Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Granite Rain, 4 fl oz (118 ml)

Rock Body Spray Deodorant, Granite Rain, 4 fl oz (118 ml) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Granite Rain, 4 fl oz (118 ml)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.16 kg, 4.3 x 4.3 x 13.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant Spray, Deodorant

Kristal lichaam deodorant, rots lichaamspoeder deodorant, graniet regen, 4 fl oz (118 ml) – nieuw! Pure performance. 24-uurs natuurlijke bescherming. Crystal Rock Body Spray. De win komt op als de zon begint te zetten. De boot snijdt door het water als een scheermesje. De zoete zeelucht vult je longen als je terug naar de beschaving gaat. Vandaag veroverde je de oceaan. Nu bezitten de nacht.

Kristalsteen combineert krachtige geurdoden natuurlijke minerale zouten met natuurlijke geuren. U zult fris voelen en ruiken – zelfs na de inspannende activiteit. Teder. Niet plakkerig. Non-kleuring. Geen aluminiumchloorhydraat, aluminiumzirkonium, parabenen, ftalaten of kleurstoffen (we respecteren je lichaam). Geen fluorfluorkoolstoffen (we respecteren de aarde). goingorganic.nl Dit is een geweldige deodorant. Mijn man heeft het al meer dan een jaar gebruikt en het is het beste dat we ooit hebben gevonden! En het werkt goed met geen vieze chemicaliën. Deze geur op het is oke.

Het is niet geweldig, het is niet vreselijk, het verdwijnt behoorlijk snel, wat goed is. Ik gebruik ongeveer 2 sprays op elke oksel, een beetje gaat een lange weg. Het schuimt een beetje op wanneer het wordt aangespoten voor de beste resultaten, het heeft een goede 5 minuten nodig om te drogen. Net als de meeste meeste deodoranten kan het een beetje geur in mijn shirts, niet een vreselijke geur of iets overdreven scherp. Het verschil is met dit product nadat ik mijn kleren heb gewassen, het is weg. Al met al een mooi product. Ik zou willen dat de geur beter is, maar ik weet niet of het mogelijk is met deze soort deodoranten. In vergelijking heb ik deze granietregen besteld op hetzelfde moment als de gelukkige tijgerkop om deodorant te staart en terwijl de gelukkige tijger veel leuker ruikt, werkt deze kristalsteen veel beter voor mij. Plus het is veel goedkoper en bevat geen alcohol zoals de gelukkige tijger doet, dus het brandt niet.

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Granite Rain, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

Grote natuurlijke deodorante zoon houdt ervan! Reikt erg goed, zeer sterk natuurlijk ingrediëntenproduct tegen lichaamsgeur. Dit is de beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb gebruikt, en ik heb de afgelopen 20 jaar veel geprobeerd! Dit is de derde keer dat ik opnieuw heb besteld. Biedt een lange tijd-goede prijs-kwaliteitverhouding. Zeer onder de indruk en beveel het helemaal aan. Werkt goed maar het gaf me een jeukend gevoel onder mijn arm, oké product, maar ik heb eigenlijk liever wat anderen, mooie geur maar gaat schuimig en kleverig, dus mijn zonen zullen ze niet gebruiken, de ergste geur.

De bescherming tegen nattigheid ontbreekt op dit punt waar ik mee zou kunnen omgaan, terwijl ik niet blij ben dat het een goed product is voor een snelle opfrisbeurt gedurende de dag als mijn normale okselspul begint te ontbreken. Verpakkingsinnovaties zoals de recent gelanceerde gecomprimeerde aerosolformaten dragen ook bij aan het groeiende succes van deodorantverstuivers onder de Brazilianen dankzij het milieuvriendelijke imago en de draagbaarheid. Zal ook hun focus op deodorantsprays vergroten om deze groeimogelijkheden niet te missen. Als je al een toezegging hebt gedaan en een e-mail hebt gestuurd, heb ik je e-mail opgeslagen, maar aan het eind ontvang je ook een enquête. Tijdens de zomer leefde ik voor dat effect. Een stressvolle vergadering is geen reden tot bezorgdheid als een vrouw de juiste deodorant voor vrouwen heeft en haar de hele dag droog houdt. Het biedt een betrouwbare bescherming de hele dag door en een comfortabel zachte droogheid, terwijl het een innovatieve formule is met kostbare parel-extracten, zelfs huidverzorging, voor oksels te mooi om te verbergen. Verpakt in een luxueuze donkere amberkleurige apothecary glazen fles (Gorgeous, eco-vriendelijk, recyclebaar en herbruikbaar). Het ruikt zo mooi wat goed is omdat ik geen parfum meer had. Dus ik heb er een tijdje mee geworsteld om erachter te komen hoe ik het kan laten werken. Ja, deze pure rozenbottelolie is koudgeperst, ongeraffineerd, rauw, biologisch en natuurlijke olie, omdat de natuur het zo bedoeld heeft – puur en effectief zoals het is. We accepteren ook af en toe producten voor onderzoeks- en revisiedoeleinden.

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Granite Rain, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Granite Rain, 4 fl oz (118 ml)

Review: Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Granite Rain, 4 fl oz (118 ml)

Met zijn langdurige anti-transpirant actie beschermt de duif schoonheidsafwerking de droge spray anti-transpirant tegen zweet tot 48 uur, terwijl hij nog steeds goed is voor de huid. Voor iets lichters en kalmerend op de huid, kan onze zachte aloë-anti-transpirant precies goed voor u zijn. Deze natuurlijke, toxine-vrije deodorant heeft net hun kickstarter-doel uit het water geblazen en ze zijn meer dan klaar om verder te gaan. Beperk koffieconsumptie – we weten het, makkelijker gezegd dan gedaan. Wereldwijd goed voor $ 20 miljard in 2015, wat neerkomt op 5. Het is de manier van uw lichaam om gifstoffen kwijt te raken en uw temperatuur te regelen. Onze essentiële oliecombinaties ruiken allemaal fantastisch en dragen bij aan de geurbestrijdende werking van de formule. En we hopen echt dat je daar niet dronken van wordt. Ik heb het er niet eens over, zoals hoge stress, veel situaties verplaatsen, gewoon normale klusjes en zo. Niet ideaal natuurlijk, maar ach, het leven gebeurt soms zo, als je haast hebt. Vrij van anti-transpiranten waaronder aluminiumzouten, synthetische conserveermiddelen of geurstoffen, kleurstoffen en grondstoffen afgeleid van minerale oliën.

Het duo zegt dat er geen risico's verbonden aan het gebruik van aha of bha in je pits zouden moeten zijn, maar let op irritatie en overdrijf het niet. Het is een verfrissende spray zonder aerosol die helpt de oorzaken van lichaamsgeur te elimineren en een verleidelijke kruidengeur achterlaat. Profiteer nu al van de nieuwe productlancering van Unilever en van de goede prestaties van lichaamsmist in het land. De hele ethos is ook niet echt au-naturel: anti-transpiranten minimaliseren transpireren door de zweetklieren te blokkeren met aluminiumzouten, terwijl deodorants je laten zweten en eenvoudig elke geur maskeren. Verwen je huid met een echt natuurlijke, spa-achtige gezichtsbehandeling! Ik rende rond met het koken van een groot diner voor mijn grote gezin en zelfs in al die chaos, voelde ik nooit natheid! Dit is onze nieuwe favoriet, we hebben onze heilige graal van natuurlijke deodranten gevonden! Een kalmerende, romantische mix van essentiële oliën geeft deze deodorant zijn frisse geur. We gebruikten de deodorant zelf bijna een jaar en toen, tijdens een willekeurig gesprek met onze lieve buurvrouw, beseften we dat het ook voor anderen interessant zou kunnen zijn.

De ingrediëntenlijst hierboven kan periodiek veranderen. In plaats van je zweetkokers aan te sluiten, zoals anti-transpiranten, of de geur te maskeren, zoals deodorant, doodt het de bacteriën in je zweet en neutraliseert het de reek. De pads waren geweldig, als vrij sterk op mijn gezicht, dus ik vroeg me af of ze mijn oksels op de een of andere manier zouden kunnen overtuigen om te stoppen met freaken na het grote schrokongeval met rugzakband van 2017. Bewaar je factuur- en verzendinformatie om het gemakkelijker te maken om je te kopen favoriete uitrusting.