Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml)

Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml)
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.09 kg, 3.6 x 4.6 x 11.9 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant, Roll-On Deodorant

Kristal lichaam deodorant, kristal essentie, minerale deodorant rol op, kamille en groene thee, 2. 25 fl oz (66 ml) – geen aluminium chlorohydraat. Natuurlijke bescherming. Vrij van parabenen. Hypoallergeen. Veilig voor het milieu. Voorkomt lichaamsgeur 24 uur. Natuurlijke deodorant bescherming.

Kristal essentie kamille & groene thee, gemaakt van natuurlijke minerale zouten en ingevuld met de kalmerende aroma's van kamille en groene thee, creëert een onzichtbare beschermende barrière tegen geur veroorzakende bacteriën. Kamille, bekend als een stressverminderaar en groene thee, als anti-oxidant, verversen zonder de zintuigen te overwinnen. Kristallen essentie is langdurig, non-sticky, niet-kleuring en laat geen wit residu. goingorganic.nl Dit product heeft de formulering gewijzigd. Nu is het niet meer zo natuurlijk zoals het vroeger was: het bevat: polysorbaat-20, benzoëzuur en zinkgluconaat. Het gaf me een slechte reactie, de granaatappel heeft nog steeds de oude formulering. Ga alsjeblieft terug naar de oude versie, omdat de nieuwe ingrediënten niet meer veilig zijn. Deze producten lijken erg goed voor mij te werken, zelfs in de zomer en ik vind de geur leuk. Ik heb ook de lavendel & witte thee geprobeerd, maar heeft om een ​​of andere reden niet hetzelfde goede resultaat gehad. Het moet ook betekenen dat de kruidenextracten ook werken, omdat de minerale zouten hetzelfde zijn voor alle kristallen essentie-deodoranten. Waarschijnlijk de eerste alledaagse deodoranten die het voor mij doen, en ik heb een bos geprobeerd. Ik vind dit erg leuk! Ik heb al het broodje op deodoranten van dit merk geprobeerd, maar ik kan niet bepalen welke ik het leukst vind. Deze ruikt erg leuk en niet sterk, en het duurt de hele dag op me – zelfs door moeilijke trainingen. Het is een beetje dun en rennen, dus wees voorzichtig wanneer u het aanbrengt, zodat u er geen van leest! Levert geen markeringen, wat een groot pluspunt is.

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

 Ik ben super tevreden met dit product! Al jaren heb ik veel plankmerken gebruikt en terwijl ze de huid zeer droog houden, hebben ze vlekken in mijn onderarms veroorzaakt en zal ze nog steeds een muskusgeur aan het einde van een lange dag uitstralen. Er zijn zeer sterke chemicaliën gebruikt in de gebruikelijke commerciële / plankproducten. Dit product is alles wat ik zocht! Het is helemaal natuurlijk en het ruikt geweldig, ongeacht hoe tijd van de dag. Ik woon in de hete tropen die op de evenaar smeken, en ik denk dat als een product je helemaal niet meer zweet, er iets erg verkeerd en hard in de chemicaliën moet zijn. Dus, ik zeg niet dat mijn onderarms niet zweet, ze doen een beetje zweten met deze deodorant, maar als het eenmaal droogt, laat het geen muskusachtige geur zoals andere plankmerken doen.

Plus, deze deodorant is super makkelijk te gebruiken en droog heel snel! De vlekken op mijn onderarm van eerdere merken worden uiteindelijk verminderd en mijn kleren worden niet gekleurd, of hou ervan en zal het zeker blijven gebruiken! Dank je! Ik heb geprobeerd kruiden-deodorants, zoutstokken, maar dit lijkt de truc manier beter te maken dan anderen. De geur is geweldig. Ik vind mezelf een tweede applicatie in die dagen wanneer het nodig is. Deze deodorant heeft een goede geur, het verdwijnt redelijk snel.

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

Misschien moet men het gedurende de dag opnieuw toepassen. Ik heb allergieën op deodoranten en gebruik alleen natuurlijke. Ik was teleurgesteld om te merken dat mijn allergieuitslag erger werd na het gebruik van dit. Volgende keer zal ik iets anders moeten kiezen. Ik vind het leuk dat het veel is! Maar hoi, dit betekent alleen hoe slecht we anders onze lichamen behandelen. Ik zou wel vaker een bad nemen en mijn oksels verder schaden. Al die jaren met aluminium – genoeg! In vergelijking met het gebruik van de niet-geurende kristallen deo die je moet nat maken, gebruik dan, enz. Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml) Ik heb gemist het gemak van gewoon rollen en ga als de gebruikelijke deos en dit heeft het gedaan. Ik ben absoluut geslagen met het gemak en hoef je geen zorgen te maken over het vallen en breken van je kristal, dat altijd onvermijdelijk gebeurt. Uiteraard verhindert dit u niet te zweten, maar het doet u niet ruiken, en is veel gezonder voor u dan traditionele deo / anti-transpirant. Ik vind het opspuiten van wat parfum onder mijn armen ook helpt. Zeer mooie geur. Dit is de beste deodorant die ik ooit heb gehad.

Review: Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll On, Chamomile & Green Tea, 2.25 fl oz (66 ml)

Ik zweet heel veel, stinkende zweet, maar deze deodorant houdt de geur en het ergste zweet in de steek. Het heeft een sterke geur daaraan, maar het gaat nogal snel weg, om een ​​frisse, geurende geur achter te laten en een mooie geur is het! En dat maakt mijn oksels niet jeuk, dat is een probleem dat ik de meeste deodorant heb. Ik heb veel verschillende deodorants geprobeerd, maar deze zal ik terug kopen! Langdurig en zo'n fijne geur. Het duurt niet lang maar dat is goed coz, het doet geen inmenging met mijn parfum. Ik heb meerdere natuurlijke deodorants geprobeerd. Ze werken ook niet goed of laat me jeukerig zijn (koeksoda). Ik was aarzelen om dit te proberen, omdat ik meestal geen zorg voor deodorants oprol, maar dit is oke. Het droog snel en laat me niet plakkerig of nat gevoel. Het werkt best goed, soms moet ik in de zomer middernacht heraanbrengen. Maar dat ga ik goed met de betere ingrediënten. Het is zo moeilijk om iets te vinden dat werkt, laat mijn huid niet geïrriteerd en heeft geen aluminium. Het heeft een zeer aangename geur die zowel fris als niet te overdreven is. Maar het is niet erg efficiënt op mij, de hele dag blijft niet en het dekt niet genoeg wanneer ik trainen.

Het droogt ook nogal langzaam. Echter, het bevat geen aluminiumchloorhydraat of parabenen, zodat ik het zal blijven gebruiken tot ik iets vind dat beter past bij mijn huid / lichaam. De geur is zo sterk, ik moest het afvegen. Ziet erop om dit item opnieuw te huren met iemand die sterke geuren kan tolereren. De granaatappel versie van deze deodorant is perfect maar was niet op voorraad toen ik bestelde. Als uw idee van kamille en groene thee synoniem is met goedkope generieke bloemenzeep die vaak in openbare badkamers wordt gevonden, is dit de deodorant voor u. Rollen slijmerig, droogt langzaam, laat daarna een rare filmachtige laag op je huid achter. Ik ben ervan overtuigd dat zodra de vreselijke geur met je zweet mengt dat het iemand in een overdreven b wordt. Gaven dit een eerlijk schot. Niet degene voor mij. Mijn favoriete geur is zo fris!

Uitstekende bescherming en uitstekende samenstelling, ik zou dit fantastische merk deodorant aanbevelen. Het is het enige merk dat ik gebruik en het is net zo effectief als uw traditionele stokjes. Ga alle natuurlijke vrienden! Ik was niet zeker dat ik dit soort deodorant wil, maar ik vind het leuk en ik ben blij dat ik het probeerde te proberen. Ik zal herbestellen. Smelt sooooo goed helemaal waard.