Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Cobalt Sky, 4 fl oz (118 ml)

Rock Body Spray Deodorant, Cobalt Sky, 4 fl oz (118 ml) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Cobalt Sky, 4 fl oz (118 ml)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.16 kg, 4.3 x 4.3 x 13.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant Spray, Deodorant

Kristal lichaam deodorant, rots lichaamspoeder deodorant, kobalt lucht, 4 fl oz (118 ml) – nieuw! Pure performance. 24-uurs natuurlijke bescherming. Crystal Rock Body Spray. Je staat klaar op een steile klif en staren in het rustige, blauwe water hieronder. Jij springt. Uw lichaamsbogen worden dan perfect verticaal. Je hoofd gaat door op het oppervlak en je duikt diep en dieper. U komt opgewekt uit. Klaar voor alles. Kristalsteen combineert krachtige geurdoden natuurlijke minerale zouten met natuurlijke geuren. U zult fris voelen en ruiken – zelfs na de inspannende activiteit. Teder. Niet plakkerig.

Non-kleuring. Geen aluminiumchloorhydraat, aluminiumzirkonium, parabenen, ftalaten of kleurstoffen (we respecteren je lichaam). Geen fluorfluorkoolstoffen (we respecteren de aarde). De geurversterkende kracht van rots in combinatie met de gewaagde, rijke, mannelijke natuurlijke geuren zorgt ervoor dat u de hele dag fris en schoon voelt. Cobalt Sky is een verse natuurlijke mix van warme Italiaanse kruiden en specerijen die zijn ontworpen om niet te interfereren met andere geuren. goingorganic.nl Ive had moeite om mijn manlief te omzetten naar natuurlijk deodorant, alles wat hij ook probeerde, werkte helemaal niet, droeg snel af of liet een heel kleverig, nat gevoel de hele dag achter. Toen Miranan deze kreeg, dacht ik dat ik er een voor hem zou krijgen en hij houdt ervan! Hij bracht zijn traditionele oude kruiden sport samen met hem gewoon aan dat het mislukt, maar hij moest het nooit gebruiken. Hij is erg blij met deze deo.

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Cobalt Sky, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

En als politieagent doet hij veel zweet, en ook goed wanneer hij ook in de sportschool zit. We kunnen eindelijk afscheid nemen van zijn conventionele deo. En ik ook. Ik hou van deze geur op hem. Het is mannelijk maar heeft ook een beetje poeder verse geur. Het geeft me geen migraine of allergieën zoals zijn gewone lichaams- / deodarantsprays doen. Ik ben zo blij dat we iets voor hem gevonden hebben die hem en ik beide leuk vinden. Ik gebruikte een kristallen steen plus commerciële, aluminimum gebaseerde, antiperspirant met een sterke geur omdat ik veel zweet. Ik gebruikte deze kristal deo en ik hou van de geur en dat het allemaal natuurlijk is en dat ook de aluin bevat. Het is geweldig omdat het echt helpt bij het zweten, hoewel niet helemaal maar toch heel goed. Het voelt een beetje goopey wanneer u spuitt, maar laat het gedurende 2 minuten drogen en zet dan je top op. Ik ruik altijd mooi en fris en het feit dat het natuurlijk betekent, is dat alles wat ik nu gebruik. Mijn partner houdt van deze deodorant Ik heb drie voor hem gekocht tot nu toe de geur is geweldig en het is goed geprijsd.

De meeste deodoranten werken niet goed voor mij, omdat ik een beetje overactieve zweetklieren heb, ik heb dit gevonden om de hele werkdag relatief fris te houden, ik vind het ook erg leuk. De deodorant werkt goed op mijn man, omdat hij geen slechte geur doet na een hele dag zweten en geen vlek op shirt. Deze producten vind ik leuk en het werkt heel goed, de eerste keer dat ik deze deodorant kocht, stond het eigenlijk aan mijn lichaam en gaf me de hele dag bescherming. Toen ik het herbestelde was de spray waterig en droogde ze neer. Het deodoriserende effect zou na een paar uur verdwijnen. Deze deodorant geur lijkt zeer op een banaanbotenproduct dan de verse natuurlijke mix van warme Italiaanse kruiden en specerijen die het beweert te zijn. Ik ben een grote die vrij actief is, zweet en workout. Ik vond het helemaal niet helemaal voor een actieve levensstijl. De volledig vernieuwde, aromatische, natuurlijke spraydeodorants van Blissoma maken gebruik van een geheel nieuwe reeks plantaardige geurabsorberende ingrediënten, waaronder samentrekkende kruiden, zwarte komijnzaadolie en ecocert gecertificeerde natuurlijke ingrediënten zoals triethylcitraat.

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Cobalt Sky, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

Zonder risicovolle anti-transpiranten zoals aluminiumzouten wordt het natuurlijke ontgiftingsproces van uw lichaam ondersteund, terwijl bacteriën die onaangename geurtjes veroorzaken worden geneutraliseerd. Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Cobalt Sky, 4 fl oz (118 ml) De deeltjes die in de lucht komen als je het spuit, maken me aan het hoesten en storen mijn combinatie van allergieën en astma behoorlijk. Dus, ja, je kunt nog steeds een beetje zweten na het vegen op je favoriete aluminium-vrije formule (Omdat, nogmaals, deodorant niet gelijk is aan anti-transpirant), maar nee, je moet niet zuur ruiken nadat je groen bent geworden. Deze deodorant is ongelooflijk effectief in het helpen van onze gebruikers om te leven naar wat ze een geurloze levensstijl noemen. Onderweg hopen we de boerderijen te bezoeken waar elk ingrediënt wordt geteeld, zodat we relaties kunnen opbouwen met de families die de vanillebonen, theeën, enzovoort telen. Daarom bevatten de beste natuurlijke deodorants antibacteriële ingrediënten om ongewenste geuren op afstand te houden. Uw dagelijkse schoonheidsstap gewijd aan uw oksels. Leer de ware betekenis van brandschoon met deze zachte, maar effectieve, reinigingsmiddelen die uw huid overal zacht en glad maken. Je kunt een paar flessen krijgen voor mensen op je lijst en er zijn er maar een paar voor jezelf! De geur is de beste van alle duivenproducten en ik wou dat ik de stickdeodorant met dezelfde geur kon kopen, omdat het gemakkelijker te gebruiken zou zijn.

Review: Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Cobalt Sky, 4 fl oz (118 ml)

Net als bij baking soda past het magnesium de ph-niveaus van je lichaam aan, zodat je huid onherbergzaam wordt voor stank veroorzakende bacteriën. Het doel van Natrue is om natuurlijke en biologische cosmetica te beschermen en promoten ten voordele van consumenten wereldwijd. Meld je aan voor de blissoma-nieuwsbrief voor natuurlijke huidverzorgings- en welzijnstips om je stralende, door wetenschap ondersteunde blogposts, smakelijke recepten, weggeefacties, besparingen en updates over oude favorieten en nieuwe producten uit onze kruidenstudio te laten zien. Natrue is gemaakt door de internationale vereniging voor natuurlijke en biologische cosmetica om natuurlijke cosmetische producten te certificeren. Thinksport natuurlijke deodorant maakt gebruik van natuurlijke wassen (zoals bijenwas, candelila) en arrowroot poeder om geur te bestrijden. Organische theeboom, lavendel, vetiver, cederhout, ylang-ylang en essentiële oliën van rozemarijn worden gecombineerd met organische ethanol om bacteriën te doden, waardoor lichaamsgeur aan de bron wordt geëlimineerd. Deze vichy deodorant werkt echt en ik kom thuis na een dag op het werk dat nog steeds zoet ruikt. Schone, frisse theeboom geeft deze deodorant een heldere geur, waardoor je fris en koel blijft. Elke kroonluchter is gesigneerd en genummerd door de kunstenaar en heeft een duurzame ledlamp in edisonstijl die warmte en charme toevoegt aan elke woonruimte.

 Het beoogde gebruik van pit liquor maakt je net zo dronken als handdesinfecterend middel je maakt door het op je handen aan te brengen. Behoudt het natuurlijke ontgiftingsproces van de huid. Ik dacht niet dat deze gemakkelijke spraydeodorant zo efficiënt zou zijn in het houden van putten die de hele dag en nacht de hemel in de tropen ruiken. Ik vond deze spray deodorant per ongeluk (kreeg het als een van die gratis dingen die je soms krijgt als je een ander pakket in de winkel koopt), en ik ben zo blij dat ik dat gedaan heb! Ik vond eigenlijk de frisse kruidengeur wel leuk, maar het aanbrengen van mijn deodorant met mijn vingertoppen in plaats van een spray was best raar. Bovendien, aangezien deze transpiratiewerende deodorant opdroogt, kunt u zich zelfs direct na het aanbrengen aankleden. Bovendien bevat het kaolienklei, waardoor het zweet en vocht beter absorbeert dan andere natuurlijke deodoranten die ik heb geprobeerd.

Doos met 6 afzonderlijk verpakte, losse, natuurlijke doekjes. Triethylcitraat werkt door de enzymatische afbraak van zweet te remmen in delen met een geur. Is het biologisch? Sommige ingrediënten worden daadwerkelijk gekweekt op afgelegen locaties waar traditionele landbouw wordt gebruikt en een biologische certificering is te duur voor die boeren. Veel beter dan het kopen in grote, klunky glazen flessen van 1 liter per keer. Opgeschort in ons zuivere biologische rozenwater met een vleugje van een mix van 100% pure koriander en essentiële limoenoliën. Het is niet eens koud zoals veel spuitproducten.