant werkt goed. Koop dit alsjeblieft: het is levensveranderend. Het werkt, ruikt goed en zet u in een ontspannende stemming. Smelt zo goed en doet wat het moet doen. Effectief, betaalbaar, koop het! Zeer aan te bevelen.

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Lavender & White Tea, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen

Hou van de zachte lavendelgeur. Zo is het natuurlijk kristal deo. Ik gebruik deze spray op mijn onderarms en dubbelzijdig met de verkochte kristalrol op coz in mijn super hete en vochtige weer, met behulp van een van de andere alleen snijdt het niet. Ik heb deze spray deo echt aanbevolen, ik hou van de geur en het werkt zo goed voor mij. Ik ben gestopt met deodoranten in de drogisterij, omdat ze vol toxinen zijn, en ik ben begonnen met gebruik te maken van natuurlijke en zelfgemaakte. Dus ik heb veel geprobeerd, maar deze werkt het beste voor mij en ook de geur is zo goed. Ik hou er gewoon van, zeker dat ik het weer zal kopen, misschien zal ik nog een aroma proberen. Please!

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Lavender & White Tea, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorante Vrouwen

 Als u een natuurlijke deodorand wilde proberen, wees ervan bewust dat als u deo uit de apotheek gebruikt en dan zal u het een of twee keer proberen en het zal niet voor u werken. Het is niet omdat een natuurlijk niet werkt maar uw lichaam is versierd om de drugshop te vormen en het werkt ook anders, het gaat ook om wat je eet. Dus als je slecht eten eet, zal je lichaam zich gedragen en als je lekker eten eet, zal je lichaam alleen natuurlijke deo nodig hebben. Werkt heel goed de hele dag en ik hou van de geur wanneer ik het eerst aanzet. Ik heb er een keer in mijn oog gekregen en het brandde niet eens, dat je weet dat het goed is voor je! Alleen terugzetten wachten op het in de ochtend maar kortstondig drama. Hou ervan en zou aan iedereen aanbevelen. Ik vind dit product echt leuk. De lavendelspray ruikt geweldig en zelfs na de sportschool ruik ik nog steeds goed. Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Lavender & White Tea, 4 fl oz (118 ml) Ik zal dit product zeker opnieuw bestellen. Ruikt mooi!

Ik was zo lang zoekt naar een geweldige deodorant en deze wint mijn hart! Deze deodorant laat mijn huid zo zacht en comfortabel voelen, maar het werkt echt. Ik heb geen onderarm geur en het is zacht genoeg dat het de huid niet irriteert. Ik ben een zeer zweetige persoon en dit heeft me goed gewerkt. Op zeer warme dagen buiten, is er soms een extra applicatie nodig. Ik woon dichtbij de evenaar. De spuitfles werkt echter niet altijd goed. Smulde lekker in de fles, maar deed niets voor mij. Zeer teleurgesteld, het is waar!

Review: Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Body Spray, Lavender & White Tea, 4 fl oz (118 ml)

Ik was eerst sceptisch, maar na een paar dagen gebruik, zijn er geen klachten. Het is ook ideaal voor gebieden waar u huidvouwen of voetengeur heeft. Goede geur, deze spray is ideaal voor het verlaten van een subtiele, mooie geur. Het is niet overweldigend of gaat iemand een onaangename reactie geven. Ik ben gevoelig voor geuren, maar deze is heel mooi en zacht. Werkt goed. Ik wou dat de geur sterker was. Zou opnieuw kopen! Ik gebruik deze deodorant al jaren. Het is een heerlijke frisse geur en het houdt je wel urenlang fris. Ik merk een verschil op als ik het niet gebruikt.

Beveel het voor iedereen aan. Bekijk onze gids over de beste organische deodorantingrediënten onderaan deze lijst voor meer informatie over natuurlijke deodorantingrediënten en hoe ze werken. De beweegbare bal in een roldeodorant zorgt voor een eenvoudige toepassing. (Als u een meer neutrale geur verkiest, is het houtskoolmagnesium een ​​andere geweldige optie). Daarnaast helpen natuurlijke poeders (zoals arrowroot, bakpoeder, kaolienklei en maïszetmeel) overtollige vochtigheid tegen zweten te absorberen. Hemlock is natuurlijk, maar hemlock kan je doden, zegt nathan morin, de zelfverklaarde deodorant-koning van chicago, en maker en ceo van biologische producten uit de noordkust, een maker van gecertificeerde biologische natuurlijke deodoranten. Maar het vinden van een natuurlijke deodorant die echt werkt (en blijft werken na een paar uur of een zware training) was lang niet zo stressvrij. Zuiveringszout, het actieve ingrediënt in natuurlijke deos, is misschien gezonder voor je lichaam, maar het kan ook gevoelige putjes irriteren. Bijna unaniem vonden we de limoen- en kruidnagel geur die we probeerden (het was een beetje als een combinatie van margarita en grootmoeders vakantiestoot). Ik hou van het idee om een ​​deodorant bar te gebruiken, maar ik vond dat als het te veel warmte kreeg (A.

Sommigen van ons hielden ook echt van agent nateur en shiva rose holi (Rose) deodorant, die bijna leek op een combinatie van deodorant en parfum voor vrouwen (hoewel niet iedereen de geur van rozen en sandelhout lekker vond). Miauw miauwen tweet baking soda gratis deodorantcrème: deze unisex deodorant is perfect voor mensen met een gevoelige huid. Blissoma is een onafhankelijk, familiebedrijf en geëxploiteerd natuurlijk schoonheidsmerk. Parabenen van antitranspiratie- en deodorantformules worden aangetroffen in borstkankertumoren, maar omdat deze ziekten complex zijn, is het bijna onmogelijk om definitieve conclusies te trekken over de causaliteit. Bij duiven is onze visie van een wereld waar schoonheid een bron van vertrouwen is en geen angst. De natuurlijke deodorant van Sam heeft alle juiste ingrediënten (en geen van de verkeerde), met bakpoeder en kokosolie bovenaan de lijst. Voor de zekerheid om te dragen wat je wilt, begin de dag met duivels toon huidvernieuwing om de oksels te helpen de natuurlijke toon te herstellen.