Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Onyx Storm, 4 fl oz (118 ml)

Rock Body Spray Deodorant, Onyx Storm, 4 fl oz (118 ml) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

€ 4,50

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Onyx Storm, 4 fl oz (118 ml)
Prijs: € 4,50
Inhoud: 0.16 kg, 4.3 x 4.3 x 13.7 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant Spray, Deodorant

Crystal body deodorant, deodorant van de rotslichaam, onyx storm, 4 fl oz (118 ml) – nieuw! Pure performance. 24-uurs natuurlijke bescherming. Crystal Rock Body Spray. U heeft de berg net opgesomd en die bekende endorphine haast voelen. De lucht is koel, fris en schoon. Je bent op de top van de wereld. Pluk de dag. Kristalsteen combineert krachtige geurdoden natuurlijke minerale zouten met natuurlijke geuren.

Je zult fris en ruiken, zelfs na de inspannende activiteit. Teder. Niet plakkerig. Non-kleuring. Geen aluminiumchloorhydraat, aluminiumzirkonium, parabenen, ftalaten of kleurstoffen (we respecteren je lichaam). Geen fluorfluorkoolstoffen (we respecteren de aarde). De geurversterkende kracht van de rots zorgt ervoor dat u de hele dag fris en schoon voelt, zelfs na zware activiteiten. De warme geur doet u denken aan de natuurlijke geuren van een bos na een regen. Het is de makkelijke manier om natuurlijk goed te ruiken. goingorganic.nl Dit smelt als een chemische insectenspray, het schuimde onder de armen van mijn echtgenoot, en liet een vleugel op zijn werkhemden achter. Probeer het een paar keer om het te testen, maar ik kon de reuk niet echt doen. Zo'n schande als mijn man wilde echt een lichtere natuurlijke spuitoptie om met zijn stokdeodorant uit te wisselen. Gekocht dit voor mijn vriend die in de sportindustrie is en hij heeft altijd geklaagd over allerlei soorten deodorants die enkele uren werken en na een tijdje stoppen ze helemaal te werken. Ik wilde hem gewoon van aluminiumproducten krijgen en hem deze (en blauwe) gekocht om te proberen. Vanaf de eerste dag heeft hij deze deodorant geprezen, een paar keer per dag, dat hij niet kan geloven hoe goed dit ding is – hij zweet veel en nog steeds, deze deodorant laat hem en zijn kleren een zachte, frisse geur na het zweten!

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Onyx Storm, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

Nu adviseert hij dit ook aan zijn andere vrienden. Ik vind geuren van deze (en blauwe die ik heb gekocht) een beetje neutraal, wat betekent dat ze niet helemaal manlijk of girly zijn, dus ik denk eraan om ze zelf ook te gebruiken. Mooie geur maar gaat schuimig en kleverig, dus mijn zonen zullen ze niet gebruiken, het ruikt als een insecticide en ook kleverig aan de huid. Koop het nooit meer, werk echt en veel geur, ik vind deze dingen leuk. Het is in eerste instantie kleverig maar na 5 minuten is het weg, 3 Sprays voor het werk en het is de hele dag, ik ben niet na iets wat over de geur gaat, dit materiaal neutraliseert de natuurlijke lichaamsaard tijdens een fysieke dag met iets als je een mooie geur wilt hebben. Zal dit vanaf nu gebruiken. Dit product is uitstekend en zacht op de huid. Ik heb een sterke bescherming tegen de lichaamsgeur. Ruikt echt goed Niet alleen voor de mannen in mijn huis! Mijn man vindt het leuk en het is al de tweede die ik voor hem heb besteld. Smelt geweldig en voorkomt geur. Ook de vochtinbrengende eigenschap van deze spray werkt echt. Mimi testte verschillende zuren en applicatietechnieken voordat ze tot de conclusie kwam dat de techniek niet voor haar werkte. Dit zijn genoeg om de meeste mensen bijna een volledige maand door te laten. Ten eerste ben ik verliefd op de geur, het is zo'n mooie, nobele geur, maar slechts voor een paar momenten, omdat het subtieler wordt en ik meestal hypergevoelig ben voor parfumachtige geuren, maar dit lijkt meer op aromatherapie.

Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Onyx Storm, 4 fl oz (118 ml): Bad, Schoonheid, Deodorantspray, Deodorant

Ook de geur is erg overbelast en is een beetje een uitschakeling. Omdat mensen ons product (Total Strangers) hebben ontvangen en geprobeerd hebben, zijn ze veranderd in kuil-drank lifers. Het is hetzelfde principe als handontsmettingsmiddel, maar veilig genoeg om te eten. De vorming van zweet) met behulp van hun actieve ingrediënt, aluminiumzouten, zegt David Bank, een assistent-klinisch professor in de dermatologie aan het New York Presbyterian / Columbia universitair medisch centrum. Jarenlang hebben geruchten de ronde gedaan dat er een solide verband bestaat tussen bepaalde kankers en het aluminium en parabenen in anti-transpiranten. Het volume liquor dat nodig is om deze bestellingen te vullen (plus de kosten van flessen en andere materialen) kost $ 6. Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Onyx Storm, 4 fl oz (118 ml) Daarom bevatten de beste natuurlijke deodorants antibacteriële ingrediënten om ongewenste geuren op afstand te houden. Het is koud als je erop spuit, maar je hoeft niet veel te spuiten. 5G tanya burr jingle en mingle night palette huda schoonheid vloeibaar mat 5ml barry m mat me lip kit pop 27. Niet ideaal natuurlijk, maar hey, het leven gebeurt zo soms, als je haast hebt. Drie opties zijn beschikbaar in verse melanges met als thema lavendel, jeneverbes en onze nieuwe citrus. Schone, frisse theeboom geeft deze deodorant een heldere geur, waardoor je fris en koel blijft.

Review: Crystal Body Deodorant, Rock Body Spray Deodorant, Onyx Storm, 4 fl oz (118 ml)

Ik ben opgewonden om dit product te kopen voor de zomer omdat het geen zichtbare rest achterlaat bij het dragen van tanktops. Een frisse, verfrissende mix van etherische oliën van citrusvruchten geeft deze deodorant een koele geur. De beste manier om de hele dag fris te blijven, is om de geur aan de bron te verwijderen. Koop nu om je lichaam te beschermen tegen giftige ingrediënten en je fris te voelen. Ze bevatten geen aluminiumzouten, propyleenglycol of zinkzouten die poriën kunnen verstoppen en het systeem kunnen vergiftigen. Ik heb een deel van het mengsel overgebracht naar een flesje van formaat, op die manier (op de dagen dat ik uiteindelijk opnieuw moet worden aangebracht) heb ik al wat in mijn tas, klaar om te gaan! Om het te bewijzen, hebben we een nieuwe oogst van natuurlijke deo afgerond (getest door verleidelijke redacteurs, niet minder) die zijn geformuleerd om je te laten ruiken en nog beter te voelen dankzij je hernieuwde vertrouwen. U kunt hier op elk gewenst moment uw toestemming intrekken.

Terwijl de sterke dranklucht snel zal verdwijnen, kunnen mensen met een neus die er echt aan gewend is het nog een tijdje detecteren. Ik kan de geur pas na 2 tot 3 uur na het ruiken ruiken. Triethylcitraat werkt door de enzymatische afbraak van zweet te remmen in delen met een geur. En ik ben niet de enige die het blijkbaar eens is. We hebben een aantal van de meest vertrouwde merken in natuurlijke deodorant waaronder tom's, Lafe's organische deodorants en de deodorant van kristal. Ten tweede heb ik meegedeeld dat het veel chemicaliën heeft en dat schakelen is afgenomen naar producten die meer biologisch zijn. On-the-go versheid is nog nooit zo eenvoudig geweest met handige sprays van handtassen, als ook grotere badkamerbenodigdheden. Ten tweede, ik hou echt niet van de geur, dit kan gewoon een persoonlijke mening zijn, maar voor mij ruikt het heel erg naar geparfumeerde pads en tampons en mijn vrienden waren het daarmee eens.

Ik heb deodorant nooit eerder gebruikt, maar nu is het het enige type anti-transpirant dat ik wil gebruiken. Vind transpiratiewerende bodyprays en krachtige roll-on deodorants die vriendelijk zijn voor de huid zonder concessies te doen aan de vochtregulatie. Onlangs kocht ik de luxe gezichtshampoo die mijn teint elke keer weer laat gloeien! Het strijkt niet uit op kleding en beha's, het resulteert niet in een hete deodorantgeur die rondzwaait elke keer als ik met mijn armen klap, en het verstopt mijn poriën niet. / 75 ml details onze huidafsluitende reinigingsolie verandert in een licht, fijn schuim om de huid te reinigen, waardoor het gevoed, zacht en fluweelzacht aanvoelt.