Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g)

Deodorant Crystal, 3 oz (84 g) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorante Stenen

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g)
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.14 kg, 6.6 x 7.9 x 8.4 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorante Stenen, Bath, Beauty, Deodorant Stones

Crystal body deodorant, deodorant kristal, 3 oz (84 g) – alle natuurlijke bescherming. Geen aluminiumchloorhydraat. Hypoallergeen. Geur & parabenen gratis. Inclusief gerecht. Veilig voor het milieu. Geaccepteerd door kankerbehandelingscentra. Natuurlijke deodorant bescherming.

Crystal body deodorant is gemaakt van 100% natuurlijke minerale zouten die geur elimineren door een onzichtbare beschermende barrière tegen geur veroorzakende bacteriën te verlaten. Het is geurvrij, non-sticky, niet-kleuring, laat geen wit residu en kan zowel door mannen als vrouwen worden gebruikt. Kristal lichaam deodorant kan duren tot een jaar van dagelijks gebruik. goingorganic.nl Ik ben iemand die gemakkelijk zwetst (vooral mijn oksels) dus ik ben helaas niet vrij van lichaamsgeur (of okselgeur). Ik ben enthousiast om dit product te vinden aangezien het geur vrij is (geur irriteert me meer dan het helpt), niet kleverig en kleuring (geen gele vlek op mijn shirt), chemisch vrij en vermoedelijk aluminiumvrij. Het is goedkoop en lijkt lang te kunnen duren. Het is heel makkelijk aan te brengen wanneer de oksel nat is. Uit mijn persoonlijke ervaring vind ik dat dit product semi-effecten heeft. In principe werkt het goed als ik niet zweet. Maar als ik veel begint te zweet, komt de geur terug (waarschijnlijk omdat de beschermende barrière door het zweet gewassen is). Aluminiumchloorhydraat of soortgelijke aluminiumverbinding zijn gebruikelijke ingrediënten die worden gebruikt in deodorant om de zweetporieën te blokkeren. Als zodanig wordt het ook gemakkelijk opgenomen in onze bloedstroom en uiteindelijk in de hersenen, die bijdraagt ​​tot neurodegeneratieve ziekten. Het beweert aluminiumvrij te zijn, hoewel het van aluminiumaluminium is gemaakt. De algemene aanspraak van verkopers is dat aluminiumaluminium niet door de huid wordt geabsorbeerd, dus het is veilig, maar ik ga liever aan de veilige kant en niet verder gebruiken.

Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Stenen

Dit is de beste deoderant op de planeet. Het werkt voor 24 uur. Geen geur. Het is ongelofelijk. Het duurt ongeveer 8mo. Het enige probleem dat ik er mee heb is het is glad en makkelijk te vallen. Als het druppelt, breekt het en breekt zelfs. Zowel man en ik gebruiken deze deos en vinden ze leuk omdat het geurloos en droog is, geen witte vlekken enz. Maar – het is broos!

Af en toe viel het op de vloer – dit is het, kristal is helemaal kapot! Dit product is niet helemaal natuurlijk, is gemaakt van ammoniumaluminium en niet potassiunaluminium. Rocks. Letterlijk! Enige ding, let op wanneer u het gebruikt. Manlief viel onze op de vloer van de badkamer. Het brak in de helft maar we gebruiken het toch toch!

Goede bescherming tegen geur, maar het pakket is niet handig, dit werkte heel goed voor ongeveer 5 dagen, en stopte met werken voor mij. weet niet of ik iets raar heb of de schakelaar verbroken of wat. Ik denk dat ik het volgende keer toms merk zal proberen. Ik was op zoek naar iets dat me droog zal houden, terwijl ik in de legeruniform rondlopen (het wordt zo warm en vochtig dat ik mijn jas nat wordt onder de armen. Maar het is een totale ramp. Ik heb het onder de armen toegepast Zelfs na de douche heb ik mijn t-shirt geborsteld, mijn tanden poetsen en meegemaakt dat mijn t-shirt nat was onder de armen! Het droogde me even niet gedurende 5 minuten! Ik heb echt genoten van dit product. jarenlang voor iets dat me tegen het zweten zou houden en ik heb het gevonden. Ik voel me fris de hele dag, ik kocht zelfs een voor mijn man. Geweldig product. Zeer goed. Het werkt fantastisch op mij! Geen geur meer, goedkoop en 100% natuurlijk, hou van dat ik geen funk of parfum stinkt. Dit is mijn eerste keer dat ik een deodorante steen probeer en ik was verrast om te ontdekken dat het echt werkt. Ik heb het nu al twee weken gebruikt en het ziet er niet kleiner uit, dus ik verwacht dat het heel lang duur (tenzij ik het laat vallen). Bij minder dan $ 4 is het veel goedkoper dan gewone deodoranten en heeft geen giftige chemicaliën.

Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g): Bad, Schoonheid, Deodorante Stenen

Ik heb geen verschil gehad tussen het gebruik van deze en geen deodorant gebruiken, ik ben het maar een paar dagen geleden gebruikt, maar ik hou al van deze deo! Geen irritatie, ook al gebruik ik het na het scheren, geen geur. Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g) Het werkt echt. Ik ben verrast. Het is geweldig, effectief, geurloos en zo makkelijk te gebruiken! Het is zomertijd, ik zweet veel, heb net in de menopauze gesprongen en heb heel erg zweet geur. En dit werkt echt voor mij. Oprechte aanbeveling! Zal zeker weer kopen. Het is zeer goed. Het is ok. Maar als je hard wilt werken in een sportschool, kies je beter iets anders.

Review: Crystal Body Deodorant, Deodorant Crystal, 3 oz (84 g)

Natuurlijk en effectief. Deze ingrediëntengids voor schoonheidsproducten helpt je bij het navigeren door de schoonheidsgangen. Zweet is het natuurlijke koelsysteem van het lichaam en het brengt gifstoffen uit het lichaam. In feite vergeleek een zorgvuldig ontworpen epidemiologisch onderzoek van deze kwestie in 2002 813 vrouwen met borstkanker en 793 vrouwen zonder de ziekte. Tata harper elixir vitae ultieme rimpeloplossing, $ 380: als geld geen object is, maakt dit anti-aging serum rimpels glad terwijl de huid wordt opgeplooid om jaren van je gezicht te verwijderen. Geurende deodorant gaf me altijd een vals gevoel van een snelle douche. Er is een groeiende controverse over de vraag of aluminiumverbindingen borstkanker en de ziekte van Alzheimer veroorzaken. Ilia beauty-lipstick, $ 26: maak je look af zonder de hele dag door te werken met lood en cadmium.

De hoge concentratie van vitamine C maakt echt een verschil. Terwijl sommige mensen zich zorgen maken over gewone deodorantchemicaliën zoals parabenen, formaldehyde en triclosan, richten de meeste zorgen zich op aluminium, het ingrediënt in anti-transpirant dat de poriën blokkeert en vocht bestrijdt. Bij consistent gebruik zult u merken dat u deodorant niet zo vaak hoeft toe te passen. Natuurlijke schoonheid is tegenwoordig een big business, millennials leiden de vraag naar betere, effectievere en veiligere huidverzorgings- en make-upopties. Com om een ​​item te kopen dat geen knop voor toevoegen aan winkelwagentje heeft. Het citroenzuur in citroensap kan geur-veroorzakende bacteriën doden, en er zijn mensen die zweren bij de citroen-deodoriserende methode. De natuurlijke deodorant van Sam controleerde elk vakje op onze lijst. Ziekte en normale hormonale schommelingen veranderen uw algemene geurniveau, maar het zal rond uw natuurlijke basislijn zweven. Apple ciderazijn en baking soda brengen de huid ph in balans en neutraliseren de geur, terwijl onze exclusieve etherische oliemengsel je de hele dag fris houdt. Hoewel natuurlijke deodoranten je fris kunnen houden en veel langer ruiken dan helemaal geen deodorant, doen ze geen afbreuk aan het vermogen van je lichaam om te transpireren zoals antitranspiranten doen. Ze doen dit ongelooflijke melkbad met rozenblaadjes dat is geïnspireerd op Cleopatra.

Nu gebruiken: Blueberry soja night recovery cream van eminence (Love! Na het scheren steken ze een beetje, omdat ze alcohol bevatten, maar je went eraan.