Goingorganic.nl

Crystal Body Deodorant, Roll-On Body Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml)

Roll-On Body Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml) by Crystal Body Deodorant Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

€ 3,00

Tijdelijke aanbieding: gebruik promocode VWL590 voor 10% korting!

Kopen >>

Productnaam: Crystal Body Deodorant, Roll-On Body Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml)
Prijs: € 3,00
Inhoud: 0.11 kg, 12.2 x 4.8 x 3.8 cm
Productcategorie: Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant, Bath, Beauty, Deodorant, Roll-On Deodorant

Kristal lichaam deodorant, roll-on body deodorant, 2. 25 fl oz (66 ml) – geen aluminium chloorhydraat. Natuurlijke bescherming. Hypoallergeen. Geur & parabenen gratis. Veilig voor het milieu. Geaccepteerd door kankerbehandelingscentra. Natuurlijke deodorantbescherming: kristallichaam deodorant is gemaakt van natuurlijke minerale zouten die lichaamsgeur voorkomen door het creëren van een onzichtbare beschermende barrière tegen geur veroorzakende bacteriën. Het is non-sticky, non-staining, laat geen wit residu en kan worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen. goingorganic.nl Ik vind dit product echt leuk, het is effectief en bevat geen vieze chemicaliën.

 Het onderarmgebied is zeer gevoelig voor chemicaliën en het is echt belangrijk om als natuurlijk een deodorant te gebruiken zoals u kunt krijgen. Ik ben erg blij met deze! Ik was echt verbaasd over hoe goed dit product werkt. Beter dan elke andere merk van deoderant of anti-transpirant die ik ooit heb geprobeerd, zonder irritatie of onnodige frangrances. Roll-on is veel makkelijker te gebruiken dan stok. Effectief, gezond en betaalbaar. Dit product heeft al 30 jaar deel uitgemaakt van mijn leven. Het is onbetaalbaar, maar niet de spuit alleen op de roll-on of het kristalhard product. Hou ervan, geen geur, geen allergische reactie en geen schadelijk aluminium. Bedankt jeanne van glenview illinois, ik heb meerdere deodorants geprobeerd en deze is mijn favoriet. Het houdt me langer langer dan de anderen. Ik zal zeggen dat ik nog steeds antiperspirant gebruikt in de nacht. Ik gebruik alleen deodorant in de ochtend. Antiperspiranten veroorzaakten echt geel onderarm vlekken op mijn shirts (uw zweet reageert met het aluminium). Maar met dit systeem zijn mijn shirts goed en ik ben ervan overtuigd.

Crystal Body Deodorant, Roll-On Body Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

Dit deodorizes de hele dag zonder chemicaliën. Dit is makkelijker te gebruiken dan de kristalsteenversie en we hoeven het niet te vallen (klutz hier) en het kristal te kraken. Ja, je kan voelen dat het zonder chemicaliën is, maar dat is het enige pluspunt. De rest is zonder verandering. Als u zweet en ruikt, wees klaar om dit te doen als u deze deodorant gebruikt. In het verschil met de Crystal Deodorant Travel Stick werkt deze Rollon Versoin helemaal niet. Het lijkt erop dat er een water in de fles is. Mijn eerste aankoop van dit merk was de spray, gevolgd door de steenstok, gevolgd door dit – de roll-on. In termen van het voorkomen van geuren (wanneer ik uitwerk), hier zijn mijn beoordelingen: – Spuit: 7 uit 10 – Stok: 9 uit 10 – Roll-on: 5 uit 10 Ik heb geen idee waarom de steenstok werkt het beste voor mij echter. De effectiviteit van de andere 2 lijkt veel sneller te dragen (binnen enkele uren), maar de stok, zelfs tijdens het zweten tijdens de training, duurt een tot twee dagen. We veranderden van toms naar kristal door de uitslag die op onze onderarms veroorzaakte. Kristal is geweldig. Geen uitslag en voorkomt zweet en geur, zelfs in het equatoriale klimaat van Singapore! Mijn favoriete stap in mijn routine omdat ik weet dat ik goed ben om minstens 24 uur te gaan.

Crystal Body Deodorant, Roll-On Body Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml): Bad, Schoonheid, Deodorant, Roll-On Deodorant

Houd mij helemaal geurloos en laat het natuurlijke zweet van het lichaam uitkomen met alles wat het is. Ik kocht deze deodorant in de hoop dat ik mijn zeer gevoelige huid niet zou irriteren. Ik was daar niet teleurgesteld, maar ik vind het niet veel als anti-persperant. Ik weet niet zeker hoeveel er te zeggen is over een deodorant, maar deze is niet geurig, mooie verpakking, maar niet iets dat ik sterk aanraden, heb dit product al meerdere jaren gebruikt. Het is geen anti-perspirant, het is een deodorant. Werkt heel goed maar zeer beperkt tot licht gebruik, hoe meer je jezelf uitoefent, hoe vaak moet je de deodorant toepassen. Geen probleem voor mij. Dit deodorant kristal is geweldig. Chemisch vrij en makkelijk te gebruiken. Geen geur dus je weet het is natuurlijk. Als u nog niet eerder hebt gebruikt, beveel ik deze aan om deze te proberen en u zal niet teleurgesteld worden en wat een geweldige prijs! Crystal Body Deodorant, Roll-On Body Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml) Dank je. Natuurlijk en is het een baan. Typisch gebruik ik een deodorant steen, maar ik heb besloten om de roll-on versie te proberen. Ik ben helemaal tevreden, het werkt net zo goed als de stenen versie.

Review: Crystal Body Deodorant, Roll-On Body Deodorant, 2.25 fl oz (66 ml)

Dekking dikker dan kristal lichaamsspray, dus ik zou het liever voor de winter. Maar vind het toch leuk. Gemakkelijk te gebruiken, goed! De vloeibare versie van dit product werkt het best voor mij (en werkt zeer goed zonder schadelijke ingrediënten). Als ik de vaste versie in het verleden al eerder heb gebruikt, kwam er altijd een punt na een periode van gebruik toen het mijn huid begon te irriteren. Niet zo met de vloeistof. Ik zal blijven bestellen en gebruiken! Goede deodorant.

Toch zie ik geen minussen. Ik hou van liefde, hou van deze deodorant. Het is veel veiliger dan gewone deodoranten, werkt beter dan gewone deodorants voor mij en heeft niet de vreselijke geur die zo veel deodoranten hebben. Ik gebruik dit in plaats van de 24-uurs anti-perspiranten. Ik heb ook echt zweet. Deze bevat ingrediënten die je in je keuken kunt vinden (zoals maïszetmeel en bakpoeder) om geur te neutraliseren, terwijl grapefruitzaad extract bestrijdt bacteriën die geur veroorzaken in de eerste plaats. Ik heb geprobeerd toms van maine, lafe's, kruiden helder, groene mensen, voed organische, dr mercola, zoutkristallen, azijn, melk van magnesia, bakpoeder, toverhazelaar, combinaties van kokosolie, sheaboter, bijenwas, diatomeeënaarde, arrowroot meel en essentiële oliën. Houd van het gevoel van zachtheid – duif roll-on anti-transpirant deodorantpoeder 2. Tropez zelfbruiner pre-douchemousse 120ml palmer's cacaoboterformule natuurlijke bronzen geleidelijke bruinen moisturizer 250ml vita liberata schoonheidsweergave huidtint optimizer 30ml bondi-zand dagelijks geleidelijke bruiningmelk 375 ml elizabeth arden achtuurige crème gerichte zonverdedigingsstok spf50 hoge bescherming 6. ik breng het aan vóór Ik heb mijn lotions gelaagd en tegen de tijd dat ik klaar was met mijn lotions, is de deodorant helemaal opgedroogd omdat ik mijn kleren heb opgezet. Wanneer een oksier een dunne laag duif transpiratiewerende deodorant bevat, herhaal dan het proces op de andere oksels. De actieve ingrediënten in duif beauty finish roll-on gaan tot 48 uur mee, dus je bent nog steeds vers als je wakker wordt.

Details zweet speelt een belangrijke rol in ons lymfestelsel en de gezondheid van de borst, dus het kiezen van de juiste natuurlijke deodorant is cruciaal. We hebben deze deodorant gedurende een maand getest op een donkere huid door constant scheren en we hebben gemerkt dat het blekend effect met de dag toeneemt. Pure essentiële oliën zorgen voor een langdurige, schone geur, terwijl biologische aloë en koosjer plantaardige glycerine je huid droog, gezond en vrij van allergische reacties houden. Als het een natuurlijke briesgeur heeft, wordt het in een groene doos geleverd. Een van mijn collega's in het restaurant zag me anti-transpirant aantrekken tijdens een van mijn pauzes en ze gaf me wat lavilin om te proberen. Ook prikt of irriteert mijn huid niet direct nadat ik na het scheren uit de douche ben gekomen. Als je een overstap naar een natuurlijke deodorant wilt maken, met alle opties die er zijn, kan het nemen van een duik ontmoedigend lijken.

Ik voel me de hele dag fris met deze deodorant en ik kan zelfverzekerd de deur uit stappen.