Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Vanilla Jasmine, 2.25 fl oz (66 ml)

Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Vanilla Jasmine, 2.25 fl oz (66 ml) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Vanilla Jasmine, 2.25 fl oz (66 ml)
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.09 kg, 4.6 x 3.8 x 11.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant, Roll-On Deodorant

Kristal lichaam deodorant, kristal essentie, minerale deodorant roll-on, vanille jasmijn, 2. 25 fl oz (66 ml) – geen aluminium chlorohydraat. Natuurlijke bescherming. Parabenen gratis hypoallergeen. Natuurlijke deodorant bescherming. Kristal essentie vanille jasmijn, gemaakt van natuurlijke minerale zouten en ingevuld met de uitnodigende aroma's van sensuele vanille en zoete jasmijn, laat een onzichtbare beschermende barrière tegen geur veroorzakende bacteriën. Je voelt je de hele dag fris en vol vertrouwen. Kristallen essentie is niet kleverig, niet-kleuring en laat geen wit residu achter. Veilig voor het milieu. Voorkomt lichaamsgeur 24 uur. goingorganic.nl Verbazingwekkende geur, duurde mijn werkverschuiving + en geen aluminium! Betaalde een beetje meer dan ik normaal betaal voor deodorant maar dit product is het waard voor mij. Goede bescherming, het is fragance is niet het beste, ik vind deze deodorants echt leuk en dit is mijn 3e aankoop. Ze zijn vrij goed voor aluminiumvrije deodorants en de prijs is goed.

Ik heb echter meerdere geuren geprobeerd en deze is mijn minst favoriete. Ruikt echt bed, zoals een vloerreiniger of iets. De andere van de lijn zijn veel beter. Ik heb niet veel zweet, ik heb het gewoon nodig om op te werken op het werk. Maar zou het niet aanbevelen voor sommigen zweet veel. Ik heb 3 daarvan gekocht omdat ik het eerst niet ruikt! Het spijt me dat ik deed! Als je wilt ruiken als een meisje – koop een granaatappel, als je wilt ruiken als een man, piny – koop deze. Ik hou van kristallen lichaamsdeodoranten. Ik wilde dit proberen, omdat het een nieuwe geur was. Ik hou van de geur (vanille jasmijn), maar het gaf me pijnlijke uitslag in mijn oksel. De andere geuren niet. En ik heb nog nooit zoiets gehad. Ik hou van dit merk en ik hou van deze geur.

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Vanilla Jasmine, 2.25 fl oz (66 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

Het wordt niet beter mensen! Koop deze geweldige deodorant alstublieft. Uitstekend. Langdurig, ik werd verliefd op de geur, zo veel ik kon het niet wachten om het te gebruiken! Het houdt ook langzaam in voor een dergelijk natuurlijk product, maar moet wel wassen en re-aplying als de dag stressvol is, net als de zachte geur, heb ik al jarenlang kristal essence roll-on gekocht in unscented, granaatappel, en lavendel geur. Dit is mijn eerste keer dat ik vanille / jasmijn probeer, het ruikt meestal uit jasmijn en geen vanille, het is een fijne geur maar je zal teleurgesteld zijn als je een vanille-geur wilt. Vanille / jasmijn is ook de enige die steekt als ik het aanbrengt, de rest heeft nooit gedaan. Ik zal nog steeds dit merk kopen, maar niet opnieuw deze geur. Zeer goede deodorant, het enige dat ik er niet van vind, is het feit dat het geen zweet voorkomt, maar liefst voor dit product, maar zou deze geur niet meer kopen. Stok met granaatappel, kamille & groene thee of lavendel & witte thee, ik hou van het gevoel van het product op mijn huid en de geur is aangenaam.

Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Vanilla Jasmine, 2.25 fl oz (66 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

Het product wordt snel geabsorbeerd en het lijkt mijn kleding niet te markeren. Ik heb er overal gekeken, dit is het enige product dat voor mij werkt! Goed spul! Ik heb al de verschillende geuren geprobeerd en ik vind ze allemaal leuk. En ze werken allemaal heel goed. Maar ik vond deze niet leuk. Mannelijke geur, niet geschikt voor mij, ik ben een meisje, ruikt oké, maar ik vind het persoonlijk niet leuk. Gaf het weg. De deodorant met parel en schoonheid heeft het toegevoegde voordeel van kostbare pareluittreksels, die wat luxe en elegantie toevoegen aan uw schoonheid. Of je nu een cadeautje nodig hebt of je hebt gewoon te weinig huishoudelijke benodigdheden, een abonnement voor verzending per abonnement geeft je de dingen die je nodig hebt zonder je portemonnee te beschadigen. Aloë vera en vitamine E helpen beide ook bij het kalmeren en verzachten van de huid. De nivea parel- en schoonheid anti-transpirantrol wordt geleverd in een stevige glazen fles met een plastic dop in een melkwitte vloeibare vorm. Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Vanilla Jasmine, 2.25 fl oz (66 ml)

1 Herenhuidverzorgings- en verzorgingsmerk, speciaal ontworpen voor mannen. Maar dat is nog niet alles: aangezien deze superieure huidverzorging een gegeven is in al onze producten, biedt elk lid van onze brede line-up van roll-on anti-transpirant deodorants iets extra's. Langdurige en toch zachte anti-transpirant en deodorant, aangedreven door echte suiker, die geur-veroorzakende bacteriën remt, in combinatie met de samentrekkende eigenschappen van citroengras en toverhazelaar om vocht aanzienlijk te verminderen. Ik heb veel van deze natuurlijke deodoranten geprobeerd zonder succes. Ik ben dol op deze mascara voor het opbouwen van lengte en volume, houdt de hele dag gekruld op mijn wimpers omdat ik anders heel rechte wimpers heb, zelfs met een curling tool van tevoren. Ik breng het pas na het bad aan en kan de hele dag blijven zitten. Na elke over-the-counter deodorant te hebben geprobeerd en ik overmatig te transpireren, is dit het enige product dat ik ooit heb gekocht, droogt snel en blijft de hele dag zitten.

Review: Crystal Body Deodorant, Crystal Essence, Mineral Deodorant Roll-On, Vanilla Jasmine, 2.25 fl oz (66 ml)

Wat meer is: het is veganistisch en zonder wreedheden. 48 uur bescherming – ik ga nooit zo lang zonder een douche dus weet niet of het zo lang zou werken, maar het hield me de hele dag droog in het recente hete, vochtige weer dat sydney ooit heeft gehad. Ik heb geen deodorant of zweetvlekken als ik deze deodorant gebruik. Mijn vrouw zweert bij deze deodorant en het werkt zelfs voor mij als ik niet te veel buiten werk doe. In het geval dat u geurende roll-ons verkiest, zijn er 10 geuren in de collectie; arabische oud, indiase bakhoor, bosbries, koel briesje, Pacifische eilanden, onzichtbare aanraking, schoonheidsparel, suikerspin, vlierroos en sportpols. Houd er rekening mee dat kristalmineralen een lage mate van anti-transpiratie-effect hebben – wat betekent dat uw poriën niet volledig worden geblokkeerd. Ik had nooit gedacht dat ik kon gaan zonder deodorant in de winkel, maar dit ruikt zoooo goed en werkt. Ik gebruik al meer dan 6 maanden natuurlijke deodorants en ben pas kort geleden overgestapt van degene die ik gebruikte omdat het bakpoeder bevatte en mijn oksels begon te maken. Ik wil vandaag de overstap maken naar een natuurlijke deodorant. Verse cosmetica wordt gecrediteerd met een aantal primeurs uit de industrie en pionierde het gebruik van veel natuurlijke ingrediënten, waaronder soja, melk, rijst, sake en met name suiker. Ik gebruik al meer dan 10 jaar uitsluitend natuurlijke deodorants, zowel kant-en-klaar als zelfgemaakt.

Ik heb allergieën voor bijna elke anti-transpirant in de schappen op het doel, dus het is erg moeilijk voor mij om producten te vinden die ik kan gebruiken. Hallo meiden, ik zou graag een deodorant willen aanbevelen om vlekken in de oksels te verwijderen. Als vrouw van een bepaalde leeftijd is zweten en de resulterende geur op zijn zachtst gezegd een uitdaging, maar zweten is natuurlijk en nodig voor je lichaam. Deze roll-on deodorant van aubrey kan mogelijk een sterke bescherming bieden tegen lichaamsgeuren, als aanvulling op uw hygiënische routine. Bij het samenstellen van hun assortiment gezinsbenodigdheden hebben yves rocher plantaardige biologielaboratoria een organisch toverhazelaarsextract uitgekozen, verkregen volgens speciale regels voor teelt en extractie, ontworpen om de eigenschappen intact te houden. Wanneer een oksier een dunne laag duif transpiratiewerende deodorant bevat, herhaal dan het proces op de andere oksels. Het doel van Natrue is om natuurlijke en biologische cosmetica te beschermen en promoten ten voordele van consumenten wereldwijd. Ik heb de neiging om problemen te hebben met deodorant die niet blijvend is. Nivea parel en beauty roll-on deodorant is een roll-on anti-transpirant deodorant die 48-uurs bescherming en verzorging biedt. Ik had elke deodorant bij heel voedsel gekocht en dit is de enige die aan mijn specifieke zweet werkte.

Geen van ons heeft een geschiedenis van allergieën of een gevoelige huid.